Gratis fotografering?

Godkväll kära bloggare och bloggläsare och alla andra trevliga människor!
Hoppas alla har haft en bra helg men även en bra dag. Jag har haft både en bra helg och en bra dag.
Idag blev det ingenting av dagen mer än tv/film och lite gott på det. Tobias har spenderat halva dagen framför tv:en, inte med film utan med tvspel. Evelina tittade förbi några timmar också, och jag tackar henne för en bra helg! Mycket skratt och, vad ska man kalla det, konstigheter kanske? Ja, det får bli rätta ordet.

Imorgon åker Tobias och är iväg i 8 jobbiga dagar. Tråkigt för mig men tiden går fort. Får väl tröstäta eller något i den stilen. Han åker ju redan 13.10 också och då är jag på jobbet!!! Jag hoppas jag kan ta min lunch då så jag har en chans att säga hejdå till honom. 

Ohh, just det. Nu till den viktiga saken! Lägg märke till rubriken. Jag har nämligen fått en gratis fotografering på turning torso i malmö med 5 vänner. Fick ett samtal idag om det, trodde först att det var någon som körde en busringning eller något men nej, det var ingen busringen för jag kollade upp det osv. och har fått tid där. Så kära vänner, gratis makeup, hårstyling och kläder, foto + billiga foto hade väl inte varit fel? Är på jakt efter 4 stycken som jag gärna vill ha med. Men håll med om att det var... em.. chockerande? Men, gratis vaf*n? olalaaa

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen med en bra film och Tobias. Får bli en sista myskväll innan han åker. Men vi hörs som vanligt imorgon.
Puss och godnatt!

Felicia tycker till



Idag ska jag "tycka till" om människor i all allmänhet som tycker synd om sig själv. Då börjar vi!
Människor i dagens samhälle, kan jag tycka, är väldigt bra på att tycka synd om sig själv. Visst är det självklart att man någon gång känner och tycker "att jag förtjänar inte det här" och därefter tycker synd om sig själv. Men personer som tycker synd om sig själv hela tiden, och är väldigt uppmärksamma om att hela världen ska veta det tycker jag är patetiskt. Och nu menar jag inte om man berättar för sina närmaste vänner om hur man mår och hur man har det t.ex. Utan jag syftar mer på personer som skriver det på msn, (namnet) bilddagboken, bloggar, ja alla hemsidor som är tillgänliga att skriva ut på så att säga. Jag kan tycka att det är okej att skriva till exempel: "jag pallar inte med detta" om det läget är så att man har något problem, sjukdom eller konflikt med familj, vänner osv. Men att vara en fjortis och bara skriva, jag orkar inte med livet, finns det en utväg och sånt trams om att man inte pallar leva längre det är bara för mycket! MEN, nu ska jag inte sitta här och låtsas att jag är perfekt, för det är jag inte. Jag har också varit ganska gnällig när det gäller upp och ner gångar genom livet. Men idag, är jag äldre jag har mognat och jag tycker det är löjligt nu mera. Man växer upp, blir äldre och mognar och ser plötsligt saker hela annorlunda - vilket jag har gjort. Men jag får panik på folk som sitter och skriver sina problem överallt och att det är så synd om dem. Det kanske är jätte synd om dem ja, men då får man se till att ta tag i sina probem istället för att sitta och gnälla? Det hjälper ju inte för fem öre.. Som sagt, jag tycker det är löjligt. Gör något åt saken istället, för snacka det går ju..

Detta är inte riktat till någon. Känner du dig träffad är inte det mitt problem. Såhär tycker jag och det står jag för. Finner någon det kränkande eller av något annat slag så hör av dig. Jag tycker såhär, och det är min personliga och "långa" åsikt!

Ännu mer snö

Godmorgon.
Efter en lång mardröms natt, kan vi kalla det, vaknar jag runt 10 tiden. Hade en hemsk dröm, drömde att Tobias blev misshandlad så svårt att han inte överlevde. Vad är det för en dröm egentligen? Nej usch, det var skönt att vakna upp jämte honom och se att han var okej. Men det blev en utdragen morgon, vaknade upp i lugn och ro med ett hyfsat väder/ljus. Dock snöade det jätte mycket och nu har det lagt sig ännu mer på marken och det tycker jag inte om.
Jag vill ha sommar och är nog inte ensam om det.

Söndag. Vad har en söndag att erbjuda tro? Ingen aning faktiskt. Ligga hemma i sängen med en bra film är nog det bästa alternativet. Men rastlös som jag är åker väl jag och Tobias och gör någonting. Får se vad det blir.

Ska och jobba imorgon, 07.30-15.00 och min lärare kommer på besök för att se hur det får för mig. Hon kommer väl runt 9 och då kör vi en utvärdering under tiden som gått. Hoppas dem är nöjda med mig, och med den lilla tid jag hann vara där innan jag fick njurbäcksinflammation. Nu ska jag gå och göra en härlig och frisk frukost, sen får jag se vad det blir av dagen.
Adios


Pojkvännen går före datan

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er alla, med mig är det super. Pojkvän, helg och gottis, vad mer kan beägara? Nej men nu liggerdettill såhä att jag är inte alls bra på att uppdatera när jag är med Tobias. Eftersom jag tycker, (och han) att han är viktigare än datan så väljer jag att spendera min tid med honom och inte datan. Speciellt nu när han ska åka iväg och jobba på måndag och vara borta i runt en vecka så får passa på att tillbringa denna helgen ordentligt med honom.

Men helgen har varit bra såhär långt. Studiebidraget kom igår och då var det till Center Syd och handla lite med Evelina, Tobias. Träffade och Rebecca, Feffe och Niklas. Blev en nu mascara och annat smink, det behövdes!
Idag har vi varit i malmö på "polska marknaden" som alla kallar det, vet inte om det har något annat namn men jag går efter vad alla andra säger. Har aldrig varit där och vart inte super imponerad men där var billga bra saker. Nu är klockan lite över 10 och jag är med Evelina. Myslördag med godis, och wiispel!

Söndag imorgon vilket innebär vilodag. Och sista dagen med Tobias innan han åker. Nu ska jag tillbaka till spelet och krossa Evelina! Ha det bra allesammans.
Puss & godnatt för ikväll!

Godmorgon denna fredag

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott och mår bra. Jag har sovit gott och jag mår bra men jag är fortfarande trött. Gick upp för bara en kvart sedan och satte mig här direkt. Eller nej, gjorde kaffe först. Jag vart på jobbet igår, men jag skrev inget inlägg! Var ute med några vänner, sen käkade vi så jag hann inte. Men det gick bra igår, det kändes skönt och vara tillbaka.
Är egentligen ledig idag men för att ta igen timmarna så ryker jag in och jobbar idag också. Börjar 8, så ja har lite brådis men slutar runt 14.00

Fredag, och det älskar väl alla? Jag ska spendera dagen men Tobias, och kanske hitta på något med lite andra vänner! Måste göra mig iordning nu.

Ha en trevligt dag så hörs vi sen!
Puss


Sjukhuset

Godmorgon underbaringar!
Hoppas allt är bra med er idag. Jag mår bra, lite trött bara. Idag är jag uppe tidigt (för och vara mig) för jag ska, om en timme bege mig till Lund, till sjukhuset för att få vaccination 2 mot svininfluensan. Eftersom jag är i riskgruppen, både ung och har diabetes är det tydligen viktigt att jag får den.
Men det är inga problem med mig, jag älskar sprutor! Och nu tänker ni säkert, vilken sjuk människa. Men nej, jag är inte sjuk.. inte i huvudet iallafall men jag gillar sprutor. Och eftersom jag tar sprutor dagligen så är det heller inga problem. Vet att många har skräck för sprutor och nålar men jag tillhör inte dem!

Idag börjar jag jobba också, eller praktisera igen efter min sjukperiod. Känner mig frisk och kry och tror jag ska orka med att jobba idag. Blir det för häftigt får jag gå hem helt enkelt. Men det ska bli skönt och komma ut, orkar inte sitta hemma hela dagarna, eller ja ligga i sängen.

Annars händer det inget annat vad jag vet för tillfället. Ska ta tåget 10.10 in till Lund och sedan bussen vidare till sjukhuset. Tänkte kolla runder lite i stan när jag ändå är där.
Hoppas alla får en trevlig dag idag, det önskar jag er.
Pussen

Back home

Goddagens.
Nu är jag hemma igen efter en dag på center syd, eller ja några timmar drygt.
Varit där med en vän, Evelina! Trevligt var det, blev lite god mat också på speedy lee, wook och sådant.
Handlade ett par skor till, beiga och en jätte söt kofta också beige. Gud vad jag handlat denna veckan, och så himla billigt allt varit.
Ah, är supernöjd!

Min älskling är på väg hem från båstad och eftersom motorvägen är avstängd i detta oväder så får dem ta småvägar hem vilket innebär att dem inte är hemma förrän lite senare.
Bara jag som hatar detta vädret?  Fick verkligen kämpa genom snön på vägen hem, kommer ha träningsvärk imorgon!

Nu ska jag fixa lite med mitt rum sen slänga mig en sängen med datan och koppla av och hitta lite roligheter.
Puss på er!

Dålig uppdatering

Godmorgon på er!
Det blev inga fler inlägg igår för jag vart inte hemma förrän runt halv 7 och orkade inte sitta vid datan. Men som jag skrev igår, var en vända på entré i malmö. Där hittade jag ett par beiga tights och en blå tröja! Kikade efter allahjärtansdag present till Tobias också men jag hittade inget som passade just honom. Men det är ju en bra tid dit så jag har god tid på mig!

Sitter här i köket och tittar ut. Och gud vad det snöar? Har kommit väldigt mycket över natten också. Usch, nej jag tycker vi har haft snö och vinter så det räcker nu. Vill ha sommar!

Ingen praktik idag heller... ohh blir galen! Jag SKA gå imorgon oavsett vad alla säger, min doktor, läkaren eller mamma. Jag ska gå, sen är det slutdiskuterat om den saken. Nu ska jag ner i sängen igen och "morna" mig.
Puss så länge. v

Missnöjd

Hej!
Jag köpte mig en ny telefon igår, en s312 tror jag den hette. Den rosa jag la in för någon dag sen, skulle ha den som en tillfällig bara men den var verklige urkass! Sällan vart med om en sämre mobil, så nu köper min mamma den och jag får kika vidare!

Ska dra till entré nu och kolla runder med min kära kusin. Skriver senare, ha det bäst!


En vända på center syd

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från center syd! Hittade mycket fint och gjorde många fynd för ynka 500-lappen. Två tröjor, ett par örhängen, tights med tryck och söta skor! Och allt för runt 500! Snacka om att jag gjort bra fynd idag och jag är väldigt glad och nöjd!

Men, det roliga tar inte slut här för jag ska tillbaka. Min kära pojkvän kommer hem snart och efter han duschat ska vi tillbaka till center syd och kolla efter en tefelon till mig. Får se om jag ska köpa en, annars ska jag kolla runder lite på fler kläder och smycken! Bilder kommer på vad jag handlat. Nu ska jag göra mig hemmastadd. Behöver varva ner lite nu eftersom jag slängde mig vid datorn direkt när jag kom hem!


En av mina två söta tröjor. ^^

lördag, kväll och pojkvän


är helt underbart? Kärleken såklart!
Jag fullkomligt älskar att vara kär och kärleken mellan två människor. Gud vad underbart det är, och speciellt om man delar sin vardag med en person som man klickar med. Det vill säga en person som matchar ens egen personlighet. Dock inte för lika men som jag till exempel. Jag älskar att göra någonting hela tiden, vara sysselsatt. Allt från att sitta och pyssla till gå på bio, bowla eller något annat super kul. Och det bästa är då att jag har en fantastisk pojkvän som också tycker om att göra saker. Och en annan dag när vi båda inte orkar göra någonting, då slänger oss i soffan framför tv:en med en bra film och bara njuter av varadras sällskap.
Jag verkligen älskar kärleken!
Det får bli dagen HISS? Ja, det blir bra.

Take care

Inspiration



Gud vad man kan tycka till om olika saker. Så många olika åsikter, som krockar också... men det är ju det som gör oss männsikor olika. Låt mig förklara vad som försigår innan för mitt pannben just nu:

Jag kollar många olika bloggar dagligen, vissa tycker jag är bra andra roliga. Vissa tycker jag fullkomligt meningslösa och andra så dumma att dem blir roliga. Jag hämtar inspiration, det vill säga det jag läser hos andra kan väcka mina tankar. Och det gör att någonting dem har skrivit om, vill till exempel jag också skriva om. Eller om dem har en åsikt om något, kanske jag har en annan som jag vill kontra med.. Men är det fel att få inspiration av en annan bloggare? Är inte det något positivt.. eller? Det tycker jag i alla fall. Jag kan hålla med dem som tycker att kopiera eller härma en blogg totalt är helt meningslöst eftersom en blogg ska vara lite personlig. Men dock kunna sno lite ideér och andra tips för att triva bättre med sin blogg. För det är faktiskt så, tycker jag, att när man i dem flesta fall läser något hos någon annan så ringer väckarklockan lite, då snurrar tankarna och man vill själv skriva om det, med det eller emot det. Jag tycker inte det är något fel med att hämta inspration hos någon, hade någon gjort det av mig hade jag bara blivit glad och tänkt "okej, hon gör som jag typ, härligt!" måste ju innebära att han/hon tycker om det? Ni kanske inte håller med, men såhär tycker jag!


Skrivet och klart!

Uppgiften klar!
Enskild uppgift - Sinnesorganen, inlämning via mail senast den 29/1 och jag har gjort klart det sista idag och skickat iväg det! Skönt, så slipper man ha det liggandes i nacken och känna stress för att få det gjort.
Men jag var ute i god tid när jag började med det, redan i december men jag glömde helt och hållet bort det och hittade lappen för någon timme sedan, så nu är jag klar och det är iväg skickat!
Nu återstår bara betyget.. jag tyckte jag gjorde ett bra resonemang och jag formulerade min text bra! Men, vi får sen vad min lärare tycker. Wish me luck


Äntligen

Nu ska jag, för första gången på evigheter känns det som dricka en kopp cappucino(?) Det var längesen, och har dock inte kunnat dricka något kaffe alls nu medan jag varit sjuk. Men idag känns det bättre men det är långt ifrån bra. Var på kontroll igår och det såg fortfarande inte bra ut. Har fått en tid den 5/2 till röntgen så dem kan kolla upp så mina njurar inte skadats eller något.

Vaccination 2, svininfluensan?
Bara jag som blivit kallad eller? Har inte hört något snacka om det alls.. Jag ska dit redan nästa vecka? Märkligt.
Idag är det fredag men eftersom jag är sjuk händer ingenting mer än att ligga i sängen och tycka synd om sig själv...

Blir väldigt "hattigt" nu med mina inlägg eftersom jag slänger mig till datan när jag känner att jag orkar. Och för det mesta gör jag inte det nu i dessa sjukdagar. Krya på dig Felicia, tack Felicia!

Take care

Min vanliga tur..

Med min vanliga tur så har jag blivit sjuk. Njurbäcksinflammation, inget roligt kan jag tala om för er. Har nog aldrig mått så kast som jag gör nu, det strålar i ryggen och det gör ont i buken. Min älskade pojkvän hämtade ut min medicin igår i Lund eftersom den medicinen jag skulle ha var slut i både Kävlinge och Lödde. Så han tog sin in till Lund och fixade det till mig. Medicinen jag tar är en ganska stark antibiotika, sa doktorn iallafall? Ska ta den nu i 10 dagar och jag längtar tills jag är frisk! Fyf*n vilket helvete detta är, har aldrig mått sämre...

Det började i tisdags natt, så det blev en vända till akuten och fick beskedet där, och det var tur att vi kom in sa doktorn för en njurbäcksinflammation kan vara farligt om man inte får antibiotika. Ska in till min läkare imorgon och göra en undersökning, sen ska jag tillbaka igen en vecka efter det och göra ultraljud på min njurar så dem inte blivit skadade... this is a hell!

Blir inte mycket bloggande nu, ligger i sängen hela dagarna. Passade på och skriva nu när jag mår lite bättre.
Ses när jag är bra igen..
Kram


Kattungefeber, kicka in!

Kolla in denna mäktigt söta kattungen som leker.
Helt underbar!
http://www.expressen.tv/galna%20klipp


18/1 2010

Sören vad trött jag är! Jag somnade nog halv 5 i morse, otroligt drygt. Kunde verkligen inte så sova då det uppstod lite tråkigheter. Gick upp halv 11 och jag är över trött.

Imorgon ska jag börja jobba igen, 07.30-14.00 har jag för mig att det var, får kolla kalendern sen.
Måndag, vad händer idag? Träffa Evelina antagligen och snacka lite.

Senare idag ska jag skriva om något roligt, något vettigt. Låter väl okej?
Ska äta frukost nu sen duscha!
Take care


Veckans...

Det är ju söndag, och tänkte börja med veckan saker. Till exempel veckans låt, köp, sak osv.
Vi börjar väl då?

Veckans låt: Chris Brown - Lucky Me
Veckans bästa händelse: Började praktisera!
Veckans sämsta: Klämde mina fingrar, inget annat har hänt mig faktiskt!
Veckans köp: Leggings från Gina Tricot.
Veckan ville ha: Mjukisset, matchande.

Nu kommer jag inte på mer.. men det blir väl bra det här?
Nej, verkligen inte gud vad tråkigt. Men jag skiter i vilket för jag har tråkigt!

Under mina förväntingar

Jag tittade på blåsningen innan som jag tror många andra gjorde. Kanske var det fler än jag som hade lite högre förväntningar när det gäller ett svenskt program som ska blåsa svenska kändisar, rätta mig om jag fel men jag tyckte inte alls det vart något roligt. Visst skrattade jag till några gånger, fast vet inte om jag kan kalla det skratt.
Nej, jag hade lite högre förväntningar men det visade sig vara allmänt tradigt. Enlig mig, blir en 2:a av 10!

Nu tittar jag på Scream 2. En helt okej film att titta på en Söndag. Kan inte kalla det skräck precis, men det funkar idag i alla fall. Ligger här i Tobias varma säng med jordnöttsringar, lite choklad och bubbelvatten. Passade på att blogga lite nu medans Tobias sitter och spelar med Mattias (hans bror) Klockan är 22.15 just nu och jag ska väl sova snart. Innan 1 i alla fall så jag kommer upp i tid imorgon.

Söndag innebär att ta det lungt hela dagen och njuta av livet. Det är vad jag har gjort idag!
Take care


Blåsningen!


Renée Nyberg leder nya "Blåsningen" i TV 3 som har premiär idag söndagen den 17:e Januari!
Sätt er till rätta i sofforna och kolla in när Renée blåser svenska kändisar klockan 20.00!

Under "ombyggnad"

Just nu, är min bloggdesign ganska ugly.. håller på och fixa med den och det kan ta tid!
Hoppas ni har tålamod, tänkte den skulle bli lite våraktig, istället för grå och tråkig.
Hope you like it!

Diabetes

Jag har väldigt många i min omgivning som inte riktigt vet vad diabetes är.
Och därför tänkte jag skriva om det eftersom jag själv är diabetiker.

Diabetes, vad är det?
Hos friska personer, som inte har diabetes, är sockerhalten i blodet balanserad. Produktionen av insulin regleras exakt efter sockerhalten i blodet. Stiger blodsockernivån, till exempel efter en måltid så insöndrar de insulinproducerande cellerna i bukspottkörteln en extra dos insulin i blodet. Socker tas upp av kroppens celler från blodet, blodsockret sjunker och balansen återställs. Denna finstämda mekanism fungerar inte vid diabetes. Men orsakerna till den rubbade balansen är olika för de olika typerna av sjukdomen. 
Diabetes är alltså en kronisk ämnesomsättningssjukdom med alltför högt innehåll av socker i blodet. Varje gång vi äter mat som innehåller kolhydrater spaltas dessa upp till socker (glukos) i tarmen. Därifrån transporterar blodet socker till kroppens alla celler. Men sockret kommer inte in i cellerna såvida inte hormonet insulin ”öppnar” deras kanaler. Vid typ 1-diabetes finns det inte något insulin i kroppen. Vid typ 2-diabetes är insulinmängden reducerad, eller så har insulinet inte tillräckligt stor effekt. Resultatet i båda fallen blir att blodsockernivån stiger mer än normalt. Därför får dem med diabetes insulin i sprutor för att inte kroppen kan ge ut det.
Det finns två typer av diabetes. Typ 1 och typ 2. Men det finns även graviditetsdiabetes som kvinnor kan få under graviditeten som sedan försvinner långsamt.

Typ 1; 
Typ 1-diabetes är en så kallad autoimmun sjukdom, där kroppens eget immunförsvar angriper de insulinproducerande betacellerna i bukspottkörteln. Forskarna vet mycket om vad som händer när kroppen angriper sig själv, men det är fortfarande osäkert vad det är som utlöser angreppet. Allt från virus och stress, till dricksvattnets pH-värde och tidpunkt för när komjölk introduceras i kosten har lanserats som möjliga förklaringar. Både ärftliga faktorer och omgivningsfaktorer är av betydelse för sjukdomens orsak och uppkomst. Man har ännu inte klarlagt vilka ärftliga faktorer som är aktuella. Detta gäller även omgivningsfaktorer.
Typ 1-diabetes inträder oftast före 35 års ålder, men det kan drabba personer ända upp till 70-årsåldern. Symptomen är stark törst, stora urinmängder, torra slemhinnor, viktförlust och huvudvärk, och de visar sig inte förrän kroppens kapacitet till att producera insulin har minskat med cirka 80 procent. Den fortsatt ökade insulinbristen förhindrar sockret från att släppas in från blodet, vilket gör så att cellerna ”svälter”. Socker från kolhydraterna i maten ackumuleras i blodet, samtidigt som levern också avger socker eftersom cellerna behöver energi. Resultatet blir att blodsockernivåerna stiger, och kroppen börjar förbränna fett – därav viktförlusten.
Typ 1-diabetes behandlas alltid med insulininjektioner via spruta, penna eller pump. Insulinbehovet varierar från dag till dag beroende på matintag, fysisk aktivitet och annan sjukdom. För att kunna anpassa insulindoserna över dygnet måste personer med diabetes därmed mäta sitt blodsocker med jämna mellanrum. 

Typ 2; 
Hos personer med typ 2-diabetes lider kroppen av en relativ insulinbrist, det vill säga att även om produktionen är normal eller t.o.m. förhöjd, är effekten ute i vävnaden nedsatt. Därmed måste bukspottkörteln öka sin produktion för att flytta sockret (glukosen) från blodet och in i cellerna. Med åren minskar bukspottskörtelns insulinproduktion och man får då verklig insulinbrist.
I och med att kroppen är bra på att kompensera för att insulinet inte fungerar som det ska, kan personer med typ 2-diabetes ofta gå med sjukdomen i flera år utan att få en diagnos. Symptom som trötthet, apati, huvudvärk, törst och rikliga urinmängder kan lätt bortförklaras för oss som lever hektiska liv.
Typ 2-diabetes behandlas, till att börja med, med omläggning av kost och motionsvanor för att minska eventuell övervikt och förbättra cellernas insulinkänslighet. Det kan också finnas behov av antidiabetika eller tablettbehandling, det vill säga läkemedel som på olika vis kan öka insulinproduktionen eller förbättra cellernas insulinkänslighet. En del personer med typ 2-diabetes måste även använda insulin.


Filmdags!

Filmdags, som också blir avslutet på min dag. Har varit helt okej, dock några tråkigheter men det tillhör ju vardagen. Det blev en komedi trots allt, så jag får väl nöja mig med ett gott skratt innan jag somnat. Mer skrivande imorgon.

Sweet dreams


Accepterad för att du är dig själv?

Hur ska man vara för att bli accepterad i dagens samhälle?
Det är en stor fråga som väcker tankar hos många har jag sett. Och därför tänkte jag rycka in och lägga mina åsikter och tankar om just detta.


I dagens samhälle är vad du har på mig, hur du är som person och hur du ser ut väldigt viktigt och väldigt "beroende". Enligt många så måste man ha smink, man måste följa modet och tillhöra dem "tuffa" på skolan, osv. för att bli accepterad. Är det rätt tycker ni/du? Du måste ha mycket pengar, du måste ha kläderna som är mode "just nu" för att bli accepterad? Är det verkligen så? Ja, i största allmänhet så är det faktsikt så. För hur många är det inte där ute som tänker när ni går förbi en person med kläder från kanske 2 år tillbaka, halvdana skor att "omg, kolla hur han/hon ser ut" Då ställer jag er frågan: Vad är det för fel med att gå med kläder som kanske var mode för 2 år sedan. Vad är det för fel att inte sminka sig eller ha löshår kanske? Måste man ha snygga kläder för att vara en intressant och tuff person för er?
Jag tycker det är fruktansvärt dåligt av oss människor idag hur vi behandlar våra medmänniskor. (Och tro inte att jag sitter här helt oskyldig, jag har också varit i mina fjortisår) Det ska inte alls vara så. Man ska inte behöva ha pengar, ha det senaste och vara sminkad med löshår och annat skit istället för att visa vem man verkligen är för att bli accepterad. Tjejer: Hur många av er vågar gå utan smink i skolan, på stan eller bara ute? Inte många eller hur.. Och jag tror inte det ligger någon större räddsla i att inte ha smink, utan att man är noga med och rädd för vad folk ska tycka om en, för det är ju ganska viktigt idag, eller hur?
Jag tycker inte det spelar någon roll om hur man ser ut. Jag tycker att en person i smink, senaste modet samt en person med trasiga kläder (för ex.) är presic lika mycket värda. Om jag inte mer ser upp till en person som inte har världens finaste kläder (t.ex) eftersom den personen vågar gå runt med det. Och sen är det väl ingen som bestämmer om dem kläderna är snygga eller inte? Det avgör en person själv. Tycker inte vissa om det, fine ingen har tvingat er att gilla det. Men de betyder säkert något för någon, så varför klanka ner på en person som tycker om det? Det man tar på sig, eller använder, använder vi för vi tycker om det eller hur?

Nej, usch blir så arg på människor som kritiserar och dömer folk efter utsidan.
Kom ihåg att det är insidan som verkligen räknas, enligt mig iallafall. Jag vill inte ha en vän som är skit snygg, går i skit snygga kläder som är en falsk bimbo. Utan då har jag hellre än vän som inte följer modet, eller går precis som han/hon själv vill och har ett hjärta av guld.

- Detta är mina tankar, hur jag känner, hur jag tycker och hur jag ser på det.
Är det något som är oklart, eller kränkade eller vad som, så kommentera gärna och släng din åsikt!
Va dig själv!

Center Syd

Center Syd blir det nu, det är vad dagen har att erbjuda.. under dagen? Ja, iallafall ska dit och köpa mig ett par nya tights som jag gör varje vecka tycker jag.. men dom går ju sönder. Är inne på mitt 5:e par nu, menmen.. Tobias ska kolla stadium, han har ju handlat så mycket så han har fått en bonuscheck på hela 400kr! Waow, verkligen speciellt när han handlat för drygt 10000 sammanlagt? Ganska snält med 400kr..

Nej, nu ska vi dra!

Ledig från praktiken, hemmakväll!

Nu har jag ingenting viktigt och skriva mer än att jag verkligen suger på att uppdatera. Tycker inte datan är lika lockande längre, men jag ska göra mitt bästa. Igår jobbade jag sista dagen för denna vecka, 07.30-15.00 helt okej tid tycker jag. Dock var jag väldigt trött, men jag höll ut. Tog det lungt och kolla film med pojkvännen framåt kvällen. Idag ska vi bara slappa, kanske ut och käka och ta någon mysig fika eller något. Blir en film ikväll, och jag hoppas på skräck medans Tobias är mer åt komedi-hållet. Imorgon ska vi på bio och se Avatar i 3D, ser jag framemot då dem flesta som sett den säger att den ska vara riktigt bra! Får se vad den har att ge..

Nu ska jag äta frukost, klockan 13.50 och fixa till mig lite, sen återstår det bara och se vad dagen har att erbjuda.
Take care


Hej på er, längesen?

Hej på er, och hej bloggen igen nu efter 5 dagar!
Jag har varit urusel på att uppdatera nu den senaste veckan och varför undrar ni då?
Jo, eller nej, jag har inget bra svar på det. Jag har inte haft tid att sitta vid datan helt enkelt.
Jag har fokuserat på allt annat runt om, om det är något viktigt kommer jag inte ihåg men datan har jag inte prioriterat först denna veckan och så är det bara. Jag vet att ni har saknat mig, därfär får ni en kortfattat uppdatering om vad som hänt mig och mitt liv den senaste veckan!

Jag har under (dessa 5 dagar, som jag såg nu när jag kikade in) gjort en massa skoj, kanske?
OHH mitt minne suger. Iallafalla så har jag börjat praktisera, började i Måndags och det var över mina förväntningar. Mycket jobb, trevliga människor och faktsikt förvånadsvärt väldigt roligt. Vad praktiserar jag då? Jo, på ett älderboende, på Billingshäll i Kävlinge. Mer information vill jag inte gå ut med eftersom vi har tystnadsplikt och inte får säga någonting mer, tar inga risker men nu vet ni var jag håller hus iallafall.

Jag är nu inne på 2:a dag, och det blir det 3:e dagen idag nu snart. Börjar 15.00 idag, riktigt skönt men "jobbar" till 21.00 kanske lite mindre roligt men erfarenheten är jag ute efter! Jag har ändå haft väldigt bra tider denna veckan, började .730-14.00 i måndags och var ledig i tisdags, hur soft som helst huh? Och igår jobbade jag från 08.00-14.30 så det är helt okej för mig.

Nej, gud vad jag har skrivit en massa nu. Ska göra mig i ordning nu, för att sen bege mig till praktiken 15.00.
Kramen

Först middag sen akuten

Hej vänner
Hoppas alla mår bra. Jag mår sådär, det är lite bättre än igår men långt ifrån bra. Varför står där nu "först middag sen akuten" på min rubrik, jo det kommer jag till snart. Och vill säga bara säga att jag har dålig uppdatering just nu eftersom jag är med min pojkvän och har inte tid att nörda mig framför datan då. Men jag försöker när han gör annat. Ja, varför heter nu min rubrik så då? Jo, vi ska på middag idag, jag, tobias + hans familj, ska bli mycket trevligt! Men efter det är akuten planerad. Måste verkligen ha antibiotika(?) för detta skit. Så spendera kvällen på akuten blir väl höjdpunkten idag? Nej, verkligen inte, hatar det men måste man så måste man.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag fixa mig och sen bär det av till malmö och där väntar middag!
Hoppas alla får en bra dag.
Puss på er

- Jag vet vad ni tänker, man brukar inte planera in att man ska till akuten. Men jag gör! Vad ska man göra när det inte finns något annat alternativ och det är viktigt att man får medicin så det inte blir värre?

Skitdag

Godmorgon på er.
Hoppas ni har en bra morgon och kommer få en bra dag för det kommer inte jag. Jag har nämligen blivit sjuk, en förj*vlig sjuka som kräver medicin. Och det bästa utav allt är att min doktor jobbar inte idag, min sjuksköterska har ledigt t.o.m måndag och vårdcentralen har inget tid. Skit bra (Y) Så det ända alternativet att få pencilin på är att dra in till akuten? Är det ett val jag behöver fundera över, om jag ska in dit eller inte? NEJ! Glöm det, sitter inte på akuten i timmar och väntar.. då har jag hellre ont och mår skit! eller...

Eftersom min kropp inte pallar någonting idag så blir det vara hemma, kolla film och bara vara allmänt deppig!
För det passar perfekt till en sånhär mögdag. Men mys blir det ikväll med gottis och med världens bästa pojkvän.
 Ses sen
Take care

Efter en härlig tupplur

Hej!
Idag vart det skolstart för dem flesta, vissa har ju turen att börja den 11:e och får denna sista veckan plus helgen. Vilket jag kan tycka är skönt för dom när jag inte förstår varför vi egentligen ska gå dessa två dagar. Väldigt onödigt.

Som sagt, skolan idag och det var lungt. Började 20 över 11, fick information om vår praktik och sen var det lunch och sen engelska sen slutade vi eftersom våra två sista lektioner var inställda så man ska inte klaga!
Tog 39 tåget hem och Tobias hämtade mig på stationen och sedan stack vi hem till honom och la oss i hans varma säng och kollade lite på tv. Jag passade på och ta en tupplur, vilket jag var underbart. Så trött jag var...

Nu står min duktiga man och lagar mat som en annan "hemmafru" väldigt imponerande faktsikt, får hoppas det smakar också?
Nu ska jag nog hjälpa till, duka eller något så jag har inte tid och sitta här.
Puss så länge


Jag och Tobias!

Ingen uppdatering igår

Godkväll
Har några saker och säga och en eller två bilder och lägga upp idag. Blev inte fler inlägg igår eftersom min pojkvän kom ju hem. Och han överraskde mig, han skulle ringa när han var hemma. Och i mitt i väntan ringer det på dörren. Min bror skriker öpnna! Och jag svarar öpnna själv, och mamma ryker in öpnna nu det är ju till dig. Det är Tobias! Nej, säger jag det är inte Tobias, för han skulle ringa när han var hemma ju! Men bara öpnna säger både mamma och min bror. Och vem står där? Tobias! Oh, gud så glad och överraskad jag blev. Äntligen fick jag krama om honom igen, oh nej det var verkligen underbart och höjdpunkten på lovet.
Och efter en pratstund med mamma om hans resa bär det av hem till honom där han säger att det ligger i present till mig som beskriver hans kärlek till mig. Kan det blir mer romantiskt?
Nåväl, när vi kommer hem går han med mig till hans rum och på sängen ligger en liten ask, mitt på sängen.
Och blyg som jag är, fortfarande för min egen pojkvän efter 14 månader? Så tar jag händer för huvudet medan Tobias tjatar på mig att öpnna.

Och jag öpnnar..
Två helt bedårande, örhängen. I vitt och rött guld, på en halva rött guld och halva vitt och i mitten ett mönster. Så grymt fina! Och vet ni det bästa? Dom matchar våra förlovningringar! Han är ett helt oslagbar och jag var verkligen mållös... Tack hjärtat!

Jag har verkligen haft världens bästa dag både idag och igår. Vi har kolla på film, vi har ätit ute tillsammans.
Och bara varit allmänt nykära igen, v

Lägger inte ett inlägg till efter detta om vad som hänt idag, och därmed bilder!


Nu är det spänt..

Okej, nu pirrar det fruktansvärt mycket i min mage för Tobias är på väg hem från flygplatsen. Och jag längtar så jag har ont i magen också. Tänk att man kan sakna något så mycket bara efter en vecka? Det är helt otroligt. Men eftersom jag och Tobias tillbringar vår tid tillsammans alltid känns det väldigt tomt utan honom.

Oh! Snart så är han hemma sen lovar jag att jag inte ska tjata mer om tid, tobias och sånt som tråkar ut er.
Ska packa ihop lite saker för vi ska sova hos honom ikväll, sen ska jag byta om så jag är helt klar!
Ses sen!
ttyl

Frågor

Vad heter du?
Felicia Kambrink Andréasson heter jag.
När föddes du?
1992, den 7:e Oktober i Lund.
Var bor du nu och med vem?
Jag bor i Kävlinge med alla mina familjemedlemmar, men seperat. Mamma bor på Korsbacka och pappa bor på Garvaregatan.
Jobbar du eller går du i skolan?
Jag går i skolan, i Lund på Vipan. Läser omvårdnadsprogrammet inriktning barn.
Har du några framtidsplaner?
Ja, självklart det har väl alla på ett eller ett annat sätt. Själv vill jag jobba inom vården och hjälpa barn med kroniska sjukdomar. Vet inte riktigt var jag vill bo men Kävlinge är uteslutet, här vill jag inte bo kvar. Vill ha en stabil ekonomi, pojkvän/sambo eller gift så småning om och barn givetvis! Men det får vänta tills ekonomin är ett boende står stadigt.
Vad är din högsta önskan?
Min högsta önskan är att gå vidare i livet. Kunna stå på egna ben och klara av vardagen. Att man ska klara av att växa upp till en bra medmänniska och upptäcka världen!
Hur gammal tror du att du blir?
Måste man verkligen svara på denna? Okejdå, haha som det ser ut just nu så om jag har tur så lever jag väl till 50 iallafall. Med tanke på min hälsa, röker, tränar inte, äter helt fel och sköter inte min sjukdom så blir min ålder inte hög. Men en annan livsstil som jag försöker leva nu, så kommer jag väl säkert bli väldigt gammal.
Vad älskar du att göra?
Jag älskar att göra någonting hela tiden. Klarar inte av att sitta still, vill ha något att göra hela tiden. Men jag älskar att baka, rida, spendera tid med familjen och vänner och vara med min älskade pojkvän! Älskar även att vara ute i naturen, finns inget skönare än en frisk promenad i en trevlig miljö!
Vad hatar du att göra?
Duscha när det är kallt (vintertid) Man fryser riktigt mycket när man går ut ur duschen och det är inte kul! Vad hatar jag mer att göra? Hmm, läxor! Tråkiga läxor, som matte det hatar jag verkligen. Sen hatar jag väl att inte ha någonting att göra, bara sitta och glo är över tråkigt. Sen hatar jag att vänta, usch det är det värsta jag vet. Att vänta på något/någon, tiden går 10ggr sagtare, ja det är drygt iallafall!
Vad är din favoriträtt?
Tonfisksallad och mammas korvstroganoff utan tvekan.
Äckligaste maträtten?
Måste säga rotmos och spenat. Urk, kan inte förstå hur man kan tycka det är gott. Blä!
Sista frågan Vill du tillägga något?
Nej, tycker jag svarat på mycket nu och nu vet ni lite om mig. Behöver väl inte veta mycket mer?
Annars är det bara och fråga!
Ciao


Bangkok Hilton, tidsfördriv?



Har precis sett lite av denna filmen (med en ung Nicole Kidman) eftersom den är 3,5 timmar lång så tänkte jag den är ju ett perfekt tidsfördriv, en intressant film som gör att tiden rinner iväg! Men nej, jag har ingen ro eller koncentration till att se någonting just nu! Eller så någon film över huvudtaget. Jag är så spänd och exalterad i väntan på att Tobias ska komma hem. Känns nästan som om jag är kär på nytt, ni vet den där känslan när man ska träffa en man tycker om för första gången? Så känns det, nästan pinsamt och obehagligt i en positiv riktning såklart. Men klockan tickar på ovanligt fort vilket är bra, klockan är redan halv 5!
Ska och duscha snart, och det tar ju sin lilla tid och sen ska man vänta på att håret ska torka, sen välja kläder och sminka sig och fixa sitt hår och det tar ju tid vilket också fördriver tiden. Oh, nej gud vad jag tjatar om tidsfördriv och klockan hela tiden, förlåt! Men jag är så spänd!

Ilovethisfeeling. wonderful

Om en massa timmar!

Hej!
Jag hade inte ork eller tid igår och skriva ett kvällsinlägg eftersom jag var trött och hade några vänner här och då vill man inte vara osocial med datan så. Men jag hade jätte trevligt, mycket skratt med Evelina, Linda, Rebecca och även Adam. Tack för kvällen!

Nu är det bara.. några timmar eller ungefär 7-8 timmar till min pojkvän anländer hem! Och jag längtar fruktansvärt mycket och det pirrar i magen hela tiden. Ska bli underbart och träffa honom igen. Så idag ska jag bara ta det lungt och försöka göra det bästa av tiden så att den går snabbare sen framåt kvällen umgås med min efterlängtade pojkvän v
Men vi ses givetvis i fler inlägg under dagen, kramen


Jag och linda, innan Evelina och Rebecca kom!

Rebecca som tyckte väldigt mycket om min gris, kärlek vid första ögonkastet?


Slappdag!

God eftermiddag!
Inget smink idag, och anledningen till det är att det är en slappdag till max, bara dega framför tv:en och vem orkar ha en massa kladd i huvudet då? Och tycker att ni ska få se den dolda sanningen, me.. utan smink. Naturligt och original är ju ända det bästa, enligt mig. Tycker synd om dem som inte vågar gå en dag utan smink och visa vem man verkligen är. För mig är skönhet när man är naturlig.
Hoppas alla lär sig en dag att man är vacker utan spackel!

Kolla lite på Mathilda med Adam. En ganska rolig film, dock för mindre barn kan jag tycka, men rolig är den när man inte har något bättre för sig än att se en film som egenligen är tråkig?
Nej, idag händer ingenting, absolut ingenting och skönt är det! Min älskling kommer hem imorgon och gud vad jag längtar! Efter den längsta veckan i mitt liv ska jag äntligen få krama sönder mitt hjärta! loveit..

Annars har årets början varit bra, hoppas alla tycker det.
Vi ses sen!
Adios


Söndag, den 3:e Januari 2010

De första dagarna på det nya året har varit toppen. Vilken bra start!
Eftersom jag inte har något tålamod, speciellt inte när det gäller att lägga upp en massa bilder som tar tid att ladda upp med tanke på att mitt internet klydar ganska ofta. Så jag har sammanfattat kvällens bilder som spenderades med annika, evelina och nathalie i två bilder istället, smart, enkelt och praktsikt!
Jag har haft en väldigt kul kväll med spel, snack, kaffe och mycket skratt. Tack för det vänner, det var väldigt trevligt och det får göras om!

Nu är det bara killarna kvar hemma hos mig, David och Adam som också varit med under kvällen men som har hållt sig på mitt rum framför tv:en och aldrig vill vara med på bild, så därför blev det inga bilder på dem. Klockan är närmare 10 och jag börjar bli lite trött. Full rulle hela dagen. Har även klippt katten, som har ovanligt tjock päls och får därför väldigt mycket tovor (?) eller ja knutor, så man får korta ner han päls lite då och då.

Men dagen och kvällen har varit bra och snart ska jag hoppa ner i sängen med en bra film.
Min älskling kommer hem om 2 dagar! Eller ja, tisdag, i övermorgon? Drygt två dagar iaf, vilket blir underbart!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla, eller inte. Men kom ihåg dagen blir vad du gör den till.
Ses imorgon, godnatt och hejdå!


Bara så alla vet har vi lekt med mina löshår, jag är inte orangehårig,
jag är brunett. Annika är inte blond och Evelina har inte blont underhår.


Godmorgon för min del

Eftersom jag inte har något vettigt att skriva mer än godmorgon alla så tänker jag inte skriva heller.
Men godmorgon, fint väder eller hur?

Hejdå

Nattinatti

Orkar inte skriva så mycket ikväll.
Så nu ska jag sova efter 6 avsnitt av Guds Tre Flickor, en riktigt bra och spännande serie, tycker jag!
Men nu är jag trött, och klockan är i rimlig tid för att sova.. så godnatt med er!

Ses imorgon,

Stolt, frusen och kall

Okej, nu är jag stolt över mig själv för jag gick faktsikt en runda. Okej, bara för jag var tvungen och handla, menjag tog en stor omväg och fick rört på fläsket lite! Mycket bra gjort av mig själv och faktsikt stolt. Men dock var det väldigt kallt och nu fryser jag så jag skakar, skönt att vara inne i värmen igen. 

Handlade frukt och nu ska min bror göra en underbar fruktsallad medan mamma och jag ska göra och käka chokladpudding! MUMS

Måste man alltid ha en rubrik?

Det är riktigt jobbigt att man måste ha en rubrik hela tiden, ibland kommer jag inte på någon bra och repriser bli ju tråkiga tillslut. Är det, det vettigaste jag kan skriva just nu? Ja, tydligen eftersom jag har inget annat på hjärtat så får jag skriva helt ointressanta saker. Tråkigt eller hur? Nej, men jag har precis duschat, riktigt skönt! Ingenting händer idag mer än att jag ska ut och gå, om det nu blir av. Blir en film ikväll, som vanligt. Men kanske med familjen, som alltid är trevligt. Hoppas alla har en roligare dag än jag, för denna dagen suger verkligen.

Blir givetvis fler inlägg under dagen/kvällen.

Saker man kan göra.. om man inte har något att göra;
1. Man kan rensa sin garderob, som min innehåller kläder jag glömt att jag har säkerligen.
2. Spela ett spel, spela kort med sig själv eller någon annan.
3. Man kan ta en varmt och mysigt bad och fördröja tiden. Om man har ett badkar.. ( vilket vi inte har längre, eftersom mamma har svårt för att gå så rök det, skit tradigt! )
4. Man kan städa. Om man nu inte är som jag, en pedant j*vel som ska ha det blåst på rummet innan jag går och lägger sig.
5. Baka, de vill säga om man har ingredienserna hemma som man behöver.
6. Eller bara dega framför tv eller kolla en bra film.

Fint väder!

Vad glad man blir när man kommer upp ur sängen och kollar ut och ser att solen tittat fram. Väldigt härligt väder, så det blir ut och ta en promenad lite senare. Jag skulle inte sova bort halva dagen men det blev så ändån. Hade världens värsta natt och vet inte varför. Men nu ska jag inte gnälla. Vet inte vad som händer idag, men jag får se vad dagen har att erbjuda. Hoppas alla får en bra dag.

Hörs sen!
 

Filmkväll?

Dagen börjar glida mot sitt slut för min del. Ska lägga min snart för jag är väldigt trött och det tror jag fler är. Dagen efter nyår är ju alltid seg, eftersom det var full rulle igår så var det slapp dag idag. Och imorgon är det nya tag och nya utmaningar. Får börja leva imorgon och se vad detta året har att ge. Har höga förväntningar men jag tror det ska bli ett ännu bättre år än 2009! Eftersom nu vet man vilka man vill ha vid sin sida, vilka vänner osv. Och det innebär ett år utan skitsnack, lögner, svek och falska människor vilket ska bli kanon.

Skolstarten för denna terminen är inte långt borta
Själv börjar jag redan den 7:e vilket kan kännas onödigt eftersom det är två dagar sen är det helg igen? Men vi ska få information om vår praktik så det jämnar väl ut sig.
Nu ska jag sätta på en bra film och sedan dvala mig in i en god nattsömn.
Ni får sova gott, kram på er

Familjemys

  Ett socialt sällskapsspel, för hela familjen.

Har precis spelat familje geni med mamma. Ett väldigt roligt och lärorikt familjespel för hela familjen! Man blir lätt allmänbildad eftersom det rör sig om frågor runt om i världen. Faktsikt ett kul spel, prova själv!

Fick även ett underbart samtal av min pojkvän som sa att allting var bra och att han gjort allt för att försöka nå mig. Efter som det blev ett konstigt avslut igår när vi pratade runt 8 tiden så avbröts samtalet bara och vi hann inte säga hejdå och det är aldrig kul. Så nu kunde vi prata i drygt 4 minuter, de bästa 4 minuterna i mitt liv nästan.
Den gottegrisen har ju snorklat hela dagen och dykt och kollar korallrev, och underliga fiskar. Han sa att det var riktigt vackert. Jag är inte avunsjuk, nejdå inte alls... mhm kan ju diskuteras lite om den saken.
Ska slänga mig i sängen nu och kolla lite tv för det är vad man orkar idag.

Vi ses ikväll


Under 2009

Vad har jag gjort under 2009?
Har sammfattat lite frågor som jag nu ska besvara.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag började gymnasiet i Lund och läser där omvårdnasprogrammet. Och jag förlovade mig med min underbara pojkvän Tobias.
2. Vilka länder besökte du? Danmark bara, om man nu ska kalla det besöka ett land? Skuller vart i Thailand med det blev inte så på grund av min flygrädsla.
3. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, det finns en del saker jag önskar kunde varit med mig 2009 som jag haft de andra åren. Och jag hoppas det bli ändring på det. Att personer och andra ting kommer hänga med mig detta året istället.
4. Var du gladare eller ledsnare år 2009 jämfört med tidigare år? Jag var nog gladare. Men där var en del saker som gjort mig ledsnare än någonsin, men om jag ska sammfatta det hela så har jag varit gladare, helt klart.
5. Finns det något som skulle gjort året - 2009, ännu bättre? Nej, det kan jag inte indirekt säga. Men där finns en del saker som skulle vart pricken över i:et och gjort det bästa, ännu bättre!
6. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ganska mjuk, enkel och lätt. Inget överdrivet, men inte för lite heller. Skulle nog beskriva min stil som defenitivt min egen. Kunde vara mjukis ena dagen till halv rockigt den andra. Men även väldigt flickigt, accesoarer med mera.
7. Vad önskar du att du gjort mer? Ansträngt mig när det gäller både skolan och min hälsa. Fokuserat på skolan, och tagit tag i min sjukdom och ta den på allvar innan det är försent.
8. Förlorade du någon år 2009? Jag förlorade ingen föralltid men jag har förlorat, eller mer tappat kontakten med en del vilket är väldigt synd. Men jag har inte gjort någon större förlust när det gäller annat.
9. Ser du framemot året 2010? Ja, väldigt mycket. Har mycket planerat, saker som jag vill göra och så. Året 2010 kommer bli ett fartfyllt och spännande år och jag ser framemot det! Speciellt att dela det med personerna i min omgivning, med min underbara familj och pojkvän.


HEMLIGHET


Denna bilden kommer jag alltid minnas. Den betyder väldigt mycket för mig.
23.00 - 00.00  ( 00.00 - 01.00 ) Helt otrolig, 31/12 2009 & 1/1 2010

God fortsättning!

Eftersom det blev en del bilder igår har jag pysslat ihop dem flesta i två bilder bara för det inte ska bli inte massa skrollande (?) och det blir enklare och sammafatta litegrann.
Men jag hoppas alla hade en lika bra nytt år som jag. Jag hade jätte trevligt och jätte roligt. Nog det bästa nyåret hittils. Dock hade det varit pricken över i:et om min älskade pojkvän varit med, men det får bli nästa år.
Såhär dagen efter kan jag tänka mig att dem flesta är trötta, huvudvärt baksmälla? Blir ta det lungt och blicka tillbaka till igår. Tack michelle och theo och min familj för det underbara nyåret jag fick. Och tack alla vänner som skrev gott nytt år! Ni är guldvärda. Och tack till dem gjorde mitt 2009 underbart, dem vet vilka det är och jag tackar er tusen gånger om.
Ha en god fortsättning allihopa, och en bra början på det nya året - 2010!


Mycket pussar, därför pussar jag min metoyou nalle jag fick av baby (L)

Kusin, theo och jag med gottissaker och god dricka, tack!