Senaste..

Hejsan hoppsan..
Vill börja med och säga att uppdateringar, när det gäller bloggen kommer dyka upp lite när som. Jag haar lite av en bloggpaus kan man väl säga, då jag inte orkar med att sitta vid datan. Så ni får nöja er med någotinlägg i veckan bara, men ni överlever nog ska ni se.

Nåja, över till annat. De första två skoldagarna är avklarade! Det har gått bra hittils, är nöjd med mina klasskamrater också och även schemat är helt okej. På tisdagar slutar jag, (bara jag då jag inte behöver ha estetisk verksamht eftersom jag klarade det förra året) alltså jag slutar 11.35 vilket är enormt skönt!
Tänkte bara slänga in en o annan bild på mig själv som det ego jag är... Tänkte gå en sväng med bebisen. Tjarå




Nyvaken, skoldags..

Godmorgon på er.
Jag steg nästan precis upp. Kvart i 6?! Är duktigt förvånad över mig själv att jag över huvudtaget kom upp, och att jag kom upp direkt utan att snoza. Jag har precis käkat frukost också, vilket jag aldrig gör. Gud, så duktigt jag blivit! Bebisen är här bredvid mig, fast han är fortfarande trött. Ska strax gå ut och gå en runda med honom. Sen får jag fixa mig, ska ta tåget till skolan 07.26 med Linda. Är lite nervös... men det ska säkert gå bra!

Hoppas ni får en fin dag. Skriver om dagen när jag kommer hem. Puss

Höst, skola och vovve

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Jag är fortfarande lite krasslig, (har varit jätte sjuk nu den senaste veckan) men idag känns det lite bättre. Jag var hos doktorn igår, och jag har bihålsinfektion.. dvs, vätksa i bihålerna. Så nu ska jag gå på en pencilinkur i 10 dagar.. Tråkigt, men nog med sjuka och tråkigheter.

Som sagt har vi skaffat hund, så det är full rulle hela tiden. Det är verkligen super roligt, gud så glad jag är fick behålla honom. Och imorgon börjar skolan, jag vet inte riktigt om jag ska skratta elelr gråta? Det ska bli spännande och roligt på ett sätt, få sina dagar sysselsatta och använda the brain lite igen. Men samtidigt så är jag inte ett så stort fan av skolan, är väldigt vääääldigt skoltrött... Men jag ska verkligen lägga manken till och kämpa till det yttersta! Nog med det också, jag har fortfarande sommarlov. Så nu ska jag käka lite frukost och njuta av den sista dagen av mitt sommarlov. Hoppas ni får en fin och en trevlig dag. Puss på er.

 

Bebissss

Halloj bloggen.
Fan, rent ut sagt.. vad dålig jag är på att uppdatera! Denna gången ska jag inte lova att bli bättre, för då ljuger jag nog.. men jag ska försöka iaf? Bra!

Minns ni vovven jag skrev om? Han är min, min min min! Han är världens goaste, finaste och bästa!
Han ligger här bredvid mig nu och myser, oh ni anar inte hur lycklig jag är!


Att ha en hund

Att ha en hund är lite jobbigare än vad jag trodde. I väder och vind måste han rastas och jag är precis tillbakakommen från en promenad i ösregnet... Men jag snyftar inte, han är världens goooooaste.

De regnar, det är tråkigt. Idag ska jag bara vara inne och kolla på film. Mysigt va? Ha en bra dag!


Hundvalp

Tjenixen bloggen.
Det var ett tag sen, faktiskt en vecka seda jag la upp ett inlägg. verkligen dålig av mig. Jag vet inte skrivit något, men det ska jag ända på, eller jag ska försöka iallafall.
Jag är hundvakt förtillfället, har varit det nu i två dagar åten helt underbart duktig och söt hundvalp på 7 månader som heter Denche. Han är helt otrolig, och kanske, kanske ska vi behålla honom om det går bra med katterna... Det har funkat hittils så det ska inte vara några problem. Men, det är ju inte bara katterna som det beror på. Vi måste tänka ekonomisk, och eftersom det är jag som kommer få ta det yttersta ansvare så måste jag tänkte igenom om jag verkligen klarar det. Ut och kissa och gå med honom varje dag i minst 10 år framåt. Jag får verkligen fundera och tänka med hjärnan och inte med hjärtat.. tanken på att han ska försvinna gör ju ont...
Har ni hund? Isåfall, skriv gärna och berätta om hu det är, men ansvar, ork osv. Behöver er!