You know you..

Mitt hjärta. Du gör världens en bättre plats för mig. Jag saknar dig Tobias, snart ses vi. ♥



Godmorgon. Har alla ställt tillbaka klockan? Jag hade glömt det, fast jag gått och sagt hela dagen igår att man inte ska glömma det. Tur att Michelle påminde mig, annars hade jag varit en timme fram fortfarande. Min kära hund väntar ivrigt på att få komma ut och kissa. Så jag får ta på mig och ge mig iväg. Sen ska jag lägga mig i ett varmt bad, tända ljus och dricka julmust. Älskar julmust! Men vi syns lite senare. Ha en bra söndag!


En bild tagen på mig och Tobias förra hösten.


Happy Birthday!

Halloj!
Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det min pappas födelsedag. Hurra hurra hurra! Hoppas du får en bra dag pappsen, för det förtjänar du! Dagen kommer firas i Helsingborg, med familj + några vänner där vi ska äta gott på en trevlig resturang. Pappa kommer och hämtar mig och min bror vid tolv tiden, sen är vi iväg några timmar. Så det är dagens planer för, för- och eftermiddagen. Närmare kvällen ska jag träffa lite vänner.

Och jag just nu sitter jag bara vid datorn, kikar lite på tv:en. Denche ligger här och myser, och väntar på mig för att vi ska ut och gå morgonrundan. Tänkte vakna till lite mer först, vakna för typ tio minuter sedan. Trött!

Men hoppas ni får en fin lördag iallafall! Kram.


Nytagenbild på mig.

Rain

Godmorgon! :)
Fredag! Alla älskar fredagar, det innebär helg. Det innebär att man är ledig och det bästa just denna helg, vi har höstlov hela nästa vecka. Så skönt! Har en del saker planerat, få hoppas det blir av också. Imorgon fyller min pappa år, så jag måste bege ut för att hitta en bra födelsedagspresent till honom. Några förslag, någon?

Jag sitter som vanligt och myser i soffan. Men ska alldeles strax ut med Denche. Får dra ut lite på det idag eftersom det spöregnar, väntar tills det lugnat sig lite. Men, vi hörs under dagen. Ha en fin fredag!

Snart är det halloween! Då blir det halloweenfest med utklädnad. Skitkul!


Efterlyst

Hello!
Var det någon mer än jag som såg efterlyst igår? Största delen av programmet rörande copy-caten eller dvs nya lasermannen som jag vet att pressen uttrycker det. Det är verkligen hemskt det som händer i Malmö. Fruktansvärt att folk, eller invandrare som denna "lasermannen" rikar sig mot, ska behöva gå och vara rädda för att gå ute. Det är så hemskt, grymt. Jag hoppas dom får fast personen som orsakar detta, och det är fort!

Nåja, över till annat. Godmorgon, hoppas allt är bra med er. Jag har precis kommit tillbaka in efter en runda med Denche. Nu sitter jag i soffan med min gosiga filt runt om mig och drickermitt morgonkaffe. Kikar lite på våra bästa år också, det drygaste programmet jag vet. Dock ganska bra och jag har följt det i många år. Men det är en väldigt utdragen och dryg serie. Nu är det reklam, då passar jag på och röka.. inte bra. Ska sluta..
Hoppas ni får en bra dag! Kram.

Morgontofflorna på och ljusen tända. Älskar det! Speciellt en kall och grå morgon.



Syltkakor med pärlsocker

Något jag älskar att göra är att baka. Det är kreativt, roligt och framför allt gott! Idag bestämde jag mig för att baka syltkakor med pärlsocker. Jag bakar jätte ofta, dock lägger jag aldrig ut något av det jag gör på bloggen. Lite tråkigt av mig, tycker jag. Får bli bättre på det, eller vad tycker ni?

Det här jag gjorde jag idag iallafall:
150gram smör eller margarin
1/2 dl socker
1 äggula
2tsk vaniljsocker
3dl vetemjöl

Vispa ihop smör och socker poröst. Tillsätt sedan vaniljsockret och äggulan. Blanda ihop till en smet och tillsätt sedan mjölet och arbeta ihop allting till en deg snabbt. Bred ut degen i 30cm lång rulle och ställ in i kylan i drygt 20 minuter så degen stelnar till lite. Skär sedan 1cm tjocka skivor av hela rullen och rulla ihop dom till små bollar. Därefter plattar ni till dem och gör en fördjupning i mitten. Pensla på med äggvita och strö sen över pärlsockret och tillsist, lägg en klick jordgubbssylt i fördjupningen. In med det i mitten av ugnen på 200 grader och låt dom stå inne i ca 5-7 minuter, eller tills kakorna fått en fin, ljus eller gyllenrbunfärg. Klart!




Vill bara tillägga att det vart första gången jag gjort sånahär, så vissa blev lite fel då jag hade för mycket sylt. Men! Bättre lycka nästa gång :)

Ravioli

Ravioli, (pastakuddar med köttfärs) är nog en av de måltider jag kan leva på. Det är riktigt gott, med mycket och nu menar jag mycket ketchup. Jag fullkomligt älskar det! Yammi..




New in

Köpte en ny klänning igår. I en affär som heter whoops på Nova. Endast 350 kronor, finns även i lila och svart. Där är axelband, men jag tog fram min kreativa sida och vek ner dom. Snyggt det också!


Besök

Hejsan bloggen.
Det blev ingen morgonuppdatering, vaknade lite sent och jag hade tid hos doktorn så jag fick rusa upp ur sängen, ut med hunden och snabbt ner till vårdcentralen. Prover har tagits och en del saker konstaterats. Bland annat påpekade min doktor min rökning igen. Den är till största delen boven i det hela, så jag måste verkligen sluta för att slippa dessa besvären. Men! Iallafall. Michelle och mamma är här på kaffe och fika. Jätte trevligt! Och senare kommer nog Louise och company på kaffe, mysigt! Nu får jag vara social igen.
Ha en fin dag!

Han är fin, min Denche

Godkväll.
Han är fin, min Denche. Speciellt i sin nya regn och vind jacka som mamma köpt åt honom. Det är jätte söt och han ser verkligen urlöjlig u i den. Så löjlig att han blir världen goaste. Men just nu är han bara jobbig. Han ligger här och dreglar efter mina morötter. Men, där kan han ligga för av mig får han ingenting. (Han fick just ett ben, så) Iallafall. Jag är trött och ska nog soa efter Navy CIS. så, nu har jag inte tid och blogga mer. Måste titta på NCIS som har börjat för länge sedan och jag är efter som vanligt. Men godnatt med er. Syns imorn!


Mamma

Godmorgon!
Det blev en väldigt sen morgon för mig, då jag somnade halv 4 inatt och behövde sova. Så det blev ju att jag fick stiga upp för ca 40 minuter sedan. Jag är sjuk, förkyld och jävlig. "Däppt i däsan" låter det när jag säger det, precis som i reklamen för förkylningprodukter. Nåja, det vekar bara vara ett lätt förkylning.

Min mamma är på ingång, jag som är så snäll bjöd hit henne på kaffe. Det är så himla bra att hon bara bor en gård härifrån hehe, så jag har inte så långt ifrån henne. Skitbra! Så, iallafall. Vi ska fika och prata mor&dotter snack, vilket jag älskar. Min mamma är världens bästa att prata med. Jag älskar dig mamma! ♥
Nu får jag sätta på kaffet och gör mig klar innan hon kommer. Ha en fin måndag.


Girlsnight

Godkväll bloggen.
Nu har jag änligen krypit ner i sängen med Denche och jag känner mig riktigt avkopplad. Har en god kopp te bredvid mig och jag slänger en blick mot tv lite då och då. Jag är ganska trött faktiskt, trota all läsk jag druckit idag. Inte alls bra för mina tänder.. men nån gång får man unna sig något! Jag tror jag ska stänga tv:en alldeles strax, sen slocknar jag nog. Känner mig inte riktigt bra heller. Tror Michelle smittat mig då hon precis haft en jobbig förkylning. Hoppas jag inte blir sjuk! Kvällen har iaf varit jätte bra. Vi var ett gäng tjejer, vi kollade på skräckfilm och hade en massa gott. En jätte härlig söndag också tjejkväll på det. Tummen upp! Men nu börjar klockan dra sig och inlägget blev ganska långt.. Nej. Nu ska jag sova. Så godnatt med er. Syns imorn! ♥


Min bror

Godmorgon!
Äntligen vaken. Hade ingen som ringde och väckte mig idag eftersom min telefon inte fungerade. Men, jag har suttit och meckat lite med den och nu fungerar den igen! Skönt som fan, får panik utan en telefon!? Iallafall, igår vart en jätte bra dag. Jag hade en jätte rolig kväll med fina vänner. Spel, dricka, och en massa skratt. Det får vi verkligen göra om tjejer, och tack för kvällen. Jag ska alldeles strax ta på mig och gå ut med Denche. Vi ska promenera bort till Michelle där jag blir bjuden på frukost! Vilken lyx, slipper jag göra det själv. Hehe!

Jag hoppas ni haft en bra helg och får en bra söndag. Kram!
PS. Ni måste kika in på min brors blogg. Ni hittar honom under länkar. :)


Löshår

Nu är löshåret helt färdigt, och fint blev det. Dock väldigt mörktbrunt och dessvärre har jag röda nyanser i mitt och skillnaden mellan mitt hår och löshåret just nu är ganska stor. Så det får bli en färgning till så fort jag fixat en ny hårfärg. Fast jag vet inte om jag ska färga löshåret i en mer rödbrun färg eller om jag själv ska färga mitt hår, mörkbrunt.. det får jag klura på tills imorgon för det har jag ingen lust med ikväll. För Michelle kommer snart tillbaka hit och då är det myskväll som gäller, med bland annat alkohol! Detta blir nog bra!

Slänger in några bilder på hur håret blev. Då får ni ju även se hur jag ser ut i långt hår. :)
(Blixten på min kamera gör att jag ser väldigt, väldigt blek ut på bilderna)







Bjudit på middag

Hej!
Nu är jag mätt och belåten. Har precis ätit pastafjärilar med köttfärssås med Michelle. Jag bjöd henne på middag idag, väldigt trevligt! Ikväll tänkte vi ha lite mys, lite smått och gott med en bra film. Tror även det kommer fler på besök, Louise och dom tittar nog in. Annars, just nu håller jag på och fixa med löshåret. Har precis färgat det och nu ska efterbehandlingen i. Så jag får väl dra ut min tummar och fixa det.
Ha en fin kväll. Puss! ♥


Oj, vad suddig bild.. Äh, den får duga. Såhär ser jag ut idag iaf!

Dilemma, dilemma

sötnosar, jag har ett dilemma, dagens ilandsproblem alltså. jag har ett blont löshår, som bara ligger och skräpar. grejen är den att jag är brunett och har inga planer på att bli blond igen. så frågan är om jag ska färga löshåret, så jag kan använda det och inte släng ut drygt 500 kronor i onödan för ett löshår jag inte använder.

nå, vad tycker ni jag ska göra. färga det, eller inte? tänk, någon gång i framtiden kanske jag vill bli blond och använda mitt blonda löshår men så går det inteför att jag var dum och färgade det? asso, vad fasen håller jag på med egentligen. det är 500 kronor?! det går och köpa nytt, det är ju inte dyrt ens än gång.. let's färga det!

Här har ni mig i blond, med mitt löshår.


My belly hurts

Godmorgon!
Som vanlig, är det ju alltid någonting med mig. Nu har jag vaknat med världens ont i magen. Jag hatar det, finns det något som är värre än när det kniper ordentligt i magen? Nej, typ inte. Jag får hoppas det går över, har tagit en ipren så det ska bli bättre. Jag har precis varit ute med Denche och sitter just nu och nördar mig framför datan. Lördag idag och jag har inga planer för dagen. För tillfället vill jag bara krypa ner i sängen och gå i ide för hela dagen. Men nope, så bli det inte! Kan städa, det börjar bli dags. Eller så kan jag bara gotta mig framför tv.en med en fet chipspåse och min sköna duntäcke över mig. Låter bra tycker jag!

Nej, vi får se vad det blir idag. Hoppas ni får en fin lördag iallafall. ♥


Flying

Hej!
Allt bra? Jag mår helt okej. Dock jäkligt trött men lite kaffe gör nog susen. Michelle är här och vi snackar lite skit och slänger blickarna på tv lite då och då. Idag är planerna att åka till IKEA och handla lite. Jag ska se om jag hittar en kökslampa. Vi har bott här nu i drygt ett halvår och vi har ännu inte fixat en kökslampa? Vilka puckon vi är asso.. Men iallafall. Tänkte gå och fixa till mig lite smått. Sen ska jag ut med Denche. Som sagt, IKEA idag. Men under kvällen har jag inte planerat. Får se vad denna fredagen har att bjuda på. Lite party kanske..

Hoppas ni får en fin fredag!


Dagens låt

Favoritlåten. Beroende, jag knarkar den.


Torsdag, 21 oktober.

Hej!
Idag känner jag mig inte alls bra, känner att jag håller på och bli sjuk. Igen. Drygt som fan och jag hoppas jag känner fel för jag orkar inte en sjukperiod till. Iallafall, jag har precis varit ute med Denche. Nu är han i köket och äter sitt nya foder. Han älskar det, vilket är skit bra då vi haft lite problem med det. Men nu har vi hittat ett som passar honom bra och för hans lilla mage! Jag får nog också ta och äta något.. min mage kurrar.

Hoppas ni får en bra torsdag. Kram!


Godnatt!

Godkväll.
Ligger i sängen och käkar morötter med creme fräs, som vanligt. Är inne i en sån period nu då jag kan äta hur mycket grönsaker som helst. Hoppas det håller i sig, för nyttigt är det ju. Men iallafall. Kvällen och dagen har varit jätte bra och rolig. Haft lite vänner på besök nu under kvällen. Trevligt har vi haft!
Men nu är jag ensam igen..

Som sagt ligger förberedd i sängen för att tita på NCIS (Navy CIS) som börjar alldeles strax och som också är min absoluta favoritserie! Den är verkligen sjukt bra och gibbs äger! Hah. Men godnatt med er. Sovgott. ♥

Värme

Rosa, mysiga och äkta fårull! Jätte sköna och jätte varma. Endast 199kr på Maxi, finns även i grå och beige.
Jag är supernöjd med dom. Och inte alls dyra, tack mammsen! ♥





20 Oktober

Godmoron!
Fasiken vd trött jag är. Denna natten var nog värre än de andra. Har inte alls sovit bra. Så nu sitter jä här och gäspar och har mig hela tiden. Denche tittar på mig som om jag är dum i huvudet.. Jag ska dra på mig lite kläder och gå ut och gå med honom. Men först mitt morgonkaffe! Hoppas ni få en fin dag. Puss.


Morotskväll

Godkväll! ♥
Hoppas allt är bra med er, och att ni har en trevlig kväll. Jag har och har haft. Har haft några vänner på besök och vi hade jätte trevligt, mycket skratt och galenskaper. Tack mina vänner. Dock blev det väldigt tyst efter dom gått, och framför allt tråkigt när man haft så kul. Men jag har som alltid min lilla vovve. Han ligger här och beskyddar mig när jag käkar morötter som jag oppar i creme fraiche. Skitgott, och nyttigt dessutom!

Men nu är dagen slut för mig. Jag ska krypa ner i sängen med Denche. Natt nummer 2 här i lägenheten. Hoppas det går lika bra som igår, men jag tror det det ska det. Till och med bättre. Så, godnatt med er.
Vi syns imorgon! Puss och sovgott.




Skit också..

Eftersom Tobias är på sjön, och har en dryg 4 timmars färd upp till Stockholm, där han jobbar, härifrån så har han givetvis med sig sin dator så han kan titta på film och dylikt under resan. Det vill säga att jag sitter med min egen, lilla pc. Och problemet är att det här med bluetooth vill inte fungera. Så jag kan inte skicka över bilderna   jag tar. Skit störigt! Och webcamen på denna ska vi inte snacka om, den suger. Jävla fucking skit!

Ni får nöja er med gamla och repris bilder tills vidare. Jag ska försöka fixa det så fort som möjligt!


Morgonmys

Godmorgon!
Jag överlevde natten här i lägenheten, ensam. Duktig jag varit! Det var faktiskt inte så läskigt som jag todde det skulle vara. Nu har jag ju hund också, gör det hela mycket tryggare. Har tänt nästan alla ljus vi har också, så nu är hemtrevligt och super mysigt! Älskar tända ljus, det är så behagligt på något sätt.

Idag ska jag antagligen följa med mamma och handla. Lite mat och sånt, hon behöver min hjälp så. Jag tänkte då kolla efter lite saker till lägenheten. Tycker jag behöver pynta lite mer, tycker det är grymt kul!
Nu ska jag titta på RR (Rachel Ray) sen ska jag göra mg iordning. Ha en fin dag.


Saknar dig redan min älskling. Lycka till på jobbet, älskar dig!

Empty bed

Jag ligger just nu i sängen med Denche. Han ligger här bredvid mig och myser. Fattas bara en sak, och det är Tobias. Ja, jag får väl börja vänja mig vid detta laget. Men det är ju första natten jag ska sova själv. Men det är tid att lära sig det också. Sover ju annars hemma under de två veckorna Tobias jobbar, men de ska det blir ändring på! Klockan börjar dra sig och jag måste upp tidigt imorgon. Så nu säger jag godnatt för mig. Puss!
En bild på mig och Louise när vi i Lödde, i sandskogen och gick med Denche :)


Alone again

Godkväll.
Hoppas ni har en härlig måndagskväll. Jag kom precis från ett varmt bad, riktigt skönt! Synd bara att jag inte har någon och värma mig hos nu. Tobias har ju åkt.. Det är så jäkla tråkigt utan honom! Och ensamt.. Första gången jag ska försöka sova själv här i lägenheten. ´Har aldrig gjort det förr så önska mig lycka till..

Okej. Jag är skiträdd. Jag hatar att vara ensam, jag kommer inte överleva natten.. AH!

Autumn

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott inatt. Det har inte jag. Har haft riktigt ont i min mage, likt små kramper hela natten. Riktigt jobbigt! Men man överlever, känns lite bättre nu efter tabletten. Iallfall. Tobias åker idag.. redan! Tycker tiden går för fort när han är hemma. I början reagerade jag liksom på "Wow, två veckor! Det är ju skitbra och länge!" men nu är det typ ingenting. Det går alldeles för fort.. Men som tur är så har han tjänat ihop semesterdagar så han. Så som det ser ut nu kan han vara hemma på sin födelsedag, jul och nyår. Och det hade varit perfekt!

Det märks att hösten är här. Kallt, lite grått men härliga färger på marken. Härligt! Därför ska jag nu ut med min söta lilla vovve i detta höstiga väder. Hoppas ni får en fin dag. Puss på er. ♥


Titta vem som..

Hejsan.
Allt bra idag? Jag mår helt ok, lite trött bara. Denche har hållt på hela morgon och busat runder, redan tidigt imorse. Men nu tyckte han det var nog, så han dunsade upp i sängen så både jag och Tobias vaknade. Så ang. rubriken "titta vem som.." är uppe är resten av rubriken. Tobias! Han sover alltid längre än mig annars..

Snart kommer Louise och Oscar hit, med vår mjölk som vi glömde i deras bil igår. Tror dom stannar på kaffe också. Och idag ska vi nog ut och handla lite. Jag har fortfarande presentkort kvar sen min födelsedag, känner att det kliar och dom måste handlas upp! Annars önskar jag er en fin dag. Puss på er. ♥


- Varför jag har mössa på mig är bara för att mitt hår är så knepigt idag att det inte går och visa på bild. Då kan man dölja det diskret (host) och snyggt med en mössa :)


jag älskar..

Godkväll!
Nu är jag hemma igen efter en tur på ikea och ett stopp på en koreansk resturang. Pappa och Joy skulle handla mattor och sen käka på resturang så frågade han om vi ville följa med. Självklart! Dagen har varit jätte bra, dock lite drygt inne på ikea. Alldeles för mycket folk, gillar inte det. Men därefter på resturangen, mums säger jag bara! Men, är hemma nu igen och nu fick vi besök av Oscar och Louise så nu kan jag inte sitta här mer.  Slänger inte några bilder från idag. Puss :)












Resturang Koreana

Min pappa ringde nyss. Han och Joy (pappas fru) vill bjuda oss på resturang idag, i Helsingborg. Koreana heter resturangen och det vart den vi åt på när jag fyllde år. Dom har super god mat och jag älskar verkligen den! Först ska vi inom IKEA i helsingborg då givetvis, sen drar vi och äter. Supergott och mysigt! ♥

En liten och enkel resturang. Jätte mysig!

Feeling sick

Godmorgon!
Jag mår riktigt illa just nu, och min kära vovve är galen. Han springer runder och leker med sin pipleksak. Så snart kommer väl Tobias utfarandes från sovrummet och slänger den åt fanders. Iallafall, det är lördag
 idag och jag har inget planerat. Jag skulle vilja åka till center syd eller nova och kika litegranna.
Men det kommer min pojkvän inte vilja, då vi varit på dessa två ställen mycket de senaste veckorna..

Nej, jag får gå och äta något. Säkert därför jag mår dåligt. Ni får ha en fin dag mina vänner!


Take me back to the summer!


Fr.o.m idag

Vill du bli veckans blogg i en hel vecka och få en länk till din blogg lite då och då i mina inlägg?
Isåfall, kommentera bara något i stil med "jag är med" så är du med och tävlar om att bli veckans blogg!

Jag drar 4 vinnare och därefter får ni vänta ytterligare en dag (för att gör allt så spännande som möjligt) sen drar jag vinnaren som då blir veckans blogg och blir länkad. Hoppas du är med!


Shh, skvallra inte


Canada Goose

Hej!
Tillbaka från tandläkaren, det blev ett snabbt besök och det gick ovanligt bra. Tillbaka igen den 9 november för undersökning av hela munnen. Blä! Iallafall. Canada Goose - Jag fick en av pappa i födelsedagspresent. Han hade beställt den via internet. Jag fick den idag och jag är jätte missnöjd. Den verkar inte vara äkta.. Eftersom jag provade en på scandinavien sports butiken i Lund och om jag minns rätt så kändes denna jackan jag fick inte alls lika puffig och mysig som den i affären. På ett vis blir jag lite glad om den är oäkta. För det innebär att pälsen jag har inte kommer från något djur. Och jag som är en sån djurvän säger egentligen emot mig själv då jag köper en jacka och bidrar med produktionen att döda fler stackars djur bara för deras pälsar. Därför är det bra om den är oäkta. Men å andra sidan så suger det ju då min pappa betalat mycket pengar för en jacka som kostar mycket, men får inget för priset. Men i vilket fall som helst, vill jag veta om den är oäkta eller äkta.

Så. Jag behöver er hjälp! Hur ser man skillnad? Hur vet jag att det är en äkta eller oäkta osv?

New in

Godmorgon!
Förlåt för jag inte uppdaterade mer igår. Vart ute och handlade sen var vi ute med lite vänner under kvällen. Så det blev lite sent, orkade inte starta datan. Men, jag tänkte visa er vad jag köpte igår. Jag har fått en del kommentarer också, hinner inte svara på dem nu. Jag ska nämligen till tandläkaren halv tolv, men jag svarar så fort jag kommer hem.  Vad ska ni göra denna fredag förresten?

Har en dagens fråga till er. Vad gillar ni bäst med min blogg?


En rosa, jätte söt tunika på Cubus, 250 kronor.

Gillar tygmaterialet!

En snygg mockasko på skopunkten för endast 250 kronor.

Man kan även vika ner kanten. Blir en söt liknande uggsko.

En snygg handväska, med långt axelband som jag varit på jakt efter länge. Endast 79 kronor, REA!


Luncha hemma

Halloj!
Jag och Tobias lunchar hemma idag. Kyckling med potatissallad. Skitgott!
Billigt, enkelt och skitgott. En vanlig grillad kyckling med lyxpotatissallad (som den heter) ska det vara. :)








Tänkte prova..

Tänkte prova något nytt.
En av dagarna i veckan, (kan bli olika för varje gång) tänkte jag ha veckans blogg, så som många andra har. Ni kommenterar givetvis att ni är med och någon gång atagligen under den dagen utser jag en vinnare. Vinnaren blir veckans blogg (en vecka framöver) och jag kommer länka till den bloggen ett x antal gånger.

Vad säger ni, låter det som en bra idé?


14 Oktober

Hej på er!
Hoppas ni är pigga och glada denna underbara dag. Jag mår skit, och är jätte trött och det är inte alls någon underbar dag idag. Det är grått och tråkigt ute, men det blir vad man gör det till! Jag väntar på att kaffet ska bli klart, sen väcker jag Tobias. Vi sticker till stallet vid kvart över elva ungefär. Får se om det blir någon ridning idag. Det skulle varit kul! Jag har inte mycket mer att skriva nu, kaffet är klart. Så ha en fin dag allihopa!

Avrundarinlägget med två bilder jag tog för ett par dagar sedan.

My belly hurts

Godkväll!
Har äntligen kommit hem och har äntligen fått sätta mig ner i lugn och ro. Vi har inte gjort något jobbigt precis men jag tycker ändå att vi farit runder hela dagen. Men är hemma nu och sitter som vanligt med en god kopp te. Idag blev det summerfruits, som är en blandning av jordgubbar och hallon. Den är jätte god och dessutom koffienfri, vilket är bra när man dricker det framåt kvällen. Men ont i magen har jag. Antagligen magsåren som spökar. Har ju ätit en del som inte är bra när man har magsår idag, bl.a pizzasallad. Så jag får skylla mig själv!

Jag har haft en bra dag. Och imorgon väntar ännu en ny bra dag, förhoppningsvis. Upp tidigt imorgon och fixa pengar till hovslagaren sen beger vi oss till stallet. Får se sen vad eftermiddagen bjuder på. Syns imorrn.


Godnatt med er. Sovgott och dröm sött. Så syns vi som vanligt imorgon. Puss!


Horsepower

Halloj!
Är tillbaka från lömde till och med skriva att jag skulle dit. Men jag har varit där nu iallfall och gjort snyggt i boxen. Tänkte faktiskt rida idag men jag hade glömt nycklarna till sadelkammaren där min ridhjälm bland annat ligger. Så, det blev tyvärr ingen ridning idag men kanske imorgon. Ska givetvis dit imorgon igen, vid 12 ska jag vara där. Hovis kommer då och jag måste vara där och ta emot honom och lämna pengar.

Just nu:
Just nu håller jag på och laga soppa. Mums! En mexikansk (lite lik tomatsoppa) jätte god soppa med pastakrockar i. Den är jätte god. Men jag nöjer mig inte med det! Jag steker köttbullar och lägger i. Jag har en speciell kärlek till kött. Utan kött får jag abstinens också... Nu börjar det koka här! Vi syns sen :)


Jag pussar på min skönhet! Givetvis blev hon ju inte bra på bild.. Men den andra blev. Typiskt.

Can't wait anymore

Snart är mitt tålamod slut. Jag är så fruktansvärt ivrig, jag vill ha min jacka nu! Jag fick nämligen en ganska dyr jacka av pappa i födelsedags-present. Problemet är bara att den inte kommit än.. Och jag längtar jätte mycket, kan knappt vänta längre. Vart enda telefon samtal jag får skiner jag upp i hopp om att det är pappa som ringer och ska säga att min jacka kommit. Men nej. Får vänta ytterligare...


Svar på er frågor

Vad gör du om dagarna?
Jag går i skolan på vardagarna, då jag är frisk det vill säga. På min fria tid är jag med Tobias, och vi tillsammans är med vänner, och gör en massa kul aktiviteter. Vi är båda aktiva människor, varken jag eller Tobias tycker om att bara sitta hemma. Det ska hända något!

Varför städar du inte din brors rum oftare?
Jadu, mina kära broder. Jag kan tänka mig att det du som ställt denna frågan. Och du ska få ditt svar. Varför jag inte städar ditt rum är för att.. varför skulle jag? Haha, ser ingen anledning att städa ditt rum då jag tycker det skit tråkigt och städa.

Är det sant att din bror har fått nobelpriset?
Det är så sant så. I dumhet, fick han nobelpriset! :)

Hur ofta är du inne på kissies blogg?
Svårt och säga, men 1 gång om dagen kanske. Inte ens det vissa gånger.

Tycker du det är pinsamt att erkänna för folk i din närhet att du läser Kissie mer än vad dem vet?
Nej, det tycker jag inte. Jag läser hennes blogg, inget mer med det. Men sen att min kära bror som jag tror ställt denna frågan också och är "folk i min närhet"  tror att jag läser hennes blogg typ 150 gånger om dagen, vilket jag inte gör. Vi har en del hetsiga diskutioner ibland om just att läsa hennes blogg. Att han sen själv inte vågar erkänna att han själv läser hennes blogg, är lite skamligt. För han vet en del om henne, och jag har fångat honom många gånger när han läst hennes blogg. (Haha Tom!) Förstår inte varför det skulle vara pinsamt att läsa hennes blogg?

När ska du våga och flyga till Thailand?
När jag har lärt mig gå på vatten.

Vad anser du om att jag inte gillar att köpa nya kläder?
Jag anser absolut ingenting. Varför ska jag dömma dig för att du inte tycker om att köpa nya kläder? Jag personligen fullkomligt älskar att köpa nya kläder! Fast jag kanske inte behöver. Men det är ju jag. Du kanske lägger pengar på något du tycker om? Så jag anser faktiskt ingenting. Ingen är väl sämre människa bara för att man inte köper nya kläder.

Betyder det att jag är snål?
Det kan jag inte svara på. Eftersom jag inte vet om du inte köper nya kläder bara för att du är snål eller om du inte gör det för att du sparar, eller vill lägga pengar på annat. Men nej, det kan jag inte tycka.

Kan du inte skriva något inlägg på engelska någon gång?
Jo det kan jag väl göra. Förvänta er inte att det blir bra..

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jag skulle ge pengar till en del personer i min familj och framför allt hjälpa min mamma. Jag skulle bjuda familjen på en dyr och fin resturang och leva livet i lyx för en dag och shoppa så mycket jag hade kunnat! Jag hade även skänkt en summa till välgörenhet, en välgörenhet som har med sjuka barn att göra.

Vilka bloggar läser du mest?
Kenzas, fattybom och fokis är väl de jag läser mest.

Vill du ha barn med tobias?
Självklart. Men det är inte aktuellt nu, men någon gång efter min gymnasietid är över.

Vad fick dig att börja blogga?
Det som fick mig att börja blogga var nog mest de att jag ville dela med mig av mitt liv så att säga. Jag ville kunna skriva ner händelser i mitt liv, och kunna titta tillbaka på det jag skrivit. Jag ville liksom ge på något sätt, inspirera och själv ta lärdom. Faktum är att jag lärt mig skriva på ett helt annat sätt sen jag började blogga till exempel. Och jag har läst bloggar där jag fått ideér ifrån och så vidare.


Hur hoppas du att ditt liv ser ut om fem år?

Jag hoppas och tror att jag kommer ha ett jobb, bo tillsammans på "heltid" med Tobias. Kanske en liten på väg också..hihi!

Hur länge har du bloggat?
Sen Januari, 2010.

Hur långt vill du gå med din blogg?
Jag har inga planer på att bli sveriges största bloggerska iallfall.


Decoration by

Ett super snygg armband jag fick i 18 års present. Och detta fina smycke är ett flätat läderarmband med gammeldags ädelstenar, och med två saker som skiljer sig från det andra. Det ena är ett sött, rosa litet hjärta som står för mig. Det andra är ett litet ankare i silver, som står för Tobias.
Decoration: Lisa Larsson.








Hate it

Godmorgon!
Jag har sovit relativt bra inatt, men att vakna av den j*vla sopbilen precis utanför vårat fönster är inte det trevligaste sättet och vakna upp på. Så, nu är jag jätte sur.. Eller egentligen inte. Men jag har jätte, jätte ont i magen. Jag vet inte varför men jobbigt är det. Usch nej, detta var ingen bra morgon. Hoppas ni har en bättre..

Godmorgon på er iallafall! ♥

Strawberry tea

Godkväll!
Äntligen hemma efter dagens äventyr. Först möte med skolan, som gick hyffsat. Sen en middagsbjudning i Malmö hos Tobias faster där vi åt en jätte god lasangette med vitlöksbaugette. Vi kom alltså nyss hem och jag är dötrött. Vi sitter i sängen och tittar på Denche när han far runder med sin leksak. Jag slänger en blick då och då, för jag jag har fullt upp med bloggen och min jordgubbste sidan om mig. Finns inget som får mig så lugn på kvällen som en god kopp te, blir så avslappnad. Men, nu är tiden kommen då jag ska krypa ner i min och Tobias gosiga säng. Jag önskar er iallafall en fortsatt trevlig kväll. Så syns vi igen imorgon. Godnatt!




Dinnertime

Jag och Tobias har blivit bjudna på middag idag, hos hans faster. Där ska vi äta god lasange och träffa Emmie, hans guddotter/kusin. Hon är världens gulligaste unge asso, och hennes hår.
Verkligen guldlock till max!
Så, jag är precis utkommen ur duschen och ska snart börja göra mig iordning. Vi kör runt kvart över 3. Jag bloggar mer om dagen senare när kommer hem. Ha det bra så länge!

Vad ska ni göra idag då?


The way it goes

Hejsan.
Nu är jag tillbaka från mötet med skolan. Jag tyckte det gick relativt bra och förhoppningsvis har vi kommit fram till en lösning. Bara lite mer information om hur det går till osv, annars blir det nog bra det här. Jag vill inte gå ut med vad lösningen är än eftersom det inte är säkert. Ni får ha tålamod.

Jag sitter och käkar frukost nu, hann ju inte det innan. När jag ätit upp sticker vi till stallet. Kanske blir en ridtur i ridhuset, skulle varit riktigt härligt! Annars. Jag önskar er en fin dag min vänner. Puss! :)


Far-well

Nu sticker jag till mammsen, sen beger vi oss till Lund. Hoppas vi kommer på en lösning.. Behöver det.




12 Oktober

Godmorgon!
Sovit gott? Det har inte jag, och med det är jag sjukt trött just nu. Och jag måste verkligen upp, ska ju på möte med skolan. Klockan 10 ska vi vara där, så vi kör ca 20 över. Drygt!
Jag ska ut och ta min morgoncigarett nu. Fasiken vilket tråkigt inlägg.. Nu avrundar vi tycker jag. Syns sen.


Frågestund




Jag tänkte göra lite nytta här i lägenheten. Så jag har en liten frågestund under tiden jag inte är inne på bloggen. Fråga nu jätte mycket. Vill ha mycket intressanta frågor när jag är tillbaka. Svar får ni inom kort!


Friut ala sallad

Jag har precis gjort en jätte god fruktsallad som jag och Tobias äter just nu. Den blev jätte god, med en massa syrliga och fräscha frukter i. Hade även glass, jordgubbar och blåbär i, och vaniljkex på toppen. Jag kände mig väldigt kreativ när jag gjorde den. Mums! Väldigt lätt och göra. Synd bara att jag inte hittade alla frukter jag ville ha i den. Bland annat mango, stjärnfrukt och passion. Men det får bli en annan gång!

Nu tänkte jag ägna lite tid åt mig själv. Ett varmt ångbad med tända ljus, en bra ansiktsmask med jordgubbsdoft som jag fick av Josefin i 18 års present, och lite andra scrub till kropp, ansikte med mera för att få en fin och len hud över hela kroppen, som bebishy ungefär. Hoppas ni har en trevlig kväll mina vänner!
Vad gör ni ikväll förresten? ♥






New in

Denna söta kavaj hittade jag på H&M för endast 299kr. Den blev en del av min festoutfit i fredags.
(Jätte dålig bildkvalité, jag vet!)


Close my eyes

When I need to hold you close, miles keep us apart.
I close my eyes to dream, and find you in my heart.



Sunshine

Godmorgon!
Vilket fint väder det är idag. Solen skiner och det är nästan molnfritt på himeln. Dessvärre är jag sjuk, eller känner mig inte riktigt bra än så jag stannar hemma idag. Kaffet blev precis klart. Ska lägga mig i sängen med morgonkaffet och tycka synd om mig själv. Hoppas ni får en fin dag iallafall. Puss! :)


The end of the day

Nu har vi varit ute en sväng och latjat runder med våra vänner. Är jätte trött nu, men vi ska ändå snart sätta på en film. Jag vill gärna komma i tid i säng idag, trots att jag börjar sent och inte ska upp tidigt. Sitter just nu i sängen och busar med Denche (hunden, för er som inte vet att han heter Denche) och han är sjukt leksugen nu ikväll, ligger här och biter på sin favorit pipleksak. Han ger mig alltid ett gott skratt den lilla gulliga filuren.

Men. Nu är kvällen kommen och min dag glider mot sitt slut. Vi syns igen imorgon mina vänner. Godnatt. ♥






Jahajaa

Vi ska ut nu. Vi orkade.. Så, vi syns sen!

Sundaypizza

Godkväll.
Har precis käkat en god pizza. Varken jag eller Tobias orkade laga mat så vi beställde hem pizza. Jag tog en med skinka och svamp och Tobias med kebab. Så nu är jag proppmätt, sitter bara och tar det lungt framför datorn. Vi kankse ska ut en vända, men får se om vi orkar. Kvällen annars består av film och lite gott i sängen. Imorgon börjar jag inte förrän halv elva, skönt!

Nu ska jag gå ut med hunden i denna kylan. Det enda negativa med att ha hund, ut och gå i skitväder..
Annars. Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll! ♥


Can't handle the..

Hejsan!
Boxen i stallet är ren och fin med mycket halm till min lilla polle. Så glad hon blev när jag kom, har ju inte varit där på ett tag. Stod och gosade med henne, det var jätte mysigt! Gud vad jag saknat henne.. Men, jag är hemma nu iallafall. Nyduschad, sminkad, håret är klart! Min kusin är här på besök också.
Jag har faktiskt ingen aning om vad som händer denna söndag. Får se vad den har att bjuda på.
Skola imorgon... så det blir sängen tidigt ikväll. En film med lite gott till och min pojkvän vid sidan om, mysigt!

Vad har ni gjort idag, eller vad ska ni göra?


To the stable

Nu ska vi bege oss till stallet, till min söta polle. Carola, som sköter henne i vanliga fall är utomlands en vecka så jag ska ha henne under tiden. Jag rider tyvärr inte längre på grund av tappat intresse och för lite tid i och med skolan. Hon är olyckligtvis till salu, min kära häst. På www.bukefalos.se hittar ni henne.
Någon som vill köpa en D-ponny med ett hjärta av guld kanske?

Jag fullkomligt älskar henne. Hon har en sån stor personlighet och ett hjärta av guld. Det gör så ont i hjärtat att sälja henne. Men jag måste tänka på vad som är det bästa för henne. Men nu ska jag kika till henne.
Syns sen!


The fog

Godmorgon!
Gud vad jag vart trött igår kväll. Det är därför jag sovit så länge idag. Lite synd eftersom hela dagen försvinner när man sovver så länge. Men jag ska inte klaga. Jag har haft en jätte bra helg och det var skönt och sova ut! Tobias kom precis tillbaka efter en runda med vovven. Kaffet är klart och nu ska vi ut och ta en morgoncigg.

Jag svarar på era kommentarer om en en stund. Annars önskar jag er en fin dag. ♥


Presentbilder

Godmorgon på er. Hoppas ni är pigga, för det är jag! Jag hade världens, nu menar jag verkligen världens bästa dag igår. Jag har så otroligt fina vänner så ni anar inte. Jag kan inte nog visa min uppskattning.
Men tack, Verkligen tack!
Här kommer presentbilderna jag lovade er. Det finns den del jag inte fått med, men det får ni bilder på senare. KOLLA NU PÅ ALLA BILDER! PÅ ALLA MINA FINA PRESENTER JAG FÅTT AV VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!







































Världens bästa bror

Jag fick en fantastisk gåva av min bror Tom i födelsedagspresent. Den berörde mig, som en direktlänk till hjärtat. Det var så otroligt fint gjort, verkligen. Tack min älskade och bästa storebror!

Du är nått för alla, men för mig är du väldigt speciell. Oavsett hur mycket vi bråkar Tom, så är och förblir du världens bästa storebror. Jag älskar dig föralltid, glöm aldrig det! ♥


To be continued

Godmorgon!
Gud vad jag är glad idag! Inte så konstigt eftersom jag hade världens bästa födelsedag igår. Spenderade dagen med familjen, åt på resturang och hade det jätte trevligt. Jag fick jätte, verkligen jätte fina presenter! Jag kommer ta bilder på allting jag fått och lägga upp senare så ni får se.
Jag tackar er alla som gjorde min dag till den bästa. Jag älskar er!

Nu snart ska jag bege mig till center syd och se om jag hittar något snyggt till ikväll. För än är det inte över, kommer folk idag också. Klockan 6 kommer "dom vuxna" sen vid 8, halv 9 kommer alla mina vänner. Jag längtar! Så jag har fullt upp idag. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Bilder ska tas hela dagen också, så det blir många fina bilder att lägga in imorgon. Nu ska jag äta frukost sen gör mig iordning. Ha en fin dag sötisar.


Tack Josefin och Maria för dom underbart söta hello kitty strumporna ♥

Och den fina buketten som hängde fint på dörren när jag kom hem. Ni är bäst!


romantic boyfriend

För 18 år sedan 10.13 på förmiddag föddes jag. Klockan 10.13 idag knackade det på dörren. Tobias sa åt mig och öppna. Där stod ett blomsterbud med en bukett med 10, stora, vackra röda rosor! Han hade alltså skickat efter ett blomstebud med 10 blodröda rosor! Hur underbar får man vara? Verkligen romantiskt och en helt perfekt gåva! Jag kan inte nog tacka dig mitt hjärta. Tack så mycket min älskade Tobias. Jag älskar dig! ♥ ♥ ♥






i'm suffering

jag sitter här och bokstavligen lider. min pojkvän sitter bara och berättar om min present. att det inte är vad jag tror och en massa sånt. han vet att jag älskar presenter och jag måste ju vänta med att få dom till senare...

iallafall. jag ska ha lite gäster som kommer klockan två på fika, tårta och lite sånt smått och gott. så jag får se till att börja städa litegrann och börja fixa och dona. klockan 5 beger vi oss till min pappa där vi sen ska vidare till helsingborg och möta upp farmor. sen ska vi käka på en asiatisk resturang, som jag valt. ni vet ju, jag älskar asiatisk mat så självklart valde jag en sån resturang. mer update om min dag blir det senare ikväll.

jag är 18 år idag. jag är vuxen nu. men bara på papper, för i huvudet är jag typ 12 :)


Min födelsedag

Godmorgon!
Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag hurra hurra hurra!!


Rosa bandet


Jag stödjer Rosa bandet! Gör det du också.


Ni kan också visa erat stöd genom att lägga in ikonen, den jag har högts upp till höger här på bloggen.
Lägg in denna koden nedan i eran stillmall under <head>

<script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/smilys.js"></script><script type="text/javascript">settings('1','1','1','1')</script>


Mätt och belåten

Godkväll.
Haft en bra dag hittils? Jag har, har fått allting fixat till imorgon och i övermorgon. Allt är hemhandlat, nu är det bara förberedelserna och folket som fattas. Skönt och ha allt klart så man slipper tänka på det och stressa. Jag har precis ätit middag också. Köttbullar med pasta, snabbt enkelt och gott! Så nu är jag mätt och belåten.

Jag har även fixat mina naglar, eller satt på lösnaglar. Får se hur länge jag klarar av och ha dom...brukar inte gilla och ha sånt på mig men det är snyggt! Ska alldeles strax lägga mig i ett varmt bad.
Har fått dille på det hehe :)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. Jag ska njuta av min sista dag somn 17 åring, lääängtar




Vanilla latte

Halloj!
Nu är vi tillbaka efter besöket i Lomma. Bilen gick igenom, men där är en del saker som behövs fixas... Men det ordnar sig! Vi vart och köpte vanilj smak till kaffet också. Ni vet en sådan dom har på Espresso House. Den är super god och jag tar alltid den när jag är där. Men för omväxlingskull tänkte jag att det kunde vara gott och ha en hemma också, eller vad säger ni? Sitter och dricker en kopp nu faktiskt. Mums, så gott det är!


Smilisar

Jag la precis upp en kod på min blogg, smilies. Gulligt va? :)
Tyckte faktiskt att bloggen behövde lite glada miner. Übeeeeerbraow

6 Oktober

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen. Klockan 5 väckte min kära vovve mig och ville ut. Tobias gick ut med honom medan jag gjorde kaffe. Klockan är nu exakt 06.06 och vi ska snart bege oss till Lomma där Tobias ska besikta bilen. Senare under dagen ska vi handla hem mat, dryck, desserter, godis med mera till mina två födelsedagsfester. För imorgon fyller jag år, jag fyller 18 hela år och jag längtar! Mest till presenterna... fnisss

Nu ska jag käka frulle. Vi hörs under dagen. Ha en trevlig dag!


writing history!

Nej, det gör jag verkligen inte. Varken historia i ämne eller skriver historia i världen.. Kanske en dag?

Hej förresten! Allt bra med er? Härligt!
Jag är sjuk, igen. Jag har feber, förkyld, problem med andingen, ont i halsen och magsår. Jätte roligt, speciellt eftersom jag fyller år om 2 dagar, dvs torsdag. Jag hoppas verkligen att jag blir frsik innan! Men allra mest inför fredag då jag ska ha 18 års fest, och har bjudit jätte många så det vorde as tråkigt om jag fick dra tillbaka alla inbjudingar pga sjukdom. Äter hundra piller och kurer för att bli frisk, krya på dig själv Felicia!

Tobias är hemma igen, och med det kan jag blogga igen. Kommer ju bo här med honom i två veckor, så bloggen kommer vara i full rulle. Ska gå och lägga mig i en varmt bad nu, andas in ångor och bli bättre. Kramen!