Picture

Hej!
Allt bra med er? Jag har riktigt ont i min mage, varför vet jag inte men jag hoppas det går över snart. Idag vaknade jag av att min kusin ringde och ville komma upp. Gud vad förbannad jag blev för hon väckte mig, hah men det är jag och mitt morgonhumör. Jag blev glad lika fort igen och nu sitter vi och snackar skit!
Jag slänger in lite bilder på lägenheten nu tänkte jag. Annars, ha en fortsatt trevlig dag!

 
 
 

Tagga ner med sockret vaaaa

Godkvälls.
Har precis kommit hem efter att ha varit hos kära svärmor. Där blev vi bjudna på hennes hemmagjorda äpplekaka och den var supergod. Och till det blev det kaffe och hon ordnade en jätte god cappucino (stavning?) som hon vet jag älskar! Känns som om jag får börja trappa ner på skräpmat, godis och likaså kakor. Jag äter alldeles för mycket skit just nu... Min bikini ser precis likadan ut som den på "min specialK-reklamen" Ni vet den röda som rynkar ihop sig som en djävul på sängen, ajaj inte bra...

Slänger in någon bild på svärmors goda äpplekaka och cappucinon!
En sak till. Fler bilder på lägenheten är fixade, så dem laddar jag upp imorgon! Godnatt för mig.

 

Småplock

Hej.
Nu har jag precis plockat undan litegrann, här i lägenheten. Det är roligt och ta eget ansvar och sköta allting, kan inte sluta och tycka det är roligt!

Snart ska vi bege oss till min pappa och hämta en låda full med thailänska nudlar. Oh så goda dom är! Speciellt när min pappas fru Joy gör dem, (hon är thailändsk för er som undrar eller inte vet). Hon steker dem i någon form av frityr olja och slänger sedan i äggbitar och fläskbitar, så jädra gott det är! Nu ska jag titta på avatar, hejdå

Love today, goodbye tomorrow

Godförmiddag! Allt bra?
Jag mår helt okej idag. Dock hostar jag ganska mycket, rethosta och är bara allmänt känslig. Men, det är jag när jag har min lingonvecka. Jag har precis tittat på Twilight, new moon. Den är så bra! Längtar till Eclipse kommer ut, har hört att den ska vara ännu bättre. Tobias ligger fortfarande och sover. Jag tänker låta honom göra det till han vaknar själv eftersom han åker till Stockholm och börjar jobba igen imorgon. Och passen han har är ju inte dem bästa, ganska långa pass, korta sovtimmar osv. Jag kommer krypa in i mig själv under de 2 veckorna han är borta och tycka synd om mig själv. (Haha nej, skämt och sido.)
Men idag tänkte vi bara vara hemma och spendera den sista dagen med varandra. Blir god mat, film och godis framåt kvällen. Kanske någon kul aktivitet också, bara jag och Tobias. Tänkte gå och lägga mig i en varmt bad nu och samla tankarna lite och drömma mig bort. Behövs. Vi hör givetvis senare! Ha en trevlig söndag.

The day after tomorrow

Godmorgon! Sovit gott?
Jag har sovit "fyllegott". Alltid efter alkohol, oavsett hur mycket eller lite jag dricker blir jag dötrött när jag kommer hem och lägger mig i sängen. Så därav har jag sovit gott. Jag vakna redan vid kvart över 6 och vart jätte pigg, men jag kände att jag behövde sova längre. Iallafall, bilderna som jag lovat att ladda upp tänker jag visa här nedanför. Ca 26 bilder blev det, (med bara min kamera då) Men, tack alla för gårdagen, en riktigt rolig, fartfylld kväll!
Stämmningen var super och jag hade jätte trevligt och jätte roligt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shopping

Hej!
Nu är jag tillbaka från Center Syd och det blev givetvis en del saker med hem. Köpte en jätte söt lång tunika på Gina Tricot för 149kr, köpte även ett par svart långa tight till eftersom de sa i affären att de inte får in fler långa nu under sommaren. Så nu la jag till ett par till i mitt lilla lager så jag har så jag klarar mig, utan långa tights är jag typ sne-pe... Jag köpte också jätte söta lösnaglar! Rosa, såklart, med jätte söta blommor på. Kommer passa bra till klädsen ikväll. Och det bästa köpet idag var ju 3 par skor för 198 kronor! Vilket jädra kap, HALLÅ 3 PAR SKOR FÖR UNDER 200 KRONOR! Jag är supernöjd! Två söta tygballerina och ett par korta "converse" liknade skor, vita.
Dagens shopping får en 10:a!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och börja göra mig redo för kvällen. Halv 7 kör vi och jag har en del att göra innan dess. Jag uppdaterar och lägger in roliga bilder sent ikväll, om jag orkar.. eller imorgon.
Men jag önskar er alla en trevlig fredagskväll iallafall, men glöm inte och ta hand om er.

Zero power

Godmorgon!
Jag vaknade för en liten stund och jag känner mig verkligen dyster, känslig och noll-power-känsla. Skit tråkigt. Okej, det kan ju bero på att mina lingonvecka började igår... Så jäkla typiskt, för idag är det 18-års fest? Bajs på det, rent ut sagt. Jag och Tobias ska åka till Center Syd idag och kika efter någonting till ikväll för jag har verkligen ingenting och ta på mig, och nu menar jag ingenting...Det löser sig, säkert.

Morgonshumör
: Trött, gnällig och känslig (just nu)
Morgonväder: Inte så kallt, men grått och tråkigt.
Morgonprogram: Våra bästa år. (10.25 på tv3)

Lunch

Jag och Tobias har precis käkat en jätte god lunch! Vi åkte inom Carolas Café i Furulund och köpte oss varsin räkmacka gjord av Madde. Måste säga att dem var riktigt goda och mäktiga. Bra gjort Madde! ler

Besöket hos doktorn gick hyffsat bra. Eller oväntat bra kan jag mer säga. Ska byta både insulin och dos, till ett mix insulin som pensionärer använder? Haha, lite ironiskt faktiskt. Att det är ett insulin för äldre männsikor beror på att de äter kombinerat och på bestämda tider. Och nu ska jag tydligen också börja med det... Men jag tror det kommer passa mig bättre. Endast 3 sprutor om dagen!! Otroligt härligt! För novorapiden som jag har nu ska jag ta så fort jag stoppar något i munnen, i matväg... vilket kan bli upp mot väldigt många sprutor dagligen. Tänk er själva, en spruta VARJE GÅNG ni äter något, bara såsom en jordgubbe! Sån jäkla lättnad.. Förhoppningsvis blir allt bra..

 

Bilder-gårdagen

Nu tänkte jag slänga in några bilder sen gårdagen. Man kan säga att både jag och tobias hade skit kul, och det hade de andra med. Körde lite lekar, bland annat kastade vi gris (HAHA) och annat kul bollspel. Sen gungade jag och Louise på en ovanligt stor gunga och det var då jag tog lite bilder.

De är ganska roliga, skrattar

 

 


Doktorn 10.00

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt, eller iallafall i jämförelse med de andra dagarna jag gått upp. Anledningen till att jag över huvudtaget går upp vid denna tiden när jag är sjuk är för att jag ska till min doktor klockan tio. Det blir väl som vanligt, en diabeteskontroll för att se att allt står rätt till. Ska även fråga min doktor om han kan skicka vidare mig så jag kan bli testad mot pollen... jag har några symptom och det kan ju vara pollen, bättre och testa sig och se ju.
Nä, nu får jag gå och väcka Tobias och äta lite frukost.

Ha en bra dag!

Sommarkänsla

Oh, vilket fint väder vi har idag! Riktigt härligt, man får en riktigt sommarkänsla. Vädret igår var ju bara regn emellanåt, och det var inte de små skurarna heller. Men idag, oh prima väder ju! Vi har sol på vår balkong också, fram till 3, halv 4 typ så jag tänkte gå och sätta mig där och få lite färg, wihoo!

Inte långt kvar till man kan gotta sig på stranden och ta ett dopp i havet, längtar!

Trött på tv-reklam

Godmorgon!
Jag hatar tv-reklam! Jag sitter och tittar på våra bästa år nu och mitt i eländet så blir reklam! Nått jädra zumba skit, sånt funkar ju inte endån.. blää på tråkigt skit-reklam! Iallafall, idag känner jag mig lite bättre.
Dock inte helt bra än men jag hoppas jag är bra till fredag iallafall! Nämen nu slutade reklamen, haha. Får kika vidare.

Ha en fin dag vänner, ta hand om er (:


Morgonkaffe, mhmm! Ser ut som om jag har gråstarr på bilden ju..Det har jag inte.

Movienight

Godkväll.
Vi har precis kommit hem efter en tur i Furulund och träffat vänner. Som vanligt blev det snack och mycket skratt. Blev även bjudna på 18-års fest på fredag. Min gamla klasskamrat (från 7-9:an) Oscar fyller nämligen år! Ännu en av mina vänner som är 92:or som jag som fyller år i början av året. Tråkigt, eftersom ingen kommer tycka det är kul att gå en vända till puben med mig när jag fyllt 18 för då har ju alla typ gort det 150 gånger... haha!

Tobias sitter och spelar och jag skriver här, ska göra en del saker till på datan sen ska vi titta på film. Japp, ikväll blir det filmkväll men jag har ingen aning om vilken vi ska se. Vi har ett dussin och välja mellan...
Skriver ett godnatt inlägg efter filmen. Ha en trevlig kväll!

Muffins på 10 minuter..

Jag har precis blivit klar med mina muffins!
Dom är supergoda och super enkla att göra.
Gör såhär:
Blanda ihop 2 ägg och 2,5 dl socker i en skål, elvispa. Vispa sedan ner 4 matskedar kakao, 1 kryddmått salt, 2 teskedar vaniljsocker och en halv tesked bakpulver. (För att få dem kladdiga i mitten tar jag  mindre bakpulver, dvs. lite mindre än en halv tesked.) Vipsa ihop allt tillsätt tillsist smält smör eller margarin 100g/1dl, sedan 2dl mjöl och vispa snabbt ihop allt till en "geggig" smet. In i mitten av ugnen på 200 grader och grädda i 10 minuter - färdigt! Det är busenkelt, går fort och riktigt gott. Det är värt, så prova själv!

 

 
Riktigt goda muffins, jag rekommenderar verkligen och göra dem! Så kladdig och go i mitten..mhmm


Äntligen hemma.

Hej!
Nu är vi tillbaka igen efter rättegången. Halv 10 skulle vi vara där, och 20 i 3 slutade det... snacka om att det var sjukt drygt och sitta där. Nu får vi vänta i två veckor till på domen. Beloppen som ansågs var rimliga, även domarna. Men nu är det löst och vi lägger det bakom oss.
Jag har precis satt på kaffe så nu tänkte vi gå och fika, mina goda chokladmuffins, mums!


25 Maj ;

Godmorgon!
Allt bra? Jag mår fortfarande inte bra, rent faktiskt så mår jag nog sämre idag än tidigare. Mår mycket mer illa idag, ont i huvudet och känner mig allmänt dåsig. Får ta mig till doktorn imorgon... Om ca 15 minuter sticker vi till Landskrona, på rättegången. Jag har ingen aning om vad som väntar, vet absolut ingenting om sånt men det går väl säkert helt okej. Nu tänkte jag gå och borsta tänderna och packa handväskan. Lille David följer också med såklart!

Jag skriver så fort vi är hemma igen. Men ha en bra dag mina vänner (:

 
Såhär ser jag ut idag. Jag tänker dock inte klä upp mig för en rättsal, nope! Jag går i det jag trivs bäst med, svarta tights med en mysig tjocktröja.

Bed'n baby

Nu är klockan halv elva och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen med min gosiga babybias. Just nu sitter vi och kollar på my name is earl men mina ögon sluter sig konstant så... Imorgon blir det många roliga inlägg. allt från mina goda, enkla muffins till hur rättegången gick. Jag är lite nervös faktiskt, för jag har aldrig varit på rättegång förut. För er som undrar så är jag inte kriminell, ha-ha. Jag, Tobias, Michelle, David och Gustav blev för två år sedan hotade och jagade, även förföljda och en massa annat. Detta har äntligen kommit från till en rättegång som sagt blir av imorgon. Pengar är inga av oss ute efter, vill bara få det löst och vara säkra på att de inte kommer efter oss igen eller dyligt.

Men nu ska jag sova. Godnatt och sovgott vänner. Ses imorgon, hugs


By the way. Såhär blev mitt hår. Ganska nöjd faktiskt! Godnatt..


klipp och färg

Godkväll bloggen!
Jag har precis ätit middag. Blev resterna från igår. Det är ju inte så lätt att veta exakt hur mycket mat man ska göra på bara två personer. Jag och Tobias tycker båda om mat och äter inte speciellt lite...haha. Men iallafall, det blev mos och några köttbullar kvar sen igår så jag stekte både mos och fler köttbullar! Har ni ätit stekt mos någon gång? Skitgott!

Jag var tidigare idag hos frissan. Bestämde mig för att klippa håret igen, kort.. Jag trivs bättre i det och de flesta tycker att jag passar bättre i det än i långt. Dock fick både jag och min kusin Michelle vänta i hela 2 timmar på att bli klippte. Vi var dem enda som var där, och dom jävlarna gick in och fika! I två timmar(!!) Men, resultatet blev bra, kanske värt väntan...
Nu håller jag på att sätta pricken över i:e. Nämligen färga mitt hår chokladbrunt som hårfärgen hette. Jätte snygg hårfärg, sitter med det nu och ska ha i det i ca en kvart till. Tobias har köpt ett nytt spel så ni kan ju själv förstå vad han gör...
Gud, vad långt inlägg det blev. Avslutar nu, hejdå!


Besök

Nu har vi trevligt besök av min kära kusin. Tobias är ju bara så social som man kan vara, gissa vad han gör? Japp, han sitter framför tv:en som vanligt... och spelar tvspel. Jag är dock inte bättre eftersom jag bara sitter med bloggen, ha-ha. Nej, nu ska jag faktsikt vara socail. Ses sen!


Ååånääää..

Hejsan.
Allt bra? Hoppas det. Jag själv? Jo, jag har åkt på världens förkylning... Även bihålorna och öronen värker. Riktigt tråkigt, jag hatar att vara förkyld! Näsan rinner, halsen gör ont.. kan inte ens svälja. Bläää på detta
För övrigt är väl allt som vanligt. Dag 6 i lägenheten och jag och Tobias stortrivs. Här är jätte mysigt och framför allt roligt. Roligt att sköta allting själv faktsikt, handla mat, diska, laga mat osv. Men undra hur länge det är kul? Haha, fnissar. Min dag ser ut som så att kommer ligga hemma hela dagen och vila, ta det lugnt och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Ska gå och se om jag kan klämma i mig lite frukost...försöka iallafall.
Ha en fin dag min vänner.


Längesen jag laddade upp en bild ju. Här är jag iaf, sjuk och eländig...


Efter middagen

Nu är jag proppmätt efter middagen jag just gjort och åt. Hemmagjord mos med köttbullar, mums. Vanlig svensk husmanskost är gott som sören och passar perfekt till en lugn söndag också. David och ankan är också här, sitter och nördar sig med tvspel. Ikväll ska jag och Tobias ha filmkväll med lite godis och tända ljus. Mysigt va? Finns inget mysigare än att ligga i den man älskars famn och bara drömma sig bort. I call it heaven,

Nu tänkte jag byta om, fixa till håret lite och sedan baka! Ha en fin söndagskväll min vänner.


Ändringar

Som ni ser har jag ändrat färg på bakgrunden och bytat header. Svart passar ju inte längre, inte till denna årstiden! Jag ska försöka fixa någon som kan göra både en snygg header och en snygg design till mig. Så, detta får bli det tillfälliga då. Det ser ju inte så pjåkigt ut, det funkar iaf ett tag..


23 Maj, 2010.. söndag..

Godmorgon eller godförmiddag till er som varit uppe med tuppen. Jag är absolut ingen morgon människa och ligger hellre kvar i sängen långt om länge. Kvällen igår vart bra. Mycket snack, dricka och skratt. Dock synd att jag hade så fruktansvärt ont i halsen, sådär krasslig... och idag har min näsa även blivit drabbad! Öron också för den delen... Idag har inte jag planerat något eftersom jag är sjuk. Men det blir väl mest en hemma dag, och ut någon vända för att träffa lite vänner.

Önskar er en trevlig söndag, ta hand om er!

Några bilder på...

Här kommer några bilder på lägenheten. Fler bilder kommer, givetvis!
Men ni får nöja er med dessa sålänge (:


Köket

Köket.

Storarummet.

också en smygtitt på hallen.
Som sagt, fler bilder kommer. Bättre bilder också!

Godmorgon..

Godmorgon mina vänner.
Redan igår kväll började jag känna mig krasslig i halsen. Jag trodde det skulle gå bort, nu när jag vakna i morse men nejdå. Nu är det 10 gånger värre! Oh, blir så trött på att vara sjuk...
Lördag idag, har några planer inför kvällen med trevliga människor. Även om jag är krasslig så ska jag inte låta det förstöra kvällen, får göra det bästa av situationen istället.

Men nu ska jag lägga mig ner en stund framför tv:en och vila lite. Vi ses senare.


Just det, det är ju hela skiten

Jag har precis städat klart, hela lägenheten. Jag började i sovrummet och det slog mig när jag stod där med dammsugaren i handen att visst ja, det är ju inte bara ett rum längre, det är alla rum dvs. hela lägenheten ju! Det låter kanske dumt, men jag hade inte en tanke på det faktiskt... Men, nu är hela lägenheten städad och jag tror min kära man blir glad när han kommer hem. Nu tänkte jag käka lite lunch, sen hoppa in i duschen. Puss så länge


21 Maj 2010

Godmorgon bloggen!
Sovit gott allesammans? Jag har sovit skitbra här i lägenheten! Just nu sitter jag här framför datan med mitt morgonkaffe i handen och halv öppna ögon. Tobias ska snart bege sig och hämta sin pappa med sin mamma. Jag väntar kungligt besök av min underbara kusin!

Idag är det fredag, alla älskar fredagar. Och Tobias och jag ska idag ta det lungt framåt kvällen med en bra film med trevligt sällskap. Under dagen ska vi tvätta och hämta det sista av kläderna hos Tobias sen är allt klappat och klart! Nu kallar tv:en, vi ses givetvis senare

Det tar på krafterna...

Go´middag!
Det tar verkligen på krafterna att flytta asso... Jag är alldeles slut och sleten efter en nästan hel veckas arbetande, lyftande, bärande och målande. Men nu är här jätte snyggt och det är mödan lönt, verkligen. Min älskade man håller just nu på med att sätta ihop nattduksbordet vi köpte på IKEA. Jag själv sitter framför datan och latar mig med lite gott kaffe. Men jag får väl sätta igång med maten, jag är ju hemma fru nu ju! (haha) Kvällen kommer spenderas mesta dels framför tv:en tror jag... som sagt, trött..

Nu får jag gå och göra lite nytta. Ses sen, kisssses

Tillbaka!

Hejsan min kära och efterlängtade blogg!
Nu är jag äntligen tillbaka igen efter hela 2 veckor och 2 dagar! Nu kommer jag ha tillgång till en dator, hur länge vet jag inte men jag lovar att uppdatera så mycket som möjligt. Just nu sitter jag i vår lägenhet som vi flyttat in i. Jag och min underbara svärmor fixade hela lägenheten, tapsera osv. medan Tobias var till sjöss. Och i tisdags började vi flytta in alla sakerna och nu har vi ett hem! Dock behövs här dekoreras lite till och annat smått behöver vi också. Men har är jätte fint, trevligt och väldigt behagligt att bo! Det kommer bli skitbra (Y)

Nu ska jag vidare in i badrummet för att fixa till mig lite sen sticker jag och Tobias till IKEA för att handla en skohylla, nattduksbord osv. Jag kommer skriva många inlägg under dagen... tror jag, håll utkik!
Ha världens bästa dag och njut av vädret.

Love

Uppdatering.

Hejsan bloggen!
Det var några dagar sen och just nu har jag tillgång till en data, sitter nämligen i skolan så jag passar på att lägga in ett snabbt inlägg. Har gjort nationella del 2, det gick hyffsat. Dock kändes det inte lika bra som det andra... Jag ska nu ha arbetsmiljö någonting sen svenska sen slutar jag! Och då kommer min underbara svärmor och hämtar mig för sen drar vi vidare och hämtar den lilla vovven! Japp, dem har köpt en ny hund. Bilder kommer.

Måste kila nu, men ha det bäst tills jag uppdaterar igen. Hugs

Bye my dear

Godmorgon bloggen och alla bloggläsare!
Jag vaknade för en liten stund sedan och sitter här nu med mitt morgon kaffe i handen. Vädret är super och jag känner mig pigg. Dock suger allt ändå eftersom Tobias åker om 2 timmar drygt. Så jag ska inte utnyttja tiden genom att sitta här, ska gå och vara med min älskling nu!

Jag önskar er en fin dag och fina dagar framöver. Som sagt, jag skriver så fort jag får tillgång till en dator men annars har jag en liten paus från bloggen... Ha det fint så ses vi när jag är tillbaka!

( Jag vill bara önska min älskling all lycka i världen nu på den nya båten! Allting kommer gå jätte bra och du kommer klara jobbet galant. Ha det så bra mitt hjärta, jag älskar dig! )

 
Här sitter jag med mitt morgonkaffe. Nyvaken och jätte snygg i håret, ha-ha ^^

Godnatt

Nu säger jag godnatt för idag. Jag är jätte trött och ska krypa ner i sängen nu och spendera min sista natt med Tobias, får ju vänta i hela 16 dagar på att få sova med honom igen... det suger, verkligen

Passar på att skriva nu också att jag kommer inte ha tillgång till någon data nu på dessa 16 dagarna, kanske i skolan någon gång. Men med andra ord tar jag en liten bloggpaus... men jag skriver givetvis så fort jag får tillgång till en dator igen. Slänger in ett inlägg imorgon om jag hinner.
Men godnatt och sovgott!

Pizza, film och godis

Godkväll.
Jag och Tobias har precis käkat. Vi beställde hem från Viking och han åt pizza och jag åt tonfisksallad. Så nu är vi mätta och belåtna och ska nu puffa kuddarna i soffan, på med bioljudet för att titta på Wallander, arvet. Jag tycker det verkar bra och spännande! Efter wallander ska vi se Avatar. Jag älskar den filmen, den är så vackert gjord och den är super bra!  Godispåsen och chipspåsen kommer självklart fram, lördag är ju en tjockis-dag, enligt mig..hi-hi

Så nu ska jag byta om till mjukiskläder och ha det skit mysigt hela kvällen!
Önskar er en fortsatt trevlig dag. Vi ses senare.

Last day

Imorgon åker Tobias och är borta i 16 dagar. Hur ska jag överleva?
Så idag kommer jag lägga all min tid och energi på min älskling.
Och eftersom det var fullrulle igår är det skönt att ta det lungt idag.
Dagen kommer bestå av god mat, filmmys framåt kvällen och en massa gottis!
Jag lägger säkerligen in ett par inlägg till. Annars önskar jag er en fin Lördag! Hugs.


Det finns ingen som är så gudasnäll och omtänksam som denna filur!
Han är världens bästa pojkvän. Jag älskar dig min nallesnutt, <3


1/5 2010, dagen efter

God förmiddag!
Allt bra efter igår? Bakfulla, illamående kanske? Jag mår prima nu, vaknade med världens känning (lågt blodsocker) det är nämligen så att alkoholen höjer blodsockret först sen sänker det de och oftast så vaknar jag med en känning då. Men jag hade skit kul igår iallafall. Nog den bästa valborg jag haft! Först var vi hos Feffe och firade henne, grillade med musik och bara latjade. Riktigt roligt med jätte fina människor! Sedan drog vi vidare till furulund hem till Nina och var där ett par timmar, sång och dans, jag hade skitkul! Sedan stack vi hem eftersom vi skulle upp tidigt idag och fixa med biljetterna, packning osv. eftersom Tobias åker ju till Stockholm imorgon och börjar jobba.
Men tack alla som gjorde min valborg till den bästa!

Slänger in någon bild, fler kommer senare.

 
Outfiten för gårdagen och söta Tobias.
 
Jag och Evelina och Anna och Josefin på andra bilden.
 
Feffe, Niklas och Dennis som gör "Kävlingeposen" hHAaah
 
Becci och Nino, kärleksparet. Andra bilden är Theo med underbart söta Elektra.
 
Min kusin var givetvis också där men fick ingen bild på henne så får ta en från nyår, men jag & kusin.