Onsdag 2011-09-28

Godmorgon.
Allt bra? Här är allt upp och ner. Mår inte alls bra, varken i huvudet eller i kroppen. Har sovit som en sten men har sjukt ont i ryggen och i axeln. Kan fortfarande inte ligga på vänster sida i och med örat fortfarande gör lite ont, så jag ligger på höger och min axel lider.. Blir förhoppningsvis bättre under dagen! Sitter iallafall och äter frukost, dricker kaffe och kkollar på racheal ray. Väntar på att Michelle och Kim ska titta in, hon ska visa mig sin navel som hon piercat! Yes! Ska äta upp min frukost nu men vi syns senare! Ska till tandläkaren halv 2..
Wisch me good luck! Ha en fin dag.


Bakdags

Gör chokladbollar, favoriter.

Lägger upp bild och recept när dom är klara.


No matter what

Läkarbesök.. Hoppas!!


Update - Djupare

Sitter just nu på balkongen med Evelina och snackar om allt mellan himmel och jord. David är också här men han sitter i stora rummet och kollar tv. Har varit en lugn kväll förövrigt och blir nog en fortsatt sådan. Nu ska vi snacka vidare!


Hur många lingon finns det i världen

När andra har fördomar, när andra dömer. You don't know, what you don't see.


http://www.youtube.com/watch?v=7mFYW3g4QO0


Early mondaymorning

Godmorgon! En riktigt trött tjej här.. Har sovit relativt bra, somnade nog vil lite över 11 och vaknade kvart över 6? Har ingen aning om varför jag vakna då.. kunde inte somna om heller. Låg och drog mig i sängen och myste med Denche. Nu är jag uppe iallafall, dricker kaffe och lyssnar på rix fm. Ska hoppa in i duschen alldeles strax sen äter jag frukost. Idag börjar jag någongång efter 9, halv 10 kanske så jag har väldigt god tid på mig. Slutar kvart över 3 men förhoppningvis får vi gå tidigare. Men nu får jag hoppa in i duschen! Ha en fin Måndag. Puss!


Final destination

Godkväll!
Haft en bra dag? Jag har. Umgåtts med Johanna till största delen av dagen. Vi var ett par timmar hos min mamma och hjälpte henne lite med trädgården samt fick och snackade lite. Träffa Michelle och Kim en stund också hos mammsen. Nu under kvällen har vi lekt med hundarna och spelat basket. Jag klassade ut Johanna, såklart! Haha! Gick sen sista rundan med hundarna och nu är jag hemma igen. Har precis kört en 4 minutare med rockringen som jag fått låna av Johanna. Körde med vanlig innan och då kan man hålla på hur länge som helst, men detta är en riktigt träningsring som man man bara ska köra 2-4 minuter 2ggr om dagen den första veckan sen utökar man det. Så nu hoppas jag på snabbare resultat! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen med min vovve. Upp tidigt imorgon, skolan.. Så godnatt med er!


Sway

Godmorgon.
Vaknade sent idag igen. Blev dock inte en jättesen kväll igår men behövde sova ut. Är fortfarande lite krasslig men känner mig bra nog att gå till skolan imorgon. Skönt att komma tillbaka! Trött på att gå hemma.. Jag har iallafall haft en jättetrevlig helg, varit mestadels med Johanna. Vi har dansat, druckit, varit ute på äventyr (haha!) och gått mycket med hundarna, spelat spel m.m. Och idag är det söndag och jag ska ta det lungt, städa lite här hemma och kolla på film hela dagen lång så jag kan bli helt frisk. Men först och främst ska jag käka frulle.
Hoppas ni får en fin söndag. Syns sen!



Sjukling

Godkväll!
Ligger ääääntligen i min efterlängtade, varma säng. Jag känner mig riktigt dålig just nu, riktigt dåsig och hängig. Har tryckt i mig citronvatten, c-vitaminer, nässpray och halstabletter men känner mig inte ett dugg bättre, nästan sämre faktiskt. Så nu ska jag krypa ner och mysa med Denche och titta på honey som går på tv3. Sen sova ut ordentligt och förhoppningsvis vakna till och må lite bättre imorgon. Så godnatt med er. Sovgott! ♥



Tillbaka på ruta ett..

Godmorgon.
Hoppas allt är bra med er. Här är det inte bra, har åkt på en förkylning.. En såndär rejäl med halsont också. Skitdrygt, känns som om jag börjar komma in i en ond cirkel igen. Men nu, när jag har mer kunskap om mina problem (med njurar osv.) så kan jag tackla det och bryta denna förbannade cirkel. först och främst får jag bege mig till vårdcentralen och eventuellt få medicin, iallafall till öronen för dom dunkar duktigt.. Det suger att bli sjuk så lätt. Eftersom jag inte varit ute, träffat människor och liknande så på väldigt lång tid så antar jag att mitt immunförsvar = noll. Så nu när jag börjat skolan och träffat hundratals olika människor varje dag så slår allt till. Men! En sak har jag lärt mig. Va positiv! Och det ska jag vara! Så nu ska jag krypa ner under filten i soffan, sätta på one tree hill och bli frisk. Men jag önskar er en trevlig tisdag iallafall. Bye!


The waterhorse, legend of the deep

Vad tyckte jag:
Jag tyckte att denna filmen var helt fantastisk! Om man älskar drama, vänskap, sorg och lyckliga slut är denna en perfekt film att se. Filmen utspelar sig i Skottland under andra världskriget. En ung pojke vid namn Angus tar hem ett mystiskt ägg som han hittar på stranden. När det kläcks kravlar det ut en söt, liten varelse. Denna lilla varelse döper han till Crusoe som älskar att plaska omkring i badkaret. Dem blir bästa vänner, men för varje dag som går blir djuret allt större. Angus måste därför hitta ett nytt hem åt honom, samtidigt som han måste gömma honom då omvärlden tror att han är ett monster. Han beger sig till Loch Lomond och lämnar honom där. Militären upptäcker att något stort rör sig i skottlands vatten och skjuter vilt i tron att det är ubåtar. Angus gör allt i sin väg för att rädda sin vän som först inte kommer ihåg honom efter den långa tiden dom varit åtskilda. Häng med på ett härligt äventyr med vattenhästen, legenden om Loch Ness och bli förälskad i denna underbart snälla och charmiga vattenhäst! En resa och en vänskap som får dina tårar att rinna..


Update - powerwork

Är hemma efter en 35-minuters powerwork. Så skönt det är att få gå av sig, stänga av omvärlden och bara gå med lurarna i öronen, maxa musiken och gå av sig helt enkelt. Jag går dagligen (måste ut med voffsen) men går också utan honom mycket för att det är ett bra sätt för mig att gå av eventuell ilska, sorg, känslor över huvudtaget + att det ger motion! Nu väntar bara 15 minuter med rockringen också...


Förändring

Jobbigt. Det är så jobbigt fortfarande, men jag fortsätter att kämpa. Jag är på väg. Jag är snart där, jag är snart där.


Mat och bak: BAK

Bakdags igen! Idag gör jag en sommarkaka som består av en liknande sockerkaksbotten med en kanelblandning på toppen.

Botten:
100g smält margarin
3 dl mjölk
1 ägg
3 dl socker
7 dl vetemjöl
4 tsk vaniljsocker
4 tsk bakpulver

Topping:
150 g smält margarin
2 dl socker
3 dl havregryn
6 tsk kanel

Såhär gör du:
Blanda ihop ingredienserna till själva kakan till en smidig smet. Smöra och bröa en ungsform (vilken som helst med höga kanter går bra) och häll i smeten. Blanda sen ihop topping-ingredienserna och fördela fint över den smeten. In i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
Låt kaka svalna, skär upp och servera!




Tiden går för fort..

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har sovit lite sisådär, vänt och vridit mig ganska mycket. Men känner mig endå relativt pigg! Sitter i köket och äter frukost, dricker kaffe och bloggar. Har god tid på mig, ska inte gå förrens fem i 9 ungefär och jag har redan fått på mig kläder och sminkat till mig. Har en lååång dag framför mig i skolan, hela 1 timme och en kvart har vi lektion på fredagar, känns knappt lönt att gå dit bara haha! Nej, nu ska jag äta upp och läsa lite andra bloggar. Ha en jättefin fredag med er. Syns sen!


Kör en repris. Såhär ser jag ut idag. Vanlig vit tjocktröja, jeans och beigea uggs.


Back to the godpart

Hej!
Jag lever, har bara varit sjuk och inte haft energi att ens starta datorn.. Men nu är jag frisk och precis hemkommen från skolan. Sitter och käkar lunch och väntar på kaffe. (Äter inte lunch i skolan så jag äter när jag kommer hem) Skön dag i skolan, fick gjort mycket och det var bara en allmänt skön skoldag, ni vet när dagen går fort men man bara degar genom den? Såna dagar är bra! Men som sagt är hemma nu, ska äta upp sen gå och pudra till mig litegrann. Tänkte hitta på något, vet dock inte vad men drar dit vinden för mig så vi syns sen!


Osynlig

Jag ser dig i ditt rum, du ligger på sängen och gråter. Jag går fram till dig, som för att trösta. När jag inte lyckas, sätter jag mig på sängen brevid dig och smeker över ditt hår. Jag ser på ditt vackra ansikte, dina ögon är alldeles rödgråtna. Jag vet varför du gråter, och vill så gärna trösta dig. Men det går inte, så jag ger dig istället en lätt kyss på pannan. Jag vänder mig om, för att gå min väg. För jag vet, att du gråter.

För jag vet, jag existerar inte för dig.


Söndagsmorgon

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit jättegott och vaknade för en stund sedan. Sitter i sängen med Tobias och Denche och äter frukost, kollar lite på tv. Det mullrar till lite emellan åt här, skönt med lite åska, det var ganska kvavt igår och jag har en jobbig huvudvärk. Sisat lediga dagen sen är det en veckas skolgång. Jag har haft en jättemysig och jättetrevlig helg med Tobias. Vi har lagat mat ihop, kollat på film, spelat och bara varit med varandra. Idag ska vi nog bara ta det lungt. Jag hade velat gå på bio men får se hur det blir med det.. Men nu ska jag iallfall mysa med mina två favoritkillar och äta upp min frukost. Ha en bra Söndag! ♥


You are the love of my life!


Shoppaholic

Alltid lika roligt när man får fler saker för samma pris som en. Istället för att köpa ett par skor för 300:- så hittade jag 3 par för 300 kronor. Bra köp! Blev då 2 par uggs, ett par beiga och ett par i ljus härlig rosa! Det tredje paret är ett par jättesöta inneskor, perfekt nu när det börjar bli kallt. Så nu är vi hemma och jag sitter och äter risgrynsgröt som lite mellanmål. Ska äta upp sen tänkte jag och Tobias spela lite wii och ta det lungt. Skönt att vara ensamma ibland! Och vi ska laga mat tillsammans idag igen, ytterligare en övergod rätt står på menyn idag, berättar mer sen för nu ska jag krossa Tobias i wii!


Sweat dreams are made of..

Hellu! Gud vad jag sov länge idag. Klockan 11 vaknade både jag och Tobias. Synd, man sover bort halva dagen men måste säga att det behövdes, och skönt var det! Har iallafall fixat till mig, ätit frukost och varit ute med Denche så nu tänkte vi åka till Lödde. Ska kolla efter ett par nya skor, har knappt några höstskor.. Lördag idag, och har inget planerat. Tar det som det kommer så vi får se vad som händer idag. Ikväll ska vi iallafall kolla på film och ha det riktigt mysigt! Nu ska vi köra. Syns sen!


Kvällsresume

Godkväll!

Hoppas ni har eller har haft en bra fredag. Det har jag. Jag har varit i skolan, var och handla, fikat med mammsen och Michelle, lagat och ätit god mat med Tobias. Kvällen har spenderats med några vänner. Drog in till Lund för att handla lite godis och sen drog vi vidare hem till Kim och kollade på idol och tv-tabbar. Nu är jag och Tobias hemma och ska lägga oss i sängen och kolla på Irene huss. Har ju fortfarande inte gjort det.. Blir iallafall ett bra avslut på denna fredagen. Vi syns imorgon. Godnatt!


Bilder på mig ochTobias. Tror dom är från år 09/10


Laxfilé m. potatismos, hollandie och grönsaker!




Middagsdags!

Hellu!

Hoppas ni alla har en bra fredag. Själv har jag det super här hemma! Jag och Tobias åkte ut till Lödde, till skogen med Denche så han fick busa av sig ordentligt. Jättemysig, en stor grön äng med bara skog runt om. Svensk natur är verkligen vackert! Iallafall så körde vi inom ica när vi körde hem för att handla lite mat + frukt. Nu är vi tillsammans i köket och lagar middag. Blir ungsbakad laxfilé med hemmagjord potatismos, hollandiesås och en grönsaksmix med ärtor och morötter! Det är så himla gott och jag riktigt längtar tills maten är klar! Till efterrätt så har jag gjort en fruktsallad som består av banan, äpple, päron, vindruvor, melon, nektarin, apelsin och hallon. Blir en mysig fredag med god mat och läcker efterrätt! Uppdaterar er mer sen och lägger ut bilder på både maten och fruktsalladen!








Vad är en fredag utan alkohol och dans?

Hallo!

Kaffe, kaffe, kaffe. Det är ju så gott! Dock inte 1 liter om dagen kanske.. Nåja, det finns väl fördelar. Förhoppnigvis. Idag är det fredag och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Känns som om allt handlar om att dricka, festa, dansa.. Men är inte riktigt den typen av människa (längre) som vill göra det varje helg typ. Vill hitta på något! Så frågan är ju, vad är en fredag utan alkohol, dans och utgång? Inte mycket faktiskt. Jag ska lägga mig på balkongen, hoppa in i fantasivärlden och bannemig komma på något jäkligt bra!

Har ni några bra förslag på vad man kan hitta på en fredag?


Its fridaaay!

Godmorgon!
Allt bra? Här är det självklart bra, det är ju fredag! Ni vet ju min historia, sjukdomar, sjukskrivning m.m. så jag måste bara säga att gud vad jag uppskattar helg. Hade glömt hur skönt det var, vilken härlig känslig man fick av att man gått en hel vecka och sen få en helg ledig. Underbart! Sitter och äter frukost just nu, är redan påklädd, sminkad och klar så jag kan ta det lugnt nu i ca 40 minuter innan jag ska gå. Börjar kvart över 9 och slutar halv 11, riktigt skönt på en fredag. Dock känns det knappt lönt att gå dit men.. Nu ska jag iallafall äta upp sen småfixa lite innan jag går. Ha en jättefin fredag med er. Kram!




Kör på mjukisbrallor och en neutral vit tröja idag!


The end of the day

Nu ligger jag nydyschad och fräsch i sängen! Efter 40 minuters träning tillsammans med Tobias är jag nu ganska sliten. Så jag ligger i sängen och väntar på att Tobias ska komma in efter kvällsrundan med Denche. Sen intar han också sängen och då blir det film. Blev ingen Irene Huss igår så det får bli det idag istället, går bra det med. Klockan är ställd på 07.30 imorgonbitti, börjar inte förrens kvart över 9 men det här med stress på morgonen är jag inget big fan of.. Nu smällde porten hörde jag, så nu är nog Tobias på ingång. Men godnatt med er, syns imorgon!


- Det känns fortfarande som om jag är nykär. Efter 3 år.. You are amazing, just the way you are!


Bak: Mazariner

Sådär ja! Nu är mazarinerna klara. Första gången jag bakar mazariner (trots att det är min favortikaka!!) och dom blev riktigt goda måste jag säga. Utseendet kan ju diskuteras men träning ger färdighet. Minns ni mina allra första kanelbullar jag gjorde? Blev skitdåliga, men med tiden blev dom jordens godaste och snyggaste haha! Men iallafall så blev mazarinerna helt okej utseendemässigt och riktigt, riktigt goda! Givetvis att jag kommer baka dessa fler gånger, träna och bli riktigt kreativ!


Lunch

Hallloj! Nu är jag hemma från skolan, slutade kvart över två idag men som alltid fick vi gå redan tjugo i två, gillar mina lärare! Fick jobbat på bra idag, har religion nu på schemat och har planerat att fortsätta med det (vi jobbar inviduellt samt får lägga våra schema/vilka ämne vi vill jobba med själva) och klämma in lite matte och historia. Det blir skitbra dethär! Nu sitter jag i köket och käkar lunch/mellis. Är jättehungrig, äter ju inte lunchen i skolan.. Vem orkar äta en middag kl 11 på förmiddagen? Inte jag, knappt jag kan äta frukosten när jag precis gått upp..
Nej, nu börjar jag snart tråka ut er. Ska käka upp, dricka mitt kaffe och göra ingenting. See ya!

Såhär såg jag ut idag:



I'm sooo.. tired

Gud så trött jag är! Gick upp tidigt, varit i skolan halva dagen, var inom center syd och handlade lite, blev maxi också för att handla hem mat, småstädat hemma, varit med trevliga människor nu under kvällen och nu är jag helt slut. Ska bara vänta på att Tobias kommer hem sen slänger jag mig ner i sängen, under mitt varma duntäcke. Har till och med sovmorgon imorgon. Kan sova fram till 10, börjar inte förrens kvart i 11, snacka om lyx! Som sagt, sänger väntar och nästan kallar. Sätter på en bra film till denna tidiga kväll, en av dom nya Irene huss tänkte vi se. Blir bra, gillar Irene huss filmerna. Och som avslut tänkte jag bara säga godnatt. Så godnatt! ♥


Kvällens citat: Life is a battlefield, and we all want the same. To winn.


Update #1

Hejsan!
Nu är jag hemma från skolan. Eller, slutade halv 12 idag och Tobias kom och hämtade mig sen körde vi direkt till Lödde för att handla ett par nya jeans. Yes, jag fick med mig ett par hem som jag tänkte visa upp senare! Nu är jag hemma som sagt och sitter vid datorn medans Tobias instrallerar något mög, extern hårddisk eller något. Fattar mig inte på hans teknikprylar anyway.. Menmen! Ska ta det lungt nu en stund sen är det dags att börja med maten. Idag ska vi äta tacooosss! Som ni redan vet så älskaaar jag ju det. Lite kaffe och en cigarett är den perfekta avkopplingen, helt klart.


(Det är inte gammalt kaffe i koppen utan "diabetessockret" som klibbar fast om ni undrar)


Onsdag

Godmorgon! Allt bra med er? Jag mår bra idag så jag bege mig till skolan om ca en timme. Sitter i köket just nu och dricker kaffe. Tobias sover fortfarande så jag sitter här ensam.. men jag är van hehe! Ska alldeles strax få på mig lite kläder, sätta upp håret sen äta frukost. Som sagt går lite över 8 för jag börjar halv 9 och slutar klockan 12. Ingen lång dag idag, skönt! Senare idag så ska jag och Tobias eventuellt till Lödde och kolla efter ett par nya jeans, behöver mig ett nytt par nu när jag använder jeans igen. Gjorde inte det innan, då var det bara tights som gällde. Men har fått smak för jeans igen så. Men får se till att göra mig klar nu så jag inte glömmer tiden och får börja stressa. Men vi syns sen. Puss!


Ny kategori

För att liva upp bloggen litegrann så tänkte jag införa en ny kategori. Kategroin ska heta dagens kändis och där kommer jag lägga upp bild och text. Jag kommer skriva varför jag valt just den kändisen till dagens kändis, varför jag gillar/ogillar kändisen. Lite kortfattat om vad dom åstakommit samt ålder och allmän information. Imorgon tänkte jag börja så håll utkik!


Forever keeping my angel close

I'm gonna be here forever more. Every single promise I'll keep, cause what kind of girl would I be, if I was to leave when you need me most.
I'm forever keeping my angel, close.


Han är fin, min Tobias

Tobias har kommit hem!! Och vet ni vad min underbara sjöman har köpt med hem till mig? Ett par vita converse! Har sagt länge att jag ska köpa ett par men aldrig fått tummarna loss och göra det så min älskling tog saken i egna händer. Han ringde dock för några dagar sedan och frågade om min skostorlek, men inte fan fattade jag att han skulle köpa ett par till mig. Underbara du, jag älskar dig!! ♥





20 minuter med rockringen




Frukost

Har precis gått upp och sitter och äter frukost i köket. Ska bege mig in i storarummet och sätta på tv:en och slappna av en stund sen gå ut med Denche. Mår inte alls bra idag heller så jag ska bara ta det lungt nu så jag kan bli frisk, måste till skolan och vill ju verkligen vara frisk nu när Tobias kommer hem. Klockan 1 är han här och det pirrar jättemycket i min mage när jag tänker på att han snart är här. Äntligen. Som jag har längtat!! ♥

Godmorgon förresten.


Everday -



If you look at the ouside, I'm okey. But if you look closer you'll find me deal with life.
Be trong girl. You'll find it.


Effektivt!

Har precis kommit hem ifrån Lödde. Vart där med mamma och Michelle för att inhandla en rockring. Och vad ska jag som är snart 19 år med det till tänker ni säkert haha! Träning såklart! Väldigt effektivt har jag hört, och givetvis så lägger det fokus på magen. Så det ska jag och min kusin göra nu ett bra tag och hoppas på förändring!

Håller för övrigt på att laga mat. Idag serveras det chili con carne med ris och grönsallad. Michelle äter också här men dock inte samma. Ska fortsätta med maten nu men vi syns sen!


Personlig väckarklocka

Godmorgon!
Vaknade nästan precis av att Denche började skälla och i brevinkastet hör jag mamma? Tydligen har Tobias försökt nå mig nu under morgonen men jag har sovit som en stock. Tv:antenn kille hade tydligen pratat med Tobias och bestämt att han skulle komma nu klockan 10 och fixa boxen.. Jäkla tur att mammsen kom och väckte mig så jag hann få på mig lite kläder. Han är här nu iallfall och fixar med boxen. Jag och mamma sitter i köket och äter frukost och dricker kaffe. Väldigt mysigt, längesen vi åt frukost tillsammans. Annars så är jag inte i skolan idag eftersom jag fortfarande är svullen och känner mig dåsig.. Får ringa till vc och njurläkaren och se vad det kan vara. Men ska först att upp sen ut med bebisen i världens regnväder.. Hoppas ni får en fin dag iallafall!


Världens knasigaste men också goaste hund!


Like a sleeping princes

Fortfarande vaken trots att jag varit trött sedan 10 ungefär. Mår inte alls bra heller, är jättesvullen och börja undra om njurarna spökar igen.. Har svullnat lite av och till sen jag slutade med kortisontabletterna. Får ringa till min njurläkare imorgon och höra med honom, eventuellt ta nya prover så vi kan få rätsida på det här. Inget roligt alls och gå med svullnad i fötterna, ont gör det.. Ligger iallafall i sängen nu och myser. Ska alldeles strax släcka tv:en och sova ska bara fixa lite till på min nya header. Men blir sista inlägget för idag men vi syns som vanligt imorgon. Godnatt med er. Sovgott!



Söndagsmys

Godkväll!
Har ni en mysig söndagskväll? Det har jag tillsammans med Evelina. Vi har varit och köpt lite gott till filmen vi ska se, och ikväll blir det twilight marathon! Vi kommer nog båda sitta och drägla över edward och jacob.. Så nu ska vi starta filmen och ha det mysigt!




10 saker du inte visste -

  1. Jag är bara 1,52 lång
  2. Jag är jätterädd för spindlar
  3. Tycker inte om att gå för långt ut i havet, rädd för att det ska komma hajar..
  4. Jag älskar tonfisksallad
  5. Jag skär alltid av skalkarna på brödet, äter inte det..
  6. Sjunga i duschen är inget ovanligt, speciellt när jag är ensam hemma
  7. Jag är väldigt svag för choklad, kan trycka i mig ett 200grams utan problem
  8. Jag tror på "spöken"
  9. Jag älskar att gå i förstora kläder
  10. Dricker kaffe minst 3 gånger om dagen

Update

Hela lägenheten är strädat och klar nu! Har dammsugat, torkat av, tvättat golv, dammsugat en gång till (gör det efter jag torkat golven också eftersom hundhåren aldrig försvinner helt) dammat och fixat mattorna. Så nu är här rent och snyggt. Skönt att ha det gjort! Har varit en vända nerom i affären också, köpte hem lite mat och hårfärg som jag nu har i. En mörkare brun en den jag har nu. Lägger upp bilder sen på hur det blev! Ska nu vänta på att tiden ska gå fortare så jag kan skölja av.. under tiden så tänkte jag käka lunch. Syns sen!


Sundaymorning

Godmorgon. Sovit gott? Jag har sov lite halvdant. Vaknade till nästan varje gång jag la mig på vänster örat.. Men har sovit bra annars. Sitter just nu i köket och dricker kaffe. Ska snart äta frukost sen ut och gå med Denche. Det är jättefint väder idag så jag vet inte om jag hoppar det här med storstdäningen, eller skjuter upp det till senare iallafall. Annars var ju tanken att jag skulle sätta igång me det direkt men. Söndag, sista lediga dagen sen börjar en ny vecka i skolan. Och det börjar med fotografering imorgon kl 10.. Jättebra på en måndag sådär efter helg..
Som sagt, städning och tvättning ska ske idag, dock senare. Ska börja med frukost sen en härlig morgonrunda med bebisen. Ha det fint!



Lördagskväll

Oh! Äntligen ligger jag nerbäddad under mitt varma duntäcke i sängen. Blev nämligen ingen lugn filmkväll, töserna kikade in och det blev musik på full volym, dans, fix och en massa prat. Men det var trevligt, mår bra med dom! Men nu ligger jag som sagt nerbäddad i sängen med min bebis. Är jättetrött men fasar lite för att sova eftersom mitt öra är väldigt ömt. Som tur är ligger jag mest på mitt högra öra och det är på det vänstra som jag tagit hål. Imorgon ska det storstädas här hemma, ska också få tvättat upp det sista innan sjömannen anländer. På tisdag kommer han hem! Är i skolan då men när jag kommer hem så kommer han vara där. Underbart. Nej, nu får jag avsluta innan jag tråkar ut er för mycket. Godnatt! ♥





Shopping

Hej! Är precis hemkommen efter en shoppingrunda med min mamma. Det blev bara en tröja med hem.. tycker aldrig jag hittar något. Men den är svart, stickad och jättemysig iallafall! När jag endå var där passade jag också på att ta hål i örat. Tog där uppe och det blir riktigt snyggt. Min kusin gjorde det för ett par dagar sedan och har varit sugen sen dess så nu är det också gjort! Så nu är jag hemma, har precis varit ute med Denche och är alldeles slut.. Funderar på och koka lite kaffe sen lägga mig i soffan och bara dra mig.. Tror för övrigt att det blir en lugn kväll, eventuellt se någon bra film. Ja, film blir det nog. Bye!

Slänger in ett par bilder på tröjan och hur det blev med det nya hålet. Kan man säga så? haha..




Lite suddig bild men man ser ju hyffsat hur det ser ut.


Fixar med designen

Godmorgon!
Var ett tag sedan jag gick upp men har haft fullt upp. Ut med voffsen, äta frukost, inom mammsen + att jag satte mig och fixade lite med designen. Den är inte riktigt klar, får göra frädigt den senare.. mitt tålamod börjar ta slut haha! Ska in i duschen nu sen fixa till mig lite. Ska ut och handla med mamma lite senare, måste hitta några nya tröjor!! Så nu har jag inte tid att sitta här mer.

Ha en jättefin lördag med er. Syns sen!


Nattblogg

Godkväll!
Har precis kommit hem efter att ha varit ute med ett gäng vänner. Vi har varit lite här och var, besökte bland annat en väldigt gammal grav, mitt ute i ingenstans och jag var ju inte lite rädd haha! Fick även se en räv, vilket jag aldrig gjort mer än på en djurpark eller liknande, lite fräckt. Men nu är jag hemma iallfall, blev en tidig kväll, är jättetrött och känner att jag behöver koppla av lite. Har ju gått upp tidigt hela veckan, har fortfarande inte vamt mig. Denche ligger här sidan om mig och sover, har är också jättetrött för han har varit med hela kvällen och verkligen sprungit och busat av sig ordentligt. Har förberett med godispåsen och ska nu kolla lite på tv innan jag tänker gå och lägga mig. Så godnatt med er. Syns imorrn! ♥


Fredaaag!

Halloj!
Allt bra? Här är det toppen. Kommer precis ifrån mammsen, hämtade Denche. Idag gick jag bara till halv 11, riktigt bra schema, börjar kvart över 9 och slutar halv 11 på fredagar!! Känns riktigt skönt med helg, så uppskattad det är. Har verkligen saknat det! Så nu ska jag dricka lite kaffe och lägga mig på balkongen och filosofera litegrann.. det förtjänar jag. Så vi syns sen!


Såhär ser jag ut idag!


Sovmorgon

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har sovit riktigt gott! Till och med sovmorgon till kl 9. För idag bröjar jag inte förrän kvart i 11 då idrotten är inställd, skönt. Har nästan precis gått upp och sitter och äter frukost i köket och dricker kaffe. Jag ska gå ungefär vid 20 över 10 så jag har god tid på mig. Idag slutar jag kvart över 2 men förhoppningsvis får vi gå tidgare hehe! Sitter och tänker på vad jag ska ha på mig idag.. Hatar och välja kläder, är en av dom som bbytar om femtioelva gånger innan jag är nöjd.. Menmen. Nu ska jag äta upp min frukost och sen göra mig klar.

Efter skolan så ska jag träffa Evelina, vi snackade om att åka in till Lund och fika men får se vad det blir. Önskar er en bra dag iallafall så syns vi sen. Bye!