Oskyldigt blå

Godkväll!
Nu har mammsen och dom andra gått, (michelle och natascha kom också) och jag har precis diskat undan det sista och plockat undan. Känns skönt och ha det gjort och lägga sig ner i lugn och ro. Tänkte berätta mer imorgon om min valborg kan säga att det var jättetrevligt iallafall! Ska gå och titta på film med Tobias nu, ska se klart himlen är oskyldigt blå som vi började se på igår men somnade typ.. haha. Så hoppas ni haft en bra valborg och har en fortsatt sådan för er som håller natten ung. Godnatt och sovgott! ♥


Prinsesstårta, check

Nu är prinsesstårtan gjord! Kolla så fin den blev. Dekorerade med tre rosa rosor också, jättegulligt! En sak avklarad innan mamma kommer vid middag. Ska hinna med städning, göra klart balkongen, maten ska förberedeas eftersom den tar en stund och göra osv, osv. Så nu får jag börja arbeta igen. Byee




Valborg

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har, de timmarna jag fick sova. Somnade jättesent.. Låg och kollade på en film från 1995, lust och fägring stor som gick på ettan. Den var faktiskt jäkligt bra, dock måste den nog ses en gång till för att detaljerna ska förstås. Men iallafall. Idag är det valborg! Fest och party för dom flesta. Jag och Tobias har bjudit hem min mamma på middag, efterrätt och lite öl. (Mer om vad det blir för mat lägger jag upp senare)

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Sen gör jag prinsesstårtan till ikväll så den får gotta sig i kylen några timmar. Jag ska ha en trevlig valborg och jag önskar er detsamma! Kramkram



New

Nu är vi hemma igen efter en shoppingrunda i Lödde. Fick med mig ett par nya brillor hem, behövdes verkligen. Tror bara jag äger ett par, röda.. Enklast med svart, passar till allt! Fick med mig en jättesöt top också från gina tricot, vit och kycklinggul. Har verkligen fått dille på babygul/kycklinggul nu, det är sååå snyggt!

Andreas är här på kaffe och Tobias pappa kom precis och ska ta mått på balkongen till trädäcket vi ska lägga imorgon. Kommer bli skitsnyggt! Evelina kommer också snart, efter hon ätit. Vi ska också få i oss något, men det är så så svårt när det är varmt. Är inte alls sugen på att äta något då.. Menmen. Ska gå och se om jag kan hjälpa till med något. Ha en fortsatt bra dag! Kram




Planer

Ska snart in i duschen sen fixa till mig lite. För klockan två kommer Evelina hit sen sticker vi till Lödde, till center syd och handlar lite. Får se om jag hittar något fint. Behöver eller vill ha en blus eller en ny skjorta, behöver även ett par nya skor. Har drygt 30 par skor men kanske 3 av dom är sommarskor, alla andra är alldeles för varma nu. Passar också på att handla hem maten och det vi ska ha till imorgon. Sen sätter vi väl oss ute och njuter av värmen i detta undeeeerbaara vädret..


29 April

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Jag är trött, nyvaken och ruffsig i håret. Men annars är allt ok här. Vaknda bara för en liten stund sedan och väntar just nu på att kaffet ska bli klart. Måste ha mitt morgonkaffe, och det är verkligen ett måste. Överlever inte dagen annars haha! Men det är nästan för varmt att dricka såhär års men det slinker ner det med. Idag behöver vi handla hem lite mat, dryck och gott till imorgon. Bjuder nämligen över min mamma på middag imorgon (valborg) Så vi har en del vi behöver handla hem. Tänkte röra ihop en tårta också.. undrar vilken tårrta det blir.. Nä, tiden rinner iväg när man har roligt. Kaffet är klart och magen kurrar. Hoppas ni får  en jätte fin fredag, ta hand om er! Puss ♥


Imorgon (på valborgmässoafton) har även jag och Tobias känt varandra i exakt 3 år ♥


Torsdagskväll

Godkväll!
Kopplar äntligen av efter en lång dag. Inte för att jag gjort något i överflöd precis men har endå varit jätte trött idag trots att jag fick sova under natten. Kanske sovit för länge? Tar det iallafall lugnt nu framför tv:en. Blir en lugn myskväll med Tobias, film och lite gott till. Annars har jag haft en bra dag. Andreas (tobbes bror) var här innan idag på middag vilket var jätte trevligt! Stack till Lödde och kikade lite på center syd. Gick inom maxi också och köpte med oss marabou's nya chokladkakor. Faktiskt helt okej, men inget som sticker ut i mängden för det priset.. Nu ska jag ta på mig myskläder och lägga mig i Tobias famn. Ha en fortsatt bra kväll. Och godnatt! ♥


Wind

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har, har äntligen fått sova ordentligt. Kortisontabletterna jag går på gör det svårt att slappna av medföljer då att jag inte sover om nätterna. Men inatt fick jag sova gott! Idag är det fint väder igen, dock blåser det på men det är faktiskt bara skönt. Ska se till att få i mig lite frukost sen gå ut med Denche. Har inget annat planerat idag så det blir väl mest att njuta av vädret tills det dyker upp något. Men hoppas ni får en fin dag iallafall. Kram!


(En gammal bild på mig och Tobias. Tror bilden är tagen 08)


Haft en bra dag

Godkväll!
Nu är vi hemma igen efter att ha varit på kalas i malmö. Det var jätte trevligt, blev bjudna på en jätte god pastasallad och prinsesstårta till efterrätt. Emmie blev jätte glad för presenten. Vi köpte ett hello kitty set, spis med en massa tillbehör + klistermärken till. Så vi har blivit bjudna på både det na och det andra av mästerkoken hehe. Men nu är vi hemma och väntar på att Andreas (tobbes bror) ska titta förbi. Annars tar vi det bara lugnt resten av kvällen. Är helt slut..


3-års kalas

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag mår jätte bra, solen skiner och värmen står på fortfarande. Har precis varit ute med Denche och när jag kom ner utanför porten så står svt där och spelar in? Inte varje dag man ser det på korsbacka.. Iallafall så ska vi bort på kalas idag. Emmie (tobbes kusin och guddotter) har fyllt år, hela 3 år.. tiden går fort när dom är små. Vi ska vara där klockan 5 och innan vi sticker dit måste vi fixa födelsedagspresent. Får se vad man kan hitta på till en sån liten filur, kan ju inte vara så svårt? Nej, nu måste jag gå och äta frukost. Ha en fin dag! ♥


Fixar

Bloggen är under ombyggnad.. hehe


Härliga värme


Hemkommen

Godkväll!
Har precis kommit in genom dörren nästan efter några timmar hos svärföräldrarna där vi blev bjudna på påskmiddag. Mycket trevligt, har saknat sommarstunderna sådär. Men nu är vi hemma igen, vi är båda ganska trötta, eller alla tre kan jag ju säga. Denche var också med, han har busat, lektoch bara sprungit runder varje sekund med Trixi så han ligger utslagen i soffan nu. Tobias spelar och jag sitter vid datorn, tänkte fixa lite med designen. Tycker den jag har nu är för tråkig, måste ju ha en med sommarkänsla. Får se vad jag hittar på för något.. Annars får ni ha en fortsatt trevlig söndagskväll. Kram!


Påskmiddag

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Allt står bra till här, fint väder och härlig vind. Bara jag som tycker att vädret växlade ganska fort? Gick från kallt till varmt på nolltid.. Men värmen, vem älskar inte den!

Idag ska vi hem till pappsen och äta påskmiddag. Jag, tobias och min bror Tom ska dit. Tar med Denche också, han älskar verkligen att vara hos pappa eftersom han får allt när han använder sina puppyeyes. Vid 4-5 tiden ska vi vara hos pappa. Nu tänkte jag äta frukost sen sätta mig på balkongen och få lite färg.

Hoppas ni får en fin lördag! Kram


Look


bild från lookbook


Slow down and take it easy

Idag har jag bara legat i solen, fikat och spelat spel med Johanna. Sen begav vi oss till hundrastgården, busade med hundarna, blåste bubblor (haha) och fikade. Jätte trevligt! Och det är så kul att hundarna går så bra ihop, blir bättre för varje gång dom ses också. Tobias kommer alldeles strax hem, jag trodde han skulle vara hemma redan vid 6 med tydligen slutade han då.. Så fort han kommer möter vi Johanna och går en runda med vovvarna. Sen får vi se vad fredagen har att erbjuda. En glass hade ju inte suttit helt fel.
Men ha en fortsatt trevlig kväll. Kram!


Sunshine

Vilket underbart väder! Ligger på balkongen och solar i bara bikini, jäkligt härligt. Passar på nu innan Johanna tittar in för sen drar vi in till Lund och tar en fika på eh och tar det lungt i det fin-fina vädret. Tobias är och jobbar, dock inte i stockholm utan på aurora som går från helsingborg till helsingör. Han är väl hemma igen vid 6 tiden, då tänkte jag vara snäll och stå klar med maten. Ut på balkongen igen, måste ju ta vara på alla sekunder av solen!

Hoppas ni får en fin dag!


21 April

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag mår bra, jäkligt trött bara. Kortisontabletterna jag äter nu gör mig hyper, så jag är ju alldeles hyperaktiv hela dagen sen på kvällen blir jag dötrött.. Ingen svullnad än så länge heller, (kortison binder vätska) och det är överskönt! Iallafall så är vaktmästaren här och kollar till luckorna och allt ser ut som det ska. Vi ska snart ut med Denche, Tobias ska ta mått på sina däck och vi ska inom tvättstugan och sätta upp oss på en tvätttid. Behövs! Annars njuter vi väl av nästan sommarvädret, vår balkong är en bastu.. härligt! Annars får ni ha en jätte bra torsdag så synd vi under dagen. Puss!


It is you

There is something that I see, in the way you look at me. There's a smile, there's a truth in your eyes. But an unexpected way on this unexpected day, could it mean this is where I belong. It is you I have loved all along. It's no more mystery, it is finally clear to me, you're the home my heart searched for so long. And it is you I have loved all along. There were times I ran to hide, afraid to show the other side, alone in the night without you. But now I know just who you are and I know you hold my heart finally, this is where I belong. It is you I have loved all along. Over and over, I'm filled with emotion - your love, it rushes through my veins and I am filled with the sweetest devotion as I, I look into your perfect face. It's no more mystery, it is finally clear to me. You're the home my heart searched for so long, and it is you I have loved, it is you I have loved. 
It is you I have loved all along.



Njuravd. 9 - 14:00

Godmorgon!
Börjar med att säga förlåt för dålig uppdatering. Har haft ganska mycket annat och göra, glömt blogga helt enkelt. Ibland blir det så, man orkar inte riktigt uppdatera hela tiden. Beundrar dom stora bloggarna som måste hålla igång hela tiden, all credit till dom! Ang. min rubrik - Ska tillbaka till njuravdelningen idag klockan 2 och prata med min läkare där. Fick provsvaren och njurinflammation visade det sig att vara. Vad som händer nu, hur dom behandlar det osv. vet jag inte, får mer info om det idag förhoppningvis. Efter läkarbesöket tänkte jag handla hem lite så vi inte behöver handla direkt imorgon när Tobias kommer hem. Imorgon kommer han, läääängtar! Nu ska jag äta frukost, eftersom smöret är slut kör vi på havregrynsgröt. Annars får ni ha en bra måndag. Puss!


Haha, ganska kul bild faktiskt. Fika mitt på maxi är väl inte fel? ;)


You don't have to fake it

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag mår bra, lite snorrig bara men det brukar jag vara när jag nästan precis gått upp eftersom jag är allergisk mot kvalster. Går snart över. Idag är det fredag, härligt med helg! Och idag ska vi fira Evelina som fyller 19 år på måndag. Men det blir hennes dag idag istället och vi ska käka tacos till middag och prinsesstårta blir det till efterrätt. Musik, dans och alkohol blir klart en del av kvällen. Kommer bli trevligt! Nu plingade det på dörren, luckorna kommer nu. Så köket är äntligen klart! Nu får jag gå och kika efter. Men ha en bra fredag, så syns vi under dagen. Puss!

 


Nytt

Nu är spisen, kyl och frys äntligen byttat! För-och efter bilden kommer senare.






My boys


Två underbara pojkar som gör min vardag!


Frukostbuffé!

Godmorgon!
Kolla vem som är uppe med tuppen idag. Faktiskt ganska skönt och gå upp tidigt, borde göra det oftare? Anledningen till detta är att jag vakna för en stund sedan med världens känning (lågt blodsocker) Nu har jag dukat fram en hel frukostbuffé och äter för fullt! Jag som hade ställt klockan på 09.00? Kul och vakna en hel timme innan man planerat och gå upp! Idag bytas nämligen kyl&frys ut. Mellan tio-halv elva kommer dom så då jag det vara tomt! Har en del och göra innan det.. Bäst jag sätter fart. Ha en fin tisdag, puss!


Vårväder!


Outside

Hej!
Har precis ätit middag, blev köttfärssås med spaghetti idag. Gott! Jag har spenderat hela min förmiddag ute i hundrastgården och lekt med Denche. Evelina, Johanna och Kim var med, jätte trevligt! Hade fika med också, har ju varit så himla härligt väder. Till och med så jag kunde ligga och steka i bara bikini på balkongen. Nu tänkte jag fixa till mig lite innan jag ska träffa Evelina och Kim igen. Vad har ni för er denna söndag då? Kram!


Let it shine

Godmorgon!
Idag är det söndag, jag hatar söndagar.. Man känenr verkligen att det är veckans sista dag. Dagen innan måndagen då man börjar med sina veckorutiner igen.. Just nu siter jag i köket och äer frukost. Nog första gången jag sitter ner och tar det lugn faktiskt? Brukar alltid yra omkring med mackorna i handen. Efter frukosten går jag ut med Denche i soooleen, så himla härligt och det blåser inte så värst idag - vill ha sommar nu!! Evs (evelina) kommer kanske förbi en stund idag om hon är frisk, annars sätter jag igång och städar! Så ni får ha en fin dag.


Säger godmorgon med denna bilden. tagen för två veckors sedan drygt, när jag låg inlagd på blocker i Lund, njuravd. 9


Time for a bath

Just nu håller jag på och fylla badkaret. Ska ta mig ett skönt bad, relaxa med lite scrub till ansiktet och krämer. Man måst ju ta hand om sig själv. Passar bra idag också eftersom jag är bortbjuden till min mamma på middag! Ska bli roligt, umgås ju inte alls med dom som innan när jag bodde hemma så det ska bli trevligt att få en kväll tillsammans med min älskade mamma och min kära bror! Vad ska ni göra denna lördag då?


Denche är så söt

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har, dom immarna jag fick sova. Somnade jätte sent.. Men det var ju fredag så varför inte. Lördag idag, vet inte alls vad jag ska göra. Ska alldeles strax ut med Denche iallafall, och det är jätte fint väder så vi kommer gå en jätte lång runda. Får se om jag ska ta mig någonstans och börja titta efter studentpresenter, och studentkläder. Det börjar närma sig nu och jag har många familj/vänner som går ut! Nu ska jag äta frukost sen beger jag mig ut i solen. Hoppas ni får en fin lördag, puss!


Kolla bara på honom! Såååå underbaaar :)


Friday night

Hallo!
Sitter i köket just nu och väntar på mat, är vrååålhungrig! Har inte gjort så mycket idag, var och åt frukost hos mamma med michelle vid elva tiden. Michelle följde med mig tillbaka, drack kaffe och tog en fika. Hon kommer lite senare för en kusinkväll! Vi tänkte kolla på film, spela wii, buzz osv. Blir inget smått och gott till faktiskt, utan grönt och nyttigt! Japp, morötter, gurka, paprika m.m och dippa istället. Waaaaay much better! Faktiskt godare också när man inte är sötsugen.. Nu puttrar maten, men vi syns mer ikväll. Puss!


Kvällsblogg

Godkväll!
Haft en bra dag? Jag har, köket är äntligen fixat. Väntar nu bara på luckorna och att kyl + frys ska bytas sen är allt klart! Jag vet inte, känns skönt och få det fint nu till sommaren. Var ju i Lund med mamma och fick med mig lite små prylar och en skjorta hem. Och nu ligger jag tung och trött i sängen, efter en 40-minuters runda med Denche. Jag älskar att gå långt och länge på kvällarna, så tyst och lugnt då. Dock blåser det jädrar i det.. Iallfall så är det dags att krypa ner nu och koppla av till two an half men. Så godnatt för mig, syns imorn! ♥


Gammal bild på mig och min älsking.


Time for diner

Nu är jag hemma igen! Har varit i Lund med mammsen idag igen, vart på nova och inom ö&b. Fick med mig ett par saker hem bland annat en jätte söt blå figursyddskjorta, tänkte visa den senare. Har precis satt på soppa, blir det till middag. Köttsoppa, så jäkla skönt och bara kunna värma upp sådär när man inte orkar stå med middag. Iallfall så tänkte jag ta det lungt resten av dagen. Vart uppe tidigt så jag är ganska trött. Efter maten får jag gå ut med bebisen iallfall! Ha en fortsatt fin torsdag. Puss


Nu är det dags

Nu har dom tagit ner alla luckorna, tejpat runt lister och lagt papper över hela köket. Och dom kom precis tillbaka och ska sätta igång och börja måla. Målningen blir ju klar idag, men luckorna skickas iväg och målas.. varför vet jag inte men det tar 7-10 arbetsdagar innan dom är klara. Så nu får köket stå utan luckor, hur snyggt är det haha?! Jag sitter i vardagsrummet och ugglar, har inget bättre och göra. Måste vara hemma också ifall dom behöver fråga något eller så. Nu ska jag iallfall ut och blossa! Puss


Uppe tidigt

Godmorgon!
Idag har jag varit upp med tuppen, redan kvart över 6 gick jag upp. Köket ska nämligen renoveras idag, lyckorna ska målas, kyl och frys ska bytas ut osv. Dom knacka på för en stund sedan och dom borrar och har sig nu. Har inte ens hunnit äta frukost och Denche springer runder och undrar vad som händer. Jag vet inte hur länge dom stannar idag så jag är låst förtillfället. Har inte något planerat idag ändå förutom att jag måste ner och handla hem lite. Hoppas ni får en fin torsdag utan borrande och oljud, så syns vi under dagen! Kramen


The secret

Jag är bara 18 år, trots min låga ålder har jag varit med om saker som många av er i min ålder inte har. Halva mitt liv har jag spenderat på sjukhuset av olika anledningar. Jag har åkt in och ut på sjukhuset under mina år här på jorden, trots mina sjukdomar, trots allt som står i min väg så är jag ändå tacksam för att bara få finnas här. Jag är inte gammal, men endå så har jag så många sjukdomar, mycket som inte fungerar som det ska. Diabetes, en kronisk sjukdom som jag aldrig kommer bli av med. På grund av den, diabetesen, har jag också fått ett njurfel som gör att jag läcker äggvita - som är ett viktigt ämne du har i kroppen för att njurarna ska kunna rensa ditt blod från slaggprodukter - och felet på njurarna resulterar i ytterliggare problem - högt blodtryck - Mina ögon har också tagit stryk och detta också pga diabetesen, alltså har jag synfel som inte är behandlingbart, dvs. att glasögon hjälper inte. Jag har också allergier mot katter och kvalster. Utöver detta har jag också astma och andningsvårigheter. Jag kämpar dag ut och dag in med dessa problem. Jag äter blodtryckssänkande medicin, njurmedicin, tar insulin, sprutor varje dag, varje gång jag ska äta. Jag inhalerar kortison oh polmicort mot min astma och mina andningsvårigheter. Men det tuffa är inte och behöva göra detta dagligen för att må bättre. Det tuffa är att veta att om jag inte gör detta varje dag under hela min livstid så överlever jag inte. Som en diabetiker är jag dömd. Jag vet att jag kommer få mer problem, jag vet att min kropps organ kommer inte orka lika länge som en frisk människas. Det är de som är det svåra att leva med. Att veta att man inte kan bli lika gammal som sin bästa vän till exempel, som är frisk. Det är svårt, det är tufft. Det är också svårt och jobbigt att alltid behöva ligga steget före. Jag kan inte bara vara ung, göra random saker med mina vänner. Få impulsideér och tänka " ja vi sticker dit nu! " för jag måste alltid ha i åtanke, innan jag beger mig iväg och möter världen så måste jag tänka: diabetesen.. Sprutorna måste med, njurmedicinera måste tas osv, osv. Jag vill också kunna spontangöra saker, utan att behöva tänka. Det är ju det ungdomslivet handlar om. Att inte alltid behöva tänka på vad man gör eller ska göra, man bara gör det. Det är något jag saknar. Men! Trots allt, trots mina sjukdomar, trots min situation - så är jag ändå glad över att få leva. Jag är glad och tacksam över det liv jag har. För mig är det inte dom stora saker i livet som räknas, det är dom små. Dom små sakerna som görs eller händer som man själv gör till det större. För oavsett vad, så är det jag som bestämmer över mig själv. Jag bestämmer hur jag ska må, jag bestämmer hur jag ska göra osv. För mig finns det två betydelser av öde: Det ena händer, det andra väljer man. Varför då inte välja det bästa? Jag kan välja mellan två alternativ när det gäller just min situation. 1. Jag kan tycka synd om mig, vara deprimerad, gråta, vara arg, ledsen, besviken och grubbla på varför mitt liv är som det är. Varför just jag, varför så många sjukdomar osv osv. 2. Jag kan ta vara på det jag har och göra det bästa av situationerna. Jag kan vara positiv och glad istället, och göra det bättre. Aldrig bra, men bättre. Så vilket väljer man? Jo, självklart att göra allt till det bättre, för det är väl ingen som vill må dåligt? För vilket alternativ man än väljer så går livet vidare ändå, eller hur? Så mitt råd till er som också har det tufft, som kämpar med en jobbigt vardag som rör allt mellan himmel och jord - Grubbla inte över hur det är, hur det blir eller hur det kunde varit. Grubbla inte över det negativa. Grubbla över det fina du har, det du vill ha och allt du kan åstakomma. Bygg upp en ny värld av möjligheter, för dom finns där det är bara du som valt att blunda för dom. Jag kämpar, varje dag. Men jag låter inte kampen hindra mig, istället drar jag nytta av det och omvandlar till positiv engergi. Det är svårt, det är inte bara och börja tänka positivt bara sådär över en natt sen är allt bra. Det är en lång process, men vill du lyckas och vill du verkligen komma dit, så kämpa på ännu mer. Var glad, positiv och ha kul för som sagt: Livet går vidare ändå.


Monday morning

Godmorgon!
Allt bra? Allt är bra här, dock jäkligt trött.. vaknade för bara 10 minuter sedan kanske. Kaffet är snart klart, får se till och få i mig lite frukost också. Tobias sover fortfarande, ska väcka honom om en stund. Men han behöver sova så. Idag ska jag bara spendera tid med Tobias eftersom han åker i eftermiddag, riktigt tråkigt! Vill ha honom hemma ju.. Nu blev kaffet klart och frukosten kallar. Ha en bra måndag! Puss


Amusement

Ang. skräckfilmen vi kollade på igår:

Det här är en helt vanlig traditionell skräckis utan vare sig mer eller mindre. Plotten känns tunn och ofullständig men det är inte den det hela handlar om, det är spänningen och det okända. Amusement är inte på något sätt någon sensation inom skräckgenren. Men jag tycker endå  man lyckats med något som tyvärr blir mer och mer sällsynt i moderna skräckfilmer - att vilja se mer! Tycker regisören lyckats bygga upp rätt obehaglig känsla vid några tillfällen. Blir helt klart en godkänd film om ni frågar mig. För känslan i själva filmen och för att det är mer gastkramande spänningsmoment isället för superäckliga våldsscener.


Borta bra men hemma bäst

Godkväll!
Har nästan precis kommit inom dörren efter ha varit i Svedala och firat Tobias kusin som fyllt 12. Det var jätte trevligt, bjöds på god mat och prinsesstårta. Ni vet ju min kärlek till det haha! Denche har precis varit ute också, vi tog han direkt när vi kom in. Håller på och värma lite soppa nu på spisen, ganska enkel mat som är skönt på en söndag. Tobias åker imorgon, redan.. Har alltså gått två veckor redan sen han kom hem?! Det är sjukt vad tiden går fort. Men han jobbar endast två pass till sen tar han ut semester i hela 6 veckor!! Längtar verkligen till sommaren, gör inte ni? Nu kokar soppan jädrar i det. Men vi syns sen, ha en fin kväll!


Birthday

Hejsan!
Allt bra? Allt är bra här, hungrig och lite stressad bara. Somnade alldeles försent igår.. Så jag vaknade nu för en stund sedan och vi ska åka med Katarina (tobias mamma) vid 3. Vi ska på kalas i Svedala, Tobias kusin fyller år! Får se till och skynda mig annars hinner jag inte, måste hinna duscha, välja kläder osv. Nej, nu får jag skynda mig och äta frukost, sen får jag stressa mig in i duschen! Ha en bra Söndag. ♥


Zombien är här

Nu är zombien här, vem är zombien undrar ni? Jo det är Evelina och varför kallar jag henne zombie då? För att, ja vi kan väl säga att hon inte riktigt hänger med på alla noter, haha. Nej, skämt-o-sido.. Hon är go hon! Vi ska väl snart börja plocka fram lite gottis och bädda ner oss i sängen. Men vi väntar med att sätta på filmen tills det är riktigt mörkt annars är det ju inget kul! Vad har ni för er ikväll då? :)



En ganska normal lördagskväll i Skånetrakten.. haha!


Skräckfilmskväll

Hej!
Blev inte mer uppdaterande igår, kom inte hem förrens vid 3-snåret så det blev direkt in i sängen. Men gårdagen vart jätte trevlig! Michelle och Natasha kom hit och förfestade lite sen drog dom vidare. Evelina, Kim och Chrille kom förbi och då drog vi ut med dom. Blev en runda till lund och härjade, en vända till lödde också. Idag blev det till center syd med Kim och Evelina. En vanlig svart tröja som jag varit på jakt efter följde med hem och avsminkningsservetter som jag skullat köpa nu i evigheter..

Ikväll kommer Evelina hit och vi ska skräckfilmskväll! Blir godis, chips och allt sånt där som inte alls är bra till filmen, kanske lite annat också eftersom vi kommer antagligen skita på oss när vi kollar på skräckis.. Men det är väl vår lördagskväll, kommer bli trevligt! Hoppas ni får en fin lördag. Kramen


Blir bland annat denna vi ska se.. Och jag hatar clowner!!


Kvällen är igång

Tjejerna är här och kvällen är i full gång. Evelina och Kim ska också dyka upp närsom, kommer bli en bra kväll! Musiken dunkar längs väggarna, alkoholen åker ner och stämmningen är på topp. Ha en bra fredag! ♥


Ringar


It's friday

Hejsan!
Idag är det fredag och jag gissar på att många av er taggar för utgång eller fest. Själv ska jag ha hit lite töser över kvällen som senare ska dra vidare ut. Jag ska inte följa med, får fortfarande inte. Varken dricka eller dansa, inte så mycket att dra ut för då? Nej, men efter tjejerna varit här tittar jag och Tobias på en bra film istället! Just nu håller jag på med naglarna och ska alldeles strax sätta på kaffe. Ha en bra fredag!