I mina nya kläder

Hej!
Jag har precis vart och duschat, intressant va? Nej, kanske inte... men iallfall nu sitter jag här ny duschad och blöt i håret och funderar på när jag ska gå och fixa mig. Ska möta folket vid stationen klockan 18.00 och innan dess ska jag hinna sminka mig, byta om, handla hårsspray och en vända upp om till mig och hämta några cider. Usch vilket jobbigt liv jag har... ha-ha. Hittade en söt brun/beige klänning som jag tänkte ha idag, med paljetter. Enkel och söt, passar mig. En söt liten svart tröja, typ, den täcker axlarna iaf också! Detta blir nog bra...

Nä, u ska jag göra något vettigt, föna mitt hår typ. Men, ha nu världens bästa valborg min vänner.
Ta det lungt med spriten!


Center Syd

Nu ska jag gå och göra mig lite snabbt iordning. Vi ska till Center Syd och kolla efter någon snygg valborgs outfit! Jag har absolut ingenting att ha på mig så jag hoppas jag hittar något. Ses sen!

Två gratulationer

Godmorgon bloggen!
Idag ska vara en bra dag. Det finns 3 saker som firas idag.
1. Prio nummer ett är givetvis att Feffe fyller 18 år! Grattis på dig, hoppas du får världen bästa dag!
2. Det är valborg, det gillar vi alla. Då blir det festa med de bästa och ha skit kul.
3. Tillhör valborg, för idag är det 2 år sedan jag och Tobias träffades för första gången, hihi. Love!

Men tyvärr är vädret inte det bästa idag. Här nere regnar det och är allmänt grått ute. Jag hoppas att molnen försvinner under dagen och att det slutar regna så solen kan titta fram, håller tummarna! Och en annan dålig sak är att jag känner mig lite småkrasslig... Halsen vill inte som jag vill, näsan rinner lite smått och jag har huvudvärk. Och jag hoppas jag känner mig bättre under dagen. Kanske bara lite "morgonsjuka" eftersom jag gick upp för en stund sedan, ibland känner man sig så på morgonen ju.

Vilket långt inlägg det blev, bäst att sluta innan det blir tråkigt.
Skriver ett par rader senare. Ha en fin dag och den bästa valborgen!


Jag just nu.

Bidobi-bam-bam

Godkväll!
Jag är på ett strålande humör och känner att jag kan vara vaken hela natten. Det har varit strålande väder, en bra skoldag, valborg imorgon och inte minst sagt en härlig kväll med underbara människor. Jag och Tobias drog oss till furulund och träffade en massa trevliga människor, spelade kubb, fotboll och hade skit kul!

Imorgon är det valborg/18-årsfest. Det är nämligen så att min kära kompis (min tvilling-kompis/samma namn) ha-ha, det blev komplicerat men hon heter också Feffe fyller 18 bast imorgon och det ska givetvis firas! Sen under kvällen träffar man lite andra, säkerligen folk man känner men även nya. Jag är taggad som sören och längtar!

Nu tänkte jag byta om till min baby-natt-tröja och lägga mig och kolla på film.
Ha en fortsatt trevlig kväll. Jag säger godnatt och sovgott!

Övning till del 2

Hej!
Sitter just nu i datasalen på skolan och tränar till nationella del 2, listening och reading. Lätt som en plätt är dessa övingarna asso, man små ler lite. Just det, sitter bredvid coola Magnus. Vi leker piloter och flyger runder här, haha. Vi har jätte fina hörlurar på oss så vi ser ut som piloter. "Ready to take off! "

Nu ska jag fortsätta innan hon märker att jag gör annat. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag.

Jag äter frukost!

Godmorgon!
Det händer aldrig, att jag äter frukostt. Jag kan inte äta på morgon fast jag måste p.g.a min diabetes. Men nu, just idag kan jag. Sittr faktiskt och käkar fil med veteflingor, jätte gott! Jag ska alldeles strax börja fixa till mig lite och väcka Tobias. Skolan börjar 09.45 och jag tar tåget klockan 09.00, slutar väl någon gång till lunch, kanske efter.
Men ha en fin dag allihopa, kram på er!


Bedtime

Godkväll.
Jag ska, om ungefär 1 minut kanske (tar det väl ungefär att skriva detta inlägg, om inte mindre) ta av mig, på med natttröjan och dyka ner i sängen. Jag är jätte trött efter dagens hårda arbete - nationella, vart ute hela kvälle usch ja... h-a nej men skänt och sido. Jag och Tobias ska tillsammans titta på andra avenyn, jag kommer somna...

Godnatt mina vänner, sovgott.

Dinner

Hejsan!
Nu har jag inte uppdatera på några timmar så nu är det dags igen. Jag och Tobias var och tittade på en mini pc till mig för några timmar sedan. Det finns många, fina och billiga. Men vi valde och vänta till vi har mer pengar och kan köpa den rosa som jag hittade. Nu ska det börjas och lagas mat, jag är vrålhungrig. Efter det åker vi en vända till furulund och träffar lite vänner. Men ha en fortsatt bra kväll. Hugs


11:52

Nu är jag hemma igen. Nationella var inte alls svårt, och jag hoppas och tror att det går lika bra som det kändes. Nu väntar del 2 som vi har nästa tisdag. Just nu sitter jag och dricker kaffe och slänger blicken på tv:en, eller Tobias vill att jag ska kolla varje gång han gör mål... han spelar fifa. Jag tänkte lägga mig ner en stund nu, sen ska jag äta lunch. Ses sen, hugs.

Just nu:

28 April - 2010

Godmorgon bloggen och bloggläsare!
I mitt godnatt inlägg igår kväll skrev jag att jag skulle vakna pigg. Och det är just vad jag är också, pigg ocg glad! Jag sitter just nu påklädd, osminkad och hungrig här vi datorn. Jag ska väcka Tobias sedan få det sista gjort. Nationella nu direkt på morgon, wish me good luck! Ha en fin onsdag och ta hand om er.

Spara på "huet"

Det är just vad jag ska göra inför imorgon. Nationella såklart, första delen startar imorgon, i engelska. Jag ska ge allt och visa mina lärare att trots min höga frånvaro så kan jag klara det. Jag menar jag har ju skrivit vg och till med mvg på nästan alla min prov så. Men nu tänkte jag krypa ner i sängen med min gosiga Tobias och vakna upp pigg imorgon bitti! Så godnatt för mig, sovgott. Vi ses imorgon!

Mitt huvud!

Jag har sån fruktansvärd huvudvärk så jag vet inte var jag ska bli av. Jag lovar att mitt huvud kommer sprängas inom en snar framtid. Jag tror jag har någon form av migrän. Så nu har jag släkt lamporna, rullat ner rullgardinerna och ska lägga mig ner under täcket med Tobias sidan om mig. Här tänker jag ligga tills min huvudvärk försvinner. Godnatt


Har aldrig under mina 17 år här på jorden haft sådan här huvudvärk...

Living on a boat

Nu äntligen har jag fixat både data och usb-minne.
Så nu tänkte jag slänga in bilder och skriva lite om hur det var.


Tobias mötte upp mig i Trelleborg, vid vattentornet och vi promenerade ner till båten. Jag fick gå med honom där obehöriga inte har tillträde egentligen. Jag kan säga att jag kände mig väldigt liten när jag stod jämnsides med båten. Stor som sjutton, och den är egentligen liten jämnfört med vilka andra båtar det finns. Iallafall, fick hälsa på allihopa och alla var jätte trevliga. Hytten var inte så stor, men inte fruktansvärt liten heller, den var lagom. Köket älskade jag! Ni anar inte, där var alla möjliga sorters kakor, och hur mycket läsk man ville fick man också. "Felicia where in heaven" haha! Nej, det var en jätte mysig båt och jag trivdes där. Annars hatar jag båtar för det är så trångt och smalt. Men med Tobias med är det ju ingen fara, hihi. Nej, jag tyckte det var roligt, fick följa med och se rum, gångar, ja allt, som ingen annan mer än personalen får se! Spännande! De har en brandrunda som dom måste gå 3 gånger om dagen. Jag fick följa med Tobias och gå de och fyf*an säger jag bara! Jag har sån fobi mot trånga utrymmen (åker inte hiss t.ex) och det fick jag när vi kom ner under vattenytan! Fy, det var så jäkla obehagligt så jag började faktiskt gråta! Ni kan tänka er, en gammal båt, med rostiga dörrar som knarrar och så himlans smalt, trångt, dålig luft... Usch ja, det var första och sista gången jag gick den! Men, som sagt, jag hade trevligt, det var spännande. Nu väntar bara stockholm också, Tobias har nämligen fått jobb där. Vem vet, kanske blir en vända dit och kika också! (:

Här kommer bilderna:
 
Dessa två bilderna: Den första, precis när jag kom. Den andra en trött Tobias i hans hytt.
 
En bild på hytten, inte så stor men dock inte liten heller för att vara på en sådan båt. Sen en bild på mig...
 
En styck Tobias innan han skulle gå och jobba. Och givetvis en hejdå puss, hihi
 
Första bilden är fören på båten, dock ganska suddig men.. Och Tobias på andra (:
 
Denna bild är bildäck och nästa bild är ett rökrum ^^ ganska stora rökrum...
 
Crew only! Hah, inte för mig del för jag fick också gå in där, hihi
 
Tobias visar mig hur det ser ut inuti en livbåt. Och även hur deras brandstation ser ut.
 
Här får jag äran att styra båten ^^ Fick även hålla utkick efter sjörövare , haha-haa
 
Dessa två bilderna är roliga för Tobias står på utsidan av båten medan jag står inne och fotar honom. Dock syns inte det på bilderna... De är duktiga på att hålla rent rutorna iaf, ;)
 
Solnedgången, dock ingen vidare bild men. Och en annan båt på väg ut!

Avslutar med denna bilden. Där står Tobias i mitten, min Tobias. Han har det yttersta ansvaret för en livbåt och befället om det skulle hända någonting med båten!

Home again!

Hejsan!
Nu är jag hemma efter mitt lilla äventyr i Trelleborg med Tobias. Som ni märkte spenderade jag även natten där så jag har inte kunnat uppdatera. Kom precis hem till Tobias och ska nog ta och vila oss lite grann då vi har varit uppe sedan kl halv 4! Så fort vi kommit hem till mig senare kommer bilder och ett långt inlägg på hur det varit, vad vi gjort osv. Önskar er en trevlig måndag för övrigt, ta hand om er.

Snart beger jag mig

Godmorgon!
Klockan är just nu exakt 07.05 och jag är nyvaken. Jag får dock lägga på ett kol eftersom jag ska ta tåget klockan 08.00 och jag är inte ens färdig... somnade om efter klockan hade ringt, typickt mig. Men snart så beger jag mig till min sjöman och jag är antagligen hemma senare under dagen/kvällen. Jag skriver givetvis om mitt lilla äventyr dit så fort jag får tillgång till en dator igen. Men nu får jag fixa mig så jag inte missar hela proceduren.

Ha en lugn och en trevlig Söndag!

Mot trelleborg

Godkväll!

Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, packa en liten väska och gå och lägga mig tidigt denna lördagskväll. Jag ska nämligen till Trelleborg imorgon! Och där ska jag träffa min sjöman några timmar under dagen och kanske till och med sova över... i en hytt, på en båt! Jag längtar mycket efter honom så det ska självklart bli jätte roligt och träffa honom! Dock är jag lite nervös för resan dit. Jag tycker verkligen in om tåg/buss, speciellt inte själv. Men jag får trösta mig med min mp4 och tänka på att jag är på väg till mitt hjärta!

Nej, nu får jag ta och få tummarna loss. Måste få sova eftersom jag ska upp tidigt!
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll. Godnatt för mig!

känslor/tankar

Just nu är det hundra miljoner tankar och känslor som snurrar runder i mitt huvud. Jag vet inte varför men jag känner mig meningslös idag. Jag känner mig svag, sviken. Det känns som om jag blir tagen i andra hand hela tiden. Det känns som om jag gör allt för alla hela tiden men får ingenting tillbaks. Jag försöker och försöker men får ständigt kniven i ryggen. Så fort jag vänder mig sätter någon den och vrider om. Det gör så ont att veta att jag inte räcker till. Och att veta att jag försöker men misslyckas hela tiden knäcker mig totalt. Born to fail... Jag undrar om de finns någon som ser hur jag försöker. Hur jag än gör så blir det bara fel, om jag nu gör fel så berätta det för mig. För jag känner och tycker inte att jag gör fel. Men om jag gör det så måste jag få veta det, annars kommer jag aldrig göra rätt. "Jag kan inte sluta undra vad jag gjort för att förtjäna att ha det såhär". Allt är inte bra, allt är inte okej. Jag känner mig värdelös, som om ingen värdesätter mig. Jag hoppas och tror att jag har fel, men det är vad jag känner. Berätta för mig, så jag kan ändra mig - eller säg att jag gör rätt så jag slipper denna känslan...

Efter-middagen

Hej!
Jag har precia ätit tacos igen. Det är ju så gott, eller hur? Nåja, eftersom mamma skulle vila en timme och jag orkade inte vänta på maten så gjorde jag lite tacos idag igen. Nu är jag proppmätt och det känns som om min mage ska sprängas. Typiskt mig, äta tills jag spricker...

Jag har inga planer för kvällen, jag hade.. tills man blir bortglömd, lurad.. ja gud vet allt. Men jag väljer att inte bry mig om det. För betydde det inte mer så tänker inte jag lägga ner kropp och själ i det heller.
Istället har jag en hemmadag. Denna helgen blir en hemma-helg och det är verkligen inte fel. Ganska skönt och ha liten egen tid så man kan tänka om lite grann, göra något för sig själv.

Tänker nörda mig framför datan nu ett par timmar, men vi ses sen som vanligt. Hugs

Solen skiner

Solen skiner här nere i kalla Skåne och jag ska snart bege mig ut! Jag och Michelle tänkte köpa hem lite fika och sätta oss i trädgården och njuta av det fina vårvädret! Jag ska egentligen inte äta kakor eftersom jag tränar och vill ha en sommarkropp till sommaren. Men en gång gör väl ingenting, en gång får man väl njuta av det goda...

24/4 2010

Hejsan!
Allt bra? Med mig är det helt ok. Jag vaknade för ca 20 minuter sen av att min kära pojkvän ringde och väckte mig. Det blev inte så mycket sagt, han pratade på och jag sa bara "mmm" hela tiden, roligt samtal eller hur?
Jag ska snart gå och äta frukost. Müsli med bär, gottis! Det är nyttigt också, fick veta igår att bär är väldigt bra för de ökar effekten när det gäller snabbförbränning av sitt magfett! Skitbra ju! Idag tänkte jag ta hand om mig själv, lite fix av naglar, ansikte osv. Men mer om det sen, ha en bra Lördag!


Sitter självklart med min rosa, jätte-gosiga filt runt om mig =D


Tacoskväll

Godkväll bloggen!
Just nu har jag Michelle och Theo på besök och vi har precis ätit tacos. Jag är riktigt mätt nu och tror att även Michelle och Theo är det. Nu tänkte vi bara ta det lungt, kanske blir något roligt spel eller bara massa snack!
Fick träffa min kär bror nu för första gången på en hel vecka! Så synd det är om honom. Operationen han genomgått var ingen lätt operation och det kommer ta dit innan han återhämtar sig. Men min bror klarar allt för han är bäst! Nä, nu får jag gå och vara social igen, men vi ses senare. Ha en fin fredagkväll!

Bara för att?

Jag har absolut ingenting att göra. Jag har inget vettigt alls att skriva så jag vet faktiskt inte varför jag lägger in detta inlägg. Bara för att uppdatera, bara för att vara så tråkig som möjligt.. Hepp, jag ska städa. Det behövs.
Tråk-fredag. Dum-pojkvän som inte kan vara hemma! En väldigt lååång, meninglös och tråkig suck...


All by myself, don't wanna be

Nu är jag ensam, sitter här i mitt rum och tycker synd om mig själv. Lämnade av Tobias vid stationen för ca en halv timme sedan, Katarina (tobbes mamma) körde mig hem. Nej, det kommer inte blir mycket gjort idag mer än att spendera tiden framför tv:en med en bra film. Funderar på att se Avatar, har ett andra avenyn avsnitt jag missat också att titta på. Ja, det blir min dag - film och tv och bara bli tjock i sängen. Vädret är ju inte heller bra så vara ute kan man ju inte heller. Nej, går i ide denna dagen. Hoppas ni får en bra/rolig dag iallfall! Ses sen..

Goodbye my lover,

Morning!
Klockan är runt 10 och jag gick upp för en liten stund sedan. Har druckit mitt morgon-kaffe och nu fastna jag här. Ingen skola för mig idag, såkallat ledig efter gårdagen (haha) Fredag, vem älskar inte en fredag? Jag gör inte, inte denna fredagen iallafall. För det är såhär att Tobias åker och jobbar - igen, över helgen!? Det slår aldrig fel att det är över en helg eller just när jag har lov. Men jag ska inte sitta hemma och deppa för det! Jag ska min själ komma på någonting att göra. Om inte annat kan jag ju sätta igång med träningen igen som jag plötsligt slutade med när han kom hem... oppss. Nu ska vi gå och pussas lite framför tv:en innan han åker.
Ni får ha en fin dag och ta hand om er.


Morgonbild. Dock sluter jag ögonen...

Tankar/Känslor

Tankarna i mitt huvud just nu:
Jag mår jäkligt bra och är fruktansvärt glad över att ha världens bästa pojkvän!
Allting känns att vara på topp, allting är så fantastisk underbart!


Dumma jag

Hemma från skolan/tipsrundan med gamlingar, (om man nu ska uttrycka sig lite drastiskt) och faktsikt var det ganska kul. Det var frågor som gällde väldigt gamla , asso typ väldigt gamla låtar, filmer osv. och de kunde ju givetvis "gamlingarna" och de var pigga, glada och roliga! Efter den lilla tipsrundan som bara var på 12 frågor så blev vi bjudna på kaffe och vaniljbulle, gott faktsikt! Pris fick alla, ingen var bäst och ingen sämst, alla som gick rundan var lika bra men vi fick faktsikt ett hederspris. Japp, de äldre fick välja mellan, en plastregnkappa, sudoko-bok, och näsdukar? Vi fick välja mellan en penna och en tvål? Väldigt roliga priser.....
Men det var för övrigt roligt och lite högre än mina förväntingar.
Hellre hade jag haft det såhär, lära mig, än att gå i skolan...

Som rubriken säger är jag dum, jag tog bilder men glömde usb-minnet hemma och kan inte lägga in dom nu, är hos Tobias. Men ska hem en vända sen så jag hämtar det då och då får ni bilder från dagen!
Nu ska jag dricka eftermiddagskaffe! Hejdå

Hejdå

Nu är jag helt klar, ska möta Dennis nere på stationen lite innan 5 i halv 10. Vi ska alltså ta tåget 09.26 för vi börjar 10.10 idag! Nu vakna min baby också, får väl serva honom med lite kaffe.
Men som sagt: Ha en fin dag och ta hand om er!

Det blev en postentröja och mjukisbrallor!



22 April

Godmorgon!
Idag kommer bli en rolig dag. Det är nämligen såhär att vi på op-omvårdnadsprogrammet har hälsovecka eller vad de kallar det denna veckan så vi har blivit bjudna på frukost i Tisdags och ska bli det på Fredag igen. Och idag ska vi, tillsammans med vår paralell(stavning?) klass gå en tipsrunda med äldre från ett äldreboende i Lund. Vi kommer antagligen bli indelade i grupper och gå med varsin äldre, och de har gjort frågor till oss och vi, eller våra lärare till dem. En ganska kul grej att hitta på. Lärorikt blir det nog också, nu får vi chansen att visa upp våra kunskaper vi lärt under detta året som gått, spännande!
Skriver när jag kommer hem hur dagen blev. Kanske några bilder eller två också!

Jag är, idag igen, pigg och glad. Men jag har ett dilemma, jag vet inte alls vad jag ska ha på mig idag. Känns som om jag har gått igenom hela garderoben men inte hittat något! Men eftersom vi ska gå mycket idag funderar jag på att ta mjukisbrallor eftersom det är skönt att gå i! Ska försöka klämma i mig lite frukost nu, sedan sätta upp mitt hår med en klämma jag köpte igår, det lilla hår jag har..(haha) Men jag önskar er en fin dag! Kram.

Just nu:





Behöver väl inte skriva mycket mer än vad rubriken säger...

Center Syd

Hade tänkt att åka en vända till Center Syd och kolla efter en klämma av något slag. En större klämma så jag kan sätta upp det korta håret jag har bak, nacken. Det har blivit så pass långt så att jag kan faktiskt sätta upp det i en minimal toffs, men det ser fruktansvärt dumt och roligt ut. Så en klämma blir säkert jätte bra!
Gud vad jag längtar tills mitt hår blir längre, trött på kort hår...

En snabb vända

Hello!
I'm already back from school, yes I'am.

Nämligen så att jag skulle typ till doktorn och kolla varför jag inte har någon känsel i mina fötter, jag lovar det är sjukt obehagligt och har varit så nu i säkert 10 månader, minst... Men jag är iaf hemma nu och får se vad resultat blir, hoppas givetvis på det bästa. Baby sitter och spelar och jag sitter här, ska snart krypa ner i sängen, mår lite illa också... ah det är bara problem med mig! Hah, livet går vidare. Vi ses här igen, lite senare. Puss


21 April, 2010

Godmorgon bloggen!
Allt bra? Med mig är det utmärkt, vaknade pigg och glad! Jag kom precis från duschen och ska snart fixa mig eftersom jag inte har så mycket tid på mig idag. Ska ta tåget 10 och ska ju givetvis ner lite innan så jag har bara en dryg timme på mig! Men nu tänkte jag ta mitt morgonkaffe och försöka trycka i mig en macka...
Men jag önskar er en fin dag, ta hand om er.

Back home

Hej!
Nu är jag hemma efter ganska kort och snabb skoldag! Jag vet inte, men dagen i skolan kändes ovanligt bra, det var kul, roligt och jag hade inte en tanke på att vilja hem. Och det är så det ska va ju! Ringde precis min mamma och allting ser jätte bra ut med Tom (min bror) för er som inte vet så har han blivit opererad. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och slappna av med min älskade pojkvän. Ha det fint!

Jag och michelle i väntan på att komma in på engelskan..


Uppe med tuppen

Godmorgon läsare!
Idag är jag faktiskt uppe tidigt, för att vara mig då. Och jag har precis varit så duktig och ätit frukost! Jag äter aldrig frukost men jag kände mig lite små-hungrig och klämde i mig två mackor, mums. Jag ska ta tåget till skolan om ca en timme så jag har inte så väldigt lång tid på mig. Men jag ska snart gå och göra mig klar och även väcka min man som sover så sött bakom mig. Men jag önskar er en trevlig dag, ta hand om er.

Hunrig

Jag är så fruktansvärt hungrig och min underbara mamma kom precis hem med sallad till mig. Jag ville nämligen ha tonfisksallad idag så jag ska alldeles strax göra de. Det är gott som sören och nu när träningen är i full gång så får man vara lite nyttigare. Annika och Michelle kommer snart på kaffe vilket ska bli trevligt!

Nä, nu ska jag få tummarna loss och käka, är hungrig som en varg eller vad man säger...
Take care


Ny kategori



För att liva upp min blogg lite grann har jag gjort en ny kategori. Kategorin heter tankar/känslor är där kommer jag då självklart skriva ner tankar och känslor. Ibland behöver jag skriva av mig lite grann och tänkte att jag kunde göra det här i bloggen. Så håll utsikt!

Under ombyggnad?

Tycker "under ombyggnad" är en passande rubrik till detta inlägg. För som ni kanske ser håller jag på att ändra om, är inte helt klar än men är på god väg. Som sagt, tålamod... knappt att jag har det själv ens. Men sakta men säkert kommer den säkerligen inom kort att bli färdig. Jag orkar inte fibbla med allt på en gång så.. men nu vet ni iaf!

P.S - Tillfällig header till jag fixat en ny/snygg!


Inte bra

Godmorgon bloggen.
Från att gå från det ena till det andra bara sådär... Igår vaknade jag och var på topp, idag har jag ont i halsen, magen, huvudet och mår allmänt dåligt. Så det blir ingen skola för min del idag, jag tänker ligga i sängen och vila ut mig, samla krafter att gå imorgon istället. Men det positiva idag är att Tobias kommer hem! Gud vad jag längtat, om drygt 9 timmar är han hemma, whioo. Nu ska jag tillbaka till sängen. Ha en fin dag.

Bed is calling

Efter 3 runder inlines-turer med michelle är jag helt slut! Ja, 3 hela gånger har vi varit ute och åkt vid olika tidpunkter. Gah så kul det är, och bra träning. Men nu är jag alldeles slut och ska kasta mig ner i sängen så fort jag stängt av datorn. Imorgon är det tillbaka till skolan, ska väl blir helt okej... skoltrött. Men godnatt för mig.


Kaos i bloggen

Som rubriken lyder, det är kaos i min blogg. Med design, ja allt! Men jag orkar inte fibbla med det så jag hoppas ni står ut med att den ser förjävlig ut. Lovar att jag ska fixa den så fort jag har tålamod och tid..


Tankar

Jag tänkte aldrig på det så. Jag såg det aldrig ur din synvinkel. Men nu efter det här och efter de orden du sa så förstår jag plötsligt allting. Jag ser allt så mycket klarare nu. Jag satte mig ner och tänkte efter, rejält. Och jag kom fram till att för att göra det så bra som möjligt för min och din del är det bäst att kanske skit i vilket. Jag vet inte om du gör det medvetet eller med avsikt, men oavsett vad, så gör det ont på mig.

Det känns i mitt hjärta, det vet du om...

godmorning sunshine

Godmorgon bloggen!
Idag är jag på ett strålande humör! Jag vet inte varför, vaknade upp hur pigg och glad som helst och jag tror att det beror på vädret. Man blir så glad av fint väder, blir man inte det? Ah, härligt! No-make-up today, solens strålar ska lysa och göra mig brun hade jag tänkt. Lite färg får man väll? Jag ska iallafall snart gå och byta om till träningskläder av något slag, ska nämligen ut och rolla (inlines) med michelle! Det är min fjärde dag jag är ute och rollar, det är fruktansvärt kul och man får faktiskt lite träning, det är ett + i kanten..
Jag ska fota hade jag tänkt så bilder dyker upp senare under dagen. Men ha en fin söndag! Ta hand om er.


Och ett stort grattis till denna underbara prick som blir 18 idag!
Grattis Evelina, hoppas du får världens bästa dag!

Badkar

De flesta älskar ju att bada i ett badkar. Speciellt jag, dock synd att vi tagit bort vårt..
Men i allafall, varför inte bada i ett badkar i form av en klackasko eller något annat häfigt!





Om ni frågar mig så är denna, (sista bilden) vad jag lätt skulle tänka mig!

Fest med bäst

Har världen bästa kväll med bästa tjejen -  evelina!
Ville bara säga det. Ha en fin fredag! Puss


Rubrik.

Jag har precis blivit färdig. Har duschat, smörjt in mig med bodylotion använt ansiktskräm och annat skit jag kletat på mig. Men det funkar ju, man blir lenare och det torra försvinner med vissa produkter. En bra produkt mot torr hud är faktiskt bamses barnlotion. Den använder jag dagligen och är varken torr eller glansig. Nu tänker jag sätta igång en bra film och samla energi tills ikväll. Fridaynight, loveit!


Jag saknar min tuffing. Fan vad jag känner mig tom utan dig, längtar till du kommer hem hjärtat.

Vulkanmoln bromsar klimatet

Askan och ångan från Island ligger som en våt filt över Nordeuropa och skymmer solen. Det innebär svalare temperaturer den närmaste tiden, vilket bromsar klimatförändringarna.

- De närmaste månaderna kommer vi att se ett kallare klimat i Nordeuropa än vad det hade varit utan vulkanutbrottet, säger danske klimatforskaren Sebastian H Mernild vid Los Alamos National Laboratory i USA.

Att temperaturen faller några grader åren efter stora vulkanutbrott är känt sedan tidigare. Så var det till exempel efter Pinatuboutbrottet på Filippinerna 1991 och El Chichon 1982 i Mexiko. Då sjönk temperaturen över hela världen. Temperatursänkningen nådde också arktiska områden och effekten kan förlänga den grönländska islandsisens existens, tror Mernild.
 - Det är faktiskt så att mängden smältvatten sjunker med 30 procent efter ett vulkanutbrott, säger han. Än så länge vet forskarna inte hur stor klimatpåverkan som vulkanutbrottet under Eyjafjallajökull innebär. Men ju mer långvarigt och kraftigt det är desto mer ånga och aska hamnar i atmosfären. Mernild tror att askmolnet kommer att ligga kvar i flera månader över Europa och därmed reducera temperaturerna. Askmolnet sprider sig långsamt över Europa men för närvarande verkar partiklarna hålla sig högt upp i atmosfären, på cirka 10 000 meters höjd. - Det ser inte ut som att det är några förhöjda halter nu. Inte utöver det som beror på trafiken. Vi kan inte se någon påverkan på luftkvaliteten på marknivå, säger Karin Persson vid Svenska Miljöinstitutet IVL. Det är bara storstäderna som har kontinuerlig mätning av partikelhalterna. Under morgonen och förmiddagen har ett lätt regn fallit över Stockholm.
- Det är bra när det regnar för det binder partiklar, säger Karin Persson. Sveriges bönder kan tills vidare släppa ut sina djur på bete som vanligt. Jordbruksverket ser för närvarande ingen risk för kvaliteten på vare sig foder, luft eller vatten. Om mängden aska skulle öka nära marken kan det dock bli läge att hålla djuren inomhus. - Vi håller koll på utvecklingen. Man kan väl säga att vår erfarenhet av vulkaner och skador på djur är begränsad, men som det är nu ser vi inga risker, säger Joakim Holmdahl, chef för Jordbruksverkets enhet för internationella frågor och beredskap. Riskbedömningen framöver är beroende av hur stort nedfall som drabbar Sverige, och vad det består av för ämnen.
- Vi har inte fått uppgifter om exakt vad det här askmolnet innehåller, säger Holmdahl och säger att halterna av bland annat svavel och fluor kan variera.


Fredag

God förmiddag!
Jag har nästan precis gått upp, och jag är riktigt trött. Känner för att gå och lägga mig och sova igen - sova hela dagen. Men näpp, det kan jag inte har saker och ting som fixas! Om vädret tillåter ska jag och michelle ut och rolla litegrann, men det blåser mycket ute så vi får se.
Annars, ha en bra dag!

te och sängen

Godkväll!
Jag är riktigt trött och lägger in mitt sista inlägg för dagen. Jag ska upp tidigt imorgon till skolan, men jag slutar ganska hyfsat. Kortfattat så har min dag/kväll varit bra. Imorgon är det fredag och då blir dans och fest med dom bästa. Ska göra lite te nu och lägga mig ner i min mysiga säng så, godnatt för mig, sovgott läsare så ses vi imorgon!

Tryck på F5

Jag vill bara påmina er om att jag gör en del ändringar i min blogg hela tiden och det syns inte alltid på andras datorer. För att se nya ändringar och göra en uppdatering tryck på F5 så ska det jag ändrat synas. Inte roligt om ni inte ser hur min blogg verkligen ser ut ju.

Titta vad posten kom med

Hah, okej såhär är det:
Jag har varit på internetcafé en gång i hela mitt liv. Då var jag i Malmö med Michelle och Tobias. Vi var på ett internetcafé som heter gamers paradise och anledningen till att vi gick in där var för att vi inte hade någonting att göra, vi ville inte hem och tänkte att det var en kul grej. Men så var man tvungen att registrera sig och då gjorde vi givetvis det och satt där i 20 minuter ca. Har aldrig satt min fot där ingen...

Men till saken. Fick nämligen hem ett brev från dem. Kunde först inte fatta vad gamers paradise var, men som trillade polletten ner. Jag har faktiskt fått 100kr i en värdecheck där att spela för! Vilket är en kul grej, dock synd då jag absolut inte tycker det är roande att sitta där eller kul överhuvudtaget...

Men såhär står det i brevet:
"Bästa medlem. Under april månad så kommer vi på gamers paradise att dela ut över EN MILJON KRONOR till våra lojala medlemmar. Nedan hittar du din andel av dessa pengar i form av en värdecheck."


Picture

Här kommer bilderna jag lovat er:


Give me a pose hunn

Här har vi "charmören nr1"

Hejhopp sooockis..

magnus, dennis & michelle (:

josefin, eller josefjant som inte ville vara med på bild fast hon är översöt!

Kolla charmgossarna (:

Så går det när man inte är beredd.. men, wtf jag & therese

Avslutar bilderna med en bild på gulliga Dennis (:

Back from school

God eftermiddag!
Jag kom hem från skolan för ca en timme sedan och har precis käkat. Jag var så himlans hungrig så innan jag gjorde något satte jag på lite nudlar och nu är jag proppmätt. Kaffet är klart och jag och min underbara mamma ska ta en fika i trädgården, härligt! Vill bara berätta för er att jag har världens bästa klass, de underbaraste klasskamraterna i världen! Vi har alltid så kul tillsammans och ni gör verkligen så skolan blir kul! Om en stund slänger jag in några bilder från dagen, men nu ska jag ut och fika! Puss


Färdig!

Så mina damer och herrar, *haha*
Nu är jag klar och ska snart bege mig ner till stationen för att möta Dennis.
Fint väder såklart så jag skippar jackan idag, ska packa ner det sista sen sticker jag!
Som innan eller som sagt, ha en fin dag och ta hand om er.


Nämen vad bra

Fick nyss reda på att vår första lektion, som skulle varit svenska är inställd! Och jag måste faktiskt säga nämen vad bra för det innebär att jag har mer tid på mig och kan det väldigt lungt för är det något jag hatar är det och stressa. Så nu ska jag inte ta tåget förrän klockan 10.00 så jag har drygt en timme till på mig, ah finnemang!


Hell yeah...

15 April, 2010

Godmorgon solstrålar!
Allt bra? Ah, med mig är det super. Jag har vaknat på ett strålande humör och känner att jag kommer vara det hela dagen. Jag har precis gjort ca 80 situps så nu ska jag slänga mig in i duschen! Magen behöver få lite träning och lika bra att sätta igång så fort som möjligt. Jag beger om någon dryg timme till skolan! Jag hoppas ni får en fin dag i detta underbara väder. Puss på er.

Jag ljög..

Jag ljög litegrann faktiskt... Jag skulle inte alls gå och lägga mig. Eller jo, egentligen men jag fastande framför datan, typiskt mig. Men det var faktiskt bra att jag gjorde det vet ni varför? Jo, för jag kollade min mail och jag har fått svar från arbetsplatsen där jag sökt sommarjobb. Ett gansla positivt svar, och jag tror och hoppas det kommer bli bra! Men nu ska jag faktiskt gå och nanna min kudde.
Så godnatt och sovgott än en gång.

Kvällsblogg

Så, godkväll läsare.
Nu har jag tittat färdigt på andra avenyn, vilket bra avsnitt idag och följande verkar vara ännu bättre, spännande! Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt och sen nanna min kudde. Jag är trött och ska fara till skolan imorgon hade jag tänkt. Men för övirgt har dagen varit helt okej, från fika till "youtube" nördar *skrattar* men nu säger både mitt huvud och min kropp stopp och det är dags för att avsluta dagen. Men jag önskar er en fortsatt trevlig kväll till er som inte planerat och sova på ett par timmar. Men godnatt och sovgott sötnosar!

Lägger in en "stchhhhek" bild från i förmiddags när solen värmde gött!

Jag vet att jag inte har platt mage, det behöver ni inte påpeka.
Men såhär ser jag ut och jag är nöjd med mig själv.
Det är väl det - i slutändan - som är viktigtast? Vad jag själv tycker, eller?
Ville bara säga det till er som måste kritisera sådana patetiska saker..

Andra avenyn

Och vem sitter inte spikad framför tv:en och kollar andra avenyn om inte jag? Gah, med har missat de första minuterna så nu har jag inte tid att sitta här! Skriver en godnatt-inlägg senare. Puss så länge!

Ut i det fina..

God eftermiddag!
Kan inte sluta tänka på vilket underbart väder det är! Och ännu mindre sluta skriva om det här.. kanske lite långtråkigt med fan, skit samma. Nu ska jag och Michelle (kusin) köpa lite smått och gott och bege oss till vårt ställe och fika lite. Blir lite foto och annat mysigt också! men du, vi ses sen!


Och givetvis favorit-färgen & favorit-tröjan

Bilder sen gårdagen


Michelle, på Kävlinge station.

Jag, på stationen i Kävlinge.. ofc

Haha skulle fota hennen när hon sjöng, istället ser det ut som om hon är ledsen

Bjud på dig själv, eller vad säger du? hihi

Lägg märke till att min tröjarm sen väldigt konstig ut.. (?)

Halloj!

Godmorgon bloggen och läsare!
Idag är jag eller rättare sagt jag vaknade ovanligt pigg, jag bara studsade upp ur sängen och i vanliga fall brukar någon få dra mig ur.. men det är väl det fina vädret som gör det roligt att gå upp! Men det tråkiga är ju att jag inte mår bra, idag heller... men jag ska bege mig till skolan ändå och vara duktig! Ha en fin dag, och ta hand om er.

trötter

Godkväll!
Haft en fin dag? Jag har, både trevligt sällskap och fint väder - kan inte bli bättre ju! Jag tog mig friheten att åka en sväng till lund och malmö med min kära kusin för en fika. Vi fikade på mormors bageri, gott som sören! Därefter gick vi och flummande runder en massa timmar och hade super kul. Vi kom hem för ca en timme sedan men hon stack själv hem för drygt 10 minuter sen. Jag sitter nu med munnen full av mat i mitt nystädade rum framför datan, som ni nog märker.. Ska göra mig iordning för sängen sen ska jag sova - upp tidigt imorgon! Gud vilket långt inlägg det blev..
men godnatt med er, och sovgott!

Bilder från idag kommer imorgon.

Godmorgon

Godmorgon bloggen!
Idag stannar jag hemma från skolan, jag känner mig inte bra. Ont i magen, huvudet och smärtan över njurarna har kommit tillbaka. Så en hemma-dag-idag och bara ligga i sängen blir det för min del idag. Synd egentligen för det är så vackert väder, men jag får slänga några blickar ut lite då och då. Fast jag tänkte faktiskt tvätta och storstäda rummet om några timmar för det är något man kan göra när man bara är hemma. Det behövs och det är ett bra tidsfördriv. Men jag önskar er en fin dag iallfall. Ta hand om er.



Nanna kudden

Nu ska jag krypa ner i min tomma säng utan min älskling och tycka synd om mig själv. Men jag har mina hundra miljoner gosedjur som jag kan lägga runt om mig och trösta mig med. Jag har spenderat min kväll framför datan och tv:en, evelina kom förbi en sväng och sa hej och besök av kusinvitamin fick man också. Men nu är jag slut för dagen och ska som sagt krypa ner i sängen. Så godnatt för mig, och sovgott så ses vi imorgon!

 
Jag saknar er båda två! Mest lilla nellemannen, Tobias kommer ju hem igen men det gör inte världen bästa vovve. Vila i frid världens bästa nelson. <3


Hejdå älskling

Allting blev bara så jobbigt nu. Har precis varit och lämnat Tobias i trelleborg eftersom han ska jobba hela veckan. Så nu får jag sova ensam i en hel vecka, alltid så jäkla tråkigt utan honom, jag gillar det inte. Och inte just nu, eller speciellt inte nu med nelson och allt annat som händer runt omkring mig nu. Nej, nu ska jag inte gnälla. Jag är inte den som tycker synd om mig själv så.. Kanske ska träffa Evelina framåt kvällen för det var ett bra tag sen vi sågs nu och jag behöver någon och prata med. Någon som man verkligen kan prata med också. Men nu ska jag iallfall ta tag och städa mitt rum, det behövs.
Ha en fortsatt fin dag.


Mot sjukhuset

Hej bloggen!
Så fint väder idag, eller hur? Nu är det inte så långt kvar till sommaren är här! Oh, man blir så glad av fint väder. Men lyckan varar inte länge, jag ska ju givetvis till sjukan idag och kolla njurarna igen... börjar bli sjukt trött på detta skit nu, blä på det. Men tyvärr, sånt e livet eller vad man säger.
Så nu ska jag fixa till mig lite sen beger jag mig, får tänka på det fina vädret och bli på bättre humör.
Men ha en fin dag allihopa och ta hand om er.

Förstora tröjor är alltid bäst

Ni får medge att förstora tröjor är riktigt härligt! Slippa vara som en korv med tajtare kläder, bara ha en överstor tjocktröja på sig som man kan riktigt leva i nästan. Det tycker jag är riktigt härligt, speciellt idag, för idag är jag trött bara för det är tråk-söndag...


Ännu bättre är det ju om man har en nallebjörn som pussar på en, hihi

Det gör ont

Jag måste bara säga att jag kommer skriva mycket om älskade nelson som jag och alla andra saker så enormt mycket. Trodde inte ett djur kunde sätta såna djupa spår, men det gjorde nelson. Jag saknar honom väldigt mycket och det är väldigt tomt utan honom. Rest in peace.
Gårdagen var jätte rolig. Jag och Tobias blev hembjudna till Louise och Madde på middag, hemmagjorda piroger som var jätte gott! Därefter drack vi några cider, spelade yatzy, sjöng singstar och hade jätte roligt! Kom lite fler folk sen så vi var ett gäng. Men tack för kvällen allihopa, jag hade jätte kul! Idag är det Söndag, tråkigt.. men ett strålande väder! Sitter och funderar på om man skulle dra någonstans (utomhus) eftersom det är så underbart väder.
Jag ska iallafall först äta frukost, vilket jag ska göra nu.
Men ha en fin dag och ta hand om er.


Lugn kväll

Just nu sitter jag hemma hos Louise och Madeleine med Tobias och vi har precis ätit middag. Hemmagjorda piroger med sallad som var jätte gott! Nu sitter vi i soffan och bara tar det lungt med lite god dricka. En lugn kväll passar idag efter denna skit dag. Nu tänkte vi sätta igång och spela någon form av sällskapsspel.
Ha en fin kväll!


Varför vafan...

Mina ögon svider något så fruktansvärt mycket. Jag har gråtit så mycket nu att jag undrar om det finns mer vätska i min kropp. Och varje gång jag tittar på stackars Nelson så börjar ögonen rinna igen. Det gör ont vafan,


världens finaste

   

  

  

Älskade nelson. Du kommer alltid vara en del av oss alla. Du kommer alltid ha en stor plats i alla våras hjärtan. Du är och förblir världens bästa vovve och ingen kommer någonsin glömma dig - tvärtom. Var du än är så kommer du alltid finnas med oss. Det spelar ingen roll om du är här på jorden eller inte, du lever kvar i vårt minne och där stannar du föralltid. Det gör så fruktansvärt ont att du måste lämna oss, men jag vet att du kommer få det mycket bättre i himlen utan smärta och elände. Jag fäller alla mina tårar jag har för dig hjärtat. Du kommer alltid existera i våra minnen som den underbara hund du var och förblir. Jag älskar dig älskade Nelson, vi alla gör! - vila i frid världens bästa vovve <3

älskade nelson

låten är tillängnad världens finaste och vackratse vovve.


Vill du leva föralltid?

Om någon ställer dig frågan: "Vill du leva föralltid?" Så är svaret till nästan 100% "ja klart" , för vem vill dö egentligen? Men är frågan vill du leva föralltid den stora frågan eller är det orkar du leva föralltid? Under min praktik ställde jag faktiskt den frågan till en av personalen och hon svara: "Nej, jag vill inte leva förallitd" Varför frågade jag. Vet ni vad hon svarade? " Varför jag inte vill leva föralltid är för att det skulle bli långtråkigt. Skulle behöva göra samma sak hela tiden. Gå upp varje morgon, jobba varje dag, möta alla eländiga vardagsproblem dag ut och dag in. Och hon har faktiskt en bra poäng där, tycker jag. För visst är det så om man lever föralltid att man får göra samma saker i all oändlighet? Visst att man kan prova, utforska alla världens ting och saker man kan göra men någongång tar det ju slut, eller hur? Så frågan är ju egentligen inte vill du leva föralltid för ser man det kortsiktigt vill man ju givetvis det. Men tänker man lite längre så skulle det nog blivit tråkigt, eller? Skulle det blivit tråkigt eller skulle det varit roligt, underbart och kul hela tiden? En väldigt bra fråga och ett bra diskutionsämne om ni frågar mig. Men ta er en funderare och se om just du skulle vilja leva föralltid...

Gårdagen:

Gårddagen var över rolig! Ja som alla andra dagar numera. Vart i malmö på entre med louise, madde, tobias och oscar! Efter det körde vi en vända till Bjärred och käkade mjukglass. Sen latjade vi runt och hade allmänt kul och framåt kvällen stack vi till strippen. Skulle även dra till landskrona för strippen fortsätter där men istället så hamnade vi på ett industriområde(?) Men det var kul det med! Fredag idag, kan inte säga mer än att vi får se vad dagen har att bjuda på, dvs. inga planer! Ta hand om er.


Tjabba tjena hallo

Goddagens läsare!
Allt bra med er? Med mig är det helt ok, men eftersom det är jag så är det ju aldrig helt bra. Jag har alltid något skit och denna gången njurarna igen. Det var igår, det bara hög till sen jädrar gjorde det ont. Jag kunde inte på något sätt vända mig åt högerhållet, det gick inte bara. Det tog emot och gjorde så fruktansvärt ont. Idag är det bättre och jag hoppas det håller sig så, annars får jag väl bege mig en vända till sjukan vilket jag f*n inte orkar! Nä, nu ska jag inte tycka så-synd-om-mig-själv, just carry on. Fredag, jadu kan inte säga mer än att vi får se vad den har att ge.
Nu tackar jag för mig för nu ska jag käka!
Ha det!

Onsdag, 7april

Hej!
Vilken underbar dag det är idag, tycker ni inte det? Jätte härligt väder här nere i Skåne!
Jag kom för ca en timme sedan hem från skolan som har gått bra. Dock försov jag mig och missade första lektion men det dör jag inte av. Fick reda på hur engelska provet gick och jag fick VG vilket jag tycker var ganskka bra presterat då jag inte varit i skolan på evigheter. Imorgon är jag ledig och det är ju alltid skönt med en vilodag från skolan.
 Nu ska jag koka lite kaffe och ta någonting att äta. 
Varma solkramar 


Hejtjooockis...

För mycket fritid..

Nu har jag spenderat alldeles för många timmar framför datan och nördat mig. Jag känner det i både humör och i min nacke då jag legat ner under hela tiden. Japp, så är det när man har för mycket fritid som jag har ibland.. Men snart ska vi käka - svärmors pizza och den är god! Kvällen planer är att träffa Bosse & co * LER * vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Men man tar det som det kommer! Nu tänkte jag ut och förstöra min lungor litegrann.. Svejs på er!

Ny och snygg

Nu har jag hittat en söt design till bloggen. Dock är den bara tillfällig tills jag gjort klart en egen. Men jag tyckte denna var supersöt och det finns fler godingar på www.bloggdesign.nu . Där finns det många olika varianter och en massa generösa männsikor som gärna delar med sig av dem - gratis!

Fusk?

Jag tror inte jag är ensam om att vilja gå ner i vikt, få smalare midja, magmuskler osv. Jag orkar definitivt inte träna, sånt orkar man bara inte.. inte jag iallafall. Ska jag orka ska jag ha resultat direkt och det vet vi ju alla att det funkar inte. Men liksom, what about fusk då? Kikade runder lite på google, på träningsmaskiner och dylikt som hjälper till att få en platt och fin mage. Men nu är frågan, funkar det?

Jag hittade abtronic x2 som är ett bandbrytande fitness-system som motsvarar situps!
Hemsidan säger:
"Låt den sända milda elektroniska impulser till dina muskler som får dem att dras samman. På endast en minut uppnår du minst 400 muskelsammandragningar"
Funkar det eller inte? Denna går på 1500kr med frakt, lite mycket pengar tycker jag att slänga ut på något som kanske inte funkar, men sugen som sören på att prova den. (?)


BOSSE

God eftermiddag läsare!
Hoppas ni alla mår precis lika bra som jag! Jag är på strålande humör och vad som snurrar runt i mina tankar nu är att livet leker fullt ut! Jag har mina dagar, precis som du och idag är det en skit bra dag! Kan inte få nog asso.. Har varit precis kommit hem från skolan, slutade lite tidigare idag då vi inte hade någon svenska. Hade prov i arbetsmiljö och det kändes ok, men får se hur det går. Även en hörförståelse i engelska som också kändes bra. Nu ska jag smita och koka kaffe och ligga och skratta för mig själv för det bra humör jag är på! P.S mcdonalds och bosse i right, HAHA - skrattttttar
Ha en fin dag/fortsatt och ta hand om er.


Kolla in fräckisen! (YYY)

Back in B!

Hello!
Har inte haft tid med bloggen nu de senaste dagarna, har haft för mycket att göra! Börjat träffa vänner jag inte varit med på ett bra tag och det har varit superkul! Allt från att jävlas med helljus i röven på "den andra" (haha) till en tur till stranden sent på kvällen! Iallfall så får jag skärpa till mig igen med uppdateringarna, lovar! Måndag den 5: april idag, och ledig vilket är riktigt skönt. Även ledig på torsdag då hela min skola har d-dag. Men ta det lungt och umgås med lite vänner är planerna för idag. Annars önskar jag er en trevlig dag, men glöm inte och ta hand om er. PUSS


Bästa kvällen

Gårdagen var den roligaste på länge faktiskt! Vart med Tobias, Robin, Sara, Månsson, Jessy och Andy och vi fick alla ett impulsryck av att göra någonting så på mindre än en timme hade vi bokat en bana på entre bowling och var på plats! Men hur stor är sannerlikheten att entre malmö måste utrymmas för brandlarmet går? Inte så stor chans.. men det var just vad som hände precis när vi skulle börja bowla. Larmet gick och hela entremalmö fick utrymmas, dock fick vi inte stå ute så länge. Brandbilen var snabbt på plats och konstaterade att det var okej att gå in igen. En rolig timme med jätte trevliga människor, tummen upp på den kvällen! Jag gjorde världens tabbe också, precis när jag slänger iväg klotet åker jag med och trillar. Tittar upp, allas ögon var på mig och alla skrattade.. Menmen, bjud på dig själv - jag gav alla ett gott skratt iaf! Tack för kvällen allesammans!

2april

God förmiddag!
Jag har nästan precis ätit frukost och nu är jag proppmätt. Vaknade och var så himlans hungrig, har ni varit med om det någon gång? Så hungrig så man mår illa... blä, det gillar vi inte!
Nu ska jag gå och pyssla lite med någonting, känner för det.
Ha en bra dag, puss!


Färdig!

Nu är jag helt klar efter några dryga timmar. Har inte kunnat slita mig från datan, hehe - spel...
Men nu är jag klar och jag väntar bara på att Tobias ska bli klar sen beger vi oss!
Slänger in några bilder..

  

PÅSK

Godmorgon!
Det är dock inte morgon men jag gick upp för inte så längesen. Det är ju påsk och påsklov och då får man gotta sig lite extra och sova länge. Men inte alltför länge, tråkigt och sova bort dagarna. Men till annat. Som jag skrev igår var vi på IKEA. Det blev inhandlat några småsaker men eftersom vi kom dit lite sent så hann vi inte med att  titta så mycket. Så vi bestämde oss för att sticka dit idag igen! Så om ett par timmar beger vi oss till IKEA igen. Nu tänkte jag sätta mig där ute och njuta av vädret! Önskar er en trevlig dag men glöm inte och ta hand om er.