Lugg eller inte?

Min kära svärmor tycker jag ser sötare ut i lugg.. jag vet inte riktigt vad jag tycker. Ångest!




31 Mars

Hej!
Mår ni alla bra idag? Jag mår prima, vet ni varför? För mina öron har slutat göra ont och det är riktigt skönt! Jag sitter här nu duschad och fräsch! Japp, idag bär det av till IKEA för att små handla lite till lägenheten. Även mina pengar kom idag - studiebidrag, inte mycket och hurra för men det är alltid något. Får se om jag hittar något sött! Blir en vända inom mormor också, har ju givetvis glömt min plånbok där? Hur jag nu lyckades med det... Nu ska jag slänga på mig en snabb makeup och tramsa med mitt hår.
Ha en fin dag!



Slänger in en bild från gårdagen!


Spel-Nörd!

God eftermiddag!
Vet ni vad jag håller på med just nu? Spelar och är otroligt nördig. Sitter och spelar på www.king.com . Faktiskt ett ganska kul ställe med massor av olika spel. Du vinner även juveler och kan vara med turneringar och dylikt. Men, fastna inte som jag. Vet inte hur länge jag suttit och nästan haft sönder hela datan för jag inte vinner! ARHHG!


Bamsebikini?



Har ingenting och göra och såg att man kunde designa sin egen bikini! Eftersom jag tillhör bamsefamiljen kände jag att jag kunde sponsra lite med en söt bamsebikini! hihi, fniss. Söt, eller hur?! HAHAHA

The Box

En låda levereras till ett medelklasshem i en förort till CIA:s hemstad – hemligheternas Langley, Virginia. I lådan finns en stor röd knapp. En märklig främling Arlington Steward (Frank Langella) tittar in och berättar för den lite ekonomiskt pressade mamman Norma (Cameron Diaz) och pappan Arthur (James Marsden) att om de trycker på knappen får de en miljon dollar, samtidigt kommer någon där ute i världen att dö. En väldigt spännande och märklig film, det gäller att följa med och tänka efter annars förstår man dock inte den. Den påminer lite om "dolt under ytan" för det är ungefär samma form av film.  Jag rekommenderar att se den!


Kvällen

Nu tänkte jag göra mig redo för kvällen. Vad som händer har jag ingen aning om men vi får se vad det blir. Att vara fiad och klar är ett plus ifall något skulle dyka upp som måste man göra nästan med detsamma. Provade min nya favorit klackar innan idag, och gissa vad? Dem passade! Ah, dem gjorde inte det när jg fick hem dom, var antagligen bara svullen om fötterna. Men nu sitter dem som glasskon på askungen, JIPPI!
Ha en fin kväll allihopa, det ska jag ha eftersom jag har turen med dem flesta andra att ha påsklov!
Puss

As usual

God eftermiddag!
Min rubrik lyder " as usual " och med det menar jag att som vanligt blir jag dålig på att uppdatera när min käre Tobias har kommit hem. Så det är väl lika bra att jag tar en paus en dag eller två istället för att skriva förlåt hela tiden för jag varit dåligt på att uppdatera! Idag har varit en bra dag! Tobias och jag vart och köpte en ursnygg divan soffa på ekebys möbler i Ekeby! Så nu är soffan fiad till lägenheten, jippi *  Tobias sitter just nu och nördar framför tv:en med sitt tradiga spel med jag sitter här. Väntar på att maten ska blir klar... får se vad dagen har att bjuda på idag.
Menmen, får avrunda nu. Ska hjälpa till!
Ta hand om er.


Bjud på dig själv? OHJAAAAAAAAAAAAA

Kväll/nattblogg

Godkväll läsare!
Hoppas er dag varit lika bra som min. Mycket skratt och trevliga personer. Alltid lika uppskattat att vara hemma en kväll och träffa sin nära och bara ta det lungt och prata minnen osv. Nu tänkte jag säga godnatt för mig för det blir ingen data mer idag. Men jag önskar er en fortsatt trevlig dag!
Glöm inte vrida fram en timme, sommartid!
Godnatt.

Gott, billigt & enkelt!

Som alla nog redan vet är ju nudlar något väldigt enkelt och göra. Men det är gott också! Ett litet tips om man inte har någonting gott och exklusivt hemma och bara känner för att göra något enkelt till lunch t.ex. Nudlar med grönsaker! Koka nudlar, skär grönsaker vid sidan om och voila! Enkelt, gott och billigt. Ett annat tips är att steka nudlarna efter man kokat dem, det blir mycket godare, mer smak och mättande! En isvatten till också som pricken över i:et. Och givetvis äta det med kinapinnar som jag dukigt lärt mig av min pappas fru Joy!




Städning på G

I normala fall så brukar man ta sista dagen på veckan, dvs. söndag till att städa, eller ja, de flesta jag känner gör det iallafall. Men jag har påbörjat min storstädning nu eftersom jag inte har något att göra + att jag gillar när det är rent, man kan säga att jag är lite fin i kanten när det gäller mitt rum numera. Men det är ju inte fel, eller hur?

Nej nu ska jag fortsätta.
Ha en fin dag allihopa.


Gårdagen

Slänger in lite bilder från gårdagen, var på fest med annika, evelina, linda och junior! Träffa en massa annat folk, trevliga prickar, tack för kvällen! :)


Linda och Junior :)

Jag och Annika på viking innan festen!

Annika pussar en främling, hahah ;)

Sommarkänsla

Sitter i trädgården nu efter ett hårt arbete! Jag har nämligen tillsammans med Adam krattat undan alla löven och rensat rabbaterna, duktiga eller hur? Har även tagit ut sommar möblerna, eller ute möblerna så vi sitter nu här och fikar! Verkligen jätte mysigt och jätte skönt! Fast nu börjar det svallna så jag ska springa in och ta på mig en tjockare tröja. Kvällens planer är att vara med evelina, annika och sabina och vi ska ner till måsängen och träffa lite folk. Får egentligen se om jag orkar eftersom jag inte är riktigt frisk än.
Annars, gör er fredag minnesvärd men glöm inte och ta hand om er.
Puss!


Här är jag! Ute i det, kanske inte så fina, men iallafall varma vädret!

jag ♥ rosa

Tänkte bara skriva och berätta att jag har hittat min framtida säng! Den är ursöt och den är rosa, och rosa är bara så felicia! Jag har alltid älskat rosa och kommer alltid och göra det.
Stackars Tobias.. den stackarn får leva med mig och mina rosagrejor *hihi*
Kolla så snygg den är!


Nu gick det bannemig

Hah! Vem är så jäkla bra ibland så det inte är snat? Jo, jag såklart! Nu har jag suttit här, ganska länge... men inte i onödan! Nu har jag fått min blogg längre men fråga mig inte hur jag gjorde. Satt och ändrade alla pixlar och allt med siffror och tillslut blev den längre! Finally! Mammsen stack precis och handla och hon får skynda sig för jag gillar inte vara ensam i detta spökhuset... helt mystiska saker händer här... läskigt.
- Städa rummet behövs så det tänkte jag sysselsätta mig med nu!
Ta hand om er.


egopic.....

Gottiskväll

Inlägg för gårdagen:
Hade en mysig gottiskväll med min kusin Michelle igår, lite chips och godis + mycket prat och mycket skratt! Pratade lite minnen och annat allmänt vilket var väldigt trevligt! Slänger in några bilder!

  

Det blir 3 små bilder. Eftersom min blogg inte alls är lång så ser man bara drygt 4 inlägg och jag hittar inte hur man ändrar längden på bloggen. Någon som vet så hjälp mig gärna, blir galen på detta!


Bestämt mig!

Nu har jag jävlar i det har jag bestämt mig! Jag ska göra det, jag ska klara det! Vad det är säger jag inte än men ni kommer dock se resultat ganska snabbt! Lägger då in en före och efter bild och då jädrar ska ni få se, för nu jävlar ger jag mig fan på detta skit!
halvarg...
Allvaret börjar idag så: DAG 1

Fixar lite

Sitter och ändrar lite i bloggen just nu, som ni vet så älskar jag förändringar och kände att jag behövde göra en nu! Menyn är ändrad, bakgrunden och har även lagt till en liten box där det står att ni kan besöka min sida på www.dikta.se och där heter jag tobiasbaby

- Jag fullkomligt älskar och dikta och har gjort det så länge jag kan minnas.
Släng gärna kommentarer eller bara läs. Ju fler, destu bättre!
Jag ska fixa till mig själv lite nu och ge mig ut i det fina vädret!
adios

Bättre idag

God förmiddag!
Idag känner jag mig bättre, halsen är bättre och näsan har helt slutat rinna och det är underbart! Vädret är super bra, vart ute en sväng i trädgården när jag tog min morgoncigg och gud vad varmt och skönt det är! Inte så väldigt långt kvar till det är sommar och jag vet att vi alla längtar! Inga planer för idag, men ett måste är ju att vara ute. Man kan ju inte sitta inne när det är sånt här fint väder, eller hur? Får se vad jag gör utav dagen, funderar på att gå ut och gå... behöver det! Nu ska jag gå och göra en god och nyttig frukost.
Ha en fin dag allihopa!




ku(Z)ins

Som rubriken lyder är min kusin här, men som jag och michelle valt och kalla oss så är det kuZin. Såhär har vi stavat det sen vi var små. En annan kul sak från när vi var små var att vi bestämde oss för att alla bråk vi har, var bara på skoj. Och detta har vi följt sen dess. Varje gång vi bråkat nu har vi sagt "vi bråkar bara på skoj, kommer du ihåg?" och så har vi löst allting, ganska kul men framför allt bra! Nu ska jag gå och äta, dom galler på mig från köket att maten är klar. Hela dagen ska spenderas med Michelle och det blir filmmys framåt kvällen.
Nu ska jag käka!


Såhär ser jag ut idag!

Sweet pommy

Först och främst vill jag säga att jag hatar att man måste ha rubriker, iallfall just idag. Det är inte alltid så lätt att komma på en passande rubrik till det man ska skriva och självklart vill man ha lite variation när det gäller rubriker för annars blir det ju enformigt och tråkig! BLÄÄÄ PÅ RUBRIKER IDAG!
Men annars, god förmiddag läsare. Hoppas allt är bra med er! Jag är fortfarande sjuk, dock är själva förkylningen bättre än igår men istället har jag fått ont i mina öron. PANG så mitt högra öra i morse och jag brast ut i gråt, jädrar vad ont det gjorde. Ingen tid hos doktorn idag så jag får ringa imorgon. Så ännu en tycka-synd-om-mig dag, sängen blir min bäsa vän idag också. Snart får jag trevligt besök av Evelina blir väl en liten fika här hemma med kaffe och kaka! Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka skölja bort min sjuka...
Ha en fin dag!


Gömmer mig i bamsetröjan - but this is me today!

Innan..

Innan jag hoppar in i duschen så lägger jag in mitt sista inlägg för idag. Jag är jätte trött och behöver lägga mig ner och vila. Tror även febern drabbat mig nu.. Men jag önskar er en fortsatt trevlig kväll och säger godnatt till er. Sovgott vänner och ta hand om er så ses vi imorgon!

Mot duschen

In i en varm, låååång dusch                  


Nässprayet slut!

Jag har panik just nu och jag är arg, irriterad och på gränsen till att gråta! Min näsa rinner konstant och jag har inget nässpray! Det enda jag kan göra är att tömma vårt hushåll på toalett papper och använda vicks vaporub som är en kräm med stark doft som man ska smörja under näsan. Och detta innebär att jag kommer andas in en denna doft som luktar likt tigerbalsam och som samtidigt rensar "näsgångarna" och förhoppningvis stoppar rinnandet. Hur jobbigt är det inte och vara förkyld, det finns inget jag hatar så mycket! Men något positivt idag är att jag ätit hemmagjord soppa. (Gott och äta när man är sjuk) Min underbara mamma stod i någon timme och lagade den för min skull och den är superduper god, iloveit! Måste orka ta mig till affären också för att handla något gott till ikväll. Annars består min dag av papper och sängen som jag planerat och krypa ner i och stanna i så fort jag fixat en del saker.
 Hoppas ni har och har haft en bra dag, annars önskar jag er det!


Fast jag är sjuk

Fast jag är sjuk och egentligen inte har någon ork alls till att städa så ska jag sätta igång att storstäda mitt rum. Japp, jag ska plocka undan, damma, torka av, dammsuga och tvätta golvet! Jag har jätte tråkigt och jag måste ha någonting att göra oavsett om jag är sjuk eller inte. Så det är bara och sätta igång!
Väntar även på samtal från min lilla älskling som jag saknar. Jag hoppas på att veckan går fort!
Puss på er.

Tobias och Felicia



Tobias Hallberg.
Världens bästa och underbaraste kille! Det finns ingen som du älskling.
Jag är den lyckligaste på jorden. Tills döden skiljer oss åt!


hmm..

Godmorgon!
Nu är det såhär att jag tog en paus från bloggen, eller från datan överhuvudtaget ett par dagar. Kände att jag behövde spendera lite mer tid med Tobias eftersom han ska jobba oftare nu. Och vi har mycket att planera också! Allting med flytten osv. Men annars har denna veckan börjat med världens förkylning. Så jag ligger i sängen hela dagaran och tycker synd om mig själv + att toalettpappret går åt och min näsa gör ont! Jag hoppas jag känner mig på bättringsvägen snart för att vara sjuk är verkligen urtråkigt!
Nu ska jag dricka lite te med honung för att dämpa smärtan i halsen.
Ha en fin dag och ta hand om er!


Bjuden på kaffe

God eftermiddag!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår prima och är just nu på kaffe hos Evelina. Idag så är planerna att se saw 6 med evelina, tobias och kanske dennis. Igår (fredags) såg jag 2012!! Och det är verkligen något att skriva om eftersom jag inte planerat att se den förrän 2013 men efter några om och men så tittade jag på den tillsammans med michel & katarina (tobbes föräldrar tobias och evelina! Den var väl nått sådär, ganska dryg men ändå helt okej. Dock inte så som jag förväntat mig. Och på tal om det då, när jorden går under så drar jag till Afrika för det var den enda världsdelen som inte gått under vatten! Nej, nu ska jag vara social. Förlåt för den dåliga uppdatering också, det ska bli bättre! Hörs sen, ta hand om er.


Fikadags!

Min mamma kom hem precis med två bakelser! Denna delikatess är med mocka och märrang, mums! Så nu ska jag sätta på kaffe och ha en mysig fika med min underbara mamma. Sedan fortsätta med tråkigt mattematik. Solen skiner och det är alldeles varmt ute, oh vilken härlig dag! Nästan så man borde sätta sig ute i trädgården faktsikt. Nu galer mamma om kaffet, vi syns sen!
Varma kramar

Helt i onödan...

Stter och räknar tråkig matematik och nu är jag på de talen som man måste ha en miniräknare. Och givetvis inte vilket som helst utan den som har allt, dvs pi och de hära upphöjningarna. Och självklart ligger ju min i skåpet i skolan. Hur typiskt är inte det? Men min söta mamma ska ner en vända i byn och handla så hon köper med sig en upp! Lika bra att ha två stycken, så man kan ha en hemma och en i skolan så man slipper ha detta dilemmat som jag har nu! Mamma har besök av Eva, ingen aning om vem det är. Men jag får inte vistas i köket just nu eftersom dem pratar. Ska jag tolka det som om de pratar hemlisar eftersom jag inte får vara där? Iallafall, nu får jag vänta ett par timmar innan jag kan fortsätta. Vad gör man så länge då?
Tänker lägga mig i sängen med en kul film och anton bergs choklad ägg och mumsa på!
Love


Blir trött bara jag ser det -.- Ser ni min katts söta små ben? Hihi


Morning!

Hej på er!
Hoppas allt står bra till idag. Jag har huvudvärk som vanligt, tror jag behöver glasögon? Äh, strunt i det nu. Idag har jag hemmastudier, har jag bestämt. Har några lektioner idag som jag känner att jag inte behöver gå på. Däremot har jag matteprov imorgon och är därför hemma för att träna på det eftersom jag missat mycket i matten.
Snackade nyss med Linda, en massa minnen och annan skit. Alltid lika kul och snacka om det förflutna *skrattar* Nu ska jag plocka undan på mitt rum, dammsuga och lite sånt smått sen sätta mig ner och räkna matte!
Ha en bra torsdag!


Alla älskar väl matematik? Eller inte...


Ready to go!



Nu är jag helt färdig och ska gå till stationen om en kvart!
Idag slutar jag 15.40 och är hemma vid 5 tiden.
Have a nice day!

17 Mars

Godmorgon!
Vet ni vad jag märkt? Att jag blir sjukt dålig på att skriva här när Tobias kommit hem. Och det får jag nog ta och ändra på! Iallafall, klockan är just nu 08.31 och jag har precis duschat. Ska ta tåget till skolan om drygt en timme så jag har god tid på mig. Men jag ska gå och käka frukost nu, så jag har inte tid och sitta här.
Ha en fin dag och ta hand om er.

Mars

Godmorgon.
Givetvis så ringde inte min klocka, och det innbar ju att jag försov mig. Men vi hade bara en lektion idag som dock inte är så viktig eftersom jag redan ligger bra till. Så, jag missade ingenting och nu slipper jag ha ångest för det! Tobias är på väg hem nu och om allt går enligt planerna idag så ska vi till IKEA. Och om drygt, om allt går som planerat så flyttar vi om 48 dagar, härligt, roligt och spännande! Strålande väder idag och jag inte sluta påpeka det i mina inlägg, men man blir ju så glad när det är fint väder, eller hur? Nu ska jag dricka morgonkaffe och njuta av solen.
Ha en fin dag och ta hand om er!

Söndag kl: 22.04

Godkväll läsare!
Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit helt okej, allt från trevlig besök av mormor till onödiga kommentarer av vissa människor. Kvällen har jag spenderat med Evelina, Annika, Dennis, Robban och Dennis lillebror Viktor. Det har varit lugnt och halvtråkigt, men vilken söndag är inte det? Imorgon ska jag pallra mig iväg till skolan för att sen under dagen dra till IKEA med Tobias och kolla på lite möbler vi ska ha i lägenheten. Det är så spännande hihi! Nu ska jag göra lite "stimulans te" och lägga mig i sängen med en bra film och koppla av. Har varit lite av en hetsig dag kan man nog uttrycka sig...
Önskar er en fortsatt trevlig kväll, precis som jag alltid gör. Jag ska drömma om min underbara Tobias!
Ta hand om er och godnatt.


Knasbild! Till höger - evelina och till vänster, Annika!

Mormor!

Nu är mina kära mormor här! Hon har med sig sin hemmagjora äpplekaka, och den är verkligen super god! Tobias åkte hema för drygt en timme sen. Lägenheten var jätte fin, lagom stor och bra utsikt! Känns som om vi kommer trivas bra där, jag och Tobias.
Nu ska jag tillbaka in i köket och vara social med mormor.
Ha en fin dag och ta hand om er.

Snart kommer Tobias.

Så härligt väder det är idag, eller hur? Oh jag älskar solen och jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren. Snart så kommer Tobias, för idag ska vi gå och kolla på lägenheten och jag hoppas den är fin :) Tyvärr kan han bara vara här i några timmar sen måste han tillbaka till jobbet. Men han kommer ju ändå hem imorgon och är hemma en vecka då. Och jag får ju träffa honom iallafall ett par timmar idag.
Så just nu sitter jag här och väntar och lyssnar på en del av din värld, låten i ariel. Älskar disneylåtar!

Passade på att hämta hem lite bamsetröjor när jag ändå var hos pappa, hihi.


Gårdagen

Gårdagen var lugn, trevlig men framför allt rolig! Jag och min bror blev hämtade av pappa, och vi satt och snackade ett bra tag innan vi åt. Pratade minnen och roliga äventyr som vi gjorde när vi var små. Sedan började Joy på maten och jag och Tom spelade wii en stund. Men, vi hittade singstar! Så vi kopplade in det och sjöng som några galningar, självklart vann jag hela tiden hihi men det var fruktansvärt kul! Och jag blev lite förvånad eftersom min pappa kunde många låtar, väldigt bra faktsikt fast det inte är hans typ av musik. Min bror imponerade också på mig när han sjöng roses med rap och han satte alla orden! Evelina kom också senare och vart med när vi sjöng, och hon skrattade lika mycket som jag åt min söta pappa när han sjöng, haha! Och framåt kvällen kikade vi lite på melodifestivalen med godis och annat gott. Så dagen igår var jätte rolig, kul och massor av skratt!

Det vi åt var en en thailändsk rätt, väldigt god! Det var rispapper, liknande mjuka tacobörd fast ris istället med köttfärs, vita kineska nudlar och svamp. Det äts nästan som taco, men det är verkligen 10 gånger godare! Till efterrätt blev det farmorstil, vaniljglass med alla olika sorters bär! Även lite god choklad och god dricka.
Så det blev en hemma kväll, äta hemma och enbart vara hemma. Vi är alltid ute och ränner när det är födelsedagar men inte denna gången och det uppskattde nog vi alla. För riktigt roligt var det och väldigt skönt att vara hemma och ta det lungt!

Så fort jag fixat in bilder och videor på gårdagen slänger jag in dem, men ni får nöja er med text sålänge!

14 Mars - 2010

Godmorgon!
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Men jag var hos pappa hela dagen och inpå kvällen med min bror eftersom han fyllde år igår. Jag har precis stigit upp och ska nu gå och ta mitt morgonkaffe! Jag ska bara vakna till först sen berättar jag mer om dagen igår och vad som händer idag!
Ta hand om er.


Solen har tittat fram

Halloj!
Solen har kommit rätt idag. Japp, den tittar fram här i lilla Kävlinge. Riktigt skönt och en sån här dag får en att längta ännu mer till sommaren! Sola och bada, sena kvällar med nära och kära. Och även grillfester och promenader längs stranden, oh gud vad jag längtar! Och redan har man gått ett år på gymnasiet? Tiden går verkligen fort i denna värld. Men över till annat! Nu ska jag snart gå och fixa till mig för att sedan gå vidare till pappsen med min storebror och fira honom. Detta kommer bli en superbra dag, speciellt med det fina vädret också! Hoppas ni alla får en bra lördag.
Kom ihåg, dagen är vad du gör den till!
Ta hand om er.



Dagen efter..

Godmorgon.
Jag vaknade nyss med sprängande huvudvärk.. Så jag ska gå och ta mig en ipren sedan gosa ner mig i sängen igen för trött är jag! Idag är det min bror födelsedag, grattis storbror på 19 års-dagen! Vi ska självklart fira honom med god mat och presenter men kan inte avslöja något här eftersom han läser min blogg hihi. "Dagens annars" : Jag längtar till imorgon! För då kommer min baby hem över dagen och då ska vi tillsammans titta på lägenheten vilket jag och han ser framemot!

Morgonkaffet blev klart!
Ta hand om er


friday night!

Godkväll underbara läsare!
Jag sitter just nu med min kusin Michelle och hennes pojkvän Theo och har trevliga pratstunder! Mycket skratt, minnen och andra, ganska dramatiska diskutioner. Men kul har vi! Natten är ung och vi har en lång kväll frmaför oss. Hoppas alla andra har lika kul som vi. Annars önskar jag er det.

Puss så länge!


" Nä, det går inte! "

Nu har jag suttit har i en dryg timme och försökt ändra desigen på bloggen, igen. Men nej, jag får inte till det och det blir verkligen inte som jag vill. Så nu ger jag upp och jag hoppas ni gillar designen som jag har nu. Jag gillar den men jag vill ju ha förändring ffs! Men jag får fibbla med det en annan dag när jag har både tid och ork. Nu ska jag snart käka, mamma håller på och laga mat. Michelle och Theo kommer på besök och ska äta middag här! Trevligt besök tycker man alltid om, eller hur? Nu ska jag hjälpa till.
Kram

En gammal amazon

* SKRATTAR *
 Överskön låt!


Hittade den

Äntligen hittade jag mitt usb(?) eller "saken" som jag kan lägga in bilderna på och sedan föra över dem till datan! Nej, jag har inte bra på namn eller dylikt när det gäller usb, datorer och allt annat när det gäller det tekniska. Men i alla fall, här kommer bilder från gårdagen! 










Godmorgon

Godmorgon!
Först och främst vill jag skriva grattis till Kicki som blir 18 år idag! Grattis kixen, hoppas du får en bra och roligt dag för det förtjänar du! :) Jag gick upp för ca en halvtimme sen och har riktigt ont i magen, fortfarande. Jag vet inte varför men jag ska ta mig till sjukan och kolla upp det för såhär vill jag inte ha det. Annars är det ju fredag och vem älskar inte fredagar? Blir en vända hem till kixen ofc och fira henne! Några andra planer har jag inte för idag under dagen men antagligen ligga i sängen och tycka synd om mig själv.
Tobias och jag har 16 månader idag också, wiho. Tiden går för fort, redan 16 månader? Det känns som om det var igår jag träffade honom för första gången... tiden är verkligen skrämmande..
Nu ska jag ner i sängen och kolla days of our lives!
Ha en fin dag sötnosar.


Tråkbild på mig idag. - såhär ser jag iaf ut nu innan jag dyker ner i sängen!

Godkväll

Godkväll läsare!
Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en helt okej dag dock ont i huvudet och magen men annars helt ok! Varit med Evelina och Laura nu under kvällen, blev en massa minnen snack vilket alltid är roligt! Har även varit med pappa och joy idag och hadlat födelsedagspresent till min bror som fyller 19 år på lördag! Han kommer bli superglad över sin present hihi!
Nu ska jag krypa ner i min goa säng och längta efter Tobias med mina mazariner, MMM!
Så jag önskar er en fortsatt godkväll!
Godnatt.


Dagens

Dagens lista

Dagens humör:
 trött och hatisk.. 
Dagens mående: huvudvärk och magont
Dagens borde: läsa läxor
Dagens frisyr: "uppsatt" med hårband
Dagens smink: nada
Dagens klädsel: tight och en stoooor mjukiströja
Dagens planer: inga alls
Dagens materiella vill ha: fint väder, sommar dvs.
Dagens fundering: för många
Dagens beroende: kaffe
Dagens tråkigaste: patetiska människor
Dagens längtan: till söndag
Dagens superlängtan: sommarn!!
Dagens tidning: none
Dagens låt: You know better than I

Vissa saker är inte vad man tror

Känner ni igen denna mannen? Niklas hjulström, en duktig skådespelare! Han har varit med i bland annat Beck, paradiset. Men även en grym sångare! Han röst är otrolig, kunde verkligen inte tro att det var han som sjöng denna låten! Men helt fantastiskt röst!


11/3 2010

Godmorgon sötnosar!
Idag är det ingen vanlig dag för mig och min älskling. Vi har 9 månader förlovning idag! Är det inte underbart? Älskar när unga är förlovade, tycker det är riktigt fint! Men iallafall idag är det vår dag och jag kan inte spendera den med Tobias eftersom han är och jobbar.. Tråkigt, men så är det tyvärr. Får sitta och tänka på dem alla fina stunderna vi haft tillsammans och på vad som väntar oss så löser det sig fint! :)


Den 11/6 2009 <3

Redan halv 11

Godkväll läsare!
Dagen är slur för min del så jag skrivet ett snabbt inlägg. Min dag har varit bra eftersom jag spenderat den med Evelina. Vart en sväng hemma hos min söta pappa och det var sjukt roligt och träffa honom igen. Fick en ursnyg gucci väska av honom och Joy, även en jätte häftig klocka! (bilder kommer)
Men nu säger jag godnatt klockan är ju redan halv 11... och jag har fortfarande sprängande huvudvärk.
Godnatt sötnosar


Håller mig om huvudet i hopp om att det ska sluta kännas som om det ska sprängas!

Alltid när...

Alltid när min underbara pojkvän är iväg och jobbar så har jag två standard saker jag gör om jag har tråkigt. Det ena är färga håret och det andra är möblera om rummet. Jag har nada pengar och vill dessutom inte färga håret p.g.a att jag har klippt av allting för att det var för slitet vill ju inte börja om igen och få slitet hår ju. Och jag har haft tråkigt idag, så det blev möblera om rummet. Mamma blev trött på mig så hon gick och stängde dörren.. Men resultatet blev bra. Har tv:en framför mig nu så förhoppningsvis ska jag inte få ont i nacken mer.
Puss

HELL FUCKING YEAH!!

Idag kom det helt fantastiska beskedet! Tobias ska flytta, han har fått lägenhet! Och gissa vem som flyttar med? JAG OFCOURSE! Om redan drygt en och en halv månad flyttar vi! Jag är så otrolig glad för Tobias skull, så länge han velat flytta och nu händer det inom kort! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, lycklig som satan!!
Allting går verkligen uppför nu, GLLLLLLLLAAAD


Nu tar vi vårt pick och pack och flyttar till vårt own place(!!!!!)

Pappsen is back!

Gud vad allt blev roligt just nu! Fick en mail av min pappa som skrev att dem kommit hem idag! Efter nästan 4 månader i Thailand har dem äntligen landat i Sverige och jag längtar efter att få träffa dem! Hoppas dem har med sig någon söt sak från Thailand till mig hihi. Desvärre får jag inte träffa dem förrän ikväll eller imorgon. Dem är på väg in till akuten för att Joy är sjuk, får hoppas att det inte är något allvarligt. Ska bli roligt och se bilder på huset, trädgården och allt annat vacker i Thailand. Till vintern är det min tur att åka ner där, om jag vågar.. Är ju så himla flygrädd! Men näää! Denna chansen ska jag inte sumpa. Fick ju chansen att åka ner där förra året över julen, men dagen innan vi skulle flyga ringde jag pappa och bad han avboka min biljett eftersom jag vågade inte flyga.
Men nu vet jag i god tid att jag sak dit till denna julen och kan redan nu börja förbereda mig mentalt!
Välkommna hem pappa och joy!

 

Huh?

Godmorgon!
AHHHH! Jag är rent svullen runt munnen?! Min mun ser utt som två korvar istället... Det kliar på händerna och på halsen, jag känner inte mina fötter kanppt och jag har öroninflammtion och nu är jag rent svullen runt munnen? Vad är detta? Asso, det b ådar verkligen inte gott, får tinga doktorn och se vad han har att säga sen fixar väl allt sig!
P.g.a detta blir det inget att åka till skolan. Givetvis får jag gå imorgon men nu ska jag ringa som en galning efter min doktor. OH! Är verkligen helgalen på detta just nu!
Skriver sen igen..

Ont i huvudet

Godkväll!
Hoppas allt är bra med er, jag har riktigt ont i huvudet och värktabletterna hjälper inte. Jag blir fullständigt galen på huvudvärk! Man kan inte ens vrida på huvud förrän de känns som om det ska sprängas... OH!
Jag har under kvällen varit med Evelina och Rebecca. Vi har småpratat lite om allt och ingenting. Nu sitter jag här, frusen som en isbit efter det kalla vädret där ute. Jag ska plockan undan på mitt rum nu, sedan ta på mig min gosiga hello kitty pyjamas med en film och en varm kopp te!

Får se om det blir någon skola imorgon eftersom jag inte känner mig kry!
Men jag önskar er en fortsatt trevlig kväll och en godnatt!

Hela livet ut

Min kära söta, äckliga, fula, hatade spruta! Detta är ju min underbara vän som kommer finnas med mig av resten av mitt liv! Hur jag än bär mig åt så måste den finnas till hands i hela mitt liv. Ja, diabetes suger verkligen! Tyckte bara ni skulle veta det...


Oväntat och ett trevligt besök!

Har precis haft min underbara mormor här på besök! Satt i köket med mamma och små pratade lite då det ringde på dörren 3 gånger (som är vår nödsignal) och sedan kom mormor in! Blev jätte glad för min mormor är bäst! Hon har börjat ut och gå varje dag så hon kommer in om ibland på kaffe! Hon berättade att hon sammalagt gått 16 mil sedan hon började ut och gå varje dag! Rätt strongt gjort för en kvinna i hennes ålder, 73 år! Men som jag skrev, min mormor är ju BÄST!
Bild kommer snart, så fort jag hittar den förbannade sladden!

Smakprov kanske?

Halloj!
Just nu håller jag på att ladda upp ett vidoeklipp på youtube på drygt 23 sekunder. Jag älskar att sjunga och sjunger poison på denna vidoe, sjunger lite av slutet... Jag vet inte varför jag lägger upp det överhuvudtaget egentligen eftersom jag inte kan sjunga. Men jag tycker det är kul! Jag skäms inte över något och tycker jag kan liva upp bloggen med lite kansiga videoklipp när jag sjunger med min kråka i halsen!

Svenska hollywoodfruar



Det första programmet i serien bjuder på en presentation av samtliga fruar. Dessutom:
Maria berättar om sin stora kärlek till tofsar. Och varför en tofs ska akta sig för att vara ”flimsig”. Hon ger sig även ut på jakt efter det perfekta läppstiftet. En svindlande, vindlande resa.
Anna ska fotograferas för ett reportage i tidningen Topphälsa. Hon berättar vad som ligger bakom hennes vältränade och perfekta stjärt. Och varför stjärten är viktigare än brösten. Och vad separationen från hennes man ger henne för nya möjligheter.
Päivi tar med sig ett par vänner ut i sin lyxyacht för att dricka lite rosa tequila och lyssna till havets vågor. Eller om det var tvärtom. Sedan är det dags att tillsammans med Lena genomföra en casting till det Barbieparty som de ska anordna. Servitörerna ska vara unga, snygga män. Och det är klart att de måste inspekteras noggrant. Mycket noggrant. 
Lena, avslöjar några av männen som döljer sig i en svart låda under hennes säng. En av dem är väldigt lik Björn Borg…. 
 
Någon som såg detta igår? Jag kikade självklart! Tyckte det var precis lika, galet, roligt, patetiskt och löjlig som den första säsongen...
Bara en bråkdel av de som sa's:
Anna ber Paul fara åt helvete..
Päivi smalar på hattar
Marias läppstift tar slut , och hon har lärt sig att vara ekonomisk med sin egna pengar.
Och Lena ska ha en barbiefest?
Allt detta och mycket mer i svenska hollywood fruar!
Ställ även frågar till dem och få svaren i dem två sista speciallprogrammen!

______________________________________________________________________________________


Trött och sjuk

Nu skriver jag mitt sista inlägg för idag. Jag är fruktansvärt trött och känner mig lite små krasslig. Hoppas det blir bättre till imorgon eller till onsdag då jag börjar skolan igen. Kan inte missa mer nu så jag behöver hålla mig frisk! Så nu ska krypa ner i sängen och tänkte faktiskt titta på svenska hollywoodfruar en stund för att se om det är något att titta på annars sätter jag på en bra film.
Blir en hel vecka utan min älskling... hur ska jag överleva? Får krama min nalle jag fått av honom. (L)
Godnatt och sovgott!


Avlsutar inlägget med en bild på mig och Tobias.
Tobias är världens bästa och jag älskar honom!

Patetiska människor

Att det finns folk som är pateiska, idiotiska och elaka är ju ingen nyhet. Och vi alla omges ständigt av dessa idioter som kränker en annan människa för att stärka sig själv. Hur sjukt är det inte? Jag kan inte förstå dem stackars människor som måste jämt och ständigt klaga på andra, trycka ner dem så långt att dem mår psykiskt dåligt bara för att må bra själv? Det är ju något fel med dessa stackars människor. Jag tycker faktsikt väldigt synd om dem som har det såhär. Är ni verkligen så missnöjda med er självå så ni mår bättre av att kränka andra bara för att ni egenligen är avundsjuka? Tydligen så har den personen något som du inte har men som du vill ha. Är det så jobbigt och unna någon annan det? OH! Jag kan inte beskriva hur synd det är om dessa patetiska människor. Gör något av er liv istället! "Du kallar mig tjock? Den gången då din vän står bredvid dig som är dubbelt så stor som mig?
Snacka om att den stackarn känner sig kränkt då... det hade jag gjort iallafall"
"Var är jag i mitt liv och var står du? Jag går i skolan, har en familj som jag trivs med, jag lever bra med ett fast förhållande. Vad har du mitt hjärta? Ingenting mer än skiten du sitter med i handen och tror du är tuff.. Så snälla, lägg av med allt för jag är så mycket bättre än du, på exakt alla sätt och vis"
Skrattar bäst som skrattar sist... förlorare

Powerwork!

God eftermiddag vänner!
Nu har jag precis varit ute och powerworkat med Evelina! Japp, vi gick snabbt ner till konsum köpte oss ett gäng kakor och en påskmust och powerworkade snabbt hem igen! Fy vad vi är bra asso... förutom att vi ska kränga skiten nu och äta upp oss igen det vi kanske gick ner eller förbrände lite under tiden vi gick ner? Ja, detta låter som en urusel kombination men vafan jag är ledig, då får man ha lite gott hemma.

Var även en snabb vända hos frissan och klippte av det gråa. Ja, det gråa. Min kära plattång har förstört mitt hår så nu är det slut plattat för min del om jag vill ha något hår kvar!
Bilden kommer på min och Evelinas runda till Konsum och tillbaka så fort jag hittat sladden till kameran.
Nu ska vi se Anastasi i tecknad och tjocka oss!
Ses sen

En fin sak att göra



Det är väl fint med människor som dekorerar gatornas väggar med såna här söta citat till exempel? Jag var i malmö med min bror, Michelle och Theo när vi gick förbi det här nära entré. Man blir verkligen glad över sånt, när folk tar sig en liten stund av sin tid till att göra något sånt fint? Jag tyckte det var väldigt fint gjort och jag blir lika glad varje gång jag tittar på bilden. Och det stämmer in bra, du är vacker som du är! Låt ingen ta det ifrån dig, aldrig någonsin. På andra sidan av denna vägen så stog där "följ ditt hjärt" och ett hjärta bredvid, och allt detta gjort med snö? Jag provade att fota men det syntes inte någonting eftersom den sista idioten inte är född än och andra idioter måste förstöra. Dålig stil och väldigt onödigt!

Min stora feta....


En film jag rekommenderar är min stora feta grekiska semester. Den var faktiskt väldigt bra, spännande och rolig. Jag är lite skeptisk när det gäller komedier annars men denna var jätte bra! Jag rekommenderar och se den, både kärlek och sorg till glädje och galet. Det är även samma skådespelare som i mitt stora feta grekiska bröllop. Dock ingen uppföljare, bara samma skådespelare!


Utan min älskling

Hej!
Har precis kommit hem efter att ha sagt hejdå till Tobias. Han kommer hem först om en vecka och jag längtar redan efter honom. Men så är det väl i jobblivet.. speciellt om man är sjöman, lite ovanligare tider och mycket jobb hela hela tiden. Jag ska i min ensamhet städa mitt rum, ordentligt! Sedan lägga mig ner i sängen och koppla av med en bra film.
Börjar även på mitt egna lilla schema idag - träningsschema! Platt och fin ska man vara till sommaren och eftersom det är bara drygt 3 månader till dess får jag sätta igång nu! Hoppas alla får en bra dag, jag är ledig så  självklart kommer min dag vara perfekt!
Take care


Bilden är bra! För att jag lyser upp av solen underbara och varma strålar!
Kom igen min bästa vän..


Filmmys

Godkväll läsare!
Jag ska nu efter en lång, härlig och lugn dag lägga mig ner tillsammans med min underbara Tobias och kolla på en film. Vilken vi ska se har vi inte bestämt än men vi får kika runder bland deras drygt 500 filmer och hitta någon bra! Blir ingen tidig kväll idag eftersom vi ska hämta hans lillebror och hans flickvän som varit i Lund, på bio (dem firar 2 år idag så grattis till er!) Vi ska köra runt kvart över 11 och är väl hemma igen runt 12.

Imorgon åker Tobias, redan klockan 10... Lika tråkigt varje gång men en vecka går fort har ju skolan att tänka på, därmed ett tidsfördriv. Önskar er annars en fortsatt trevlig kväll och godnatt på er!


En pussbild på mig och Tobias får avsluta inlägget! GODNATT

Grow up

Vill bara visa min blivande älskling ^^
När pengarna kommer kommer den här blänka i min garderob!


Livet - meningen, syftet, varför.

I dagens ungdom är det många av dem som ställer sig frågan, vad är livet? och vad är meningen med det? Finns det verkligen ett svar på den frågan - eller är man bara en fjortis som söker uppmärksamhet om man ställer just den frågan?
Dem flesta i dagens samhälle mellan 13/14-17 kanske, eller lite äldre undrar just om det här med livet. Vad syftet är, vilket mening det finns och vad som kommer hända. Och jag tycker faktsikt inte det är något alls fel med att undra vad meningen i livet är. En självklarhet är ju att livet ska man ju leva, men varför? För att bli äldre och sedan dö? Varför ska man då leva och vara så lycklig som möjligt och sen bara dö och såra dem som är i ens omgiving? En väldigt komplicerad fråga som människan i ur ålders tider undrat över. Något svar finns nog inte såvida man inte tror på Gud eller har en egen uppfattning om just det eller religioner. Vissa tror på liv efter döden, andra på att Gud ska ingripa och förinta allt det onda, onda ting och onda människor osv. Alla skaffar sig en egen uppfattning om vad livet är. Livet är värdefullt, en prövetid som sedan skall belönas jag vet inte hur, och har inga aningar heller. Jag tror på att leva sitt liv, på bästa möjliga sätt och göra det som får en och må bra och göra det man trivs med. Bygga upp en egen, helt ny värld och upptäcka allt som kommer till att finnas i den. För det är ju trots allt du som bestämmer hur din vardag ska se ut. Olyckligvis finns det inte dem möjligheterna för vissa p.g.a sjukdomar, förlamningar och allt annat skit vi har i vår värld. Men dem har också ett syfte. Oavsett om dem inte kan prata, röra sig eller höra så gör dem dagen för någon. Sina föräldrar, vänner eller andra nära och kära. Dem ger dem en mening med allt. Dem lär sig något viktigt - att kämpa. Det finns en orsak, det finns en mening med varför vi lever. Det gäller bara att lista ut vad det är. Och det kan men endast göra själv.

Du bestämmer vilka personer du släpper in i ditt liv, du bestämmer hur du ska se ut och du bestämmer vilka val du ska göra för att göra något så bra som möjligt. Så ditt liv, och din vardag blir vad du gör utav den. Så till alla dem som tycker att det är fjortis och undra vad livet är egentligen, jag tycker ni ska tänka lite djupare. För det är faktiskt en fråga man kanske aldrig kan få svar på. Om du kan, tror jag, är du den enda som kan lista ut vad just du har för mening i just ditt liv.


Jag slappar



Slappar i solstolen, dock ingen sol.. Men ligger och filosoferar för mig själv i det halv härliga vädret en söndag!

Vad dålig jag har blivit...

Hah, hej och godförmiddag!
Har märkt att jag blivit dålig på att uppdatera under kvällen. Får väl se till och bättra mig eller vad säger ni?

Iallafall:
Jag hade en kul kväll igår med Evelina, Baby, Dennis och Robban! Blev musik och mys sedan ut på en runda och en vända till Max och käkade lite. En trevlig lugn och skrattfylld kväll och jag tackar er vänner för det!
Söndag och har precis städat här hemma hos Tobias. Katarina och Micheal (tobbes föräldrar) kommer ju hem idag, och efter denna helgen behövs det röjas undan!
Imorgon åker Tobias och jobbar igen... buhu. Och jag som är ledig?
Slår aldrig fel att han ska jobba på mina fridagar, det suger!
Slänger upp lite bilder sen gårdagen här nedan.
Ha en fin dag!








Maten ska lagas, bordet dukas

Sitter vid datan. I lugn och ro, helt tyst och stilla.. Vem kommer då in och ska sätta igång med maten?
Jo, om inte min söta Tobias. Så, ugnen är på sen ska det andra fixas. Laga, duka, äta sen diska..
Så, det innebär att jag inte har tid och sitta här mer och ta det lungt...
Han ligger i soffan nu och väntar på att ugnen ska bli klar, ska springa dit och hoppa på honom!
Hejdå..

Ute i det fina vädret

Godefter middag.
Har under dagen bara tagit det lungt och suttit ute på altanen och ute i trädgården och bara njutit av vårvädret! Helt underbart väder och en sån här dag gör att man längtar ännu mer till sommaren!
Ska snart gå ut och sätta mig igen och drömma mig bort - till sommaren, med mitt goda kaffe från Tobias och deras expresso maskin. Någon annan som har något roligt för sig?


Här sitter jag på "ute" altanen hemma hos Tobias.
Bakom mig ser ni deras bubbelpool som jag ska dyka ner i så fort jag får tillfälle!

Klippt igen



Såhär ser mitt hår ut just nu. Dock måste jag fortsätta klippa det eftersom jag i mina töntår färgat (bokstavligen) sönder det! Så, sakta men säkert går jag från slitet hår till nytt och friskt!
Bättre sent än aldrig, eller hur?

Härlig morgon

Underbart väder, right?
Hej på er! Hoppas allt står bra till. Med mig är det super, strålande väder? Ingen kan väl vara på dåligt humör då.. Förlåt för ingen uppdatering igår. Det blev en kul kväll med Evelina, Dennis, Tobias och "Robert". Kunde inte lägga in något inlägg eftersom vi inte var hemma! Vi var ute och latjade några svängar i Lund, Furulund och töntade oss. Men det var orande och roligt hade vi!
Ett strålande väder, nästan som man vill ut och lägga sig och sola! Kanske lite för kallt än..
Men annars blir det lördagsmys med samma trevliga människor som igår. Har ingen aning om vad vi ska hitta på och eftersom dem sover fortfarande blir det lite svårt och bestämma något också.
Nu ska jag ut!
Kram




 Här har ni "Robert" Han heter egentligen Robin, men vi kallar honom Robert?
Tuffinf har färgat håret! Grymt snyggt!


SOLSKEN

Måste bara påpeka det helt fantastiska vädret vi har idag! Gud så skönt med lite sol.
Är just nu hemma hos Tobias och ska snart gå ut och sätta mig på deras altan som är fylld med sol och en behaglig värme. Kanske med en bra bok och en isvatten? Låter perfekt tycker jag! (kanske inte det dära med boken, men bara ligga och koppla av!)

Kommer be min kära pojkvän och fota lite, så jag slänger in lite kul bildern senare.
puss

Håller mig uppdaterad


Nu har jag börjat läsa aftonbladet varje morgon för att känna att jag har lite koll på världen och vad som händer i den. Kikade in nu precis och fick se att en 9-årig flicka blivit bränd av en dödsmanet i Thailand. Ida Rosenberg, 9, fick en allergisk chock och var nära att dö av den thailändska maneten, men tack vare brandmannen ­Anders Brunzell fick hon hjälp snabbt. Efter nio timmars medvetslöshet vaknade Ida med svåra brännskador på benet och på delar av kroppen. Nu vårdas hon på sjukhuset i Trat.

Varför ska det alltid vara någon form av något som har typ en koppling till mig?
Jag menar, min pappa har hus i Thailand och jag ska ner där till vintern. Jag är riktigt nojjig när det gäller, flyga, havet (HAV ÖVERHUVUDTAGET) och ormar i trädgården osv.
Och igår, båtar som sitter fast och jag har en pojkvän som jobbar som sjöman?
AHHHH, jag är en orolig och nojjig person när det gäller sånt...


Uppe med tuppen

God härlig morgon!
Fint väder idag eller hur? Det är underbart när vädret är det rätta. Våren börjar komma och om några månader är det sommar och då är det sommaren 10 som gäller! Tror inte jag är ensam om att längta... eller?

Jag gick upp runt 7 idag, vet inte varför? Vill inte stressa, skönt att kunna ta det lungt speciellt på morgonen.
Ska om en halv timme kila ner till stationen och ta tåget 09.00 med Dennis.
Dagens lektioner är vård och omsorg sedan matte. Har egentligen gympa men jag orkar inte vara med så jag drar hem efter matten! Så är hemma runt 2 idag, och har god tid på mig att fixa inför kvällen.

Så, jag önskar er alla en fortsatt trevlig och skön vårdag!
Puss



"Repriskläder" samma tjocktröja idag, vafan!!

Varm dusch, skön säng

Godkväll läsare.
Nu börjar dagen glida mot sitt slut för min del och det är dags för dagens sista "göror" innan jag kryper ner i sängen med Tobias och bra film. Tänkte hoppa in i en varm dusch för att sedan lägga mig ner i min varma och sköna säng och slutligen koppla av med en spännande film! Imorgon är det fredag och en spännande helg väntar.
Har d-dag måndag och tisdag nästa så vi får lite extra ledigt vilket man aldrig tackar nej till.

Hoppas ni alla haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll till er som inte ska gå och lägga er än.
Godnatt 



Vädret är inte bra på alla håll..

Kikade in på aftonbladet och kolla dem senaste nyheterna. Läste att det är stora problem med båttrafiken. Ca 50 fartyg sitter fast i isen utanför kapellskär, medan en annan båt från Italien på väg mot Spaninen, Barcelona drabbades av 3 vågor som vart mer än 8 meter höga. Det var Lyxkryssaren Louis Majesty som drabbades av naturens krafter och olyckligtvis omkomm två personer.

Anledningen till att jag skriver om detta är för att min pojkvän Tobias är sjöman och jobbar på båtar. Dock jobbar han inte på några av dessa båtar men blir lite nojjig ändå. Det är riktigt hemskt, tänk människorna i en sådan här situation? Själv hade jag fått panik av att sitta fast mitt ute på havet utan land i sikte. Beundrar dem människor som klarar en sån påfrestande situation och behåller lugnet!

Skolan!

God eftermiddag!
Hoppas alltär bra med alla. Jag är just nu i skolan och ska ha vård och omsorg, har precis haft engelska prov och det kändes helt okej. Dagens sista lektion är inställd, skönt!
Tänkte som vanligt slänga in ett snabbt och socialt inlägg.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Torsdag och engelskaprov

Godmorgon läsare!
Hoppas ni alla sovit gott. Jag har bara legat och vändigt och vridigt mig hela natten. Men jag är uppe nu, och är nått så när pigg. Idag ska jag ta tåget till skolan 09.26 med Dennis. Första lektionen har vi svenska, sen därefter har jag glömt hela schemat... Men jag har i vilket fall som helst engelskaprov idag någon gång under dagen så wisch me good luck!

Sitter ju nu och myser framför datan i min nu tjocktröja som jag älskar. Idag är en mjukisdag - liksom alla dagar nu ska se ut! Älskar och gå i mjukis oooh! Ska gå till tåget om cirka 40 minuter så jag har god tid på mig.
Men nu får jag se till och käka lite frukost - man kan inte arbeta på tom mage!
Hörs senare, PUSS


Inget smink idag - SKÖNT!

Mjukiiiiis

Jag ändrar på saker och ting som en annan ändrar underkläder!
Som i ett tidigare inlägg, älskar förändringar men blir aldrig nöjd. Nu ska jag vara ärlig att det stämmer ju inte alltid, men till stor del. Men nu har jag kört en tuff, "slapp" och kanske rockig stil ett tag, men opps det är ju Felicia vi pratar om och nu är jag plötsligt trött på det... Nu vill jag vara mjukis. Nu vill jag enbart gå i tjocka kläder. Som tjockbyxor eller egentligen kallade "mysisbyxor" och tjocktröja med uppsatt hår, gärna ett hårband/pannband som jag nu fått syn på och fullkomligt älskar! Dock synd att jag inte har så långt hår, men med mitt (nämner det igen) underbara söta hårband fixar jag det! IIHHH

Nej, idag är jag jätte glad. Jag vet inte varför men jag är glad.
Jag älskar hela världen just idag!


 - Dagens outfit. Lägger aldrig ut det men en och annan är väl helt okej?
Har tights från gina tricot, tröja från carlings och "accesoarerna" dvs. halsduk, örhänge och hårband + ringar och armband som dock inte syns på bilden, är från alla möjliga ställen!

Engelska

Nu sitter jag i datasalen och har Engelska. Tränar iför ett prov imorgon, allt går bra än så länge så det ska väl inte vara några problem imorgon. Sitter med programmet ReadCatchUp - ett ganska för lätt program, men vissa lärare asso..
Men, jag tänkte iallfall kika in på bloggen och slänga in ett snabbt inlägg. Skönt och vara tillbaka i skolan igen! Slutar snart och då väntar Matte.
Ha en bra dag!


Strålande väder - skolan

Godmorgon!
Klockan är nu exakt 09.17 och jag ska snart hoppa in i duschen. Försov mig givetvis så Tobias kör mig till skolan så fort jag är klar. Dagens lektioner är svenska, matte, engelska, medicinsk grundkurs och vård och omsorg. Matten kan man ju radera ut från hela skolsystemet! Hatar matte men dem andra ämnena är helt okej och faktiskt roliga. Härligt väder är det idag också och det tycker vi om. Våren börjar nalkas nu!

Nej, nu får jag se till och hoppa in i duschen.
Ha en bra dag allesammans! Kramen

Efter en bra dag

Godkväll läsare!
Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag och har en trevlig kväll. Jag har idag varit med Evelina och Tobias i Malmö på entré och bowlat. Alla vi älskar och bowla och eftersom vi aldrig bowlat på entré så tänkte vi att vi drar dit och kikar hur det ser ut där. Och det var trevligt och framför allt roligt! Jag låg till bra i början men sen kom Tobias ifatt mig så det slutade med att jag kom tvåa! Men kul hade vi. Efter det körde vi till Svågetorp och käkade "China box" och jag rekommenderar att äta där för dem har jätte god mat verkligen!
Nu är jag hemma igen efter en fartfylld och trevlig dag. Imorgon har jag planerat och gå till skolan och får sedan se vad dagen har mer att ge. Men jag önskar er alla en trevlig kväll. Nu ska jag gå och krama min man!
Puss ♥


Köpte med mig hem ett sött pannband, i rosa såklart ^^

Nu så

Nu är jag äntligen klar med designen och header. Och tro det eller ej, men nu är jag nöjd! Ni kanske inte gillar det men jag tycker det blev fräckt och jag gillar färgen. Äntligen, får se hur länge jag nu klarar och ha detta innan jag får för mig att ändra igen? Nej, denna få duga ett bra tag nu!

Tobias kom för en liten stund sedan och han ligger just nu och degar i min säng. Jag sitter givetvis här som en annan nörd men ska nog se till att pallra mig ner i sängen nu snart. Är ju faktsikt sjuk... eller trött i alla fall.
Tobias är verkligen gudasnäll, han köpte en ipod igår av en kompis till oss som han ska ha nu istället för den han har. Och snäll som han är får jag den! Den är jätte fräck och lite mer hightek (???) än min fula lilla mp3...
Nej, nu måste jag kila.
Puss

Älskar förändringar - aldrig nöjd

Rubriken säger allt!
Jag älskar verkligen förändringar. Faktiskt, när det gäller alla sorters förändringar men just nu handlar det om min blogg och designen/header på den. Tycker om att variera - väldigt många gånger... men dock blir jag aldrig nöjd! Det suger verkligen, eller jag suger verkligen på allt det här med design och header och allt annat.
Men har inget bättre för mig just nu eller dem närmaste timmarna så jag får väl sitta här och dona lite med bloggen och kanske, kanske bli nöjd denna gång!

Tillbaka igen

Hej!
Tillbaka igen med bloggandet efter drygt en vecka. Anledningen till att jag inte varit aktiv är för att jag inte haft tillgång till någon data. Men nu har jag det igen och sätter igång med bloggandet full ut!

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu, men jag lägger till 99% säkert in fler inlägg under dagen.
Kramen