Saturday 30/7

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har sovit sådär.. sover inte speciellt bra när jag är sjuk, tror inte jag är ensam om det heller. Men nu är jag vaken iallafall. Sitter och äter frukost och dricker kaffe. Så fort jag ätit upp så går jag ut med med bebisen. Har snackat med ett gäng vänner om att kanske dricka lite idag. Men jag får sen hur jag mår senare. Ska snart ringa Michelle också, ska träffa henne en stund och bara snacka skit. Men nu ska jag äta upp! Ha en jättefin lördag. Kram!


Update

Hejsan!
Allt bra med er? Jag är fortfarande sjuk men har blivit bättre. Man ska ju ta det lungt när man är sjuk men det kan inte jag.. nog därför det tar sån tid innan jag blir frisk haha! Men iallafall så kan jag (nog) vila upp mig idag eftersom alla har andra planer. Det är ju helsingborgsfestivalen nu och alla åker ju dit. Men det är inget för mig! Inte detta året iallafall. Så istället för att ränna runder och supa så sparar jag på min lever och håller mig hemma och kör på harry potter maraton! Har inte sett den sista filmen och är superexallterad till hur allt slutar..

Men nu ska jag ut men voffsen sen slänger jag mig i soffan och kör igång maratonen. Ha en fin dag. Puss!


Sjukling

Godmorgon.
Här sitter jag, sjuk och jävlig. Har fått tillbaka halsonten, näsan fortsätter att rinna och dessutom har jag fått hosta.. Riktigt roligt att vara på sjuk mitt i sommaren, skitbra! Usch nej, vill bli frisk nu!! Iallafall. Sitter och dricker morgonkaffe. Känns ganska onödigt och dricka och äta faktiskt då jag varken har någon smak elelr lukt. Ska alldeles strax gå ut med bebisen sen äta frukost. Sen ska jag vila upp mig ordentligt medan jag väntar på att Evelina ska höra av sig. Hoppas ni får en fin onsdag. Host, snor och blä. Kram!


Denche ligger här bredvid mig. Tur att han finns!


Mondaymorning

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag har fått världens förkylning så här är det inte helt bra. Jag snorar som ett barn hela tiden, och hostar till lite då och då. Hade lite ont i halsen igår men som tur är har det släppt. Käkar värktabletter och tar nässpray nästan hela tiden känns det som. Min bror har gett mig några dunderkurer också så nu hoppas jag på att bli bättre inom kort! Iallafall så har jag precis varit ute med Denche. Det tog verkligen emot att gå ut p.g.a förkylningen, men när jag väl var ute kändes det skönt för näsan med frisk luft. Vädret är dessutom skit! Är trött på gråa dagar med regn nu. Vill ha sommaren tillbaka! Kan väl få ett par dagar till innan man börjar skolan? Nej, ska gå och rosta några mackor nu och dricka upp mitt kaffe. Idag ska jag bara ligga hemma och vila upp mig så jag blir frisk. Hoppas ni får en fin dag utan förkylning.. Kram på er!


Gårdagens

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Jag har inte sovit gott alls. Har kallsvettats och frysit samtidigt som jag varit övervarm. Halsen har värkt och näsan snorrat. Men jag känner mig bättre nu men fy vilken natt.. Gårdagen var jätterolig och trevlig! Töserna kom hit vid 3 tiden, vi skulle fixa oss. När alla hade kommit tog vi oss vars en drink som jag, jenny och michelle fixat ihop. Dom blev riktigt goda och vissa blev jäkligt fräcka! Efter drinkarna mötte Michelle upp kvinnan som skulle hålla i sexpartyt och vi fixade fram bord osv. Sen började "showen" och hon visade upp en massa olika produkter, oljor, ljus, ätbara saker och massa annat häftigt. När hon var klar kunde man göra beställningar haha! Vi följde henne ner till stationen och sen fortsatte vi och festa vidare hemma hos mig. Närmare halv 3 hade allt folk gått hem och jag intog sängen! Slänger upp lite bilder från igår också. Så hoppas jag att ni får en fin dag. Själv ska jag bara ligga i soffan!!


En av drinkarna. Innehöll bacardimelon, päronsaft och sprite. Skitgod!

Dom andra drinkarna som innehöll bacardimelon, sprite och blåbär/lime. Och någon med cranberry.

Jenny, Evelina och Johanna.

Min ben? Haha!

Ida, som fick vara försökt kanin haha!

Sugrör.. haha

Jag älskar att baka! Haha, kanske skulle gjort en sockerkaka eller liknande i denna?

Jenny, som också fick vara försökskanin.

Michelle fick också ställa upp eftersom vi kommit överrens om att det skulle vara hon som var värdinna.
I vanliga fall är värdinnan den man är hos. Men eftersom Michelle fyllde är fick hon äran!

Ännu en bild på Michelle när hon var försökskanin. Handbojor haha!


Mardrömmen i Norge

Man hör och ser mycket varje dag. Och man kan nog aldrig sluta förvånas över hur sjuk världen är, hur sjuka människorna som bor i den är. Jag tittade precis på en livesänding ifrån Norge och jag fick tårar i ögonen och kalla kårar så vart enda litet hårstrå reste sig. Det är fruktansvärt, det är sjukt. Hur kan man göra så! Jag hörde skrik, gråt, ilska. Man såg paniken, hur skräckslagna dom var, i deras ögon. Jag lider med alla anhöriga, jag lägger mina tankar åt dom framlidna, åt deras familjer. Mina tankar går till Norge.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är helt mållös. Det är så ofattbart så det finns inte, jag kan inte förstå hur man kan vara så grym, så elak, så ond. Oskyldiga ungdomar, nerskjutna?! Och klä ut sig och framstå som en polis, kalla fram dom och sen sätta igång en massaker?! Jävla sjukt. Vad fan har hänt med mänskligheten egentligen?


BIRTHDAYPARTY

Hallo!
Allt bra med er? Jag mår skitbra, är på ett strålande humör idag! För idag är det min kusin Michelles födelsedag! 19 år blir hon och det ska firas duktigt. Vännera trillar in runt 6 tiden, har en hel del att göra innan det. Och kvart i 7 beger vi oss ner till stationen och möter upp kvinnan som ska hålla i sexpartyt! Kommer bli riktigt roligt, pinsamt m.m, under sexpartyt haha! Det vara i 3 timmar så klockan 10 är det slut och då beger vi oss bort till min mamma och intar trädgården för att partaja. Så nu ska jag gå och kika efter vad jag ska ha på mig ikväll. Uppdaterar mer sen! Jag ska ha en skitbra lördag och önskar er detsamma. Puss!


Grattis världens bästa kusin!


Friday!

Godmorgon!
Allt bra? Givetvis är det bra, det är ju fredag! Innebär helg ju. Även om jag har sommarlov så känns det skönt med helg? Vet inte varför det bara känns skönt haha! Iallafall så har jag nästan precis gått upp, Tobias ringde och väckte mig vid halv nio och jag kunde inte somna om så jag gick upp. Men det är skönt att gå upp i tid så man inte sover bort hela dagen + att jag kan lika bra börja vänja mig så jag är bra förberedd när jag börjar skolan!

Ska strax ut med Denche, han ligger här och stirrar ut mig.. Sen äter jag frukost och kollar på våra bästa år som är världens utdragnaste och drygaste program med endå så pass bra att man fastnar haha! Så ni får ha en jättefin fredag, det ska jag ha. Vad jag nu än ska göra!


Denche bästa vän och fru. Tindra, Johannas vovve :)


Planing

Godmorgon!
Allt bra? Jag mår inte bra alls idag.. Har världens huvudvärk trots att jag har ett blodsocker på 5.2 vilket är skitbra för att vara mig. Tror att de är därför jag inte mår så bra, ligger för bra i blodsocker och min kropp är inte van vid det.. Har iallafall hällt i mig panodil så förhoppnigsvis försvinner huvudvärken snart. Ska gå och äta frukost sen gå ut med bebisen. Sen går jag och duschar och fixar till mig, beger mig till mammsen och åker till Lödde. Ska kolla efter en snyggt skal till telefonen och få hem lite till på lördag då michelle fyller år! Vi har planerat klart och det kommer bli en skitbra dag, sexpartyt kommer vara bäst haha! Har aldrig haft ett sånt så jag kommer berätta för er hur det var efter. Nu ska jag äta frukost. Ha en jättefin dag!


Min älskling! Saknar dig redan mitt hjärta ♥


Nattblogg

Godkväll/natt!
Vakna fortfarande? Jag är givetvis fortfarande upp och pillar med telefonen. Det är alltid lika roligt med nya prylar haha! Men jag är jättetrött så jag ska faktiskt snart krypa ner i sängen med en påse chips. Imorgon ska jag och mammsen åka till Lödde och handla lite. Jag tänkte kika efter ett snyggt skal till mobilen. Så godnatt med er, syns imorgon. ♥


Ännu ett köp

Tjenixen!
Haft en bra dag än så länge? Jag har. Åkte iväg för att handla lite och vips så kom jag hem med en ny telefon. En iphone 4? Obs.. Haha! Men det roliga var att killen jag köpte den av erbjöd mig en arbetsintervju? Så jag kommer nu få vänta på ett samtal för en arbetsintervju?! Hur fan (rent ut sagt) kunde mitt liv bara vända såhär? Alltning blir bara till det bättre. Hela tiden.

Onsdag 20/7

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har sovit jättegott. Sitter just nu i soffan med kaffet, alltid morgonkaffe. Klarar inte dagen utan koffein haha! Denche ligger också här och vätar på att få gå ut. Ska alldeles strax gå ut med honom sen äta frukost. Idag har jag absolut inga planer för dagen. Tar det som det kommer och ser vad som händer. Funderar på och städa.. behövs egentligen inte men vädret är mullet idag så det är en bra städdag? Ah, får se vad jag hittar på. Hoppas ni får en fin dag iallafall!


Ännu en dag har passerat

Jag tycker tiden går alldels för fort. Och ju äldre man blir, destu fortare går det. Totalt har redan 5 veckor av sommarlovet gått och endast 4 återstår sen börjar man skolan igen som iförsig jag tycker ska bli roligt eftersom jag inte fått studera ordentligt på många år p.g.a sjukdom mestdels men också av eget bevåg. Är verkligen motiverad denna gången och det känns på riktigt. Det går bra nu, allt blir bra. Men iallafall!

Kvällen har spenderats hos mammsen. Bakade en jättegod kardemummakaka och tog med så vi fikade lite och spelade uno. Sen snackade vi om allt mellan himmel och jord och lilla Denche fick leka med grannhunden. Jag har nästan precis kommit in efter ännu en lång kvällsrunda med Denche som Johanna följde med på igen. Imorgon kommer hennes vovve så då kommer vi gå tillsammans och voffsarna kommer busa! Men nu tackar jag för mig. Är trött så nu kryper jag ner i sängen med Denche och tittar på CSI. Godnatt med er!


Right now

Evelina är här! Vi bakar. Kardemummakaka utan ägg faktiskt (hade ingen ägg hemma) blir det. Degen var jättegod så förhoppningsvis blir kakan också det. Så fort den är klar beger vi oss till mammsen och sitter där i trädgården ett tag och spelar lite spel osv.





Lyxar till det

Idag lyxar jag till det med eldorados snabbnudlar! Blir dagens middag + ostamacka. Man måste ju äta lite exsklusivt ibland hehee


Ljuva sol

Äntligen hemma! Är dötrött efter dagens rännande.. Var med mammsen i Lund hos läkaren. Tog en jäkla tid (som det alltid gör!!) men tillslut så fick hon pratat med doktorn. Åkte vidare på andra hållet till Lödde och handlade mat sen körde vi hem. Har inte dirket gjort något jobbigt men är riktigt trött.. Har iallafall precis varit ute med bebisen som blev överlycklig när jag kom hem hehe! Nu sitter jag på balkongen med kaffe, behöver all koffein jag kan få! Ska fundera ut vad jag ska äta till middag och vänta på att Evelina ska dyka upp. Men först, luta mig tillbaka, ta en klunk kaffe och tända en cigg...


Vaken tidigt idag

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan av att Tobias ringde. Blev inte mycket pratande, mummlade mest haha! Men när jag väl öppnat ögonen tänkte jag att jag kunde lika väl gå upp, onödigt att sova bort dagen. Så jag har varit uppe ett tag, dricker kaffe och slänger lite blickar på tv:en. Ska snart äta lite frukost sen gå ut med Denche. Därefter fixar jag till mig och följer med mamma till Lund för ett läkarbesök. Sen sticker vi och handlar lite. Och nu ska jag kela lite med Denche sen äta frukost.
Ha en fin tisdag! Kram. ♥


Kvällens slut

Godkväll.
Haft en bra dag? Jag har. Inskaffat mig en ny dator som är jättefin och perfekt för mig. Tv:en har blivit bytad och satt på plats igen. Hade det jättemysigt med min man innan han åkte. Och nu under kvällen har jag umgåtts med vänner borta hos min mamma. Druckit kaffe, fikat lite, spelat yatzy osv. Blev sen en lite längre kvällrunda med Denche som Johanna hängde med på som ett avslut på denna dagen. Nu sitter jag i soffan med stortröjan och gos-strumporna på. Denche ligger här bredvid mig helt utslagen efter alla turer i mammas trädgård hehe. Så nu tänkte jag fixa lite mer med datorn sen går jag och lägger mig. Ska upp i tid imorgon och följa med mammsen till Lund för ett läkarbesök och sen shopping!
Så godnatt med er och sovgott så syns vi imorgon! ♥


Min söta bebis får bjudna på kvällens bild. Godnatt!


And now you're gone

Nu har min sjöman åkt.. alltid lika tufft att säga hejdå till honom, blir nästan gråtfärdig.. fortfarande efter 3 år haha! Men det är också alltid lika underbart när han kommer hem. Men iallafall så har jag precis kommit ur duschen. Så nu är jag ren och fräsch + att jag doftar gott. Evelina kommer hit så fort hon ätit och Johanna tittar nog också in. Jag tänkte snacka med dom om på lördag, måste planera!! Och nu tänkte jag sätta mig på balkongen med ett glas iste och njuta en stund.


New in!!

Just nu sitter jag med mitt nya inköp. Gissa vad? En ny dator!! Äntligen! Jag som sparat, letat, velat, har äntligen fått mig en större dator. Den lilla är jättebra, fungerar utmärkt men det är ju liten. Det är inte alltid man kan gå in på allt eftersom den är så liten, man blir ju bara irriterad om man får hålla ¨på och zooma hela tiden.. Men nu har jag en större, häääärligt! Håller på och fibblar med den, kommer nog göra det ett par timmar framåt hehee..


I just wanna lay in my bed

Godmorgon.
Idag är det en väldigt tråkigt dag. Tobias åker.. Han har haft semester nu i 5 hela veckor och vi har haft jätteroligt tillsammans. Men nu är det slut på det roliga, han åker och jobbar i 2 veckor igen. Men därefter är han hemma i 3 veckor till så. Finns alltid för och nackdelar med att han jobbar som han gör. Fördelen är att vi får en chans att sakna varandra, och riktigt längta. Nackdelen är att jag känner mig ensam på kvällarna, ingen bias bredvid mig.. Men jag tröstar mig med min underbara vovve som ger mig all den kärlek jag behöver!

Han åker vid 5 tiden ungefär. Så innan han åker ska jag spendera varje sekund med honom. Sen ska jag snacka med flickorna som ska vara med på lördag (michelle fyller år då) och bestämma lite, komma på några kul grejor vi ska göra innan sexpartyt sätter igång. Tänkte berätta mer om det senare för nu ska jag käka frukost.Ha en fin  dag med er. Puss!


Bild sen igårkväll då vi hade det jättemysigt!


Ensemble pour toujours

Nu har jag precis städat min garderob, rensat tvätt, slängt gammalt + att jag har möblerat om på balkongen. Jag som inte skulle göra annat än och ligga i sängen idag ju.. men nepp! Får alltid kli i benen, kan inte vara still förlänge, har aldrig kunnat. Har till och med varit på ICA och handlat. Nu väntar jag också på att klockan kan bli 4 så jag kan gå ner och tvätta haha! Och så gick det med min mys-söndag..

Nej, ska bara tvätta sen ska jag ta det lungt. Vi skulle ju laga middag tillsammans, jag och Tobias. Vi blev jättesugna på chili con carne, så det står på menyn idag. Till det har vi vitlöksbaugetter och grönsallad, och ris såklart. Gott!


Mys-söndag

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, lite seg bara men annars bra. Igår hade vi en trevlig dag/kväll. Var med ett par vänner under eftermiddagen, drog in till Landskronakarnevalen och tittade lite. Vart samma som i sjöbo, men det var trevligt ändå! På kvällen var vi ett gäng, satt och drack lite och snackade skit. Kom hem vid 2 tiden och somnade direkt..

Gick upp vid halv 12 tiden, har druckit kaffe och varit ute med bebisen så nu ligger i sängen och latar mig. Söndag, skitväder innebär mysdag. Ska bara lalla runt här hemma. Tobias åker imorgon (redan!!)  så vi ska laga mat tillsammans, göra någon god efterrätt sen kolla på film och mysa. Tråkigt att han redan åker, redan 5 hela veckor har han varit hemma?! Tiden går för fort asso.. Så nu ska jag ta vara på tiden med min sjöman. Hoppas ni får en fin dag. Kram!


Outfit från gårdagen.


And saturday

Halloj!
Pigga och glada idag? Glad är jag, men inte pigg. Vaknade för en stund sedan.. Men sitter (som alltid) med kaffet bredvid mig så jag piggnar nog till snart. Denche springer runder med sitt nya ben som han fick igår, med kycklingsmak. Så söt han är när han springer runder med det, man smälter ju! Lördag, helgdag och vi ska evetuellt bowla med ett par vänner ikväll i lund eller i malmö, får bestämma vilket senare. Under dagen ska jag ta det lugnt och småfixa lite. Men innan (som vanligt) en stooor frukost för nu skriker min mage.. Ha en fin dag med er. Puss!


Nyvaken och sleden.. Godmorgon!


Risbollar?

Godkväll!
Är hemma igen efter ha varit i sjöbo halv dagen.. är lagom trött i benen och på paraply. Det regnade (såklart!!) och alla jävlar sprang runt med paraply, inget fel med det när det regnar men när dom inte håller någon koll på var dom har sitt paraply får man ju damp.. inte direkt kul och få ett i huvudet haha!

Iallafall så försökte jag och Michelle göra risbollar. Dom blev väl goda men utseendemässigt är det ju inte någon t10 poängare haha. Det roliga var att vi skrattade åt bilderna på receptet vi hittade, (såg förjävliga ut) och tänkte hur fan man kunde få dom så fula.. men somliga straffar han, våra blev värre haha, men goda! Nu sitter vi alla i soffan och leker med Denche. Klockan är närmare 8 så det blir väl att vara hemma resten av kvällen..


Sjöbo marknad

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har har sovit som en prinsessa.. trots min otroliga smärta (mensvärk) + magont utöver det så somnade jag gott! Har varit uppe ett tag nu, druckit morgonkaffe och piggnat till. Ska alldeles strax äta frukost vilket blir fiberhavregrynsgröt, både nyttigt och jättegott!

Idag ska vi åka till sjöbo marknad med Andreas och Michelle. Vi åker väl vid 1, halv 2-tiden för det tar ca en timme och ta sig dit. Vädret är inte strålande, ingen sol, men molnigt vilket jag kan tycka är skönt när man ska gå på markander. Bara jobbigt om det är övervarmt..

Nej, nu ska jag få i mig frukost sen ska bebisen ut på en runda. Vi synes så ha en fin dag med er. Kram!


Dags att tvätta av speglen kanske..


Skitväder = hemmamys

Josefin och Michelle är här. Josefin kom över med nybakade chokladmuffins med glasyr. Mums! Har suttit på balkongen, druckit kaffe med muffins och snackat skit, sjungit och varit allmänt barnsliga.. får man vara ibland hehe! Min ängel har också varit med, legat och myst hos mig heeela tiden




Slow down

Godmorgon.
Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra. Ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig. Tobias och Denche ligger också här och myser. Härligt! Idag vill jag bara ta det lungt, bara vara hemma och andas ut. Har varit och ränt en massa nu tycker jag, dags att slappna av. Men eftersom jag är en överspeedad person (har alltid varit) så kommer jag säkerligen få myrkryp i benen och vilja göra något om ett par timmar. Men tänker ligga här i sängen så länge jag kan. Ska bara ut med vovvsen och äta frukost också sen kopplar jag av. Så ha en fin dag med er! 


Have a god time

Allt bra med er? Jag mår jättebra! Har ingen speciell anledning men jag känner mig jätteglad idag bara. Skönt med sådana dagar. Men iallfall. Igår tog vi det mest lungt. Men Tobias försvann i ett par timmar, svarade inte när jag ringde, ringde inte, var borta i ca 4 timmar.. Och så kommer han tillbaka och säger: "älskling jag har en överraskning"  och det är en ny tv?! Från ingenstans köpte han en ny tv. En 46 tum med 3D så nu jäklar ska vi kolla 3D hemma haha!

Godmorgon förresten. Morgonkaffet och cancerpinnen kallar. Ha en superfin dag!


Monday 11/7

Godmorgon.
Allt bra? Allt är bra här, trött bara eftersom jag gick upp precis. Sitter med morgonkaffet som vanligt och hoppas på att bli piggare då jag ska vara hos ögonläkaren idag klockan kvart i ett. Bra att det är lite halvmulet väder, tråkigt och sitta på en ögonklinik och vänta om solen står på ju. Men iallafall. Igår hade jag en jättetrevlig dag. Vaknade upp vid halv 12, drog direkt hem till ida där gustav och hon var. Solade och badade i hennes hääärliga pool, spelade volleyboll. Skitroligt! Fikade lite, och bara låg och njöt av sommaren i några timmar. Sen drog vi och handlade hem tacosgrejer och åt tacos. Stack vidare och åkte ut med båten en sväng och på under kvällen kollade vi på film. Jättetrevligt! Idag får vi se vad som händer, ögonläkaren först och främst... Ska gå och ta på mig sen kör vi. Ha en fin dag med er!


Sunshine

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har. Var jättetrött när vi kom hem efter bion igår. Vi såg super 8, och den var väl sådär. Trodde den skulle vara bättre, bättre handling. Men den var helt okej. Nu är klockan närmare 12 och det är jättefint väder idag. Varmt och skönt. Ska äta lite frukost, gå ut med bebisen sen sticker vi till stranden med ett par vänner och steker. Har blivit ovanligt brun (för att vara mig haha) denna sommaren så nu jäklar ska jag hålla den också.
Så jag hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha. Kram! 


Middag och bio

Hejdär!
Allt bra med er? Jag mår jättebra. Om ni har läst mitt tidigare inlägg så förstår ni nog min glädje. Iallafall. Idag bjuder vi min kusin Michelle på middag. Vid 6 tiden kommer hon ungefär och då bjuds det på pannbiffar, stekt lök med klyftpotatis och brunsås. Efter middagen blir det kaffe (tänkte baka något också) och snack. Senare vid 8 tiden åker vi in till lund med Gutsav och Ida och kollar på bio. Super 8 tänkte vi se och får hoppas den är grym, har velat se den länge! Det är dagens planer. Hoppas ni får en trevlig dag/kväll. Det ska jag ha. Puss!



Allt löser faktiskt sig

Sjukdomar, sjukskrivningar, trots alla mina motgångar så löser det sig faktiskt för mig också. Sökte nämligen in på en yrkesutbildning i våras, och onsdags fick jag hem antagningsbrevet... och jadå! Jag kom in, på mitt första val också. Jäklar vad glad jag är! För er som inte vet vad yrkesutbildning innebär (jag fatta inte det innan haha!) så är det att man får en gymnasieutbildning precis som ett treårigt program bara att dem har tryckt in allt på bara 1 år, därav av namnet yrkesutbildning dvs. mestadels praktiskt. Riktigt hääääärligt! Tyckte det var på tiden att turen var på min sida..

Hej förresten.


Take it easy

Godmorgon!
Hade ställt klockan och allt för att komma upp i tid för att åka och spendera dagen på stranden med några vänner. Men nej. Idag är det skitväder här, regning och molnigt.. tråkigt! Vi får väl se vad vi hittar på istället, bio kanske. Sitter iallafall i köket just nu, äter frukost och dricker kaffe. Ska alldeles strax ut med bebisen sen hoppas jag nog in i duschen. Är ganska trött så tar väl det lungt nu på förmiddagen. Men hoppas ni får en fin dag iallafall. Puss! ♥


Godmorgon!


Tandläkaren #4

Hejdär!
Mår ni bra? Jag mår skit, just nu iallafall. Är precis hemkommen från tandläkaren nämligen.. Idag fick jag bara 9 bedövningsprutor, det är väl lagom eller hur? Fyfan säger jag bara. Låg där i nästan 2 timmar? Snacka om att jag var otålig och rastlös. Nu är jag hemma och min högra halva ser ut som ett halvt bowlingklot eller något. Kan inte prata heller.. Vet ni vad det bästa är? Jag ska till pappsen för han bjuder på grillat och jordgubbar till efterrätt.. JÄVLA SKITBAJSDAG


Nattblogg

Är hemma igen efter några timmar hos svärföräldrarna. Vi drog ner där vid halv sex tiden och blev bjudna på grillat. Gott! Stannade en stund på kaffe och snack medans Tobias spelade "badminton" med Andreas (hans storebror) och det var en syn må jag säga haha! Dagen har i övrigt varit bra, vart och handlade lite tidigare idag och det blev faktiskt en tur till stranden också, dock bara i drygt en timme för vädret blev kasst.

Nu är klockan närmare tolv, väntar på att Tobias ska duscha klart sen ska vi se en film och ha det mysigt. Ville bara uppdatera er om dagen och säga godnatt. Så godnatt med er. Syns imorgon!  ♥


Sunday

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag mår bra, dock jäkligt trött haha! Blev ganska sent igår men jag hade jätteroligt och jättetrevligt. Vi skulle vara där klockan 6 men vilket jäkla oväder det blev på vägen dit så vi fick ta skydd för regn, åska och blixtar under en bro. Vi kom dit tillslut iallafall. Det bjöds på mat, fika, dricka och trevliga människor. Så man tackar alla för en trevlig kväll! Idag känns det att man lever (är trött bara) så vi ska nog bara ta det lungt. Vädret är ganska ostadigt men får se om det blir en tur till stranden. Hade varit skönt och bara ligga där.. Men innan jag gör någonting ska jag få i mig en stor frukost. Är jättehungrig så nu ska jag äta. Ha en fin söndag. Puss! ♥


Snygg morgonfrilla + smink sen igår.. känner mig lagom snygg haha!


Flowers

Nu är vi hemma igen efter en tur i Lödde. Skulle kolla efter en ny snygg skjorta att ha idag men icke.. Hittade en jättesnygg men såklart inte i min storlek. Istället fick jag med mig en kritvit hoodtröja från quality outlet. Älskar ju vitt och älskar ju hoodtröjor. Kan leva i dem. Åkte inom blomsterlandet också och köpte en blomma till Alexandra och ett litet kort med metoyou, tror hon kommer bli glad. Har precis satt på kaffe och så fort det är klart sätter jag mig på balkongen och kopplar av innan jag ska göra mig iordning. Nu är kaffet klart. Slänger in en bild på blomman så ni får se hur den ser ut. Puss




2 juli

Godmorgon!
Jag har sovit som en stock inatt, och är därmed på en strålande humör idag! Riktigt skönt att få sova ordentligt. Inte många nätter jag får göra det.. (pga min kortisonkur) Sitter just nu i köket och bloggar lite. Väntar på att Tobias ska gå upp. Vi har en del att fixa idag till kvällen, vi ska nämligen på 20-årsfest hos Alexandra som fyllde 20 år i onsdags. Klockan 18.00 ska vi vara där och då bjuds det på middag och sådant gott! Och till efterrätt eller till kaffet blir det mina berömda kanelbullar som jag bakat hehhe. Nej, ska få i mig lite frukost och sen måste bebisen ut. Han väntar otåligt. Ha en härlig lördag med er.


Dricker kaffe på balkongen i våra nya tjusiga muggar. Härligt!


Bad teacher

Nu är jag färdigfixad och påklädd. Kvällens klädsel blir ett par blåa jeans med en grå tjocktröja och svarta ballerina skor till det. Slängde på mig lite smink också eftersom solen inte är framme. Vi drar om ca en halvtimme och hämtar upp Michelle och Evelina sen beger vi oss till Lund.




And now, relax

Är klara med alla kanelbullarna nu, äntligen säger jag bara. Jag älskar att vara kreativ, jag älskar att baka men efter totalt 350 kanelbullar tätt inpå är jag trött på det haha! Eller rättare sagt - trött på kanelbullar.. Tänker inte baka en enda kanelbulle till nu på väldigt länge.. ler*

Eftersom jag varit så duktigt och slitit i köket hela dagen så är jag värd en lugn kväll. Kvällen kommer spenderas med älskling, michelle och evelina. Vi åker in till lund runt 8 och lallar runder för att sen se bad teacher på bio. Den verkar vara riktigt rolig så förväntingarna är höga! Fram tills dess ska jag göra mig lite iordning få i mig lite middag och gå ut med bebisen. Hoppas ni får en fin fredagskväll för det ska jag ha med kära vänner. Ciaoo


Update

28 kanelbullar gjorda. Endast 22 kvar.. är döööörvarm så jag gör resterande senare..


All day

Godmorgon!
Allt bra? Jag mår prima. Vaknade för en stund sedan, har precis tagit alla mina miljoner tabletter.. och mitt blodsocker. Och till min stora förvåning hade jag 6.8? Brukar aldrig vakna med så lågt så det gjorde min dag hehe! Men vi har tvätttid klockan 12, hatar och tvätta.. det är sååå tråkigt! Men det måste göras tyvärr. Ska även göra klart kanelbullarna idag, har 50 stycken kvar att göra då jag gjorde 25 igår. Mycket mer har jag inte planerat. Vädret är lite lurigt idag men det är nog inget strandväder.. Ska iallafall ut med Denche nu sen äter jag frukost. Ha en jättefin dag, kramen!