So live your life, eh

God förmiddag.
Allt bra med er? Härligt! allt är bra här med. Lite trött och krasslig men jag överlever. Idag steg jag upp redan halv nio, min käre pojkvän ringde och väckte mig, annars hade jag nog sovit till minst elva.

Min kusin är på väg hit. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, något skoj blir det väl. Ska snart kila hem till mamm igen och laga soppa. Kommer lägga upp receptet på soppan senare, för den är verkligen jätt god!
So live your life, endast 11 dagar kvar tills jag blir myndig och får börja sköta sker och ting på egen hand. Lite skrämmande att bli vuxen på papper nu, kan jag inte få vara 17 alltid? Snälla...
Nej, detta fixar jag. Ha en fin dag min vänner!


Ingen tillgång..

Godkväll.
Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft tillgång till internet. Vi har nämligen inte något internet hemma hos mamma, och vi har inte mobilt längre här. Vi har trådlöst, och jag har inte varit här i lägenheten så jag har inte kunnat uppdatera. Lovar inte heller att det blir bättre än eftersom jag har långa skoldagar. Men jag uppdaterar när jag kan, lovar! Ska snart ut med vovven så jag får kila igen. Ha det jätte bratill vi syns igen. Puss!


Goodbye

Nu sticker vi och lämnar Denche hos min mamma sen är det dags att bege sig to the airport. Det kittlas oerhört mycket i min mage och jag är super nervös. Jag har flygit totalt 24 gånger i mitt liv och ändå är jag så rädd. Men vi flyger med ett bra flybolag så resan går säkert bra. Tar bara en timma så vi hinner ju knappt upp förrän vi ska ner igen. Jag hoppas på och få se mycket av vår huvudstad. Skamligt att jag aldrig varit där.

Ha en trevlig helg!





Upp i luften

Godmorgon
Sovit gott? Vad bra. För det har nämligen inte jag. Har legat och vändit och vridit mig hela natten och varit jätte nervös inför flygningen idag. Jag är väldigt flygrädd och jag undrar hur fan det ska gå. Ett plus är att Tobias är med, första gången vi flyger tillsammans så det känns lite bättre. Sen har jag ju hela tjocka släkten också..
Det blir säkert bra det här. Ni får önska mig en trevlig helg och en säker flygtur, be för mig också..
Jag ska snart äta frukost tänkte jag sen får jag börja så smått och göra mig iordning, dubbelkolla väskan och packa ner det sista. Jag ska vara borta en helg, och jag har nog packat med mig halva garderoben, måste ju ha variation och ombyte! Slänger nog in ett inlägg innan vi beger oss till flygplatsen. Ska fundera ut något ni kan göra under tiden jag är iväg då jag inte kan blogga eftersom jag inte har tillgång till en dator.
Ni får ha en jätte bra dag och en trevlig helg så ses vi igen på Söndag om inte tidigare!
 


Förkärlek till zero

Godkväll på er.
Förlåt för jag inte uppdaterad något mer än morgoninlägget idag. Har haft mycket och göra, bland annat packningen. Men nu tror jag att jag fått med det mesta, får dubbelkolla imorgon.
Sitter här nu i vår mysiga lägenhet och dricker coca-cola zero som jag har en speciell kärlek till. Jag kan lova er att det går inte en enda dag i mitt liv då jag inte dricker coca-cola zero, viktigt att det är just ZERO. Tycker bara om lightläsker och dessutom tål jag inte vanliga eftersom dom innehåller socker och jag är diabetiker...

Ska snart gå en kvällrunda med min Denche, sen ska jag krypa ner och titta på Sex and the city 1, har fortfarande inte sett den och den är ju väldigt längesen den kom ut, det är ju tvåan som är aktuell nu? Fråga mig inte hur sen man kan vara, får aldrig tummarna loss tycker jag.. Förresten, hur har er dag varit?

Men jag tänkte bara upplysa er om att jag överlevt idag. Godnatt med er, vi syns imorgon!


UT OCH GÅ, I GRÅ

Godmorgon ♥
Hoppas allt är bra med er idag. Sovit gott också kanske? Jag har! Och jag är precis tillbaka kommen från morgonpromenaden med Denche. Jag trodde jag skulle tycka att det skulle vara jobbigt att kliva upp ur sängen tidigt, och gå ut varje morgon. Men faktum är att det är riktigt härligt! Jag känner mig pigg och hälsosam och vlir på ett strålande humör. Jag verkligen älskar att ha hund.. så mycket att jag glömmer att vi har kattungar...

Jag ska gå och käka lite frukost tänkte jag och sätta på lite kaffe och servera min sjöman med nykokt kaffe på sängen. Då kommer han bli glad. Planering och packning blir det idag. Men uppdaterar ändå. Ha en bra dag!






Sista timmen

Godkväll på er.
Min dag börjar glida mot sitt slut och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen. Lite kortfattat så har väl min dag varit helt okej. Synd bara att jag fortfarande i mår riktigt bra. Men jag äter både c-vitaminer och en massa annat för att förhoppningsvis bli bättre till på fredag när jag äntligen åker till stockholm, för första gången.

Imorgon blir det mestadels planering. Vad jag ska packa med mig osv, och se till att jag får ner alla min mediciner och insulin med mera. Nu får jag tacka för, ska äntligen ner i min varma säng med ett varmt duntäcke. Godnatt!


Önskelista

Jag fyller 18 om 22 dagar. En del av de saker jag önskar mig.


Bakdags



   


Nu ska jag snart kila hem till mamma och baka. Min bror har nämligen beställt 50 muffins av mig som han ska ha med sig imorgon till miljöpartiet. 50 stycken tar nog ett tag och göra så jag får väl börja förbereda mig.
"Lilles muffins" heter dem och dom är döpta efter mig. Jag kallas lille av min familj så därför har jag valt och kalla dem lilles muffins. Endast 10 minuter sen har du supergoda, och kladdiga chokladmuffins!

Receptet hittar du under kategorin: Mat och bak

Tio saker som gör mig glad :

  1. Att spendera tid med dem jag tycker om.
  2. Göra något romantiskt tillsammans med min pojkvän.
  3. Att äta ängamatsoppa. (För den är så jädra god!)
  4. Få presenter eller bli överraskad.
  5. När någon berömmer eller säger något i form av en komplimang till mig.
  6. När jag lagar mat eller bakar.
  7. Leker eller bara myser med min bebis Denche. (hunden)
  8. När jag får precis som jag vill. Hehe...
  9. Umgås med mina underbara vänner.
  10. När Tobias tittar mig i ögonen och säger hur mycket han älskar mig.



    Jag sitter faktiskt just nu och glufsar i mig ängamatsoppa. Ni borde verkligen testa den för er som inte gjort det. Den är riktigt god och den är bara med grönsaker. Du kan välja att göra den själv eller köpa den i en färdig påse som jag. You won't be disappointed, I promise! Nu får käka vidare. Vi syns lite senare under kvällens timmar. Hejdå!

New

Hej!
Ville bara säga att jag fixat en ny design nu. Vilket ni förmodligen ser. Den får duga så länge!
Nu ska jag göra något vettigt. Tråkigt inlägg va? Tycker jag med.

Syns sen!

Host

Morning!
Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Jag har, tills min bebis kom och väckte mig och ville ut. Så nu har jag precis satt på kaffe och ska alldeles strax gå och väcka Tobias. Jag mår inte så bra idag, känner mig krasslig med mera så jag stannar hemma idag. Tänkte passa på och fixa en ny design, hoppas jag får ihop nått snyggt!

På fredag åker vi! Jag längtar och är superspänd. Dock jäkligt oroad för flygresan dit men.. Det går väl bra?
Nu är kaffet klart. Önskar er en trevlig dag!

Ledig!

Godmorgon;
Hoppas allt är bra med er denna soliga dag. Jag mår utmärkt, både sovit bra och fått en bra start på dagen. Dock väckte min söta hund mig, Tobias skulle ut och gå morgonrundan men han ville absolut inte. Han är livrädd för det nya kopplet vi köpt, ett 8-meters och den är jätte farlig... Så jag vakna av att han kom och gömde sig vid mig, "hos mamma är han ju trygg" aw, lilla bebisen min.

Just nu sitter jag med morgonkaffet och lyssnar på pearl harbor - tennessee, den är grym och sjukt härlig! Ska snart gå och göra mig iordning, vi ska en vända till jysk bland annat och leta efter ljusstakar man hänger på väggen. Vi var på IKEA igår och köpte nya tavlor, en taklampa till sovrummet m.m. Nu kom min bebis upp till mig, får ta och mysa lite med honom. Vi hörs under dagen - ha en bra dag!


Dubbel S

Godmorgon,
Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Det har jag gjort, relativt iallafall. Jag har precis fått i mig lite morgonkaffe och sitter här med min gosiga morgonrock och mornar mig. Härligt väder är det idag också, alltid ett plus. Lördag, marnkad här i Kävlinge idag. Har inga planer på att dra mig dit men jag får se vad som händer.

Om exakt 13 dagar idag åker vi, jag och hela tjocka släkten + Tobias till Stockholm. Bamse har premiär på en teaterpjäs så vi som är bamse-familjen ska givetvis åka dit och se föreställningen. Ska jäkligt roligt faktiskt, för mig iaf som aldrig varit i Stockholm tidigare, så det är det jag ser mest framemot. Så, jag har redan nu börjat förbereda mig mentalt för att flyga dit... Tar knappt en timme men jag är lika rädd ändå, fan vi ska upp i luften... hatar verkligen och flyga.. Men med min älskade pojkvän och bror bredvid mig så ska jag väl hålla mig lugn.

Nej, det blev ett långt inlägg det här. Blir så när man inte uppdaterar ordentligt.. Ha en bra dag!


pic