Dunderkväll!

Hejsan!
Eller godmorgon, jag vaknade för en stund sedan, blev rätt sent igår. Men jag hade en riktigt brakande och rolig kväll. Längesedan jag skrattade så mycket. De första timmarna var lite sega, men sen kom vi igång. Jag försökte vinna en nalle i en sån klo, men det gick inte. Och jag tänker inte slänga i 15 tior och betala 150kr som det blir för en sån skitnalle, även om den var fin. Vi åkte även ett par karuseller, skit kul! Om man ska åka så ska man åka med Annika, (vän) hon satte jädrar i det fart på killarna som snurrade i virvelvinden. HAHA, det var det roligaste jag gjort på jag vet inte vad, och den ena killen som snurrade oss skrattade så mycket så det såg ut som om han skulle pissa på sig. Han skrattade åt min kusin, haha. Hon satt och var så rädd, men tyckte det var så kul samtidigt, ögon stora som bowlingklot, händer på huvudet. Det går inte och beskriva ord, och kan nog inte göras i repris. Men, ja fyfan! Vi tog tågen 00.27 hem, vi hann precis och plaster fick vi också.
Vart lagom trött när jag kom hem, slocknade direkt...

Nej, vilket långt inlägg det blev. Men jag hade en skitkul kväll igår. Vi kanske ska en vända tillbaka dit idag, får se om vädret tillåter. Nu tänkte jag äta frukost. Ha en trevlig dag!


Festival

Tjenixen!
Är lagom mörbultad efter tandläkaren, men kom hem hel iallfall. Bedövningne har släppt och nu har jag ingen tandvärk längre, skönt! Dock ska jag på återbesök igen om en månad, måste kolla hela käften så allt står rätt till. Men, den dagen, den sorgen.

Kvällen är planerad. Vi är ett gäng som ska in dra in till Helsingborgsfestivalen. Vi tår tåget 20.00, och sen latjar vi runder och gör helsingborg osäkert.. Nej, det är vi inte kapabla till ändån si ni behöver inte oroa er.
Nu tänkte jag kolla på film och fördriva tiden. Sen blir det fixa och trixa sen kilar vi. Ha en fin dag och en trevlig kväll med er. Kanske ses på festivalen? Ah, ta hand om er iallafall!

Tandläkaren

Godmorgon!
Om en liten stund ska jag kila ner till tandläkaren. Jag hoppas jag kommer hel därifrån, och inte behöver gå i terapi för min tandläkarskräck.. Nej, skäm-o-sido. Får borsta mina tänder nu, extra noga!

Helsingborgsfestivalen idag, jag och några vänner har planer på att dra dit. Men mer om det sen. Puss!

I missing you

Hejsan!
Allt bra? Jag har tandvärk.. Jag vet, det är alltid något med mig. Men, ska inte tråka ut er med min tandvärk!
Jag har precis kommit hem från doktorn, ganska bra besked idag tyckte jag. Mina värden har sänkts och insulinkuren jag går på fungerar perfekt. Men en annan sak är att jag har fått utvecklad astma, så nu får jag gå på ytterligare nya mediciner. Tråkigt. Men, jag är positiv endå. Jag ska ta tummarna loss och tvätta lite, behövs verkligen. Sen ska jag ta det lungt resten av dagen, ska upp tidigt imorgon för att gå till tandläkaren.. from hell..

Ha en fin dag!


Hejdå pappsen!

Godkväll.
Förlåt för typ..världens sämsta uppdatering idag. Har inte haft riktigt med tid till det, har varit hos pappsen. Han åker till Thailand på torsdag, och blir borta i bara två veckor men vi ville ju ändå säga hejdå. Så, vi stcka till Malmö och åt på kina resturang, sen efter det bowlade vi, skit kul! Sen drog vi hem till han och snackade, fika, kolla på tv osv. Det var jätte trevligt, längesedan vi spenderade tid med honom själva.

Så, nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen hade jag tänkt sen ska jag kolla på någon bra film och längta efter Tobias. Hoppas ni får en fin kväll, vi syns imorgon.

Mitt huvud kommer spärngas

Godmorgon!
Jag har världens huvudvärk, jag vet inte varför men det känns som om det ska sprängas närsom.. Skitjobbigt!

I hate this..

Godmorgon!
Har precis lagat lite kaffe, ska snart gå ut en stund på balkongne och tycka synd om mig själv eftersom Tobias åker idag. För er som inte vet så är han a sailor, sjöman, och han kommer vara borta i två veckor. Buhu! :(
Men, med det kommer jag ha en hel del tid med bloggen, det är väl bra?

Hoppas att ni ger mig många kommentarer och förgyller mina dagara då han är bort hihi!
Nu ska jag ta morgonciggen.. HA en fin dag mina vänner!


Bloggfri

Godmorgon på er.
Idag tänkte jag ha en bloggfri söndag, ska spendera all min tid, hela dagen med Tobias. Han åker nämligen och jobbar imorgon, och kommer inte hem förrän om 2 hela veckor. Så, idag har vi tänkt att hitta på något tillsammans och framåt kvällen titta på någon film. Men, ni får ha en bra dag läsare. Puss på er!

Kittie's

Tjena!
Fick nyss reda på att vi ska kattungar! Så himla roligt, och äntligen! Vår näst minsta kise ska små bebis och det kommer bli världens finaste. Perser/skogskatt eller whiskas katt. Eftersom Zanzina (heter vår katt) är en galning när hon löper så har hon ju givetvis parat sig med två olika katter, en skogskatt och en whiskas. Får se vad det blir, alla tre raserna är ju hur fina och gulliga som helst så kattungar kommer bli perfekta! Ungefär den 25:e Augusti kommer bebisarna, längtar!

Nu ska vi kila till Maxi i Lödde, handla lite mat och något gott till ikväll. Tobias åker på Måndag igen så vi ska ha mys/film kväll idag. Ska även kika efter något snygg nagellack. Men vi syns under dagen!


Festbilder

Godmorgon.
Sorry för dålig uppdatering igår. Hade faktiskt med mig datorn, men internetet ville knappt fungera. Och dessutom skulle alla 18-åringarna dra in till krogen ganska tidigt så jag ville gärna vara med den tiden dom var hemma så! Men här kommer lite bilder sen gårdagen, blir i smått format så inlägget inte blir alls förlångt. Puss!

 
Weronicas hemmagjorda smörgåstårta. Skitgott och skitsnyggt!
 
Födelsedagsgrisen, jag och Celina (kusin)       
 
Lite dricka.    
 

 
MIn bror lyckas alltid ta fel vinklar..
 
Evelina, och andra bilder evelina och laura.
 
Och till sist, evelina och michelle. Och jag.. inte så lätt att hålla ögonen öppna med två cigg i munnen...

Förlåt!

Förlåt kära bloggläsare, mitt internet klyddar jätte mycket. Så fort jag är hemma igen och fått fixat internetet så ska jag både svara på kommentarer och skriva ett bra inlägg! Puss på er, ha tålamod!

Svarar på frågor

Godmorgon! Jag är lite stressad idag eftersom jag ska på 18-års fest klockan 4 och jag vaknade väldigt sent. Men jag tänkte iaf svara på era frågor. Hoppas ni blir nöjda med er svar, annars fråga bara igen. Here we go:

Vad är det bästa du vet?
Att vara tillsammans med de jag älskar och njuta av livet.

Favorit blogg?
Svårt. Men måste nog säga Kenza och Foki.

Hur gammal är du?
Jag är 17, fyller 18 den 7:e Oktober i år.

Vad gör du på fritiden?
Allt och ingenting. Försöker hålla igång så mycket som möjligt med vänner. Gör en del olika aktiviteter som bowla, laserdome, bio och andra galenskaper.

Favoritaffär?
Gina tricot.

Kenza eller Kissie?
Kenza.

Paow eller Dessie?
Paow.

Vems blogg läser du alltid först? 
Kenzas.

Hur många läsare har du genomsnitt ungefär?
Har inte kollat det faktiskt, får göra det sen!


Vad vill du göra efter skolan?

Som jag känner nu vill jag ta ett sabatt år, inte ett år kanske men iaf ett tag. Är fruktansvärt skoltrött och vill att skiten ska ta slut. Nej, skämt-o-sido, jag vill läsa vidare och så småningom bli läkare och hjälpa barn, alltså inriktning på diabetes-sjuka barn.

Har du många läsare?
Jag har en del, ja.

Hur länge har du bott i Skåne?
Jag har bott i Skåneland i hela mitt liv.

Har du bott där hela livet?
Läs föregående fråga.

Vad lyssnar du på för slags musik?
Allt förutom rock.

Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
Helsingborgs IF ofc!


Glöm inte frågestunden!

Jag har frågestund, som jag la upp för ett par dagar sen. Den skulle egentligen varit avslutad dagen efter, men fick väldigt dåligt med frågor. Så, jag kör på frågestunden lite längre tills jag fårr ihop lite fler frågor att svara på.
Så, se nu till att fråga mig en massa frågor. Om precis vad som helst!


Jag gillar

Jag gillar.
Jag dras till bloggar som uppdaterar mycket! Jag själv försöker uppdatera så mycket som möjligt för att hålla igång. När jag är hemma har jag nämligen datan igång och lite då och då när jag har tråkigt kikar jag in på andras bloggar. Och jag har en del bloggar jag följer och jag tycker det är super bra om man uppdaterar mycket. För om man nu är som jag kikar in rätt ofta, är det ju super kul om där alltid är något nytt att läsa eller nya bilder att titta på. Jag är inte den som ger råd egentligen. Men till er som vill fånga min uppmärksamhet kanske, uppdatera mycket så att där alltid är något nytt att läsa för det gillar jag!


Outfits

Nu drar vi till svärmor! Under tiden kan ni kommentera...
Vilken outfit gillar du bäst?












Sömnlös natt

Godmorgon.
Jag har precis gått upp, efter många om och men för mig själv kunde jag kliva upp från sängen. Jag har världens sämsta natt, näst intill sömnlös faktiskt. För igår natt fick jag en massa nässelutslag över ryggen och sidorna vid magen upp mot armhålorna. Det kliade något fruktansvärt och sedan spred det sig ännu mer. Jag börja även hosta och fick jätte svårt med andningen. Tillslut somnade jag, men därefter har jag bara lget & glott..Nu tänkte jag gå och äta lite frulle, är hungrig.. Men håll utkik fler inlägg kommer under dagen. Ha de bra!

Ni får underhålla er med en söt bild på Trixi, Tobias mamma och pappas hund!



Ännu en dag..

Godkväll.
Är hemma igen efter kvällens äventyr. Blev inget bad, var alldeles för frusen för det. Men pågarna dök givetvis ner medan vi töser satt och tittade på våra prinsar. Nattamat blev det och en vända galna händelser. Ännu en helt galen och rolig dag i mitt spännande liv. Tiden går så fort, men.. det gör den ju när man alltid har kul, fniss!

Slänger in någon bild som sammanfattning på min kväll. Godnatt finisar, vi syns igen imorgon!

Kvälssoutfiten. Samma klädsel på överkroppen, men varmare på benen!

Havet.



Shoppaholic

Hej!
Nu är jag hemma igen efter en nästan hel dag på Center Syd. Har varit där med min kusin Michelle, Tobias och mamma. Fick en del nya saker av min underbara mamma, tack mamsen! Vi var även inom systemet, så nu är drickan till förfesten hemma hos mig fixad och jag hittade en fin 18 års present till min kära kusin. Vad det är kan ju tyvärr inte skriva eftersom hon läser min blogg..hehe!

Slänger in några bilder på dagens..grejor? Ah, bilder iaf! Ska packa ihop mina badkläder och dra vidare till stranden snart. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll! Syns sen sötnosar.








Morgonkaffe är bäst

Godmorning.
Hoppas ni haft en bra natt, jag har vaknat till och från hela tiden. Och vaknade nyss av att sopbilen stod utanför fönstret och tjöt, men det är lugnt för mig. Det vart på tiden att jag gick upp! Jag har precis kokat kaffe, så nu tänkte jag gå ut och sätta mig på balkongnen och piggna till lite och tänka lite på hur underbart allt verkligen är!

Dricker någon av er också kaffe varje morgon?



00.43

Natt-bloggande. Tänkte fatta mig kort, är ganska trött.
Vill bara berätta för er att min dag har varit super bra. Shopping och bad, i princip det bästa jag vet så! Glada, goa och trevliga människor har man även spenderat dagen med och det är givetvis ett plus i kanten!
Men, nu är denna trevliga dagen slut och jag ska krypa ner i sängen.

En ny dag imorgon men nya händelser och förväntningar. Jag behöver även er hjälp imorgon(!!) å jag hoppas ni finns där med råd och tips om det jag behöver hjälp med. Vad det är får ni veta imorgon. Godnatt sötnosar



Pics

Godkväll.
Slänger in några bilder iställer för att skriva en hel roman. Idag har jag varit en vända på Center Syd och inhandlat lite smycken och en söt sailor tröja! Efter det käkade vi på Speedy Lee, en asiatisk resurang. Skit gott! Sedan han vi knappt hem förrän ett par vänner fråga om vi ville följa med och bada, och självklart gjorde vi det! Nu är vi hemma igen och jag har köpt hem kanellbullar som jag snart ska värma och mumsa på med Tobias!
Ha en bra kväll!


Outfiten idag!

Outfiten för idag då

Outfit. Shorts, som jag köpte för kanske 3 år sen som tillslut kom till använding!

Jag tog min favorit. Biffgryta med granerade äggnudlar, mums!

Vi åt på en asiatisk resutrang i Lödde! Jag fullkomligt älskar asiatisk mat, gör inte ni?

Och ändå sitter..

Det är ju fint väder, och jag sitter fortfarande kvar här.. Jag fixade precis facebook också, som jag sa till mig att jag aldrig skulle fixa. Men nu är det också gjort..(så slipper jag mina söta brors tjat och att jag ska fixa det!)

Inget moln på himlen? Jo, ett litet..



Gud så trött..

Godmorgonbloggläsare!
Jag vaknade för en stund sedan. Ställde egentligen klockan på kvart över 10 men jag måste stängt av alarmet i sömnen eller något. Det blev lite sent igår, jag kunde nämligen inte slita mig från tv:en.. Men sånt är livet!

Tobias sover fortfarande, ska väcka honom alldeles strax. Det är fint väder idag och jag är jätte sugen på att åka till stranden idag. Så, godmorgon Tobias, nu får du inte sova längre haha! Jag önskar er en fin dag. Puss!

 
Snygg gäså va? Haha! Godmorgon på er.


Nattblogg

Godkväll.
Är hemma igen efter twilight-bio. Jag har sett Eclipse tidigare men jag fullkomligt älskar den, och de andra två givetvis, så mig gjorde det inget att se den igen. Tobias tyckte den var ok, lite för mycket kärlek för en kille eller för honom sa han, men helt ok. Ett bra betyg från min pojke tycker jag som egentligen inte är så glad för drama..

Jag tackar er som kommenteart med frågor. Dock vill jag ha fler och jag förväntar mig det av er, hihi!
Så, jag låter frågestunden vara tills imorgon, och ni kan fråga vad som helst, så svarar jag under dagen.
Nu får jag säga godnatt för mig. Men vi syns imorgon, godnatt med er söta bloggläsare! ♥

Nu sticker vi!

Nu sticker vi iväg till bion. Vi är väl tillbaka igen vid halv 12-12. Under tiden tänkte jag ha en frågestund. Jag vill ha många frågor att svara på när jag kommer hem, så fråga på!


Planering och pizza!

Godmiddag.
Min kusin kom för en stund sedan. Vi sitter och planerar hennes 18-års fest som hon ska på Fredag, den 23:e Juli (samma dag som hon fyller år) Ni alla måste skriva grattis till henne! Vi hoppas på en bra förfest hemma hos mig, för sedan drar ju hon och dom andra som är 18 vidare till krogen. Jag fyller 18 i Oktober så jag kan inte följa med, buhu! Men jag ska se till att ha en bra dag iallafall!

Pizzan är snart klar och jag är vrålhungrig! Sen ska se till och fixa till mig för sen drar vi till bion i Lund kl. 20.00!
Vad ska ni andra göra ikväll då? Jag önskar er iaf en trevlig kväll!


Än en gång ska jag titta på Twilight Eclipse. Älskar filmerna!

Sliskig vaktmästare

Har ni också träffat på sliskiga människor, eller mer menat sliskiga "gubbar"?

Vi har vaktmästaren på besök, som ska kolla varför inte vattnet rinner ner som det ska i dushen/badet. Och jag hade ingen aning om att han skulle komma idag och jag sitter i bara en stor tröja och ingenting på benen, Tobias sitter i ett viktigt telefonsamtal och det ringer på dörren, vaktmästaren, och Tobias säger öpnna! Gud, har ingenting på mig(!!) Visar han in till badrummet och han ska lossa på badkarskanten och jag står nätt och jämt bakom dörren och han ger mig såna äckliga blickar och kollar på mina ben, ni vet sådär nerifrån och upp några gånger! Gud vad jag kände mig obekväm och jag kunde inte gå ifrån heller!! Tur att Tobias kom några minuter efter.. Asso, vilka äckliga blickar den mannen gav mig! KOmmer fan ha mardrömmar..
Riktigt obehagligt.

Café Latte

Godmorgon!
Hoppas du har sovit gott. Vi har haft jätte svalt i vårt rum inatt så denna natten här jag sovit riktigt gott! Dock känner jag mig lite krasslig i halsen, men det går väl över.

Idag ska vi ta det lungt, jag och Tobias. Vi har planerat att gå på bio och se Twilight Eclipse tillsammans framåt kvällen. Tobias har inte sett någon av filmerna så igår kväll tittade vi på den första Twilight och lite senare idag ska vi se New moon och till kvällen blir det Eclipse! Jag har sett dessa filmer 100 gånger, men det gör mig ingenting att se dem alla än en gång! Fler inlägg blir det under dagen, håll utkik. Kramen


Vem är snyggast?

Att killarna i Twilight (Robert Pattinson & Taylor Lautner) är snygga är ingen nyhet! Men vem är egentligen snyggast? Det har nätt och jämt pendlat mellan dessa två läckra skådespelare, men vem är snyggast om man går efter statistiken... Vad tycker du..



Robert Pattinson...?                                                   Taylor Lautner...?
 


Landskrona karnevalen

Igår var vi på Landskrona karnevalen och där hade vi jätte trevligt. Och äntligen jag fick träffat min gamle vän Melinda, som jag skrev om igår. Gud så lång hon är, jag är ju typ 15 huvud mindre än henne så jag vågade knappt ställa mig upp när hon kom. Men gud så kul det var att träffa henne, säkert 9 år sedan sist.
Vi hade några pinsamma tystnader, ingen av oss visste inte riktigt vad vi skulle säga. Det finns så mycket vi kan prata om men så svårt och komma på hehe. Men sen skildes vi åt och men vi bestämde att vi skulle ta en fika någon dag, hoppas det blir snart!

Söndag, idag ska jag och Tobias städa.. verkligen jätte kul. Men, det måste göras. Några andra planer har vi inte men det blir väl något kul framåt kvällen. Ha en fin dag!


Godmorgon förresten! Hoppas ni haft en bra natt och en godnatt :-)

New

God eftermiddag!
Har precis kommit hem efter en vända på Center Syd. Mitt ärende där idag var smink! Har ju glömt bort sminket nu under sommaren så när jag kikade innan idag såg jag att allt nästan var helt slut. Så, det blev en vända till Lödde och köpa en ny foundation och ett nytt puder. För såhär på lite gråare dagar och om man ska bort någonstans kan man ju göra sig lite extra fin!

Jag ska alldeles strax lägga mig i ett KALLT bad, ja ett kallt. Vi har rena bastun här hemma så ett kallt bad är det jag behöver just nu. Sen efter det blir det fix inför Landskrona Karnevalen. Och dit ska jag med Tobias och min kära kusin Michelle. Och förhoppningsvis träffar man andra man känner! Vi syns sen!


Sjöbo marknad

Hej allihopa!
Hoppas allt är bra med er och att ni står ut i denna värmen, knappt att jag gör det..
Igår var vi på Sjöbo marknad och vi hade jätte trevligt. Vi åkte dit med Tobias familj, Cina och Göran (deras grannar) Vi åt tillsammans sen splittra vi oss. Jag hittade en super snygg svart väska för bara 100kr, sen den tog jag direkt! Och så köpte jag en tröja med eget tryck på till Tobias. Han ville nämligen ha en med något med Skåne då han jobbar i Stockholm på en båt där och vill jävlas lite med hans stockholmska arbetskamrater. Så vi köpte en vit tröja med svart text: "Det bästa med Sverige är Skåne!" Måste bara säga, helt rätt!

Idag funderar vi på att åka till Landskrona karnevalen och jag hoppas på att jag får kontakt med min barndomsvän så vi kan träffas! Sjukt längsen, och vi var så bra vänner och sen flyttade jag.. Och vi bor inte långt ifrån varandra men vi har ändå inte setts? Dåligt av oss. Men däremot var vi brevvänner ett bra tag men det tog tyvärr också slut. Så Melinda! Jag har kommenterat din blogg med mitt mobilnummer osv. HÖR AV DIG!
Kram

Världens värk..

Godmorgon!
Ingen uppdatering igår när jag kom hem, var alldeles för trött. Jag slocknade direkt när jag la mig i sängen. Och nu, har jag vaknat med världens mensvärk och har inga värktabletter.. känns som om jag ska dö eller något..

Idag är det Sjöbo marknad, vi har planer på att sticka dit om det inte är för varmt. Annars ska vi barar ta det lungt idag, är jätte trött och har ont.. Men vi syns under dagen. Ha en fin dag!

Hemma om

Hej!
Nu är vi hemma igen efter ett långt besök i Malmö. Och.. hah vi hittade vad vi sökte! Vi hade ringt innan vi körde också för att höra om affären hade fläktar, och japp, det hade dom. 50 stycken ute till och med, men de sa att om vi ville ha en fick vi nog sätta fart! Och det gjorde vi. Inom en timme var vi i Malmö och hittade får efterlängtande fläkt! Hah, vilken tur vi kom dit så fort. De hade 50 när i ringde... och 11 stycken när vi kom dit. Helt sinnes..

Ang. förlovningsringen
We found it! Verkligen överlycklig, och ägaren till affären sa: Vilken tur ni har, bara en enda ring kvar! Gud vad lättad jag blev, och han är skitbra. Han graverade och allt på ja.. max 10 minuter, och fint blev det. Så nu har jag tillbaka min älskade ring på mitt lilla finger och förlovningen kan fortsatta som den verkligen ska! Tack älsling!

 

Tror och hoppas!

Hej!
Hoppas ni har sovit gott, bättre än jag. Jag och Tobias håller på och dö av denna värmen, och det hjälper knappt att ha fönsterna öppna. Och det går dessutom inte bättre att sova när ett billarm utanför vårt fönster sätter igång och tjuter i en evighet. Så idag, på jakt efter en fläkt och håll tummarna för att vi kan hitta en!

Vi ska också åka till affären där vi köpte våra förlovningsringar och se om vi kan hitta den ringen som jag hade. Hoppas de har eller har kvar iallfall, för vad jag kan minnas så fanns det bara de två när vi köpte dom..
Men som sagt, håll era tummar idag för oss! Ha en fin dag för övrigt!


The smell of..

Godkväll bloggen.
Gud så trött jag är efter dagens aktiviteter. Har dock inte gjort så jätte mycket men denna värmen tar på krafterna, verkligen! Jag har bland annat idag smörjt in Tobias axlar, stackarn har bränt sig regält. Och ändå låg vi precis likadant och lika länge men jag har tydligen klarat mig. Och med det förstår nog de flesta av vi varit på stranden, vi har tillbringat största delen av dagen där. Både i för/eftermiddags men även lite senare på kvällen.

Vi har även varit på jakt efter en fläkt. Vi har varit i alla möjliga olika affären men precis i alla är det slutsålt..Jädrigt typiskt, vi behöver verkligen en och tydligen alla andra j*vlar också...
Nej, nu får jag säga godnatt för mig så jag kommer upp i tid imorgon. Sovgott mina vänner och ha en godnatt!

Resultat

Nyduschad! Och, nyfärgad..igen. Jag blonda mig igår, och brunt till blondt = orange/gult. Så jag färgade tillbaka håret precis, till brunt igen.. Jag vet, jag är hopplös.



14/7 2010

Godmorgon!
Sovit gott? Det har jag. För gången på två veckor har jag sovit jätte bra. Inte svårt att förstå att det är för att min kära Tobias har kommit hem och legat brevid mig hela natten! Nåja, vi gick upp halv 10 idag, lagom tid. Vi har planerat att ta oss till stranden för sol och bad idag och vädret ser ut att tillåta det så det ska väl gå bra! Nä, nu får vi sätta fart. Ska käka frukost och sådant först. Ha en fin dag!

Tobias gav mig precis en keps? En keps från hans båt så där står tallink silja på? Kan man bli mer romantisk än han eller? Haha...

Med baby

Godkväll!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, håller på att färga mitt hår.. vilken färg det är får ni se sen! Jag möte upp min kära pojkvän innan idag. Gud vad skönt det var att träffa honom igen! Och tillsammans gick vi hem till min mamma där vi blev bjudna på middag av henne och hennes vänninor som jag umgåts med nu ett par dagar i rad. Jag har haft en jääte trevlig dag och nu dom sista timmarna ska jag spendera med mitt hjärta.

Så jag önskar er en godkväll och godnatt med er.

I thought..wrong..gah

Godmorgon!
Minns ni att jag skrev igår att jag skulle vakna med världen bästa humör? Givetvis blev det inte så. Jag vaknade istället med en krasslig hals och en snorrig näsa, och det är inte lätt att vara på topp när man inte mår bra. Och jag pratade nyss med Tobias och fick veta att hans tåg är försenat, isönder och allt vad det nu var. Så han blir sen, han skulle vart hemma till 1 men istället kommer han väl hem 3-4? Drygt! Det är alltid något krångel när det gäller mig, så typiskt..

Men, det finns något gott i allt ont. Jag hinner därmed förseningen, hoppa in i duschen utan och stressa, då jag vaknade lite försent idag. Men jag önskar er en fin dag så syns vi sen!

The fourth kind



Handling:

I en stad i Alaska har man sett oförklarliga försvinnande under en tidsperiod på över 40 år och det finns beskyllningar på att regeringen sopar undan alla spåren. Medan det finns de som tror något heltt annat..
Denna film är baserad på verkliga händelser och under filmen får ni se verkliga inspelningar, intervjuer och så vidare.

Vad tyckte jag?
Själv tyckte jag att den var väldigt långtråkig, från en början. Eftersom det tog tid innan det verkligen hände något. Men det var ändå något som gjorde att jag inte slutade titta. Det som drog i mig var dehära äkta inspelningarna, det var både intressant med samtidigt ganska skrämmande att titta på. Men ärligt talat så vet jag inte vad jag ska tro över huvudtaget... Men jag rekommenderar den faktiskit, för den var spännande!


Utekväll

Godkväll läsare!
Hoppas ni njuter av kvällen. Det gör jag. Jag sitter och gottar mig i trädgården med min familj och ett par vänner till mig och familjen. Jätte mysigt har vi här ute, med kaffe och kaka och mysiga ljus. Vi var tidigare i Barsebäck och skulle ha en liten picknick och bad. Men tyvärr började det blåsa och regna, och även åska. Men vi fick badat en stund iallafall. Här tänker vi sitta och ha det mysigt hela kvällen. Sen ska jag gå och lägga mig och möta upp min älskling imorgon med världens bästa humör! Ha en fin kväll allihopa!

Röda gubbar

Vem älskar inte jordgubbar? Det är så gott! Speciellt med kall grädde, glass eller mjölk. Och gärna lite socker för min del. Jag har precis käkat några, och gjorde mig en jordgubbs-smothie. Skitgott och enkelt! Bara till och mixa många jordgubbar, grädde, mjölk och lite socker. En god sommarsmothie med en läcker färg!


Jag använder mig av min mobil kamera, det är därför det blir skit kassa bilder..


tomorrow is the big..

Godmorgon!
Tomorrow is the big day! Tobias kommer nämligen hem imorgon efter 2 veckors arbete. Gud vad jag har längtat efter honom. Det ska bli jätte skönt att få ha honom hemma igen, jag har ju saknat min lilla bebis.

Jag har ingenting planerat idag, får ta dagen som den kommer. Det är 25 grader här och mitt rum är som en bastu. Jag tänkte gå ut och sätta mig alldeles strax, så fort jag fått i mig lite frukost och mitt morgon-insulin så.
Jag hoppas ni får en fin dag, ta hand om er. Puss!


Ohh-yess

Hide and seek

Handling:
Efter mammans plötsliga död flyttar david med sin dotter ut på landet.  Som en ensamstående pappa David (Robert De Niro) försöker han nå sin nioåriga dotter Emely (Dakota Fanning, som också är medverkande i Twilight som Jane, vampyren hos Voultori) när hon skapar en läskig och inbillad vän. "Vännens" namn är så kallad Charlie. Dottern vägrar tala om vem Charlie är, men när hon väl gör det, då brakar helvetet lös och deras värld vänds upp och ner.

Vad tyckte jag?
Detta är en film du dock inte ska se när du är trött, vilket jag var. Men i övrigt en helt okej film, inget vidare läskig utan mer thriller. Jag tyckte att själva handlingen var ok, ganska komplicerad och utdragen. Så kortfattad, enligt mig, var det en ganska dryg film, men som sagt helt okej!



Det kallas Skånevä'r

Som jag skrev innan, vädret idag har variit super plus asso, rekord varmt men jätte skönt! Jaha, så länge vara det. Nu åskar det för fullt, längesedan den var sån här åska, vad jag kan minnas iallafall. Det har väl hållt på i ca en timme skulle jag tro, och det håller på konstant! Det blixtrar i ett och det mullrar kraftigt och högljutt. Men, jag kan ju inte låta bli att tycka det är lite mysigt heller. Men, det dära kvälssdoppet kan jag ju drömma om.. Jag får nöja mig med en filkväll med familjen istället med lite gottis till? Självklart!

Kanske finns en liten chans att det slutat till 10-tiden, då är jag i beredskap och på väg till stranden!




Det är dock inte så mörkt och dystert, ganska ljust och klart på en del håll.


Rött va det ja..

God eftermiddag.
Är ni lika trötta och varma som jag av detta vädret? Alldeles sleten känner jag mig, varm och äcklig. Haar nog druckit 50 liter vatten idag också, känns det som. Men iallafall trött och eeländig av värmen är jag och jag längtar tills klockan slår 21.00 då vi ska ut till stranden. Jag tänkte fördriva tiden lite med Twilight, jag är i en annan värld när jag ser de filmerna. Och efter film får jag hitta på något gott och käka sen blir det bad!

Sitter även och funderar på och färga håret.. beslutsångest, verkligen. Mörkblond vs. Mörkare brun står det mellan. Jag vet, det är två helt olika färger men den bruna jag har nu är för ljus tycker jag, antingen ska det vara mörkare mer choklad brunt som hårfärgen heter som jag kör med eller blond. Lite hjalp?


2010-07-11

Godmorgon!
Nu är jag uppe i lagom tid idag igen. Idag hade jag ställt klockan på 11.00 och vakna själv 10.59, ganska proffsigt gjort, fniss! Inte en dag fri från sol inte, men vem vill ha det egentligen! Jag har redan varit en vända ute och solat sädår i 20 min... med morgonkaffet och ciggen.
Jag ska alldeles strax ut igen och få lite mer färg hade jag tänkt.

Ikväll tänkte viköra ut och bada igen. Men två av mammas vänninor och henne dotter Josefin som vi känner. Ganska kul, för ingen av oss visste av vi kände varandra. Vi träffade dem igår när vi var i fullt sökande efter förlovningringen. Och dom hjälpte till, och sedan blev det kaffe och kaka mitt i natten hemma hos oss, trevligt!
Nu får jag ta mitt insulin och äta frukost. Ha en varm dag!


Lite har jag allt fått.

Nattblogg

Godkväll.
Jag har för en timme sen kommit hem från havet. Skit skönt var det i vattnet! Gud vad länge vi badade tills en olycka inträffade desvärre. Nämligen såhär att min förlovningring åkte av fingret mitt under ståhejet och vi letade som galningar i två timmar drygt, tills det blev alldeles mörk ute och vi inte kunde se mer. Och snälla människor som det finns så kom där 3 tyska killar som är här på semester och lånade ut deras undervatten-ficklampa till oss och hjälpe även till och leta, under hela tiden! Snälla människor det finns! Asso hallå! Min förlovningring, mitt ute i barsebäck, mitt ute i havet, nere på havets botten! Fan vad ledsen jag blev. Tobias tog det lungt och sa att det kommer ordna sig. Men fan, jag är skit deppig och gnällig. Jag har verkligen världens bästa pojkvän, bara hans underbara röst tillsammans med de ord han vet han ska säga så är alla problemen i världen lösta. Fan vad jag älskar min Tobias! Iallafall, nu ska jag krypa ner i sängen och tycka jävligt synd om mig själv. Godnatt!


Röd eller brun?

Nu är jag tillbaka vid datan en vända efter ha legat och solat i trädgården. Mätaren står på 29 grader och jag är halvdöd av denna värmen. Lite färg har jag också fått. Men jag fattar inte, innan kunde jag bli röd bara jag var i solen i 10 minter och nu, nu får jag knappt någon färg. Och när jag nu väl fått färg är jag brun, inte röd? Blir galen, för jag kan lova er att det är inte mycket färg jag ligger inne med...

Snart kommer min älskade pojke tillbaka. Om 3 dagar är han här hos mig igen! Gud, vad jag saknar honom..

Tillfälligt

God förmiddag!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår super idag. Dock lite irriterad bara..på vädret. Jag ställde klockan och kom faktiskt upp i tid idag! Japp, jag gick upp kavrt i 10 och tänkte "fan vad bra jag är idag, nu kan jag sola hela dagen!" men nähe, det är alldeles kvavt ute och nästan ingen sol. Det slår aldrig fel..
Som ni ser har jag fixat en design. Hur länge jag ska ha den vet jag inte men förhoppningsvis så får jag rätt på en eller denna så att det blir som jag vill ha det. Ny header ska jag fixa så fort jag orkar. Nu kurrar liksom min mage för hela sverige. Vi syns sen!


Noll

Godkväll.
Jag är inte så road av att sitta vid bloggen så mycket. Och det beror på att mina blogg ser rent ut sagt för jävlig ut tycker jag och då är det inte kul och lägga in en massa inlägg heller. För mig är designen viktig så jag ska fixa mig een nyare och snyggare. Så till dess blir det inte mycket uppdatering, men håll ut!

Ha det bra så länge!

Onsdag;

Hejsan!
Allt bra med er? Jag har världens nackspärr, känns det som.. Det är lite kämpgt att sitta vid en liten data hela tiden, men det funkar. Igår tittade jag på Percy Jackson and the olympians - The lightning theif. Den var ganska bra, har dock sätt bättre. Den var lite förutsägbar vid vissa tillfällen men för övrigt en spännande film.

Jag har precis registrerat mitt telia, mobila bredband. Minns ni inlägget då jag skrev om det? Jo, det var skit bra de 3 minuterna det fungerade. Kom på att jag glömt registrera det.. typiskt mig.
Jag är lite små förkyld och halv krasslig idag, känner inte mig riktigt bra så idag får jag nog bara ligga hemma och tycka synd om mig själv. Men hoppas ni får en bättre dag iallafall! Puss på er.

Bara för att..

Hej!
Bara för att jag och min mamma bestämt oss för att prova om bilen kunde starta och bege oss ut för att bada idag så är det så självklart att vädret inte ska tillåta det. 18 grader och bara moln. Lite av solen vart framme när jag vaknade, men så fort jag kom ut i trädgården så försvann den. Det slår aldrig fel.

Så, eftersom vädret är tråkigt och jag känner mig inte alls badsugen så tänker jag ta det lungt idag. Vila från träningen, och gå bort till lägenheten och ta hand om mig själv. Jag menar, ta ett varmt och skönt bad, fixa benen, naglar hår osv. Senare framåt kvällen ska jag lägga mig i min älskade säng och titta på en skit bra film!
1 vecka kvar till Tobias kommer hem, längtar! Ha en bra dag, puss.


Vaaaarmt

Hejsan!
Gud vad varmt det är! Och ändå står mätaren bara på 24 C, känns som det är närmare 30. Jag har legat i solen nu i ca 20 minuter men mer kunde jag inte. Eftersom jag vet att jag inte kan bada när jag blir för varm så..

Jag är alldeles mörbultad efter alla träningsdagar. Får nog ta en paus idag om jag ska kunna gå imorgon. För övrigt, jag tänkte ge mig ut och bada idag! Får fråga min kusin fall hon vill följa med. Mysigt med kvällsdopp. Har inte mycket mer och skriva nu så jag önskar er en trevlig dag! Puss


Konstig kväll..

Godkväll.
Hoppas ni haft en mindre konstig kväll än vad jag har haft.
Märkliga människor det finns, kommer aldrig sluta förvåna mig...

Iallafall, lirade badminton med Michelle idag igen. Men vi orkade inte så länge idag, jag har fortfarande lite ont i armen efter de andra turerna + att jag är faktiskt ganska trött. Jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag, redan om en liten stund. Först får jag ta en vända in i duschen för mina fötter är bokstavligen svarta. Inte konstigt om man spelar barfota på mörk, aldrig tvättad och skitig asfalt.. Usch nä, vilken tråkigt kväll ja har haft. Får avsluta det med en film med något gott till!
Så godnatt och sovgott. Vi syns imorgon! Puss


Nej, jag skojjade inte när jag skrev att dom bokstavligen var svarta... Syns imorgon!

Bilder




Motivationen lever än

Jag har precis tränat klart, än en gång. Jag är faktiskt förvånad och stolt över mig själv som fortfarande har motivationen kvar och träna. Jag har alltid börjat träna sen lagt av med en gång. Men nu har jag tränat 6 av 7 dagar denna veckan! Jag har träningvärk i vader, lår, armar och speciellt magen eftersom jag fokuserar mest på den.

Nu är jag tillbaka i trädgården igen. Lite färg har jag fått idag, tack! Ikväll ska vi grilla med några trevliga grannar och det ser jag fram emot. Ska försöka få min kusin att spela badminton med mig också, men får se hur det går.
Nu tänkte jag titta klart på final destination 4. Puss!


4 juli & 24C

Halloj allihopa!
Hoppas ni gör som jag, sitter ute i det fina vädret eller är på stranden och solar och badar! Här är det 24C idag, varmt och skönt! Fast just nu sitter jag i skuggan eftersom jag är dö-varm.

Twilight Eclipse var skit bra! Och jag kan knappt bärga mig till Twilight Breaking Dawn kommer ut. För eclipse var riktigt spännande och jag vill veta mer om vad som händer ju! Visste ni att jag hatade twilight filmerna innan? Jag vägrade att titta på den när den kom ut. Men jag tittade på den i ca 20 minuter och tänkte vad är detta för skit? Så jag brydde mig inte om den. Men sedan när jag fick höra en massa bra kommentarer om den och alla bara "Gud vad snygg han är osv" Så tänkte jag att jag ger den en chans och nu, ÄLSKAR jag dem! Och han är ju skit snygg, Edward.. gahh. Gud vad långt inlägg det blev helt plötsligt. Ajja, jag ska lägga mig i solen nu en stund igen.
Ha en bra dag!


Gått ner 3 kilo! Jag ska lägga in en före och efter bild när jag nått mitt mål.
Det ser kanska inte ut som jag blivit så platt om magen, men vänta bara tills ni får se "före"  bilden...


Twilight Eclipse

Och vem ska titta på den idag? Jo jag! Gud vad jag längtat efter att få se den. Jag älskar twilight filmerna och super spänd på hur eclipse ska vara. Alla jag vet som sett den säger att den är bra så jag hoppas den lever till mina förväntningar också!
21.10 ikväll intar jag biostolen och sitter med ögon stora som bowlingklot och tittar tillsammans med Michelle!


Han är så jädra snygg!

Saturday

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er. Jag har fortfarande träningvärk, dock inte så farligt idag och ändå spelade vi i 3 och en halv time igår! det är bara min stackars handflata som gör duktigt ont..
Jag har precis installerat mitt nya mobila bredband, telia. Det är faktiskt skit bra, jag har full täckning och fort går det. Mycket bättre än telenor skitet som bara klyddar hela tiden.

Idag ska jag inte göra någonting, jag ska gå och lägga mig i solen nu och ligga där hela dagen. Det enda jag har på schemat är träning någon gång vid 4-5. Annars ska jag slappa hela dagen lång. Så vi syns sen, ha en fin dag!


Alldeles slut!

God middag!

Är ute igen i det sköna vädret efter ca 35 minuter träning + en kall dusch! Som jag skrev innan, sakta men säkert. Jag har inte tränat så länge såjag börjar med 20-30 minuter träning varje dag. Kommer givetvis utöka det när jag fått upp konditionen. Snart ska jag bege mig in igen för laga mat. La taccoooos! Gott som fan! Till det blir det bara vatten tyvärr, eftersom jag inte dricker läsk längre...
Gud, vad hungrig jag blev. Bäst jag tar och käkar redan nu.

Allt för mig. Puss!


Träning ger färdighet

Sakta men säkert blir magen mindre och mindre. Duktig som jag är så har jag satt igång med träning, än en gång.. Men denna gången ska jag försöka hålla igång. Annars tränar jag kanske i en vecka drygt sen skiter jag i det. Men not this time! Igår brände jag ca 1000 kaloirier på de 4,5 timmar jag spelade badminton, (enligt beräkningar dvs.) Målet är: En platt mage!


Bilden tagen för ca 1 och en halv vecka sedan.

Och denna bilden är tagen idag.

Efterklok..

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Jag lider av världens träningvärk, och nu menar jag verkligen träningvärk. Igår, framåt kvällen fick ja och min kusin Michelle för oss att spela badminton. Vi hade riktigt roligt, och vi började spela halv 11. Sen kom Göran förbi med cyklen (en före detta lärare som vi känner) och han stannade och satte sig ner för att titta på. Måste bara skriva att en roligare och snällare människa får man leta efter! Iallafall, saken jag ska komma till var att vi spelade till klockan var 03.00! Det vill säga att vi spelade i 4 och en halv timme! Fasiken var roligt det var, det gick inte och sluta spela. Och Göran satt och var vår domare och la till en massa roliga kommentarer osv. Det går inte och skriva ner så roligt vi hade asso, men idag är det dock inte lika kul. Har världens träningvärk i axlen, underarmen och handflatan. Det är nästan så jag inte kan röra den, haha! Men fasiken vad badminton är kul!

I övrigt: Sitter som vanligt i trädgården, gick upp för en stund sedan. Ska en vända till lägenheten senare för att fixa det sista och sen kommer jag ta det lungt resten av dagen eftersom jag inte kommer kunna göra något, (haha)
det är ganska molnigt, men temepraturen ligger på ca 22C! Ha en fortsatt trevlig dag, så syns vi sen!

Vad är nästa stora "grej"?

Undrar inte ni också det? Vad som är nästa stora grej, dvs när det gäller internet sidor.
För några år sedan, (vet hur inte hur många eller när det var osv) var det inne med kamrat.com. Alla hade det! Det var en internet sida där man kunde skapa sin egen "sida" med profilbilder, album, man kunde länka till en kompis osv. Sen kom lunarstorm. Helt plötsligt var kamrat helt ute, rätt? På lunarstorm kunde man också göra en egen sida, med bilder, texter men med fler val av "aktiviteter" på sin sida. Efter lunarstorm kom bilddagboken.se där man kan dagboksföra sina dagar i bilder + text. Och nu, var är inne nu, vad är populärast? Facebook och blogg-sidor såklart! Jag vet inte vilket som är populärast men av fakta så vet jag med ett säkert kort att nästan alla har facebook! Blogg är det många som har, men facebook slår nog bloggandet. Om ni frågar mig så föredrar jag blogg eftersom jag inte är någon data-människa och har världens sämsta tålamod så har jag varken tid, lust eller tålamod att fatta mig på facebook. Så jag har valt att inte ha en facebook! Min bror tycker jag är rolig som inte har det. Han menar på att alla har ju det. Nej du, min käre bror, inte jag! Men frågan är ju, vad blir nästa stora webbsida? Det måste väl komma en ny, fräschare och ännu bättre webbplats där man kan göra allt i ett, eller? Kanske en sida som har allt, du kan blogga, lägga in bilder, skriva texter, berätta om din vardag, länka, snacka som om du var inloggad på msn, musikfiler, ja ni fattar, allt i allo! Det kommer nog dröja innan det kommer ut en webbsida som alla kommer ha, jag bara undrar hur sidan kommer och vad man kan göra på den!

Things happens

Godmorgon!
Solen skiner här nere och jag är på plats ute i solstolen! Dessvärre blåser det lite mycket idag så något badande blir det nog inte. Blåser det mycket här, blåser det ju 5x mer vid havet, ca.
Jag hade en dålig natt inatt. Jag har legat och vändigt och vridit mig hela natten och en vända, tror klockan var runt halv 5, så vaknade jag till av att jag slog knäet i fönsterkarmen - ajj! Brydde mig inte mer om det men nu när jag gick upp i morse såg jag att jag blött också, ganska mycket faktiskt. Så nu har jag ett fint hack i mitt knä + 35811 stycken myggbett över benen, det är sommar det!

Långt inlägg det blev.. Nu får jag sola vidare. Ha en fin dag!


Jag, på stranden i Vikhög för ett par dagar sedan.