Kvällsmys - ekströms

Godkväll!
Haft en bra dag? Jag har haft det jättetrevligt. Vart en trevlig lite shoppingrunda tidigare idag, var och solade + fikade hos mammsen ett par timmar. Softade på balkongen, bakade 25 av 75 kanelbullar tills på lördag. Ner om hos veterinären så Denche kunde få sin sista valpspruta och slutligen hem till mammsen på middag. Nu är vi hemma igen och har planerat atta vara det resten av kvällen. Väntar på att ugnen ska bli klar så jag kan sätta in äpplekakan som vi har tänkt ha nu som lite kvällsmys till en bra film. Just go with it (min låtsas fru) tänkte vi se. Får hoppas den är bra! Nu sluta lampan att lysa så nu ska pajen in. Ha en bra kväll med er. Kram!


Today so far

Gud vad varmt det är! Har legat och solat hos mammsen nu i ett par timmar och känner abstinensen efter bad, strand.. bara få svalka av sig. Var en vända i lödde för Tobia skulle fixa en ram till sin papyrus (??) som han köpte i egypten. På tiden att den hängs upp nu haha! Jag fick med mig ett par jeans hem, visar upp dem senare. Ska ta det lungt nu fram till fem, halv sex-tiden då vi ska ner till veterinären med Denche så han får sin sista valpspruta, därefter blir vi bjudna på middag hos mammsen som Maria (mammas väninna) lagat. Gott! Nej, nu ska jag lägga mig i soffan på balkongen med ett stort glas iste med persikasmak. Mummss!

 




30 Juni

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har, somnade som en stock. Somnade dessutom i tid, och vaknade vid halv 11. Inte så sent om man jämför med de andra dagarna då jag somnat runt 4-5 och gått upp närmare 1.. Man vill ju inte sova bort sommaren! Iallafall så blir det en strandfri dag idag. Tobias har bränt sig ganska rejält så vi stannar hemma. Blir kanske en tur ut senare närmare kvällstid när inte solen står på. Annars ska jag baka kanelbullar till Alex som ska vara till hennes 20-årsfest. 75 stycken ska göras till på Lördag så jag tänkte sätta igång idag eller imorgon. Men först ska jag njuta klart av mitt morgonkaffe sen äter jag frukost och går ut med vovvsen. Ha en jättebra dag med er. Kram!


Godmorgon :)


Tandjävel

Vilken bra dag det har varit. Fint väder, en par härliga timmar på stranden med sol och bad. Fika hos mammsen osv. Men nu.. min tandjävel har gått av, den ena kronan på tanden som min jädra tandläkare hållt på med nu i två år har gått av. Det skär rätt in i tungan och jag kan fan inte ens dricka, till och med då gör det ont. Ingen vidare tandvärk med den är ju vass som sören, så det skär ju rätt i tungan.. ohhh!! Blir galen. Får ringa om en akuttid imorgon och säga till att han får fixat tandjävlen nu en gång för alla. Trött på skiten.

Iallafall. Blir att äta soppa till middag idag. Kan ju inte äta annat. Svampsoppa blir det, mitt i sommarvärmen..


Efter maten

Tjenixen!
Är mätt och belåten nu, åt makaroner och köttbullar hehe.. Lätt och göra, går fort också vilket är bra när man är vrålhungrig. Spenderade ett par timmar på stranden, sjukt vad härligt det var. Och vattnet var varmt, förväntade mig att det skulle vara överkallt eftersom vädret inte varit bra men icke, varmt och skönt! Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart sen sätter jag mig på balkongen och tar det lungt. Senare ikväll åker vi ut igen för ett kvällsdopp. Mysigt.


SOL

Halloj!
Idag skiner solen, finfint väder! Har precis fått i mig frukost och varit ute med vovvsen. Nu väntar vi bara på Michelle (kusin) att hon ska bli klar sen beger vi oss till stranden. Köper nog med någon fika och fikar där i denna underbara värme. Hoppas ni får en härlig dag mina vänner, så syns vi senare. Kram! ♥




Sommaren på G

Kanske är sommaren på G nu, på riktigt? Det är hyffsat bra med värme idag, dock är det molnigt så solen står inte på så mycket. Men det är mycket bättre väder idag än de senaste dagarna, och förhoppnigsvis så blir vädret bra imorgon (som dom lovat) så vi kan åka ut till stranden och sola och bada för första gången i år. På tiden nu tycker jag! Ska alldeles strax ner till banken, Tobias har något ärende där. Efter det åker vi dit vinder för oss. Nej, får se vad vi hittar på. Kanske åker och fikar någonstans, eller går i stan.. Får se helt enkelt. Ska plocka undan lite i väntan på Johanna sen sticker vi.
Ha en jättebra dag med er. Kram!


Jag och Johanna igår. Galet roligt!


Härlig söndag

Godkväll!
Haft en bra dag? Jag har. Åkte ut en vända till Lödde för Tobias skulle handla nya jenas. Blev inom center syd också och givetvis fick jag med mig något hem. Blev en neutral vit tröja med kvartarmar och ett par ljusa byxor. Efter det så drog vi hem och fixade till oss och drog in till lund och åt på kina restuarang med Johanna. Trevligt var det men farligt.. man äter ju till man spyr nästan.. iallafall jag haha! Nu är klockan närmare 9 och jag sitter på balkongen med Johanna och Alexandra. Tänkte ha lite chillkrök här hemma med spel och annat skoj. Så hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag. Puss!


Tröjan och byxorna jag köpte som blev dagens outfit också.




Midsommar firandet

Godkväll!
Haft en bra dag? Hoppas alla inte är alltför trötta efter gårdagen. Midsommar igår vart jättetrevligt. Vart en gäng vänner som grillade och drack lite under kvällen. Väldigt trevligt och det måste göras om! Idag har jag bara tagit det lungt, mestadels varit hemma bara och småplockat lite. Har precis ätit tacos så nu är jag proppmätt haha! Så snart Tobias är klar beger vi oss ner till hans föräldrar och träffar dom ett par timmar. Vart ett tags se nu faktiskt som vi var hos dom.. Iallfall så är det så det ser ut för mig. Senare ikväll ska jag och Tobias titta på film, mysa och bara vara tillsammans. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag ska få. Ta hand om er, puss!


The day before

Har precis kommit in efter rundan med vovvsen. Tror ni inte det började regna när jag var ute? Jo givetvis, jag som inte var klädd för regn.. Tråkigt att det ska regna hela tiden. Det har varit så bra väder innan. Jag har inte ens varit ute på stranden i år? Nej, håller tummarna stenhårt nu för fint väder så man kan ut och bada någongång! Iallafall. Sitter i vardagsrummet, skriver ett inlägg samtidigt som jag äter frukost och slänger en blick på tv:en då och då. Tobias sover fortfarande och Denche springer runder som en galning haha! Idag ska det handlas hem mat, dryck osv. till imorgon. Vi är ett litet gäng som ska fira midsommar tillsammans, så det kommer nog bli supertrevligt! Annars så blir det en lugn dag, skönt med det ibland. Nej, nu får jag äta upp min frukost. Ha en jättefin dag med er. Syns sen! ♥


Dåligt väder

Hej!
Allt bra? Allt är bra här, vaknade för en stund sedan. Sitter i soffan med morgonkaffet, Denche ligger här sidan om och tittar väldigt skumt på mig, tror han vill ut. Tobias ligger fortfarande och sover, får väcka honom snart. Det är samma skitväder idag som det varit de senaste dagarna.. Dock ingen regn med molnigt. Tråkigt! Jag vill ut på stranden, jag vill sola och ha massor med sooool! Får hoppas vädret vänder snart. Idag ska jag inte göra så mycket, rensa tvätten och garderoben hade jag tänkt men annars bara ta det lungt och förbereda mig mentalt inför imorgon. Ska nämligen på arbetsintervju.. ska bli spännande. Berättar mer om det när jag varit där! Nu ska jag gå ut med vovvsen. Puss!


Äntligen hemma

Är äntligen hemma efter dagens alla äventyr. Är riktigt trött och ska snart slänga mig i sängen och slappa. Läkarbesöket gick bra, allt såg bra ut. Tog nya prover så håll tummarna för att dom är minst lika bra eller bättre! Allt annat utom sämre är bättre. Blev ingen dietist.. Stack till nova och lunchade med mammsen istället. Fick även med mig ett par svarta byxor med hög midja plus två jättesöta, lite längre t-shirtar. Tummen upp för idag! Tobias ska iväg vid 5 och är inte hemma förrens imorgon så jag ska ha en helkväll för mig själv. Nej, det dyker nog upp några vänner framåt kvällen som håller mig sällskap. Nu ska bokstavligen slänga mig i sängen. Puss!


En av tröjorna jag köpte idag.


Doktorn 09.00

Godmorgon!
Sovit gott? Inte jag. Somnade jättesent, och innan dess har jag bara vändit och vridit mig. Har nog bara fått ett par timmars sömn inatt, och jag gick upp vid 7. Klockan 9 ska jag vara hos doktorn. Efter doktorn ska jag till tråkdietisten, ska vara där klockan 10. Mamma kör mig in så vi kör väl runt kvart över 8 ungefär så vi kommer i tid. Innan jag går bort och möter mammsen ska jag fixa till mig, få på mig kläder och få i mig lite frukost. Efter doktor/dietistbesöken ska jag hem och lägga mig ner i sängen, är dötrött.. Blir en hemmadag eftersom vädret är skit, ska bli åska såg jag på vädret också. Tråkigt! Nej, nu får jag börja fixa till mig så jag blir klar i tid. Ha en jättefin måndag med er. Kram!


19/6 2011

Godmorgon!
Är det bara jag som sover halva dagen? Inte bra.. sover ju bort hela sommaren för sjutton, får ändra på det! Söndag idag och vi har en del saker planerat. Först ska Tobias farmor och farfar komma hit och se hur vi bor, dom har aldrig varit här så det ska bli kul och se vad dom tycker om vårt hem. Efter det sticker vi till nova i Lund och kikar lite. Är fortfarande på jakt efter en bikini.. hittar fan ingen och det är brådis med det nu när vädret är så bra! Under kvällen blir det nog att träffa lite vänner och bara ta det lungt. Jag ska upp tidigt imorgon, läkarbesök + träffa en dietist!! Hatar att snacka med dietister, vem gillar och snacka om mat på det viset som dom gör? "Snabba kolhydrater dit och långsamma hit och bla bla bla.." Dötråkigt!
Nej, nu får jag ha i mig lite frukost sen hoppa in i duschen. Ha en fin söndag med er. Kram!


(Gammal bild på mig och Tobias)


Bio

Godkväll!
Dåligt med uppdatering.. Har haft jättemycket och göra, glömt bloggen helt enkelt. Ska bättra mig. Iallfall! Ska på bio nu ikväll med älskling. Pirates of the caribbean 3D, har hört mycket om den. Att den ska vara bra osv. så vi hoppas den håller måttet! Klockan 21.00 intar vi biostolarna, så vi kör väl lite innan åtta då vi måste hämta ut biljetterna ca en halvtimma innan. Så jag ska alldeles strax se vad jag ska ha på mig.. och det tar tid. Jag bytar om minst 5 gånger innan jag går hemifrån.. så det är bäst och börja nu haha! Men hoppas ni får en fin lördagskväll för det ska jag och min älskling ha.
Puss på er! ♥


Student

Godmorgon!
Det var ett tag sen.. Har haft så himla mycket att göra så jag har inte haft tid med bloggen. Har fixat och donat, handlat osv osv. Idag är den stora dagen för min bror Tom och min kusin Michelle. Dom tar studenten idag, efter 3 år av slit i skolan tar dom sin examen. Grattis! Iallafall så är det mycket som ska hinnas med idag. Halv 2 springer min bror ut (helsingborg) så jag och mammsen tar tåget vid 12 för att säkert hinna i tid. Tar tåget hem igen vid 3 och då ska jag fixa till ig inför middagen/festen. Blir alltså middag samt efterrätt m.m hos min bror och därefter går jag vidare till min kusin och firar henne resten av kvällen/natten. Det kommer bli en jättebra dag idag, vädret är perfekt också. Inte för varmt, men solen är ändå framme lite då och då + lite vind. Perfekt!

Nu ska jag fixa till mig sen går jag till mammsen. Hoppas ni får en skitbra dag, för det ska jag ha!


Här är klänningen jag ska hapå mig idag. Har älskat den sen jag såg att kenza hade en eller en liknande.


3 juni

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag mår skitbra! Är uppe tidigt idag, (gick upp redan 7.30) för att vara mig, ska nämligen på återbesök hos njurläkaren. Ska kolla så allt står rätt till, evetuellt ta nya prover osv. Ska vara där 10.00 så vi kör väl 20 över 9, mammsen skulle tanka innan + hitta parkering.. det är alltid fullt överallt så bäst att vara i god tid. Det är iallafall det jag ska göra nu på förmiddagen. Senare, vid middagstid ungefär följer jag med mamma, maria (en väninna till mamma) och grannarna hos mamma ner till ån där kävlinges amatörteater håller till. Genrep idag och det är fritt inträde så vi tänkte ta med oss lite mat, fika och titta. Kvällen kommer nog spenderas med Michelle och Evelina, möjligt att det dyker upp fler. Vi ska se om vi kan fixa något till ikväll så vi kan ha lite party! Så ser väl min fredag till största delen ut. Nej, klockan bara tickar.. Får se till att få i mig lite frukost innan jag går till mammi. Hoppas ni får en jättehärlig fredag iallafall. Kram!