Galen kväll

Godmorgon läsare!
Sovit gott? Det har jag gjort, men kom hem väldigt sent men när jag la mig i sängen så slocknade jag direkt. Annars hade jag en galen och framför allt jätte rolig lördagskväll. Den spenderades med Tobias, Evelina, Dennis och Robban. Och det var längesen jag skrattade så mycket!

Idag är det Söndag - alla hatar söndagar. Men inte jag, inte denna söndagen. Vi har ju lov hela veckan! Ahhh, helt underbart med lov. Dock kanske jag ska jobba hela lovet.. inte bestämt än. Ska ringa dit idag och höra om det blir av eller inte.
Annars önskar jag er en lugn, härlig söndag!

Kramen

Lördag

Efter en lång, varm och skön dusch är jag äntligen ren, fräsch och färdig!
Nu är jag redo för att ge mig ut på äventyr och möta världen utan några problem.
Om jag bara visste vad jag skulle göra? Har absolut ingen aning om vad jag och Tobias kan göra idag.
Någon som har ett förslag? Jag har för mycket energi just nu för att bara ligga i sängen..
Senare ikväll ska vi iallafall träffa ett par vänner vilket ska bli trevligt och förhoppningsvis kan det väcka lite minnen också.

Ska ta en fika nu. Ha en bra Lördag allesammans!
Kramen


Godmorgon och " välkommen tillbaka"

Godmorgon på er! Hoppas alla sovit gott och fått en bra start på dagen!
Hoppas även att alla hade en bra fredagskväll, det hade jag med två underbara vänner. Dock lite tråkigheter mot slutet men det är ingenting att haka upp sig på.

Förlåt för ingen alls uppdatering nu på väldigt länge. Har inte haft tid eller ork till att sitta här. Har börjat skolan igen efter 5 veckors praktik så nu är det full rulle igen!
Men nu har jag både tid och ork till att nörda mig med bloggen igen.

Vi ses sen!
Kramar

På tal..

På tal om ingenting så har jag ju färgat håret. Och eftersom jag varit dålig uppdatering nu dem senaste dagarna slänger jag in några bilder på lite förändringar gällande mig och mitt liv!

Bild 1: Min mage - träning ger färdighet! Gått ner i vikt, magen blir sakta men säkert mindre och mindre!
Bild 2: Min nya hårfärg - mörkare och inga slingor!
Bild 3: Pussbild på mig och min älskling, (längesen vi tog en nu)




Jag suger!!

Sant som det står, jag suger! Är urkass, riktigt j*vla dålig på att göra en bra/snygg header! Det är fruktansvärt - som ni kanske märkt så bytar jag utseende på min blogg som en annan byter underkläder men wtf jag blir aldrig nöjd! Om någon vill och kan göra en snygg header till mig så hör av er, för nu behöver jag hjälp!


Denna får bli den tillfälliga tills jag fått hjälp eller fixat en som jag blir nöjd med!


Alla hjärtans dag!

Alla hjärtansdag idag! Vilket innebär en romantisk dag för dem som tycker om varandra. Dags att göra något gulligt, något speciellt för någon man tycker om, eller? Nej, inte enligt mig. En helt vanlig dag, en dag precis som alla andra, varför är den då speciell? Men man kan vara extra snäll idag - göra något fint för någon kanske. Hjälpa mamma med disken, eller laga maten. Säga något fint till någon som "vad fin du är idag" eller något annat gulligt så att någon blir glad. För glädje för mig, är när jag gör andra glada!

Dålig uppdatering, iknow.
Men en sammanfattning på min helg får duga!

Fredag: Var jag och Tobias på bio och såg Avatar 3D i malmö på Royal. Det var verkligen en super bra, spännande och framförallt vacker film och det var värt pengarna! Jag har inte hört någon som sagt att avatar var nått sånär bra eller någon sånt, utan jag har bara hört att den är "skit bra" och jag fick själv uppleva den i fredags. Vi hade även 15 månader då, jag och tobias, så v passade på och göra något kul!
Lördag: Gjorde vi inget alls, var bara hemma och tog det lungt. Hade lite gott och nördade oss framför tv:en, spelade tvspel vilket var underhållande!
Söndag: Dagen har inte kommit så långt men än så länge har vi inte gjort någonting. Kanske ska träffa Evelina framåt kvällen men annars ska vi bara ta det lungt och softa hela dagen för att sedan lägga oss tidigt för jag ska nämligen jobba imorgon!

Puss


Ingen uppdatering

Hej!
Jag har inte haft tillgång till en dator nu dem senaste dagarna då datan har stått hemma hos mig och vi har varit hos Tobias. Jag slänger in ett snabbt inlägg nu medans han pratar i telefon eftersom det är han som sitter här egentligen. Min helg, såhär långt har varit jätte bra. Vi hade 15 månader igår och det firade vi med bio Avatar 3D och mer om det ska jag skriva om senare! Skriver också mer om hur alla andra dagar varit. Nu är han strax klar, I'm better going

Puss så länge!

Varför inte bo på sjukhuset?

Samtalet som jag väntade på kom aldrig i Måndags som det var bestämt. Nej, det kom igår och däribland provsvaren. Och dem vill att jag kommer in.. igen? Det är fjärde gången nu och jag är trött på att åka fram och tillbaka och mellan där bara vänta! Fixa mig ett rum istället, arrgh!

Tobias är här ♥
Han sover dock fotrfarande men det tycker jag den stackarn är värd när han jobbat mer än 12 timmar i sträck dagen innan!
Onsdag - Blir till sjukhuset igen, vet inte när vi är hemma men jag hoppas att det går fort!
Pussas


Får väl bli en fjärde också, eller vad tycker ni?

Bild

Udda är vi alla, speciellt jag och Evelina ibland.
Dem två vännerna och Rebecca (i det rödamarkerade området)
Bild från gårdagens kväll, dock inte normala!


Hjärtat kommer hem!

Godmorgon!
Nu har det kommit till dagen då min älskade Tobias kommer hem! Och vet ni vad jag kom på och såg till min stora förtjusning? Jag har inte sagt eller nämnt honom i några inlägg.. kanske lite elakt men jag skrev ju att när han åkte skulle ni bara läsa om mitt gnällande efter honom, men nej! Hah, då tråkade jag inte ut er över den biten iallafall!

Men som sagt han kommer hem idag och jag har längtat jätte mycket efter denna dagen. Tycker faktiskt att veckan gått ovanligt fort. Annars brukar det vara dem längsta dagarna eller veckorna i mitt liv när han åker iväg, men inte denna gången vilket känns skönt! Har precis stigit upp och ska snart hoppa in i duschen! Sen blir det en god frukost framför tv:en.

Önskar er alla en bra dag!
Pussas & kramas


Här är min underbara pojkvän! Världens bästa <3


Melba.se

Jag är med och tävlar på http://www.melba.se/
Kan vinna vad som helst på hela melba.se! Allt du behöver göra är att..
Gå in på http://fokis.se/ och följ instruktioerna!

Skära lök...

Med mascara på mina ögonfransar, och fullsminkad i ansiktet tog jag mig endå uppdraget att skära löken till soppan som min kusin håller på med! Det var dock ingen bra idé eftersom man till 99% börjar gråta när man skär lök. Och dum som jag är så tror jag att "äh jag klarar mig" så gör jag givetvis inte det!
Till nästa gång ska jag ha köpt mig ett par simglasögon av något slag så jag slipper denna gråt för denna förbannade lök! Jag tycker inte ens om lök? Det är fruktansvärt äckligt! Ouhh och blää!


Detta är verkligen en utmärkt kombination!

Jag har ju häst

Det har jag helt glömt bort att nämna, inte ens när jag började med bloggen så nämnde jag att jag rider och har en egen häst. Och det är ju en ganska "viktigt" eller iallafall rolig information till er som vill ha något hum om vem jag är, vad gör gör/gillar osv.

Som sagt jag har en häst vid namn Quilot, knepigt namn men inte så svårt att uttala som det ser ut. Det uttalas - "Kollott" ingen svårighet med det men jag kallar henne "Klotte"
Hon är ett 14årigt sto, 147.9 i mankhöjd. Hon är brun med svart man och svans. Har vita halvstrumpor, som det kallas i hästvärlden, på båda bakbenen och på höger fram. Hon har en liten liten såkallad stjärna i "pannan"

Hon är en hoppare! Hon älskar att hoppa är lika duktig på det som hon älskar det. Jag däremot tycker mycket om dressyr vilket gör att hon kan vara lite omöjlig ibland men hon är hur duktig som helst ändån!
Hon är född 1996-01-01 men har ingen stamtavla. Födelsedatumen är också okänd egentligen och på hästar som har okänd födelsedatum av någon anledning får därför sin födelsedag den första januari, varför vet jag inte men antagligen för att det är ett enkelt datum? 
Hon är importerad från Holland, därav hennes namn!
Annars en  sprallig tös med en stor personlighet, alla som träffat henne blir kär. Men, hon är ju en "tjej, kärring" och de vet vi alla att vi "tjejer" har våra dagar då vi är omöjliga - min söta polle har också dessa dagar!
Har aldrig gjort någon något ont, aldrig sparkats eller bitits av något slag, men andra ord hon är en pingla!


Här har ni min underbara tös! Världens goaste och finaste!


En typisk dag då hon är lite tjurig...
Ignorera hur tjock hon är, bilden är tagen förra sommarn!

Måndagmorgon

Godmorgon!
Ingen mer uppdatering igår om hur min Söndag såg ut, förlåt för det men jag var så trött så jag orkade inte. Men min Söndag var bra, lugn och rolig men framför allt läskig! Jag var med Evelina framåt kvällen och då kom vi på att vi kunde kolla på "ghosts" på youtube. Där hittade vi många riktigt räliga och läskiga klipp så vi satt här och var skit rädda. Men, kul hade vi! Så min Söndag blev bra!
Måndag - och jag väntar på ett samtal från läkaren på akutmottagingen om mina provsvar! Jag är fortfarande inte frisk och vill gärna ha ett svar på vad detta skitet är, det suger verkligen och gå runt och vara sjuk och ha ont utan att veta varför så jag hoppas jag får svar på det idag!

Annars önskar jag er alla en trevlig måndag!
Hugs


Bild från gårdagen - jag och Evelina!


söndag - veckans sista dag

Idag är jag fantasilös.. kommer inte på någonting bra att skriva.
Söndag, veckans sista dag och veckans tråkigaste kan jag tycka. Eftersom alla är trötta efter festande eller annan aktivitet både fredag och lördag är dem flesta hemma och tar det lungt en söndag vilket jag också ska göra trots att jag tagit det lungt hela helgen, men så är det när man är sjuk!

Tv:en blir min bästa vän idag, och sängen. Kan gissa på att 90% av dagen kommer spenderas just framför tv:en liggandes i min säng. Tråkig jag är idag, i största allmänhet suger jag på allt idag. Därdör skriver jag inte mer nu!
Kramar ♥


Just nu

Just nu har jag väldigt tråkigt, vilket jag haft i princip hela dagen. Har inte haft någonting att göra mer än duschat och stor städat mitt rum! Så nu är mitt rum nystädat, rent och luktar gott precis som jag! Kommer kännas jääte skönt senare ikväll när jag ska gå och lägga mig, i ett fint rum.

Mamma är och handlar, min bror Tom är ute och springer och jag sitter här hemma. Vad ska man göra ikväll? Fick ett gulligt sms av min söta sjöman som tyckte att jag skulle lägga mig i sängen och titta på en bra film, vilket jag också tycker är en bra idé men inte just nu. Det ska jag göra ikväll ju! Ahhh!

Sakta men säkert?

Vet ni vad jag upptäckte precis? Jag kan sätta upp mitt hår!
Och varför denna uppståndelse för att jag kan sätta upp mitt hår undrar ni säkert..
Jo det är såhär att för någon/några månader sedan klippte jag av allt mitt hår eftersom det var så slitet efter alla färgningar jag gjort. Jag var då vid det tillfället blond men fick ett ryck och tänkte: " Nu ska jag inte ha slitet hår längre! " Så jag färgade tillbaka mitt hår till brunt, som är min naturliga hårfärg och sedan klippte jag av allt! Och nu menar jag allt, det blev superkort men jag blev faktiskt nöjd med det. Och nu är det såhär att det har ju växt en bra bit må jag säga och jag kan faktiskt sätta upp det i en minimal tofs eller med klämma och det är fantastiskt! Jag har saknat att inte kunna sätta upp håret och göra något kul/snygg frisyr med uppsatt hår. Så idag - när jag ända inte har någonting att göra kan jag sätta mig framför speglen och prova mig fram till snygga frisyer! En ganska kul och ett bra tidsfördriv när man inte har någonting att göra!
Så, sakta men säkert så börjar håret bli längre!



Kort, eller hur? Ska leta efter en bild där jag har långt hår så ska ni få se skillnaden!

Vackert väder!

Nu när jag vaknade upp för en stund sedan, gud vilken härligt väder det är idag! Har dock inte varit ute men det räcker med att jag tittar ut. Det ser verkligen härligt och friskt ut får gå ut snart och se om det stämmer. Har en sån känsla till detta vädret - fy vad mysig det skulle varit och åka ut och rida min söta lilla polle idag! Ett perfekt väder att rida i, eller vad tycker ni?
Lördag - har väl inte så mycket att erbjuda eftersom jag inte mår riktigt bra. Ska väl ligga i sängen för det mesta idag och tycka synd om mig själv, hihi ^

Hoppas att ni får en bra lördag iallafall!
Take care


Ännu en bild på "sjukan" same thing, annan dag - other clothes!

inget jobb - lika dålig..

Godkväll!
Hoppas att ni alla haft en bra dag och har en bra kväll! Jag har haft en halvjobbig och tråkig dag eftersom jag spenderat den på akuten och röntgen. Kom till sjukhuset 10.00 och blev inkallad till ultraljudet 10.30 - dryg väntan där. Hela 40 minuter tog det att ta ultraljud på mina njurar. Drygt 20 minuter på var sida. Men provsvaren såg bra ut, hade inga förändringar och min njurfunktion var som den skulle! Det är en verkligen lättnad att få bra besked. Dock har inte smärtan försvunnit och dem kan ej förklara varför jag fortfarande har ont över njurarna. Fler forvsvar väntas och dem får jag på måndag! Några provsvar till om njurarna så jag får se vad dem säger.

Ikväll - just nu är jag med Evelina och Rebecca. Vi smådricker lite eller så "chillkrök" som man kallar det idag och det är jätte trevligt. Mycket skratt spel och snack. Alltid lika roligt och umgås med sina tjejvänner! Min mamma är också med och spelar, lika roligt de.

Det blev heller inget jobb idag. Kände att jag inte orkade med tanke på smärtan. Men, jag har fått en ny antibiotikakur som ska lindra smärtan så man får hoppas att det hjälper. Men det är riktigt tråkigt att behöva må såhär dåligt och jag hoppas verkligen att det blir bättre snart så jag kan jobba ordentligt igen och hitta på saker!
Nu ska jag återgå till mina vänner och vara social.
Ha en bra kväll!
Puss&kram


Klockan kvart i 10



Godmorgon!  - tummen ner idag!

Har alla sovit gott? Det har jag gjort faktiskt. Somna i tid, runt halv 11 tiden och gick upp halv 9. Idag bär det av till sjukhuset igen - underbart! not... tråkigt att fara fram och tillbaka. Varför kan dem inte låta mig stanna istället tills dem vet exakt vad alling är? Oh, knepigt.

Fredag! Alla älskar fredag - inte jag, inte idag. Jag ska kanske jobba om jag hinner tills jag börjar (hoppas inte) vill inte jobba på en fredag?! Idag är livet lite orättvisst tycker jag...

Nu ska jag fixa mig innan bilen kommer för att hämta oss. Kommer kvart i 10, därav min rubrik!
Ha en bra dag allihopa!
Puss & Kram

Världens bästa dag!

Livet leker - speciellt mitt!
Just nu är jag på strålande humör! Jag vet inte varför men jag har mina aningar. Mitt blodsocker har legat under 10 hela dagen - och det är riktigt j*vla skit bra! Och jag har tagit mitt insulin också, till alla måltider. Oh, jag är verkligen stolt över mig själv! Plus att det är en riktig vårkänsla i luften idag - hörde hur några fåglar kvittrade till imorse och det har varit så friskt i luften och varmt. Oh, denna dagen har varit så himla bra och helt perfekt. Gud vad glad jag är! Nu gäller det att hålla diabetes såhär, ska felicia lilla se att allt ordnar sig - iiiiihhh

Dock ska det ju alltid finnas något som förstör ens glädje. Jag ska tillbaka till akuten imorgon - inget vidare. Men jag ska inte deppa över det ändå för jag har bra blodsocker att visa upp så dem har inget dåligt att säga.
Kom hem från jobbet för ca 30 minuter sen. Jobbade en timme extra idag vilket inte gjorde mig något.
Nu ska jag nörda mig framför datan för jag har inte mycket annat och göra. Förrutom att vara så himla glad!!


Dags att gå..

Nu är jag helt klar och jag börjar om 20 minuter! Det känns toppen, nu kan jag sitta en stund utan och stressa innan jag ska gå. Jag bor bara drygt 500 meter kanske från där jag jobbar så jag kan gå 5 minuter innan och det är underbart!

Jag har bilderna på hur mina läkare ser ut i mitt huvud och det ska hjälpa mig att komma ihåg mina sprutor sa läkaren på akutmottagningen igår. Jag har tagit min spruta idag + blodsockret och jag ska fortsätta med det hela dagen och för all framtid! Klockan inom mig ringde till lite nu när jag varit på akuten två dagar i rad, och förhoppningsvis ska allting gå! Det är verkligen på tiden att det fixar sig nu annars kan det gå illa...
Men håll tummarna för mig!

Nu sticker jag, önskar er alla en trevlig dag så hörs vi här igen när jag kommer hem!




Sminkad och påklädd - klar att gå!

Puss på er!

Mår inte bra idag.

Godmorgon!
Det är faktiskt ovanligt att jag är uppe såhär tidigt på morgonkvisten, eller ovanligt att jag är uppe runt halv 7 ny duschad! Jag brukar aldrig duscha före halv 7 men idag blev det så. Kände att jag behövde mer tid så jag inte behöver stressa till praktiken!
Mår inte riktigt bra idag, har ingen ork till att jobba egentligen.
Ni vet, sådana jobbiga dagar då man vill ligga i sängen hela dagen? Sådan är min dag idag, blä!
Idag slutar jag 15.00
och efter det vet jag ingenting. Förrutom att sakna min älskling!
Nu måste jag fortsätta fixa till mig lite.
Puss på er


Morgonbild i favorittröjan - nyduschad och osminkad - trött och gnällig!

Home again

Nu är jag hemma igen, finally! Tog inte så långt tid som jag hade räknat med och det är ju bara ett plus i kanten. Drygt 5 timmar, inte så hemskt för har man otur kan man ju sitta där i upp mot 9-10.
Jag fick inga bra besked idag heller, dem tog fler prover på mig och svaren får jag på fredag då jag ska tillbaka dit igen. Ska röntga eller göra ett ultraljud på mina njurar så att dem fortfarande är okej.

Detta är skit tråkigt, men sånt är livet. Man får som sagt gilla läget och försöka göra det bästa av situationen!
Jag tänkte städa rummet för här är det verkligen kaos.. sen efter det lägga mig i sängen med mitt choklad och lite varmt te och gosa för mig själv. Ingen pojkvän, han får finnas med mig i tankarna istället. (L)

Ska jobba imorgon, får se hur det går med tanke på att jag blivit sämre.
Ska inte tråka ut er mer nu. Ni får ha en bra kväll. Godnatt om vi inte ses i ett inlägg till!


Fick två mackor när jag kom efter som jag ej ätit något. Service!

En "repris" bild, andra kläder - annan dag!

Dem var så generösa idag, fick både mat och täcke + kudde!


I väntan på taxin!

I väntan på taxin sitter jag här på mitt söta flickrum och kollar runder lite på internet och tar lite bilder. Hur jag än sitter, vilken min jag än gör så ser jag verkligen gräslig ut idag! Today is my badhairday och det får vi fixa med en snygg outfit med fina accesoarer istället! Taxin kommer om en kvart så det är nog bäst att jag stänger av datan nu och börjar packa ner vad jag nu ska ha med mig. Börs, cigaretter och någonting att underhålla sig med medan vi sitter och drygar på så kallat akuten.. det tar tid, tycker inte man kan kalla det akuten.

Nu kilar jag!
Puss

Sjukhuset och hem igen



Godmorgon.
Hoppas alla sovit gott och haft en bra natt. Jag spenderade halva min natt på akuten i Lund. Dock fick jag inga bra besked men jag fick iallafall åka hem under natten. Jag ska tillbaka idag igen efter lunch och bestämma med doktorerna vilken medicin jag ska ha osv. Tråkigt att man ska drabbas av skit alltid. Men sånt är livet och man kan inget göra mer än att gilla läget!
Jag ska sätta mig ner nu och äta mig en god frukost! Sen efter det ska jag göra mig iordning och sedan bege mig iväg.
Ha en bra dag allesammans! Bättre än min iaf..
Kram på er


Trots ovädret..


Snart sticker vi in till akuten ändå
! Visst är vi modiga, eller kanske mer dumma som ger oss ut? Men nöden har ingen lag, tolka det som ni vill. Jag måste verkligen in och få medicin annars kan jag få blodförgiftning enligt min bror och mamma. Dem satt precis och kollade upp det så jag måste väl åka in då... fast jag hatar det!

Jag hör såklart av mig mer ikväll!
Ciao


Utan pojkvännen

Godkväll.
Förlåt för jag inte skrivit på hela dagen, har haft fullt upp. Började jobba redan klockan 07.00 idag då jag kom upp lite försent så hann jag inte sätta mig vid datan för ett morgoninlägg. Hoppas ni nöjer er med ett nu, sammanfattning om vad jag gjort idag.

Som sagt, jobbade idag och det var helt okej. Lungt och skönt men även mycket roligt! Slutade 15.00 så jag kilade hem i detta "snöoväder" och la mig på sängen och andades ut! Är ledig imorgon vilket är jätte skönt! Jag har precis käkat middag, det blev fisk med potatis och remoladsås(?) det var faktsikt gott, längesen vi hade fisk så det satt inte fel.
Nu sitter jag här och kollar runder lite. Har inte mycket mer att göra nu när Tobias inte är hemma och tråkigt är det. Men, jag överlever och får göra det bästa av situationen.
Ska krypa ner i sängen nu med en god glass och kolla på tv.
Seya!

Efter "jobbet"

Hejsan kära vänner!
Hoppas allt står rätt till med er alla och att ni har haft en bra dag än så länge. Jag har varit och jobbat idag, lungt och skönt har det varit. Gud vad jag tycker det är roligt. Är mer motiverad att gå och jobba än att gå i skolan faktsikt.

Sa hejdå till Tobias innan idag på min lunch vid 2 tiden. Gud vad jobbigt. Ska vara utan honom nu i 8 dagar, kanske ännu längre. Så nu får ni höra mycket om honom igen...
Just nu färgar jag håret och lyssnar på titanic intro, gud så vacker den är! Älskar den verkligen. När jag lyssnar på den är jag i en helt annan värld. Bara drömmer mig bort, helt underbart!

Nu ska snart färgen ut. Jag skriver igen såklart!
Puss på er