Badda-bambam

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, gick upp för en stund sedan så jag är fortfarande lite trött. Sitter vid köksbordet och dricker lite kaffe och jag har världens träningsvärk efter badmintonen igår. Jag spelade ju det med min mamma, men även med min bror seenare på kvällen. Men träning är bra! Jag har kollat upp del magövningar som jag ska börja göra. Trött på min bula nu... får hoppas att övningarna verkligen är effektiva och funkar som det står att de ska! En bra början är att äta 5 mål om dagen, väldigt små portioner..ungefär som din handflata är en lagom måltide 5 gånger om dagen. Sköt om er så ses vi sen.

Dagens väder och temperatur: Ca 19-20C idag molnigt, men solen tittar fram då och då.


Sprängande

Godkväll bloggen och bloggläsare.
Hoppas allt är bra med er såhär framåt kvällen. Jag mår bra, ligger och tar det lugnt i solstolen i vår trädgård med min söta bebis (datan då givetvis) och världens huvudvärk. Tror jag druckit lite för lite idag. Jag är ganska dålig på det, det här med mycket vätska när det varmt.. får jag ta och ändra på.
Jag väntar även på några vänner som ska komma och hålla mig sällskap med lite kubb och annat skoj.

I övrigt har min dag varit bra, en del tråkigheter bara med det tillhör ju vardagen. Hoppas ni andra haft en bra dag och njutit av solskenet! Ha en fortsatt trevlig kväll.


Fysträning

Godmiddag.
Nu är jag tillbaka från ett hett fyspass och en kall dusch till datorn. Efter ha varit ute på gräsmattan och spelat en intensiv badmintons-match + kubb med min underbara mamma springer jag även in och tränar med min kära storebror! Vi följde ett träningpass på en dvd skiva, bodywork, aerobicsövningar och mycket mer. Dock tränade jag ara i 20 minutas för sedan orkar jag inte mer. Jag kan garantera er att jag har VÄRLDENS sämsta kondition och därav orkar jag inte hålla igång träningspass som kommer från helvetet.

Nyduschad och fräsch, sitter och väntar på att mamsen ska blir färdig med maten. Mammas gooooda korvstroganoff! Nä, fy vad hungrig jag blevv nu. Får gå och hjälpa till med att duka m.m
Vi hörs sen. Puss

Inte mycket för..

God eftermiddag!
Inte mycket bloggande får jag säga.. Dåligt av mig. Men vem har egentligen tid eller lust att sitta framför datan när det är så fint väder ute? Inte jag iallafall. Jag måste säga att jag beundrar de stora bloggdrottningarna som orkar, vill och kan hålla bloggen igång under sommaren.

Fram tills nu har jag legat och gottat mig i solen i vår lilla trädgård. Dock har jag inte fått någon färg, ingen alls! Verkar som om Gud inte vill att jag ska bli brun, är och förblir vit. Just nu vill jag bara bränna mig så jävligt så jag inte kan röra mig, vad som helst bara jag får lita färg! Nu tänkte jag gå och ta mig något och äta. Framåt kvällen blir det nog en vända till havet och ta sig ett dopp. Ha en fin dag!

Temperatur, Kävlinge: 25C

22/6 - 2010

Godmorgon!
Som vanligt är jag uppe sent. Jag tror klockan var 3 när jag la mig i sängen igår natt och somnade nog inte förrens klockan var närmare 4. Vilket jag inte kan göra idag eftersom vi ska köra Tobias föräldrar till flygplasten i Danmark halv 6 imorgon bitti. Och det vill säga att vi får gå upp halv 5! Jag tror aldrig att jag under mina 17 år här på jorden gått upp så tidigt, (haha)

Idag tänkte vi dra oss en vända till stranden faktiskt. Vädret är bra idag, inte så mycket moln och solen skiner på bra. Så framåt kvällen, ett kvällsdopp tänkte jag och Tobias ta. Nu tänkte jag gå och äta frukost sen hoppa in i duschen och sen fixa mig och göra mig klar. Vad som händer nu under dagen får vi se!
Men jag önskar er en trevlig dag, hörs sen!


Första doppet kanske?

God förmiddag!
Vaknade för en stund sedan.. vilket jag själv inte tycker är bra. Måste börja gå och lägga mig tidigare så jag kommer upp tidigare och så jag får ut mer av dagen nu när man har sommarlov! Inte roligt och sova bort hela dagarna ju. Men iallafall. Idag är vädret skit, rent ut sagt. Lite halv soligt men dock inget badväder. Jag börjar bli riktigt förbannad på vädret för jag vill ut på stranden och inte mindre bada! Igår var vi en vända i vikhög vid 10-tiden och Andy hoppade glatt i, kan inte ha varit många grader i vattnet.. Men själv hade jag också dykt ner om jag haft badkläder med mig. Lite kallt vatten hindrar inte mig! Därför funderar vi på att sticka ut där idag igen framåt kvällen och ta oss ett dopp!

Just nu ligger jag här, har precis tittat på Twilight. Sjukt bra filmer asså. Nu tänkte jag hoppa in i duschen.
Have a nice day!

 
Morgonfrillan. Liknar som jag har tuppkam? Fan vad fräck jag är!

Bättre väder

Halloj!
Hur mår ni idag? Hoppas allt står bra till med er. Själv? Jo, tack jag mår utmärkt! Vädret är bättre idag, ingen blåst eller gråa moln så längt jag kan se. Hoppas vädret blir ännu bättre så man kan ta sitt första dopp snart! Det är i mitten, nästan slutet av juni och jag har inte var en enda dag på stranden och varken solat eller badat! Förra året badade jag ffs maj drygt.. Kom igen solen!

Idag har vi funderat lite på att dra till stranden faktiskt. Ta med fika och kubb, en boll eller något med några vänner. Eftersom vädret tillåter det är det ju inte helt fel ju.
Bion igår vart hel okej. Dock inte så rolig som jag trodde den skulle vara men där fanns stunder i filmen då man skrattade duktigt! Tackar alla för den trevliga kvällen!

Nu får jag ta tummarna loss och rensa min väska. Köpte en ny för ett par dagar sen och den ser redan ut som ett bombnerslag... typiskt mig. Men ha en fin dag och njut av solen!

Dagens dag

Hej på er.
Allt bra idag? Jag mår bra förutom huvudvärken som plågar mig. Ni missar väl inte det kungliga bröllopet? Jag sitter redan speckad framför tv:en! Jag är jääte sugen på att se när Vicktoria och Daniel gifter sig, är inte ni? Nej, nu skämtar jag. Jag kan inte bry mig mindre än kungligheter och politik. Dock sitter min kära pojkvän och tittar...

Dagens planer är väl att vara hemma ett par timmar framåt och sedan bio till kvällen. Funderar på att se kommisarie spräck, någon som sett den? Ska gå med Louise och Oscar, än så länge. Får se om någon annan vill följa med! Nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad, är kall om fötterna.. Vi ses!


Man slutar aldrig...

Godkväll. Sen kväll idag igen. Och så kommer nog den största delen av mitt sommarlov se ut. Sena kvällar och dåligt bloggande. Livet är tufft ibland asso..

Kvällen spenderades med vännerna och pojkvännen som vanligt. Alltid lika roligt och trevligt! Dock finns det ju alltid någon trög stackare som ska förstöra på något vis. Jag blundar för sådana numera. Japp, sån skit lägger jag verkligen inte min energi på. Men nu lämnar vi hatet och över till annat. Gjorde lite nytta idag faktiskt. Både jag och Tobias har städat hela lägenheten och satt upp tavlor. Äntligen så ekar det inte! (haha) Vi vart även en runda i Malmö och käkade china box, i svågetorp. Skåningar, stick dit och käka en sån! endast 49kr och det är inte lite mat man får och det är värt vartenda öre, skitgott! Nämen, vilket långt inlägg det blev. Tänkte dyka ner i sängen nu där min man väntar.

Godnatt, sovgott!

Sommarlov juuu

Gud vad skönt det är med sommarlov!

Godkväll föresten.
Klockan är just nu strax över ett på natten och jag är inte ens lite trött. Konstigt egentligen eftersom jag tycker (observera "jag tycker") att jag har hållt igång relativt mycket idag (om man räknar bort timmarna mellan 12-19 då jag bara suttit inne och tagit det lungt hela dagen med Tobias + vänner.) Men iallfall så har kvällen varit fartfylld, rolig och framför allt trevlig! Jag har verkligen de trevligaste, snällaste och roligaste vännerna man kan ha. Gud vad jag glad jag är som lärt känna dom! I övirgt har det inte hänt mycket mer i mitt spännande liv idag. Jag har mer eller mindre haft små utbrott på min nya telefon. En touh telefon. Ingen lur för mig egentligen men jag vill ju hänga med i tekniken fan.. Alldeles strax tänkte jag göra lite gott kvällste (de gör mig trött) sen tänkte jag bädda ner mig i sängen med min man. Så i detta inlägg tänkte jag bara hälsa er en god-natt. Så ja, godnatt och sovgott!

Avslutar inlägget snyggt med en helt önodig bild som jag inte ens fattar var jag tog. Godnatt!


inuti mitt huvud..

Pågår just nu en massa tankar. En del bra, en del dåliga. Andra halvkonstiga och de tredje en del jag tycker är fruktansvärt kul/patetiskt, omoget och Gud vet allt. Att människor kan vara omogna, patetiska och svika en är ju ingen nyhet. Den sista idioten är ju dock inte född än så.. Alla gör vi misstag. Och de gör vi för att lära oss utav dem inte upprepa dem. Det finns de som har någonting innan för pannbenet och lär sig, rättar till och ber om ursäkt om en sådan behövs. Sen finns det ju tyvärr den typen av människa som inte förstår och gör samma sak, inte bara en gång till utan oberäkeligt många gånger. Att göra samma fel ännu en gång, fine för mig. Två gånger, okej.. men börja tänk lite. Tre gånger, asso hallå? Förstår du vad du gör för fel, osv. Fyra gånger, 5 gånger, 6 gånger, ja ni fattar. Det är inte okej, inte ens lite! Att göra samma fel, samma misstag, svika och såra en annan människa, en mänsklig invidid sådära är fan inte okej med mig! som sagt, att göra samma fel/misstag om igen ett par gånger, fine. Men efter så många gånger så är det bara sjukt, äckligt, omoget och patetiskt. Och att inte stå till svars för det heller utan bara ignoera det. En viss person sa alltid till mig, skriver det, säger det till andra att man ska stå för det man gjort. Man ska inte låtsas som ingenting. Jag har ett bra ordsråk till denna: "Kasta inte sten i ett glashus" Vilket är exakt vad du gör. Du säger, "man ska inte ta det bakom datorn, via sms/msn osv. Man ska ta det FACE to FACE! Men vet du en sak då? Gör det också, för snacka går ju. Det som gör det hela så rolig är ju att du vågar JU INTE ENS ta det "bakom datan, via sms" Du kan inte ens försvara dig. "Oh, stå för det du gjort" Men gör du det själv då? Även skriver du. Jag vill att jag ska veta vad jag gör fel så jag kan rätta till det. Men lilla gumman. Vad gör du när man säger vad du gör fel till dig? Jo, du hugger tillbaka och börjar gå på och hitta fel för att du inte har någonting att komma med. Istället för att försvara sig själv och "stå på egna ben och vara sig själv som du så fint lägger upp" så gör du raka motsatsen. Därför menar jag, patetisk, orealistisk och allmänt trög. För som sagt, snacka går ju. Men vet du vad?
Handlingar talar högre än ord..


Vill bara passa på och skriva att jag har iallafall fångat din uppmärksamhet. Du sitter och läser detta nu och småflimar för dig själv och säger antagligen i ditt huvud att "hon är fan dum i huvudet" och springer direkt till din "närmaste" vän och säger "OMG! Kolla vad hon har skrivit!" Och därmed lyckades jag hela idén.
Man mår som man förtjänar, så ha det förjävligt.

The sun is shinning

Godmorgon godingar!
Sovit gott? Det har jag. Ovanligt gott faktiskt. Och det är ju givetvis för att jag har spenderat natten med Tobis för första gången på två hela veckor. Skönt att han är hemma igen...
Just nu ligger jag i soffan och latar mig och kollar på våra bäst år. Följer ni också det programmet?
För övrigt idag så ska vi till min skolan och ha möte med rektorn, kuratorn etc. och se hur vi kan förbättra min närvaro i 2:an.. suck, hatar sådana möten. Annars, här nere i Skåne skinner solen idag! Det var längde sedan den gjorde det... Tobias tog med sig vädret hem från Stockholm.

Nej, klockan tickar. Så nu tänkte jag att frukost och dricka kaffe. Ha en fin dag!


Loveeeeeeeeely

Hej min älskade blogg!
Nu är jag tillbaka igen efter 2 veckor som jag lovat. Och denna gång lämnar jag inte bloggen eftersom jag har skaffat mig en mini pc. Jätte söt och väldigt bra! Just nu är Oscar och Louise här på besök. Oscar fick sitt körkort idag också, grattis! Snart ska jag och Tobias börja med maten. Fläskfilié! Men nu får jag vara social igen.

Ses sen. Kramen