Bye my lover

Godmorgon!
Måndag, ny vecka att se framemot. Mycket som ska göras, fixas och handlas denna veckan innan studenterna. Studentpresenterna till min bror och min kusin är redan fixade som tur är, lika bra att vara ute i god tid. Har annars en förmåg att komma på sådant i sista sekund.. Men det är fixat! Det enda som är behövandes är en kavaj, bolero eller något liknande till klänningen jag ska ha. Vill nämligen ha något som täcker axlarna framåt kvällen när det blir svalare. Ett par gladiatorskor behöver jag också köpa, hade ju ett par jättesnygga med en bra klack men min älskade vovve (hornen kommer fram haha!) har tuggat isönder dom.. inte bara sulan heller uutan remmarna så dom går inte på något sätt att använda så det blir att köpa nya.. Sen har jag en del annat att fixa, ska få det gjort allt denna veckan så jag är helt förberedd till den 10:e haha!

Annars så åker Tobias idag. Kommer tillbaka den 14 och har därefter semester i 5 hela veckor!! Underbart! Nej, nu tänkte jag äta frukost. Men hoppas ni får en fin måndag. Puss! ♥


Godmorgon!


Back home

Godkväll!
Är äntligen hemma efter kvällens äventyr. Jag, Tobias, Johanna och Michelle drog inte till Lund och åt middag. Det blev tattung (kina resturang) och jag är proppmätt.. ni vet den känslan att man aldrig mer vill äta haha! Efter det så satte vi oss på espresso house och tog en varm choklad, själv tog jag en chailatte som är så jäkla gott. Promenerade sen till bilen och körde hem, så nu istter vi i soffan, proppmätta och trötta. Blir en tidig kväll idag eftersom Tobias åker och jobbar imorgon. Så jag hoppas ni haft en fin dag och får en fortsatt trevlig kväll. Kram!


Lördagskväll

Godkväll!
Har ni en bra kväll? Efter en trevlig dag med Johanna, ätit middag ute och varit i torp och kollade markanden där. Måste ju säga att det var den tråkigaste markanden jag varit på i mitt liv.. Jag tycker kävlinges är ganska fattig men efter denna får ju kävlinges att vara som en stor festival haha! Men iallafall så har vi precis kommit hem, var i Lödde och handla lite naturgodis och så för nu ska vi titta på film. The riding hood ska vi (rödluvan) den nya, så får hoppas den är bra. Ville bara uppdatera er och önska er en fortsatt trevlig kväll! Puss


Mardröm

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott. Själv har man världens mardröm. Vet ni vad jag drömde? Att Tobias skulle dö.. han hade fått något skit och väntade på och dö? Vafan är det för jävla dröm.. Så ledsen jag var när jag vaknade, tryckte mig så långt in jag kunde på Tobias, en säker tröst. Men iallafall! Hade en jättetrevlig kväll igår med Johanna. Tittade in några andra också närmare kl 23 så då blev det mest prat och skratt. Vi somnade jättesent.. därav att vi vaknar typ nu. Inte bra, hatar och gå upp så sent, hela dagen försvinner då.. Menmen! Nu, äntligen kom min sjöman upp ur sängen, ska ut och röka.
Men jag önskar er en fin dag. Puss!


Finfina du!


Just nu

Johanna är här! Alkoholen är frammen, musiken på och dansen i full gång!






Bowl

God eftermiddag!
Allt bra? Jag mår skitbra! Vädret är skit men jag är ändå på ett strålande humör, det är härligt när man har sådana dagar. Men nog om det. Har inte gjort så mycket idag, var en vända i Lödde och handlade hem lite mat. Vart ju alldeles tomt i kylskåpet haha! Nu håller vi på och laga mat och idag blir det potatisklyftor med kyckling, soltorkade tomater och västerbottenost. Har aldrig ätit det tidigare men det låter jäkligt gott! Efter maten eller vid kvart över 6-tiden sticker vi in till lund med johanna och bowlar. Var en tag sen nu och det är skitkul och bowla! Så det är våra planer inför kvällen, drar väl ut och träffar lite andra vänner senare. Får se. Men jag hoppas ni får en trevlig fredag iallafall för det ska jag ha. Puss! ♥


Kvällsblogg

Godkväll!
Haft en bra dag? Jag har, dock fullt upp hela förmiddagen.. Hämtade hem byrån tidigare idag och det var ju inte lättaste. Först till lödde, byta bil, sen tillbaka, hämta släp. Tillbaka till lödde, hämta möblen, lasta av den hemma, fixa och ställa den på plats. Lämna släpet, tillbaka och byta bil.. Känner att jag fåt nog av kävlinge-lödde vägen nu haha! Iallafall. Efter det åkte vi hem till mammsen och lämnade hennes present lite snabbt, hon blev nämligen sjuk idag så vi tänkte att det är bäst att hon får vilat lite. Så istället köpte vi med oss kinamat hem och hade det mysigt här hemma. Därefter stack vi ut och träffade lite vänner. Nu är vi äntligen hemma ( i värmen!!) och ska sätta på en film. Tobias tur att välja genre idag och det blir komedi.. Är inte ett fan av komedifilmer, gillar ju skräck.. men det ska nog gå. Nej, blev ju ett långt inlägg det här. Så jag avlsutar lite snabbt. Sovgott med er och godnatt, så syns vi imorgon. Puss!


Happy birthday

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag mår skitbra idag. Somnade i lagom tid igårkväll, och har fått sova hela natten och vaknade nu för en stund sedan. Sitter här i vardagsrummet med kaffet, Denche ligger och stirrar på mig.. han vill nämligen titta ut på balkongen haha! Idag ska vi hämta möblen som vi fick av farmor, så pappsen kommer någongång vid 12 så vi får det fixat. Sen är det ju min mammas födelsedag idag!! Det ska givetvis firas, har blivit hembjuden till henne senare. Present och kort är redan fixat! Så hoppas du får världens bästa dag mammi, för det är du värd! Nej, nu ska jag se till att få upp Tobias sen äta frukost. Hoppas ni får en fin dag iallfall. Kram! ♥


Köpte en jättesöt liten groda till henne. En sån man ska ha i trädgården. Och hon har nämligen en lite damm så jag tyckte att denna grodan passa in där.


New week

Godmorgon!
Ny vecka, nya händelser. Nej, har inte så mycket planerat faktiskt, ingenting jag kommer ihåg isåfall.. Men vi har iallafall tänkt att någongång under denna veckan ska vi hitta studentpresent till Tom (bror) och Michelle (kusin) och vi vet ju på ett ungefär vad vi ska köpa så. För övrigt är det fint väder idag får se vad man kan hitta på. Ska iallafall skriva ett cv idag så jag har det klart, men det gör jag senare. Nu ska jag dricka mitt kaffe och njuta av värmen på balkongen.
Hoppas ni får en fin måndag, så syns vi under dagen. Kram! ♥


Denche får stå för morgonbilden idag, underbara varelse!


Söndagkväll

Godkväll!
Haft en bra dag? Jag har. Har legat i sängen halva dagen och bara slappat, första gången sen vi flytta in här som jag ligger kvar i sängen och bara tar det lungt. Dock resulterade det i att jag har varit jätte trött och hängig hela dagen haha! Men vid fem-tiden stack vi ner till tobbes föräldrar. Där blev vi bjudna på middag, grillat!! Jättegott och trevligt så det tackar man för. Nu är vi hemma, david och johanna är här och håller oss sällskap. Men så snart dom gått så ska jag och Tobias kolla på skräckfilm. Blir att jag får hålla om honom, han som blir rädd inte jag haha! Nej nu får jag vara social igen. Men önskar er en fortsatt trevlig kväll. Godnatt med er, syns imorgon!


Lördagkväll

Godkväll!
Har ni en trevlig lördagskväll? Jag har! Har varit ute sen fem och grillat, spelat kort, druckit, lekt med hundarna och skrattat som ett barn. Vi fortsätter lördagskvällen hemma hos mig och Tobias då det börja bli lite kallt att sitta ute. Sitter och funderar på vad vi ska hitta på härnäst, drar väl igång spotify och dansar rövarna av oss eller något haha! Hopaps ni har och får en fortsatt trevlig lördag för det har - och ska jag fortfarande ha! Kram




Saturday

Godmorgon!
Idag är det lördag, härlig väder och humöret är på topp! Dock har jag inte sovit någonting inatt typ men är ändå pigg och glad. Slår väl till senare, däckar väl innan maten haha! Nej skämt-o-sido. Idag ska jag och Tobias tillsammans med Johanna och Jonas, Evelina och Michelle grilla. Kommer bli jättetrevligt och det ska bli så jäkla gott med grillat! Så vi ska alldeles strax efter frukost och morgonrundan med bebisen bege oss till Lödde, inom systemet och fixa lite. Därefter möts vi alla upp och handlar till grillningen. Har lite annat och fixa också så det är bäst jag sätter fart.
Hoppas ni får en trevlig Lördag, ta hand om er. Puss! ♥


Can't take my eyes off you

Godmorgon!
Hur är läget? Misstänker att allt är bra med er eftersom det är fredag. Alla älskar ju helg! Jag mår bra och tycker det ska bli skönt med helg. Idag har vi inget planerat, utan vi tar dagen som den kommer. Imorgon däremot ska vi grilla med några vänner, kommer nog bli jättetrevligt! Sitter iallafall just nu i vardagsrummet i pyjamas och hänger med kaffet bredvid mig. Tobias sover fortfarande och Denche siter på balkongen och tittar ut. Tänkte gå ut med honom nu sen äta en stor frukost, är jätte hungrig! Men jag önskar er en trevlig fredag. Syns sen! Kram


Bild på Tobias, igår. Är så glad att du är hemma min älskling!


Thursday

Godmorgon!
Allt bra? Jag mår jättebra, känner mig pigg idag. Sov lite längre, vilket var behövligt. Var helt slut och jättetrött igår precis som i förgår.. Vet inte varför jag varit så trött, brukar jag aldrig vara.. Men jag känner mig piggare idag så förrhoppningvis är jag inte helt död ikväll haha! Iallafall så kommer Ann hit idag, klockan ett. Vi ska studera och medans vi gör det drar Tobias ner till sina föräldrar. Sen, någongång mellan fem och sju sticker vi ner till vetrinären så Denche kan få sin sista valpspruta, ska inom apoteket också och hämta ut fler kortinsontabletter. Det är väl dagens planer, det är ganska lurigt väder ute, molnigt och grått, ser ut att bli regn också.. Tråkigt! Tycker det fina sommarvädret kan komma tillbaka nu, har inte haft fint på ett par dagar.. Nåja, ska äta frukost sen gå ut med bebisen. Hoppas ni får en bra dag. Kram!

 
Godmorgon!


Favorit

Kolla vilken favorit som är tillbaka!! Kanske inte tillbaka men jag inte sett den någonstans sen jag var liten.. Och jag som saknat denna underbart goda jordgubbsmjölk så länge. Nu finns den på ICA här i Kävlinge, för 5 spänn..
UNDERBART! Har typ proppat kylen med ett dussin haha!


Dinertime

Hallo!

Vad har ni för er? Jag ligger kvar soffan och njuter av livet haha! Nej, har faktiskt varit en vända i Lödde hos min pappa och tagit mått på möblen vi fått. Den ser ut att passa perfekt, nu är det bara att få hem den och de är ett annat problem. Men det löser sig, har ingen brådska. Vi ska alldeles strax börja med maten, jag och Tobias. Idag blir det spaghetti med köttfärsås (hemmagjord) som är både enkelt och gott. Jag börjar faktiskt bli hungrig.. Bäst att börja med maten nudå.. Ha en fortsatt bra dag!


18 Maj

Godmorgon!
Allt bra dag? Jag mår hyffsat, fått sova ut ordentligt och det var riktigt skönt. Dock har jag jäkligt ont över njurarna. Det började iförgår och har hållt i sig sen dess.. Har ingen aning om vad det kan vara, bara inte jag blöder från njuren eller så pga biposin jag gjorde.. Men det skulle vara konstigt efter så lång tid? Nej, nu ska vi vara positiva. Jag är frisk, allt är bra! Iallafall så har vi precis kommit in efter morgonrundan med Denche. Jag ligger i soffan och degar och Tobias körde precis, han skulle fixa med däcken och så. Ska strax få mig lite frukost sen ringa pappsen och höra när vi kan hämta möblen och speglen jag fick av farmor. Annars blir det väl en lugn dag, ska försöka få Tobias att åka in till espresso house, är ju så sjukt sugen på en ischai.. Nu jädrar skriker magen efter mat. Ha en jättefin dag med er. Puss! 


Jag och min älskling. Tror bilden är tagen 2008?


My sailor is home

Min älskling har äntligen kommit hem!! Dock kom han ju för ett par timmar sedan men har inte hunnit blogga eftersom jag spendera lite tid med honom. Och dessutom skulle vi ut och ränna med detsamma (behövde handla mat och hundmat) när han kommit hem, stackarn. Får inte vila en sekund.. Men nu är vi hemma iallafall och planerar att vara det resten av dagen. Haha men ingen vila för Tobias nu heller. Han står här i köket och lagar fläskfilé för fullt. Händig man jag har! Nej, får väl ta och hjälpa till. Som skrivet, dagens middag blir fläskfilé med potatisräfflor som är smaksatt med bbq, har aldrig smakat det tidigare men det låter gott! Nej fan, får sluta skriva nu. Ha en trevlig eftermiddag! Kram


Bakdags

Och vad gör Felicia om inte bakar? Haha, det är det enda jag gör tycker jag.. Men det är så himla kul! Speciellt när man bakar något som är komplicerat eller något där man får ta från sin kreativa sida. Love it! Men idag blir det något enkelt. Chokladbollar, enkelt och supergott. Lägger upp några bilder + receptet jag går efter -

100 gram smällt smör
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 dl havregryn
3 msk kako
3 msk kallt (starkt för mer smak) kaffe

Det viktiga här är att smöret ska vara smällt. Så börja med att smällta 100 gram smör och låt puttra lite. Medans det smälter lägg ner de torra ingredienserna ( socker, vaniljsocker, havregryn och kakaon) i bunke och rör om lite snyggt. Häll ner kaffet och smöret och rör om. In med det i kylen i ca en timme eller tills det stelnat och kallnat. Forma bollarna och rulla i kokos eller i pärlsocker (smaksak) Klart!
(Lägger upp en bild på dom när dom är klara också givetvis)










Early morning

Godmorgon!
Ni ser vem som är uppe med tuppen idag. Klockan 06.03 vaknade jag av att Denche pep, halvt ylade.. Han låg under sängen och när jag väl fick fram honom så skakade han.. Blev ju livrädd och tog ut honom direkt. Nu har han både ätit, druckit och varit ute och kissat. Har ingen aning om vad det var med honom, men han mår bra nu iallafall. Som tur är! Lite tråkigt att gå upp redan nu, tänkte ju sova bort halva dagen så att det går snabbare tills Tobias kommer hem, men det sket sig. Sitter på balkongen, med morgonkaffet och pinnen och ska snart gå och lägga mig i sängen igen ocg ta det lugnt. Får se om jag kan sova ett par timmar till. Eller nej, nog bättre att hålla mig uppe så somnar vi nog vid samma tid ikväll, jag och Tobias.

Hoppas ni har en bra start på dagen iallafall och får en fortsatt bra dag. Kram!


Dentist

Godmorgon!
Bara jag som är sjukt trött, typ alldeles slut? Vet inte varför, fick sovit bra tycker jag. Dock så vaknade jag runt 8 av den förbannade sopbilen (igen!!) och när jag somnar om sådär brukar jag vara övertrött när jag går upp sen. Gör inte mig så mycket, ska endå inte göra någonting vettigt idag vad jag vet. Ska ligga hos tandläkaren i hundra timmar typ och få fixat 2 tänder.. Vill inte, hatar tandläkaren! Men måste det göras så. Klockan 14.00 ska jag vara där så jag går väl kvart i ungefär. Så nu ska jag bara ta det lugnt och slappa i soffan. Förhoppningvis kommer denna dagen går fort så det kan bli imorgon då min älskling kommer hem. Längtar!! Ha en fin dag iallafall. Kram!


Just nu

God eftermiddag!
Haft en bra dag än så länge? Jag har haft det trevlig, lugnt och skönt. Här precis ätit middag, blev kyckling med potatsallad och grönsallad. Mycket gott! Till det drack jag isvatten med citron. Gott och ha det i när man inte har något annat hemma, som saft osv. Nu ligger jag i soffan med ett glas cola zero + citron däri med (skit gott!) och en liten godisskål och tittar på mulan. Längesen jag såg den, vet att jag älskade den när jag var liten. En lugn söndag för mig iallafall, vilket kan vara skönt. Men evelina tittar förbi senare och då blir det väl spel och snack. Nu ska jag fortsätta titta. Puss!


Opps


+ svullna fötter (pga kortisonet)

Söndag - 15/5

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har, dock inte så länge.. Somnade jättesent och vakna vid 10 idag. Så jag är ganska trött, dels för sömnen och allmänt bara för att det är söndag. Nåja, någon som såg eurovision igår? Jag och Evelina hade helt glömt bort att finalen var igår men vi kom på det lagom när poängen skulle ges. Gud så nära Eric var att vinna, pendlade mellan 1-4 hela tiden, verkligen bra gjort! Tyckte givetvis att det var synd att inte Sverige vann men låten som gjorde det var en av dom låtarna jag tyckte var bra iallafall. Det mesta var skit? en opera, jag menar hallå? Menmen! Ska äta frukost sen går jag ut med bebisen. Ha en fin dag! ♥


Movienight

Godkväll!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår skitbra! Är nämligen precis hemkommen från Evelina där jag blev bjuden på middag. Grillat blev det och det satt fint kan jag lova! Vart inom ica och köpte med oss godis och ska ha en filmkväll. Vad tror ni vi väljer för genre? SKRÄCKIS såklart! Älskar skräckfilmer.. Dock kommer jag nog bli en aning rädd, allt mer eftersom jag sover själv också.. Menmen! Så ser vår kväll ut iallafall. Film och godis. Så jag önskar er en trevlig kväll för det ska jag ha.


Goda nyheter

Goda nyheter är alltid lika roligt! Fick ett brev från min njurläkare tidigare idag. Där stod det att jag har fått tillbaka en mer normal procent av ett ämne (kommer inte ihåg vilket) i blodet som man behöver för att inte läcka äggvita från njurarna som jag gjort. Det vill säga att jag har en högre halt av det ämnet nu och mitt läckage har minskat. Ett jättebra och framför allt glädjande besked! Dessutom har jag endast ätit kortison (som ska göra det bättre) i 3 veckor och det har redan gett ett sådant markant resultat. Vilket antagligen resulterar i att det kommer bli ännu bättre när kuren är slut om 3 veckor. Blir så himla glad, känns verkligen som om kroppen samarbetar med mig nu och med Gud vid min sida! Dock så medföljer det ena alltid i det andra. Ett bra besked gällande min hälsa, mindre bra när jag var och snackade framtiden innan idag.. Men hälsan är viktigt och låter inget förstöra min glädje över detta förtillfället! Allt löser sig, på ett eller ett annat sätt. Thats it!

Har bara en sak och säga gällande detta. Som är till en väldigt speciell person - Fuck you, right back :)


Tisdag - 10/5

Godmorgon!
Kör på samma fras som jag alltid använder när jag skriver morgoninägget. Allt bra med er? Jag mår bra, trött eftersom jag gick upp för bara en kvart sedan typ.. Piggnar nog till snart. Annars så ska jag ner till lärcentrum och göra mina omval. Jag söker ju till gymnasiet detta året, fick hoppa av p.g.a sjukdom. Så förhoppningvis ska allting vara 100 procent bra nu efter kortisonkuren som slutar snart.. Så jag kan börja leva igen, börjar bli jäkligt långtråkigt och vara låst.. inte kunna göra sådan saker, som skolan osv. Men iallafall så ska jag vara där klockan 3 och innan det kommer Evelina hit med bullar, så det blir en fika med henne. Gott! Nu ska jag äta frukost sen går jag morgonrundan med Denche. Hoppas ni får en fin dag i detta underbara väder. Kram på er ♥


En vecka kvar tills min underbara Tobias kommer hem. Långtar efter dig!!


Middag

Halloj!
Har precis ätit middag med Michelle. Vi gjorde hennes berömda köttsoppa med potatis och lök. Jag äter egentligen inte lök men i denna soppan.. den är gudomligt god och man mår fan bra när man äter den haha! Så nu är vi proppmätta, magarna står ut.. Sitter kvar på balkongen, blev middag här eftersom det är så härligt väder! Blir nog lite efter-maten-kaffe och snack. Annars blir det en lugn och en tidig kväll för mig del. Ska upp i tid imorgon då jag har en del att göra. Så ha en fortsatt trevlig eftermiddag med er! Puss


Dancing in the sun

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Ny vecka, nya utmaningar. Innebär också att det är storstädning på gång, brukar nämligen alltid städa på måndagar så man har det snyggt hela veckan. Lite synd idag bara då det är jättefint väder ute, lagom med vindar och solsken. Underbart! Kanske kan skjuta på städningen lite.. Iallafall så har jag precis varit ute med den lille. Snackade med Michelle också som kommer hit om en halvtimma ungefär. Innan det ska jag hunnit äta frukost så det får jag väl göra nu då. Men ha en jättefin dag med er. Puss! ♥


Hejsanhoppsan lillebror..


2011-05-08

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg. Blev ingen mer uppdatering igår för vi hade fullt upp med att handla till grillningen, grilla, spela och dansa. Hade en jätte trevlig kväll iallafall och vädret var underbart! Idag är det söndag, blir en lugnre dag idag. Är trött och varm.. Tänkte gå morgonrundan med honom sen lägga mig på balkongen och slappna av. Hoppas ni får en trevlig söndag! Kramen

Saturday

Hej!
Idag är det lördag, solen skiner och jag är på bra humör! Haha, låter som världens viktigaste dag bara för tt jag är glad? Nej, men jag vakna för en stund sedan, hade ställt klockan på 10.00, tycker det är bra tid och gå upp. Inte förtidigt och inte försent, perfekt! Som sagt lördag idag och jag har bestämt med några vänner. Vi tänkte ta med hundarna, grilla lite och spela spel. Men det är inte förrrens framåt kvällen så under dagen tänkte jag städa lite. Storstadäde för ett par dagar sedan men har man hund samlas det ju hundhår bland vråerna..

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och äta frukost. Hoppas ni får en fin dag! Puss. ♥


Dagen i bilder
















Skitmorgon

Godmorgon!
Haft en bra start på dagen? Min morgon börjades med buller och motorljud då sopbilen var här tidigare och dönade något fruktansvärt.. fan vad lack jag blir, hatar den förbannade sopbilen asso.. Och inte nog med det, min kära hund är typ könsmogen och nu under morgonrundan stötte vi på rätt många tikar som löpte.. nu springer han runder här ch piper, ylar och är allmänt irriterande. Får hoppas att jag blir på bättre humör efter frukosten..

Annars så sitter jag och kikar efter klänningar som jag ska ha på mig när mina nära och kära tar studenten. Jag har hittat en som är skitsnygg och som jag verkligen vill ha. Men den är vit, och jag tar ju inte studenten? Frågan är ju om man kan ha vitt endå? äh, får se vad det blir. Ska kika vidare och äta frukost nu så ni får ha en bra dag!


Godnatt

Nu ska jag krypa ner med min bebis sidan om mig. Godnatt med er, och sovgott! ♥


Filmkväll - Pearl harbor

Godkväll!
Är det bara jag som är svintrött? Är jätte seg och trött fast jag inte gjort något ansträngande idag.. Mitt liv är tufft haha! Nej, skämt-o-sido. Har varit ute med den lille nästan precis på ännu en långrunda så vi kör på den lilla kvällsrundan idag. Så nu är jag hemma och kan koppla av ordentligt. Det gör jag med en film! Pearl harbor tänkte jag se, var ett tag sen jag såg den nu och jag älskar verkligen den! Så jag hoppas ni får en fortsatt fin kväll för det ska jag ha. Får se om jag orkar starta datan för ett sista inlägg sen men annars får ni ha det gött! Puss


Besök

Halloj!
Haft en bra dag än så länge? Jag har. Mamma var här tidigare idag tillsammans med Michelle. Blev lite fika, snack och spel. Följde sen med mamma hem och tog Denche med mig på en långrunda efter det, riktigt härligt! Sen kom Andreas (tobbes bror) Michelle och hennes brukare. Nu fikar vi lite och spelar, ytterst trevligt! Har alltså varit en lugn hemmdag och kommer vara en fortsatt sådan med trevliga människor. Nu blir det spel. Hejdå!



5 maj 2011

Godmorgon!
Vaknda nyss, och har jätte lågt blodsocker.. Hatar och vakna med känning (som det heter när man har för lågt) för man blir så jäkla sliten efter, trött och så. Menmen, får käka en stor frukost occh lägga mig i soffan och lata mig en stund. Sitter på balkongen just nu, som vanligt. Denche sitter i stolen bredvid mig haha! Ska ut med honom också sen tar jag det lugnt ett par timmar. Hoppas ni får en fin dag. Kram på er!


Bra gjort

Godkväll!
Är äntligen hemma efter en dag i helsingborg. Var ju och tittade på min bror Toms teater han gjort själv, manus och allt. En flickas verklighet hette den och den var verkligen bra. Väldigt berörande och gripande. Bra gjort brossan, du är grym! Iallafall så är jag hemma nu och har några vänner här. Tänkte spela lite rummy och snacka lite. Blir annars en tidig kväll för mig, är alldeles slut efter denna dagen..


Såhär såg jag ut idag.


Big day

Godmorgon!
Hoppas ni mår bra idag. Jag mår bra lite ont i magen känner jag nu men annars bra. Gick upp för en stund sedan, sitter med kaffet och frukosten här i köket just nu. Denche springer runder och yrar, tror han vill ut och kissa nu.. Idag är det dags för min brors projektarbete som är i teaterform typ. Klockan 5 börjar föreställningen. (Därav kanelbullarna jag gjorde som han säljer som sen går till välgörnehet, unicef!) Pappa kommer och hämtar mig och Michelle (kusin) lite innan 4 sen bär det av till helsingborg. Har en del att fixa innan så det är bäst att jag sätter lite fart redan nu. Hoppas ni får en trevlig dag iallafall! Hejdå ♥


Satte upp gardiner när vi gjort klart trädäcket. Denche har fattat nu hur han ska kunna kika ut. Så söt!


Dagen

Godkväll!
Hoppas ni haft en trevlig dag. Jag har haft fullt upp! Var hos doktorn och tog prover tidigare idag, sen var det till skolan och lämna in läkarintyg på min sjukskrivning osv. Drog därefter till cs med mammsen, michelle, evelina och jenny. Blev ett par timmars shopping där. Nu under kvällen var michelle och tom (min bror) här. Fick även gjort klart dessa jädra kanelbullar haha! Så nu är allt klart tills imorgon. Johanna kom också över en stund och nu är jag precis inkommen efter en nattrunda med henne och tindra (hennes vovve) Ligger redo att krypa ner under täcket och sova! Är jötte trött.. Imorgon ör en ny dag med teater och annat skoj! Mer om det imorgon. Godnatt med er!


Säger godnatt!


Just nu


Sovit ut

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har sovit gott som fan! Somnade runt 12 och gick upp lite innan 10 så jag har fått sova ut ordentligt. Är på jätte bra humör och just nu sitter jag på balkongen med morgonkaffet och cancerpinnen i handen. Ska snart gå och äta frukost sen gå morgonrundan med Denche. Ska ringa mamma också och höra när vi tänkt köra till doktorn. Om jag hinner följer jag med Michelle och Evelina till cs och kikar lite. Annars ska jag bara njuta av vädret och göra dom sista 50 kanelbullarna. Så ha en fin dag med er! Puss ♥


Sleep tight

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med duntäcket - äntligen! Fryser om fötterna, var faktiskt ganska kallt ute nu när jag gick kvällsrundan med Denche. Blev endå en 30 minutersrunda vilket känns härligt nu när man väl ligger i sängen! Synd att det bara är skit på tv:en.. Menmen! Dags att tacka Gud för denna dagen och säga godnatt. Ska upp tidigt imorgon, läkarbesök och prover m.m. Så godnatt för mig. Vi syns imorgon! ♥


Godnatt!


Världens bästa bror

Tack för dina fina kommentarer. Du ger mig ett leende på läpparna och höjer mitt självförtroende. Jag håller dig väldigt varmt om hjärtat och du är en av dom bästa människor jag känner. Inte bara för att du är min bror - utan för att du är precis den du är. Lova att du alltid kommer vara så underbar! Du är vacker på både in- och utsida och du har en personlighet stor som universum. Du är så sjukt stark och så himla bra! Jag ser upp till dig bästa bror.. Med den kraften, orken och framför allt tålamodet du har kommer du komma långt. Det vet jag.

Du är en kille i världsklass och jag älskar dig! ♥


7,8 kg lättare

I början av året, eller rättare sagt - den 1 januari satte jag igång med att gå ner i vikt. Det blev ett av mina nyårslöften att gå ner de 6 kilo jag gått upp fram till sommaren 2011. Nu sitter jag och kollar igenom gamla bilder, för och efter bilder som jag tagit under månaderna. Köpte mig en våg för ett par månader sedan också, för att se om jag gått ner. När jag började vägde jag 57,6. Idag väger jag 49,8 (hektona är viktiga också haha!) Jag har alltså äntligen gått ner de kilona jag ville gå ner och utöver det - ytterliggare 1,8! Jag är glad, nöjd och framför allt stolt över mig själv att jag lyckades gå ner, lyckades ändra på mina kost och motionvanor. Det är kul och jag älskar det!
" För er - som också kämpar med vikten - kan jag bara ge er ett tips. Ät! Ät rätt, motionera. Ge er inte in på metoder, dieter som faktiskt inte fungerar i längden. Ät lite men ofta, sådär var 3-4 timme. Minska på skitmaten/gottiset om det är de som är boven.. (som i mitt fall) Sluta inte med livets goda, kombinera det bara så funkar det! "

Jag kanske ska lägga upp en för-och efter bild också? Får se om jag vågar det..


2 Maj 2011

Godmorgon!
Allt bra? Jag mår jättebra, det är ju fint väder ute. Dock är jag lite trött, fick inte sova mycket inatt. Hade en såndär jobbig natt, låg mest och vände&vred mig. Men sitter med morgonkaffet här sidan om mig så jag piggnar nog till snart. Ska ändå inte göra någonting vettigt idag mer än vara hemma och ha tid med Tobias innan han åker klockan 6 ikväll. Tråkigt!! Men har några läkarbesök och ärenden att göra denna veckan så dessa två veckorna kommer nog gå fort.

Nu ska jag få i mig en rejäl frukost, är jätte hungrig! Ha en jättebra dag. Puss! ♥


Filmkväll - I rymden finns inga känslor

Godkväll!
Som rybriken lyder blir det filmkväll för min och Tobias del. Vi ska se i rymden finns inga känslor som jag har hört mycket om men faktiskt aldrig sett. På tiden att jag gör det nu tycker jag. Evelina har varit här nu under kvällen, men gick för en stund sedan. Vi snackade mest, båda var trötta efter igår. Dessutom är man allmänt trött bara för att det är söndag, känner ni igen er? Dagen har iallfall glidit mot sitt slut, så som sagt kvällen avslutas med en bra film i soffen med mina favoritkillar. Så ha en bra kväll och godnatt med er! ♥


Inspo


Bild: Lookbook


Sunday

Godmorgon.
Trötta efter igår? Hoppas ni hade en trevlig valborg iallafall. Jag hade en trevlig hemmavalborg. Mamma var hitbjuden på middag runt 6 tiden och då bjöd vi på fläskfilé med gräddsvampsås och ris. Prinsesstårta blev det till efterrätt med kaffe. Närmare senkvällen spelade vi kort och drack några öl/cider. Michelle och Natascha var också här och förfestade lite sen drog dom vidare till Lund. Som sagt, det blev en lugn valborg detta året!

Idag ska till Lödde och hämta Tobias dataladdare (den gamla gick isönder) och det gör han på elgiganten. Jag går nog in en snabb runda på center syd och kikar lite medan han hämtar den. Annars ska vi bara ta det lugnt idag, äta kinamat till middag och njuta av varandra. Han åker ju imorgon.. Så hoppas ni får en fin dag för det ska jag ha! Kram


Ska till vårdcentralen imorgon också. Ta prover och se så att kortisonet mot njurarna hjälper.